Cele mai bune orașe pentru câini: unde să se miște cu fido

Cele mai bune orașe pentru câini

Sunt multe de gândit când intenționați să reluați, mai ales dacă sunteți proprietar de câine.

Nu veți mai avea decât să vă gândiți la toate lucrurile tipice, cum ar fi ocuparea forței de muncă și costul vieții, dar va trebui, de asemenea, să vă gândiți cum vă va simți puiul dvs. despre noua dvs. casă.

Vom încerca să vă ajutăm să faceți o alegere bună mai jos, pe măsură ce discutăm cele mai bune orașe pentru câini!

Vom vorbi, de asemenea, despre lucrurile pe care le veți dori să le luați în considerare atunci când vă deplasați cu Pooch și să explicați cele mai importante lucruri pe care să le căutați din punctul de vedere al animalului dvs. de companie.

Ce face un oraș bun pentru câini?

Proprietarii câinilor vin în mod evident în toate aromele, iar unii doresc lucruri diferite de la un oraș prietenos de câine decât alții. Dar există câteva caracteristici pe care majoritatea proprietarilor de câini vor aprecia atunci când se compară diferite orașe.

Acestea includ:

1. O mulțime de parcuri și spații verzi

Parcurile și alte zone naturale sunt o necesitate pentru mulți câini.

Ei nu numai că servesc ca locuri în care câinii se pot bucura de unele exerciții fizice și de stimulare mentală, dar ei dau și animal de companie un loc pentru a merge la baie - o considerație deosebit de importantă pentru cei care trăiesc în zonele urbane acoperite de beton (doar asigurați-vă că ați ales după animalul dvs.).

2. Mai multe parcuri de câine dedicate

Parcurile regulate sunt componente importante și valoroase ale orașelor prietenoase de câine, dar parcurile dedicate de câine sunt chiar mai bune!

Parcurile de câine Dă-ți pooch un loc de a socializa și sunt, de asemenea, unul dintre puținele locuri pe care le poți desface în siguranță Leșia lui Pet și lasă-l să fugă în mod liber, deoarece majoritatea parcurilor de câine sunt complet împrejmuite.

Doar asigurați-vă Citiți ghidul nostru despre cum să vă pregătiți pentru prima vizită la un parc de câine, Dacă nu ați fost niciodată la unul înainte sau aveți nevoie doar de o perfecționare!

3. O abundență de unități prietenoase cu animalele de companie

Ieșirea pentru o gustare sau o băutură adultă cu câinele dvs. este o modalitate destul de bună de a petrece o după-amiază, iar multe orașe prietenoase de câine oferă o mulțime de șanse de a face acest lucru.

Chiar și orașele care nu sunt de obicei considerate foarte prietenoase, adesea au câteva bare sau Restaurante prietenoase pentru câini care întâmpină patru subsoluri, dar într-adevăr Orașele cu animale de companie sunt pline de aceste tipuri de unități. Cu cât mai multe locuri sunt binevenite să vă alăturați, cu atât mai bine!

4. Un climat prietenos canin

Temperatura unui oraș joacă un rol important în adecvarea sa pentru câini.

Puteți găsi, probabil, modalități de a ajuta câinele dvs. să rămână confortabil în orice oraș din cele mai mici 48, dar Majoritatea câinilor vor aprecia temperaturi moderate.

În plus, unii câini nu sunt tăiate doar pentru anumite locații datorită raselor sau hainei lor. Dallas nu este o casă ideală pentru Huskies cu părul lung; Buffalo nu este o locație excelentă pentru Chihuahuas.

5. Cartierele de lux

Orașele care sunt proiectate cu pietoni în minte fac adesea locuri minunate pentru iubitorii de câini de a trăi.

Orașele de lux oferă de obicei mai multe și mai bune oportunități de mers pe jos de câini decât orașele centrate cu mașini, un fapt că probabil veți aprecia de fiecare dată când trebuie să luați leșia puilor și să o luați afară. Să nu mai vorbim că va fi mai ușor Găsiți un Wag sau Rover Walker Într-o zonă prietenoasă cu pietoni.

6. O comunitate iubitoare de câini

Este, de asemenea, înțelept să căutați orașe cu o mulțime de alți proprietari de câini.

Orașele care gătesc o populație mare de către alți proprietari de câini nu numai că vă vor da mai multe șanse să vă socializeze puiul, sunt, de asemenea, mai multe șanse de a avea grupuri de mers pe jos, Cluburi sociale, concursuri de câini și alte oportunități de rețea canine.

