Este pisica mea plictisită? 5 moduri de a ușura plictiseala pisicii tale

Pisica mea este plictisită? 5 moduri de a vă ușura pisica

Fie că sunteți proprietar de pisici pentru prima dată sau o persoană nebună de pisică, cu fiecare pisică având propria lor personalitate și trăsături distincte, poate fi greu să distinge dacă pisica ta este plictisită sau doar are obiceiuri neobișnuite. Mai jos, oferim un răspuns aprofundat la toate aceste întrebări și mai mult, în articolul nostru de mai jos.

Pisicile se plictisesc

Pisicile sunt creaturi inteligente care necesită o mulțime de stimulare mentală și fizică pentru a trăi viața la maxim. Dacă cheltuiți cantități excesive de timp, nu faceți nimic prea mult, ați începe curând să obțineți un pic neliniștit. Acest lucru este valabil mai ales dacă vă aflați blocat în aceleași patru pereți - de obicei nu este cu mult timp înainte de a începe să vedeți câteva activități pentru a vă face din nou creierul! Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți o pisică interioară. Vestea bună, totuși, este că există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la vindecarea plictiselii de pisică.

Plictisit tabby de argint (modelul de tigru) pisica caisc atunci cand cautati prin fereastra

Cum să spui dacă pisica ta este plictisită

Dacă nu sunteți sigur dacă ați plictisit pisici, merită să verificați următoarea listă pentru a vedea cât de mulți pot fi bifați. Rețineți, totuși, că unele comportamente de la pisica dvs. pot fi, de asemenea, a Semnul problemelor de sănătate, precum și un semn că pisica în cauză are nevoie de o varietate.

Lupta cu alte animale de companie

Deși acest lucru este, de obicei, unul dintre semnele ulterioare, poate fi cea mai supărătoare. Indiferent dacă urmărește familia Guineea Porc sau sărind și să atace câinii, o gheare ascuțită a pisicii pot însemna adesea probleme mari pentru alte animale de companie familiale. Motivul pentru acest lucru ar putea fi pur și simplu că pisica ta sa plictisit și caută o anumită interacțiune de la alți membri ai gospodăriei - și alte animale de companie sunt jucătorii ideali!

Ruperea draperii

Pe lângă rularea cu zoomiile în toate orele de dimineață, pisicile dvs. poate fi frecvent prins urcând pe perdele sau alte mobilier. Deși aceasta poate fi o cauză a iritației ușoare pentru proprietarii de case, poate fi un confort pentru a ști că sunteți doar câteva opțiuni de activitate departe de normalitate, dacă suferiți cu o pisică care se bucură de a fi parte a peisajului ferestrei.

Comportamente de îngrijire

Unul dintre cele mai mari semne pisica ta se confruntă cu plictiseala este noua lor obsesie cu curățarea ei înșiși. Activitatea lor, îngrijirea și curățarea labei, spatele și stomacul este un semn imens de auto-confort și este, probabil, atunci când părinții pisicilor ar trebui să ridice mașina în ceea ce privește furnizarea unui mediu stimulator pentru pisica lor.

Supraalimentare

Un alt semn mare că aveți o pisică plictisită este o pisică care mănâncă mai mult decât de obicei. Oferind ca obiceiurile lor de toaletare să rămână consecvente și nu există vărsături sau diaree, atunci este probabil ca părinții pisicilor să aibă nevoie să-și umple mai mult castronul de alimente al animalelor de companie pentru a ține pasul cu cererea, atunci când se blochează plictiseală.

Încercări de evacuare

Unul dintre cele mai periculoase semne că pisica ta sa plictisit de mediul lor de origine este repetat încercări de evadare. Caturile care suferă de plictiseală extremă pot căuta orice mediu nou, pur și simplu pentru a-și păstra mintea activă. Cu toate acestea, dacă locuiți undeva cu acces direct pe drum, acest lucru poate duce la accidente - mai ales dacă pisica dvs. este de obicei păstrată în interior și nu a construit conștientizarea și conștientizarea siguranței rutiere în timpul lor afară.

