5 Remedii naturale pentru purici pe câini

5 remedii naturale pentru purici pe câini

A scăpa de purici La câinii noștri pare să fie o întreprindere foarte inutilă. Medicamentele de purici sunt destul de scumpe și multe vin cu efecte secundare grave, precum și complicații potențial dăunătoare pe termen lung. În plus, faptul că puricii au fost pe această planetă pentru milioane de ani, mult mai mult decât omul, face să eradice puricile complet un exercițiu în inutilitate. Dar nu fi dezamăgit. S-ar putea să nu faceți purici să dispăruți, dar cel puțin puteți extermina puricii de pe câinele dvs. în siguranță și eficient. Iată 5 remedii naturale Poate doriți să oferiți o lovitură pentru a controla purici pe câinele dvs.

Vacutare

S-ar putea să nu vă gândiți să vă aspirați ca un "remediu natural", dar este una dintre cele mai eficiente modalități de a elimina acești dăunători din casa dvs. Este înțelept să ne amintim că puricii au etape diferite de viață și că etapa adultă constituie doar aproximativ 10 până la 15% din toate puricile pe care le ucidem cu medicamente de purici. Aspirarea tuturor suprafețelor din casă nu numai că va elimina aceste purici adulți, ci și ouăle, larvele și pupa.

Vacutarea este utilă în special în îndepărtarea ultimelor 3 în special pupae, deoarece această etapă de viață a puricilor este foarte robustă chiar împotriva celui mai puternic insecticid. Cea mai bună șansă de a le elimina este prin aspirarea tuturor podelelor, pereților și suprafețelor în care câinele dvs. poate intra în contact, fie direct sau indirect. Bineînțeles, nu veți putea să aspirați puricii deja pe animalul dvs. de companie, dar deoarece acestea cuprind o fracțiune din populația de purici pe care o faci mai bine, concentrându-se asupra puricilor din mediul înconjurător.

În legătură cu o postare: Cel mai bun vid pentru părul de păr și părul câinelui

Oțet de mere

Trebuie să clarificăm asta oțet de mere nu este intenționat niciodată să omoare purici. Utilizarea sa este în primul rând ca un refugiu de purici. Ce face oțetul de cidru Apple este că face ca câinele dvs. sau orice altceva pe care a fost aplicat pe foarte neplăcut pentru purici. Experții spun că puricii nu-i plac cu adevărat mirosul și gustul care este lăsat de oțetul de cidru de mere pe pielea sau stratul de câine sau oriunde altundeva, făcând aceste ectoparaziți doresc să se miște în altă parte.

Întrebarea pe care unii oameni o întreabă este dacă alte tipuri de oțet pot avea același efect repellent asupra puricilor. Interesant, folosind alte vagoane, cum ar fi oțetul albă distilat, a obținut rezultate conflictuale. Un tip de oțet care a fost consecvent în puricile de repetare este oțetul de cidru de mere. Poate că are ceva de-a face cu polifenolii suplimentari prezenți în formularea care fac blestemul nebun ori de câte ori miros sau gustul ACV pe câini.

Remedii naturale pentru purici

Pământ de diatomee

Există un pic de controversă în utilizarea pământului de diatomee, în special în gestionarea infestării cu purici. Această rocă sedimentară silicioasă în formă de pulbere fină are o proprietate higroscopică excelentă, care îi permite să extragă umiditatea de la purici adulți și larve. Odată ce umiditatea a fost extrasă din corpurile lor, puricii suferă o serie de schimbări fiziologice care sunt legate de pierderea lor de metabolism celular. Vedeți, celulele au nevoie de apă pentru a oferi un mediu sigur pe care au loc reacții chimice. Deoarece a fost extrasă apa, celulele din purici nu mai pot funcționa corect. Acest lucru duce la moartea lor.

Din păcate, însăși natura pământului de diatomee o face destul de riscantă. Din moment ce este fabricat din punct de vedere tehnic din silicat, aceste particule foarte fine pot fi inhalate fie de caine sau de tine. Efectele nu pot fi evidente, dar natura destul de brută a silicatului poate răni alveolele plămânilor. Dar pământ de diatomee este o modalitate foarte eficientă de a scăpa de purici.

Uleiuri esentiale

Pentru cel mai lung timp, omul a folosit o varietate de uleiuri esențiale în a scăpa de purici. Lemongrass, Rosemary, Cedar, mentă, fenicul și uleiurile esențiale de lamaie sunt amestecate cu uleiuri purtătoare cum ar fi ulei de migdale dulci, ulei de nucă de cocos sau chiar ulei de masline înainte de aplicarea lor. Motivul pentru care aceste uleiuri esențiale trebuie să fie cumva diluate mai întâi este să vă asigurați că nu dați întreaga forță a ingredientelor active găsite în aceste uleiuri esențiale. Deși acestea pot fi naturale, efectele lor fiziologice pot fi, de asemenea, îngrijorătoare, în special atunci când sunt administrate în concentrații ridicate.

În legătură cu o postare: Cele mai bune uleiuri esențiale pentru purici

Uleiurile esențiale pot fi pulverizate pe haina câinelui dvs. fără a fi nevoie de saturarea blănurilor. Unii părinți de companie adaugă de fapt câteva picături de ulei esențial preferat în samponul câinelui lor. Alții ar pune o picătură sau două dintre aceste uleiuri esențiale Coliere de câine sau chiar pe bandanas să se înfășoare în jurul gâtului de animale de companie.

În legătură cu o postare: Dog Bandanas

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

Sare

Tabelul tău obișnuit sare a fost folosit pentru milenii în conservarea hranei, astfel încât acestea să nu strică cu ușurință. În cazul în care nu ați văzut pește uscat sau altceva care a fost procesat în mod uscat mod de modă, sarea atrage apă în același mod ca Pământul de diatomee. Singurul dezavantaj este că durează câteva zile înainte de a putea vedea rezultate. Sare atrage în mod natural moleculele de apă. Acest lucru deshidratați purici, în special pentru cei adulți. Așa cum am explicat deja mai sus, celulele au nevoie de apă pentru a crea un mediu favorabil pentru ca reacțiile chimice să aibă loc. Fără acest mediu fluid, reacțiile chimice pot continua, dar adesea în detrimentul de a genera prea multă căldură. Aceasta închide funcțiile fiziologice ale celulei care duc la moartea sa.

Lucrul bun despre utilizarea sării ca remediu natural pentru purici pe câini este că este ușor disponibil și ieftin. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritarea pasajelor respiratorii sau chiar plămânilor dvs. Dezavantajul? Ei bine, de obicei durează mai mult timp înainte de a putea ucide de fapt puricii.

Aceste remedii naturale sunt doar câteva dintre modalitățile cele mai sigure și mai eficiente de a scăpa de purici pe prietenul tău canin. Amintiți-vă, totuși, că acestea nu sunt la fel de puternice ca substanțele chimice sintetice utilizate ca insecticide. Rezultatele pe care le așteptați pot veni puțin mai mult decât de obicei. Cu toate acestea, aceste remedii naturale lucrează în controlul puricilor pe câinele dvs.

În legătură cu o postare: Pieptene pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Remedii naturale pentru purici pe câini