Orașe pentru câini

12 cele mai bune orașe pentru câini: metropolitani prietenosi de companie!

Există probabil un tip de formulă analitică avansată care să determine cantitativ cele mai bune orașe pentru câini, dar Ne-am bazat în loc de o combinație de conturi de proprietar de câini și anecdote, propriile noastre experiențe personale, cele cinci caracteristici descrise mai sus, și un pic de instinct intestinal.

Acest lucru înseamnă cu siguranță că am lăsat într-adevăr un oraș de câine cu adevărat minunat sau doi, iar locuitorii unor orașe pe care le-am inclus includ nu pot fi de acord cu evaluarea noastră.

Asa de, Asigurați-vă că vă împărtășiți gândurile și experiențele în secțiunea de comentarii - Ne-ar plăcea să auzim cât mai multe perspective asupra problemei.

Austin pentru câini

1. Austin, Texas

Austin poate fi cel mai bun oraș pentru câini și proprietarii lor în u.S. Deși există câteva alte orașe care sunt, probabil, în aceeași ligă cu acest oraș din Texas, este destul de greu de argumentat împotriva lui Austin Topping Lista (și știu din experiență că nu ar trebui să încercați cu siguranță să convingeți un editor cu legături cu legăturile cu legăturile cu legăturile cu legăturile cu legăturile cu legăturile cu legăturile cu legături in caz contrar).

Notă editorului: Asta e corect, am petrecut o mână de ani și am plecat în Austin și nu am întâlnit niciodată un astfel de oraș prietenos cu câinele. Acest lucru se datorează parțial abundenței unor instituții în aer liber și a zonelor de relaxare făcute de climatul cald al lui Austin. Este rar să găsești un restaurant sau un bar care nu are câțiva câini răciți cu proprietarii lor afară.

Cultura de câine este imensă acolo - veți găsi chiar parcuri de câine moderne, unde proprietarii pot comanda un pahar de bere sau o margarita în timp ce personalul gestionează jocul de câine, astfel încât să vă puteți relaxa.

Adăugați în Lacul Mix Ladybird (unde veți vedea frecvent paddleboarderi și kayakers cu câinii lor de lângă ei) și traseele de drumeții ale Greenbelt, care sunt adesea frecventate de patru subsoluri și veți obține un oraș cu adevărat prietenos cu câinele!

Tito`s Vodka, care are sediul în Austin, se numește chiar și # 8220; Vodka pentru câini de câine & # 8221;. Yup, este destul de greu să fii un hărțuitor de câine în Austin!

Pentru început, nu va trebui niciodată să vă uitați foarte greu să găsiți un restaurant sau un bar prietenos cu câinele - sunt cel puțin 77 de unități În orașul care vă va întâmpina cu patru subsoluri. Austin are, de asemenea, o serie de parcuri de câine mare unde puteți lăsa câinele dvs. să fugă gratuit. Mai multe parcuri - cum ar fi Fantastic numit Barkin "Springs & # 8212; chiar includeți creeks sau lacuri pentru cainele dvs. să se bucure.

Dar Austin nu este perfect pentru toți puii. Este absurd fierbinte, și trebuie să fiți conștienți de modul în care clima afectează canina. A canin vesta de răcire poate fi o necesitate pentru câinii cu părul lung, Și va trebui să lăsați câinele să bea multă apă în timp ce sunteți afară și despre.

Austin nu este oricare oraș din țară, dar unele porțiuni ale orașului vă vor permite să vă apropiați destul de eficient pe jos.

2. San Francisco, California

San Francisco pentru câini

Primul dintre mai multe orașe de Coasta de Vest vom menționa, San Francisco este un loc minunat pentru câini și proprietarii lor să trăiască.

San Francisco are o mulțime de restaurante care sunt binevenite spre animale de companie, și De asemenea, oferă proprietarilor de câini o mulțime de spații în aer liber pentru a merge și a juca cu animalul lor de companie. Chiar și cel mai faimos parc - Parcul Golden Gate - Oferă patru zone diferite off-leash pentru pooch.