O pisică se află pe podeaua din lemn, pisica plictisitoare, pisica stradală

Cum de a ușura plictiseala pisicii tale

Dacă sună de mai sus ca pisica ta, atunci vei fi încântat să știi că există moduri ample de a vă menține pisica fericită cu buldurile de plictiseală și Jucării de pisici interactive. De la utilizarea produselor zilnice în jurul casei și jucând cu pisica dvs. în mod regulat, să cumpărați noi jucării de pisici pentru a păstra mintea pisicii dvs. activă, păstrarea conținutului dvs. de pisicile nu costă foarte mult! Verificați aceste sfaturi pentru a vă menține pisica activă:

Scratching posturi și tampoane

Cel mai frecvent și binecunoscut favorit al prietenilor noștri felini trebuie să fie zgâriere de posturi. Perfect pentru o multitudine de motive, postul de zgâriere umil poate lucra minuni pentru pisicile de orice nivel de activitate. Nu numai că sunt minunați pentru pisicile distructive, sunt, de asemenea, perfecte pentru a asigura că acele ghearele și labele rămân sănătoase.

Pisicile au nevoie de un post de zgâriere de calitate pentru a-și scufunda cu adevărat ghearele, astfel încât să investească în cele mai bune turnuri de zgâriere este recomandat. Dacă sunteți scăzut în spațiu, dar aveți niște colțuri și crăpături care se pot potrivi jucăriilor Slimmer, apoi încercați să optați pentru Cele mai bune tampoane de zgârieturi de pisică in schimb. Acestea dau același efect, dar se găsesc în loc de podea.

Exerciții de jucării

În timp ce nu vă puteți aștepta să vă vedeți pisica care rulează în jurul în cea mai bună roată de exerciții de pisică, Ați fi surprins cât de multe moduri unice tehnologia modernă a încorporat nevoile membrilor familiei noastre blande. De exemplu, o calitate bună copac de pisici acum încorporează locuri de ascundere suplimentare, precum și postări pentru zgârieturi și jucării agățate pentru stimularea adăugată atunci când încurajează instinctele de vânătoare.

Redesign minor

În timp ce acest lucru ar putea suna scump, nu te teme - asta e vorba de a lucra cu ceea ce ai. Folosind ceea ce aveți deja, cum ar fi o fereastră bine plasată sau chiar cutia de gunoi, puteți lupta plictisit cu vânătoare de comori și stimularea mentală amplă pentru a vă menține pisica ocupată. Chiar și ceva la fel de simplu ca o pungă de hârtie cu unele alimente sau tratamentele lor preferate poate face o diferență uriașă în materie de interese de la pisica ta.

De exemplu, adăugarea unor pași pentru pisicile mai vechi pentru a accesa mai ușor ferestrele pot păstra pisica voastră distractivă cu vizionarea de ore sau în mișcare a tăvii de gunoi pe o bază regulată poate face ca prietenul dvs. blând să-și folosească capacitățile de parfumare și să adauge un interes mic. O altă mare opțiune este de a folosi cele mai bune tuneluri de pisici Pentru a crea un alt loc ascuns și a adăuga un anumit interes sau încurajează unele ascunde și căutați de la animalul dvs. de companie.

Ameliorarea plictiselii de pisică în timpul muncii

Dacă nu sunteți în jurul casei toată ziua, atunci vă puteți preocupa că plictisirea pisicii dvs. va determina să ruleze revoltă în casa dvs. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie neapărat să fie cazul. Utilizați aceste sfaturi pentru a utiliza comportamentul instinctual al pisicii și puteți fi sigur că nu veți veni niciodată acasă într-o casă ruinată, din nou.

Alimentatoare de puzzle

Perfect pentru a ascunde alimentele în tratarea bilelor, fie pentru apariția de zi cu zi, un alimentator de puzzle necesită un efort mai mare pentru a da o recompensă decât bolurile standard de pisici. Ei au, de asemenea, beneficiul suplimentar de a lucra pentru a încetini cât de repede pisica dvs. ar putea trece prin mâncarea lor, păstrându-le să se distreze mai mult timp.

Pisica plictisită de oameni se află pe gard

Chew toys

În timp ce jucăriile de mestecat sunt de obicei asociate cu câinii, Cele mai bune jucării de mestecat sunt concepute special cu pisica ta, astfel încât comportamentul lor natural al loviturilor poate fi combinat cu suplimentele de nutrienți din dreapta în minte.

Sperăm că aceste sugestii și sfaturi vă vor oferi o mulțime de idei când vine vorba de luptă Pisica de plictiseală. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că, dacă oricare dintre opțiunile de mai sus nu are un efect major asupra comportamentului pisicii dvs., poate fi în valoare de rezervare o întâlnire cu VET local, pentru a exclude orice probleme de sănătate.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este pisica mea plictisită? 5 moduri de a ușura plictiseala pisicii tale