Cum de a rezolva plictiseala în câinele dvs

Puppy mănâncă hârtie igienică

Câinii sunt creaturi sociale și se pot plictisi foarte ușor dacă nu sunt oferite cu suficientă atenție. Câini plictisit va găsi lucruri interesante de făcut, dar ceea ce este mare distracție pentru câine poate fi adesea distructivă pentru casa ta și chiar periculos pentru animalul tău.

Semnele de plictiseală canine nu sunt greu de observat, dar care se ocupă de comportament poate prezenta o provocare proprietarului ocupat. Cu excepția cazului în care aveți copii sau alți câini să-ți iau slăbiciunea, va fi de gând să vă dați seama de modalități de a vă ajuta să vă reocupă energia în mai multe puncte de vânzare mai productive.

De ce câinii se plictisesc?

Amintiți-vă că puii și câinii sănătoși și câinii nu vin cu un comutator oprit. Când puii dvs. se plictisește de a nu obține suficient exercițiu, jucării, sau interacțiunea cu dvs., ea poate deveni frustrată și acționează în moduri inadecvate. Câteva principii pentru a ține minte sunt:

  • Comportamente problematice care sunt practicate în mod repetat înrădăcinate și pot fi mai greu de oprit. Acesta este motivul pentru care este important să vă oferiți câinele dvs. o mulțime de oportunități de a se exprima în moduri pozitive. Este la fel de important să vă asigurați că vă învățați mai devreme călugărul dvs. pe ce comportamente nu sunt acceptabile.
  • Un catelus care este introdus într-o gospodărie multi-câine are avantajul de a avea joacă pentru a-și păstra atenția. Desigur, tinerii plictisit pot, de asemenea, pe un câine mai în vârstă.
  • Păstrarea puilor solo se distrau întotdeauna cade oamenilor din casă. Angajarea corespunzătoare cu puștiul dvs. nu numai că îl păstrează fizic activ și sănătos, ci și stimulează creierul său în moduri productive prin intermediul Activități de instruire și de redare.
  • Majoritatea câinilor doresc să facă un loc de muncă și sunt mai fericiți când sunt ocupați. Depinde de tine să găsești modalități de a-ți păstra puiul ocupat.

Semne de plictiseală în puii

Un procent mare de comportamente "rele" într-un câine sunt doar modul de exprimare a plictisitorului:

  • Un cățeluș care se plictisește când a rămas singur într-o curte împrejmuită, de exemplu, se poate întoarce la lătrat pentru a arde energia pent-up sau doar pentru a auzi sunetul vocii sale.
  • Un alt câine poate decide săpa calea sub gardul din spate pentru a căuta mai multe lucruri interesante de făcut. Săpat este un semn comun de plictiseală și unul dintre obiceiurile canine mai dure pentru a sparge.
  • Un câine sau un catelus de multe ori chews din plictiseală, care poate ajunge într-o grămadă de necazuri atunci când nu are acces la suficiente obiecte potrivite pentru a mesteca.

Cum să opriți plictiseala

Îți cunoști cel mai bine câinele. Încercați câteva strategii diferite pentru a vă stimula câinele. Nu există nici un rău în încercarea de câteva tehnici dintr-o dată. Este probabil ca scopul în mod activ să oprească plictiseala, va ajuta.

Jucării noi

Puii se plictisesc cu aceeasi jucarii vechi zi de zi. Dacă aveți mai mulți câini, asigurați-vă că fiecare are mai multe jucării. Scopul pentru trei până la patru minime pe animale de companie, deci nu trebuie să se certe asupra lor. Pentru un pui singleton, opt la 10 jucării sunt chiar mai bune. Rotiți jucăriile pentru a le menține proaspete. Configurați un program și schimbați jucăriile la fiecare două sau trei zile.

Oferiți stimularea

Oferiți jucării de puzzle ca Mazee orbee tuff care angajează atenția puilor pentru perioade lungi de timp. Tipurile de jucării care au locuri pentru a ascunde tratamentele sunt favorite mari. Puteți roti tipul de tratament pentru o ușurare și mai multă plictiseală. Unt de arahide, liverwurst, brânză de cremă și produse comercial tratează toate lucrările.

Ajutați-i să mestece

Furnizați și oportunități de mestecare "legale". De exemplu, pui de pui au nevoie de ceva de la GNA pentru a scuti gingiile delicate, dar un câine de orice vârstă se poate angaja în mestecare pentru a ameliora stresul sau plictiseala. Chews Rawhide, mestecați dentari și alte opțiuni de mestecare în siguranță, cum ar fi oasele sterilizate (în cazul în care medicul veterinar aprobă) pot oferi o priză mai potrivită, atâta timp cât sunteți acolo pentru a supraveghea.

Iesi afara

Terrierii iubesc să scoată murdăria. Fără o priză, un terrier plictisit vă poate dezrădăcina palma în ghivece în căutarea murdăriei. Predominați acest lucru oferind o cutie de nisip și ascunzând câteva jucării preferate pentru plăcerea de excavare a puilor. Dacă are un loc în care este permis să sapă, câinele dvs. va fi mai puțin probabil să încerce să sapă unde poate face daune.

Alternative de jucărie

Câinele dvs. se poate bucura de muzică auditivă sau vizionați un videoclip. Reglați televizorul la un program de animale, astfel încât puii dvs. să vă bucurați de veveriță când trebuie să ieșiți. O altă opțiune este că animalele de buzunar cu închisoare, cum ar fi hamsterii, șoarecii, peștele sau păsările, pot fi, de asemenea, distractive vizionări pentru puii plictisit. Doar asigurați-vă că critterii mai mici sunt siguri și nu sunt stresați de atenția privată, dorință a catelului tău.

Perfecționați simțurile

Lucrarea nasului poate, de asemenea, să vă mențină cățelul plictisit din necazuri. Sniffing out recompense implică simțurile puilor și își pune labele pentru a lucra, de asemenea. Creați o vânătoare de comori canin în timp ce lăsați-l pe Hansel și Greptel miroase să urmeze pentru a găsi recompensa. Ascundeți Kongs umplute sau biscuiți de câine uscat în jurul casei (sau curte) înainte de a pleca pentru această zi. Asigurați-vă că le-ați luat în sus, astfel încât bug-urile nu le vor găsi dacă catelul dvs. nu reușește testul de sniff, totuși. Prima dată, arătați câine în cazul în care ați ascuns tratamentele, dar după aceea, nasul va face restul. Acest lucru funcționează foarte bine cu câinii de vânătoare, cum ar fi Retrieveri de aur și Labrador Retrievers.

Împreună

Cel mai bine este să separați un nou catelus de la un adult până când sunteți sigur că toată lumea se înțelege bine. Dacă este singur, conduce cățelul tău să-și joace și să instaleze o poartă de bebeluș care păstrează câinii separați, dar le permite să se vadă unul pe celălalt și să nu se simtă atât de singuri și plictisit. Acest lucru poate, de asemenea, să taie la lătrat, zgâriere sau săpare la ușă.

Planificarea înainte pentru a vă menține puiul distractiv poate preveni plictiseala care produce obiceiuri proaste. Care are o tendință de a păstra toată lumea de coadă fericită.

Cum să opriți lătratul de catelus

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rezolva plictiseala în câinele dvs