San Francisco este un oraș suprem de plimbare - este clasat ca al doilea oraș de plimbare de către unele autorități. Dar dacă destinația dvs. intenționată se află în afara distanței de mers pe jos, nu trebuie să vă luați cheile de mașină; Puteți sări la bordul mașinii de cablu cu pooch-ul dvs. dacă aveți nevoie să obțineți în jur - patru subsoluri sunt binevenite la bord.

Climatul lui San Francisco este, de asemenea, destul de minunat pentru câini. Sumele rămân relativ cool comparativ cu multe dintre celelalte orașe mari din California, în timp ce iernile rar necesită să purtați mai mult decât un vânt sau pulover. În consecință, majoritatea câinilor vor găsi climatul destul de confortabil (și vântul constant care suflă prin blană este un bonus de bun venit).

3. Denver, Colorado

Denver pentru câini

Denver apare pe aproape toate articolele "de top pentru câini", scris vreodată și este destul de ușor de văzut de ce.

Există tone de restaurante în zona care permit ca câinilor să stea pe verandă sau pe terasă, și mai multe baruri locale, de asemenea, bun venit câini.

De fapt, cel puțin trei baruri locale - Cămașă neagră Brewing co., Denver Beer Co., și numit în mod corespunzător Apelarea castronului - Permiteți chiar câinilor să vină interior.

Și nu vă faceți griji dacă preferați băuturile cofeinate la varietatea alcoolică, deoarece mai multe dintre magazinele locale de cafea sunt și prietenoase câinelui.

Denver are, de asemenea, un număr bun de Parcuri prietenoase pentru câini. Va trebui să-l păstrați pe Fido la unii dintre ei, dar alții permit ca câinii să alerge în jurul valorii de lesa.

Denver nu este unul dintre cele mai pline de orașe din țară și, evident, va trebui să se confrunte cu temperaturi și zăpadă la rece timp de câteva luni în fiecare an. Acest lucru îl face puțin mai adecvat pentru malamute și huskies decât pentru câinii Wiener, dalmateni și alte rase slabe și cu părul scurt.

Cu toate acestea, în echilibru, orașul este în mod clar un loc minunat pentru iubitorii de câini și animalele de companie.

4. Bozeman, Montana

Bozeman-Montana

Bozeman, Montana ar putea fi cu siguranță numit paradisul iubitorului câinelui în aer liber.

Acest oraș mic are un număr surprinzător de cafenele drăguțe cu terase frumoase în aer liber. În timp ce nu puteți folosi acele patio-uri prietenoase de câine în timpul iernii, datorită frigului, sunt fantastice pentru a vă petrece cu câinele în lunile mai calde.

Breweries și baruri au tendința de a avea terase prietenoase cu câini.

Spre deosebire de alte orașe cu adevărat prietenoase de câine, Bozeman nu este total depășită cu câini. Acest lucru poate face experiența chiar mai plăcută, deoarece nu concurează cu nimeni peste castronul de apă sau la fața locului de terasă umbrită! Spațiul suplimentar face ca majoritatea câinilor să se simtă și mai mult la domiciliu decât într-un oraș ultra-condensat.

Există o creștere 27 restaurante prietenoase pentru câini în Bozeman - nu este rău pentru un oraș de doar 45.000.

Chiar mai bine, orașul este înconjurat de spațiu în aer liber aparent nesfârșit. Majoritatea traseelor ​​forestiere naționale sunt prietenoase câinilor și mulți permit câini de pe lesa. Asigurați-vă că aduceți o Haroane de drumeții pentru câini solide, o lumină, clopot și spray de urs!

Dacă câinele dvs. nu este demn de încredere în jurul vieții sălbatice, păstrați-o pe lesa. Munții din jurul lui Bozeman sunt plini de critters!

Micile rase ar putea să nu facă bine în Bozeman, datorită iernilor răciți, zăpezii ample și prădătorilor dinotă. Dar pentru un câine în aer liber, Bozeman este un adevărat loc de joacă.

5. San Diego, California

San Diego pentru câini

San Diego are toate lucrurile de bază proprietarii de câini doresc într-un oraș, inclusiv o mulțime de restaurante prietenoase cu animale de companie și parcuri prietenoase de câine (Orașul San Diego susține, de fapt, un lucru destul de util Lista parcurilor, inclusiv soiuri de la și off-leash). De asemenea, are câteva atracții unice care sunt greu de găsit în multe alte orașe.

De exemplu, San Diego este perfect pentru puii (să nu mai vorbim de oameni) care iubesc apa. Există opt plaje diferite în zona care beneficiază de animale de companie, iar în timp ce unii dintre ei au nevoie de animalul dvs. de companie să rămână pe o lesă, câțiva vă permit să vă dezvăluiți câinele și să-l lăsați să candideze prin surf.

Și vorbind despre Surf, plaja imperială din apropiere chiar găzduiește un anual Concursul de surfing pentru câini Pentru puii care doresc să stea zece (sau ar fi "atâtea douăzeci"?).

Mai multe restaurante și baruri din San Diego permit câinilor să stea pe terasă sau pe punte și mulți Hoteluri de câine - ca Hotel del Coronado & # 8212; Găzduiți evenimentele "Yappy Hour" (complete cu aperitive de siguranță pentru câini) pe o bază recurentă.

Din păcate, San Diego nu este un oraș teribil de plimbare, deci veți avea nevoie de multe ori în mașină mai întâi când încercați să vizitați aceste locații.

În ceea ce privește vremea, Nu va trebui să vă faceți griji mult despre ploaia din San Diego, dar va trebui să țineți un ochi pe câinii cu părul lung în timpul înălțimii de vară Când temperaturile pot crește.

6. Portland, Oregon

Portland pentru câini

Portland este în prezent considerat un oraș destul de șold de mulți, dar nu este doar atractiv pentru două subsoluri; Este, de asemenea, un concurent destul de puternic pentru titlul de "Cel mai bun oraș câine din America."

Oferind cel mai înalt raport de câine-park-to-persoană din țară, Portland găzduiește o grămadă de 33 de parcuri de câine în care puii dvs. poate rula în jurul valorii de lesa de la Sans. Există, de asemenea, o varietate de trasee naturale și drumeții (precum și alte atracții în aer liber) care sunt perfecte pentru mersul pe jos cu animalul dvs. de companie (deși va trebui să vă păstrați câinele în cea mai mare parte a acestor locuri).

Multe restaurante din Portland și zona înconjurătoare permit ca câinele să vă însoțească pe terasă, iar unele dintre coșurile de cărți alimentare sunt prietenoase câinelui și oferă scaune acoperite.

Un restaurant - Shed Shed - este deosebit de prietenos cu animalele de companie. Ei nu numai că oferă o terasă încălzită și acoperită pentru confortul puilor, dar au și promoții speciale care permit ca câinele să mănânce cu dvs. gratuit!

Dacă vă aflați într-o dietă lichidă, există o mulțime de baruri locale (încep să văd recursul acestui oraș) care sunt și prietenoase cu animalele de companie.

Portland este, de asemenea, un oraș relativ plimbare (ea Ranguri În top 10 u.S. orașe în ceea ce privește deplasarea) cu un climat rezonabil de confortabil. Iernile sunt adesea un pic mai ploioase, iar veri pot obține un fel de toast, dar este suficient de ușoară pentru majoritatea câinilor.

7. Seattle, Washington

Seattle pentru câini

Seattle este un alt oraș de vest, care îmbrățișează câinii cu brațe deschise. Este un oraș plin de ploios, care nu este o caracteristică ideală pentru proprietarii de câini, dar temperaturile sale rămân destul de ușoare pe tot parcursul anului; Valurile de căldură de vară și snap-urile reci amare sunt atât destul de rare.

Există mai mult de o duzină de parcuri de câine în limitele orașului Seattle, care permit ca câinilor să fugă în afara leashului, și există aproape cât mai multe mai multe limite ale orașului.

Unul dintre aceste parcuri de câine - Magnuson Park - oferă chiar și acces la plajă la câini. Și pentru cei care nu vă deranjează să-și păstreze animalul pe o lesă, Seattle este înconjurat de scripturi de trasee prietenoase de câine pe care le puteți bucura.

Seattle are, de asemenea, partea sa de unități prietenoase cu animalele care vă vor primi câinele pe terasă, și există chiar o mână de restaurante locale care vor permite câinelui dvs stai cu tine înăuntru. În mod similar, multe dintre cartierele de cumpărături ale orașului, cum ar fi satul universitar, câinii de bun venit.

Seattle este un oraș relativ de plimbare - cel puțin porțiuni de ele sunt. Aceasta Rangurile opt Printre toate U.S. Orașe în termeni de plecare. Dar chiar dacă locuiți într-o parte a zonei Seattle, care nu este foarte ușor să ajungeți pe jos, puteți să vă luați câinele cu dvs. în autobuz.

8. Victoria, British Columbia

Victoria-British-Columbia

Un alt oraș mic care este uimitor de câine este Victoria, Columbia britanică.

Amplasat de-a lungul coastei împădurite din Insula Vancouver (o plimbare cu feribotul de o oră de la Vancouver), Acest oraș se simte ca și cum ar fi din Europa - prietenia câinelui și toate.

În timp ce zona centrală este puțin înghesuită pentru câine de mers pe jos, datorită trotuarelor înguste, periferii (mai ales în apropiere de Parcul Lake Thetis) sunt fantastic pentru câini.

Nu este greu să găsești zone liniștite pentru ca câinele tău să se bucure de o baie în ocean sau la un lac. Chiar mai bine, Thetis Lake Park are kilometri și kilometri de trasee prietenoase de câine care sunt în afara prietenului prietenos și dotate cu lacuri. Rețeaua de trasee este puțin confuză, dar dacă rămâneți la malul lacului, este în general posibil să "rămâneți găsit."

Sunt doar 11 restaurante prietenoase câinelui în Victoria, Dar, în opinia mea, plajele și traseele mai mult decât alcătuiesc pentru lipsa de mese prietenoase câinelui.

Victoria este destul de rece în timpul iernii, dar nu este atât de rece mai rece decât Seattle (nu este mult mai departe spre nord). Există plimbări regulate de câine de grup pe întâlniri.com pentru a vă ajuta să vă păstrați spiritele în timpul iernii!

9. Boston, Massachusetts

Boston pentru câini

Câteva orașe din Anglia New England sunt prietenoase cu animalele de companie, dar am simțit că Boston a fost cea mai meritivă de incluziune pe această listă.

Există o serie de parcuri minunate în Boston, unde câinele dvs. poate juca și câțiva chiar permit ca câinii să alerge în jurul valorii de lesa.

De asemenea, puteți aduce câinele cu dvs. la multe dintre restaurantele orașului (deși va trebui să stați afară cu pooch-ul dvs.), iar mai multe piețe de purici locale, de asemenea, bun venit câini.

În mod surprinzător, există o serie de aventuri acvatice pe care le puteți bucura cu animalul dvs. de companie în Boston. Câteva dintre operatorii de turism de la oraș permit câinilor la bordul (unele chiar au cabine încălzite pentru a vă menține și confortabil pomul în timpul tururilor de iarnă), și există mai multe plaje care bun venit câini (deși unele interzic câinii în timpul verii).

Boston poate fi destul de rece, deci veți dori cu siguranță să vă asigurați că Yorkie sau Chihuahua rămâne cald în timpul iernii. De fapt, Boston se acoperă în aproximativ 44 de centimetri de zăpadă pe an, Dar acest lucru poate fi un lucru bun în unele cazuri, deoarece câțiva câini iubesc să se joace în pulbere proaspătă.

În ciuda provocărilor adresate de Winter Winter, Boston este un oraș extrem de plimbat, deci veți avea o mulțime de șanse să vă luați pudorul cu dvs. în timp ce faceți comisioane.

10. New York, New York

New York pentru câini

În ciuda faptului că unul dintre orașele cele mai dens populate și de beton din lume, New York este de fapt un oraș destul de prietenos de câine.

Este posibil să nu ofere cât mai multe spații larg deschise ca și alte orașe, dar există mai multe parcuri prietenoase de câine (inclusiv Cel mai faimos parc din lume) că tu și animalul tău se pot bucura. De fapt, Multe dintre parcurile publice permit ca câinii să fugă în afara leash între orele 9:00 și 9:00.

New York este unul dintre cele mai pline de oraș din lume, și un număr din ce în ce mai mare de unități de vânzare cu amănuntul și restaurante încep să primească câini.

La ultimul număr, orașul este acasă 514 Restaurante și baruri prietenoase cu animalele de companie. Deci, probabil veți găsi multe oportunități pentru a permite puii dvs. să eticheteze de-a lungul când plecați acasă.

De asemenea, pentru că New York este un pic de laborator pentru inovare și schimbarea culturală, există un număr de facilități curat disponibile. De exemplu, Câine parker - o pornire bazată pe Brooklyn - menține o serie de "dulapuri" controlate la climă, în care animalul dvs. poate să stea în timp ce faceți cumpărături în locuri care nu permit animalele de companie.

New York este destul de rece în timpul iernii, iar veriile sunt surprinzător de calde, astfel încât este posibil să aveți nevoie să îmbinați rase mici atunci când iarna vânează urlă și să aveți grijă să păstrați câinii cu părul lung și confortabil în timpul verii.

11. Chicago, Illinois

Chicago pentru câini

Coasta de Vest pare să domine lista noastră, dar Chicago dovedește că orașele din Midwestern pot concura cu cei care se învecinează cu Pacificul.

Chicago are un număr de parcuri de câine dedicate și fiecare conține o "zonă prietenoasă pentru câini" (DFA), în care câinele dvs. poate rula în jurul valorii de lesa (notați că va trebui să obțineți a Eticheta și permisul DFA Înainte de a lăsa câinele dvs. să fugă pe lesa, dar sunt doar cinci dolari).

Unele dintre aceste parcuri chiar au piscine, astfel încât pooch-ul dvs. poate înota și stropi cu alți câini.

O tona de unități de comerț cu amănuntul din Chicago - inclusiv magazine și comercianți cu amănuntul de îmbrăcăminte - Câini de bun venit cu brațe deschise. Puteți chiar să verificați Pierul Navy cu Pup (Pier a implementat o nouă politică din cele mai recente renovări). Există chiar și excursii cu barca de la Lacul Michigan, vă puteți bucura de animalul dvs. de companie.

Chicago este unul dintre cele mai reci orașe din lista noastră, astfel încât este posibil să aveți nevoie să investiți în unele Cizy cizme canine și a Coaja caldă de câine de iarnă Pentru cei patru subsol, mai ales dacă pooch-ul dvs. este pe partea mică (câinii mici tind să devină răciți mai repede decât câinii mari).

Cu toate acestea, Chicago oferă cu siguranță o mulțime de oportunități de mers pe jos, deoarece este evaluată ca și Al șaselea oraș cel mai mare în U.S.

12. Atlanta, Georgia

Atlanta pentru câini

Orașul meu natal al Atlanta nu a fost recunoscut istoric ca un oraș deosebit de prietenos cu animalele de companie, dar asta începe să se schimbe.

Cunoscut sub numele de "orașul copacilor", Atlanta este plină de zone naturale și parcuri, inclusiv câteva care sunt Înființați în mod specific pentru câini.

Locuitorii - chiar și cei care trăiesc în relativ urban Midtown sau cartierele din centrul orasului & # 8212; rareori trebuie să călătorească departe cu câinii lor pentru a ajunge la un spațiu verde.

Pooch și cu mine avem alegerea a trei parcuri diferite în termen de două mile de acasă pentru ieșirea noastră zilnică și am ghici că majoritatea oamenilor care trăiesc în zonă pot spune același lucru. Cu toate acestea, în timp ce unele locații intrăse sunt relativ plinevabile, cea mai mare parte a orașului și suburbiile înconjurătoare se încadrează în acest sens.

Dacă sunteți nou în zonă, am recomandat verificarea Parcul Candler sau oricare dintre parcurile de-a lungul Chattahoochee River.

Un număr tot mai mare de unități încep să primească câini și câțiva au făcut acest lucru de ani de zile. Două dintre francizele sportive profesionale ale orașului au îmbrățișat chiar și demografia deținută de câine!

Un parc prietenos de câine a fost instalat în afara Falcon`s Nou Sapats, si Braves Găzduiți mai multe evenimente diferite pentru animalele de companie.

Temperaturile de vară ale lui HamLanta se află la frontieră. Rottie mea pare să se ocupe de temperaturile ridicate relativ bine, dar mă asigur că îmi dau cantități abundente de apă când este fierbinte, și cu siguranță încercăm să ajungem la parc devreme dimineața în timpul verii.

Pe flip-parte, temperaturile locale de iarnă sunt destul de ușoare. Facem un pic de ploaie, dar ne ocupăm doar de zăpadă o dată pe an sau cam asa ceva.

Evident, acestea nu sunt singurele orașe și câinele dvs. se pot bucura, dar sunt în mod clar printre cele mai bune opțiuni. Doar asigurați-vă că aveți în vedere nevoile specifice ale câinelui când faceți alegerea dvs.

Am iubi sa auzim gandurile tale - ce orase sunt cele mai bune pentru caini? Împărtășiți opiniile dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune orașe pentru câini: unde să se miște cu fido