15 Moduri de a distra câinii în interior

Câinii sunt bine cu trăirea atât în ​​interior, cât și în aer liber, Dar majoritatea preferă exteriorul să rămână acasă în majoritatea cazurilor. Îi place să alerge și să se distreze în spațiul deschis, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți distra și câinele în interior. Iată câteva exemple de lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta câinele să rămână activ în interior când nu aveți altă opțiune.

Pentru a începe, cea mai bună și mai evidentă modalitate de a vă menține câinele distrați în interior este să jucați jocuri cu el. Vei avea cu siguranță distracție de-a lungul drumului. Există un Umber de Jocuri prietenoase pentru câini să facă, dar unele sunt favorite pentru animalele de companie.

1. Jocuri de noroc

Jocurile de noroc sunt o modalitate bună de a se lega cu câinele dvs. și de a-l exercita mental. Dacă este nou Nosexualul, începeți prin plasarea câtorva sănătoși în jurul camerei, în timp ce vă urmărește. După aceea, dă-i comanda "găsiți tratamente" și încurajați-vă pooch-ul în timp ce o face. Laudă-l după ce găsește un tratament și o face de fiecare dată când o face.

Odată ce câinele dvs. învață comanda, creșteți dificultatea treptat. În primul rând, ascundeți tratamentele în timp ce câinele dvs. așteaptă într-o altă cameră și apoi începeți să puneți tratamentele în locuri mai greu de găsit.

2. Joc Shell

Joc Shell, de asemenea cunoscut ca si Trei Cup Monte, vă va ține câinele distracându-vă și mintea lui activă. Plasați un tratament într-una din cele trei cești, astfel încât câinele dvs. o vede și apoi amestecați cupele pentru un pic. Lăsați-vă pooch-ul să ia o ghicire unde este tratamentul și dacă o găsește, recompensa cu a Pălărie de câine sănătoase!

3. Remorcă de război

Remorcă de război este o modalitate excelentă de a-ți exercita fizic și mental pooch-ul tău. Nu aveți nevoie de o mulțime de spațiu pentru a juca acest joc, astfel încât să puteți juca în interior. Nu vă faceți griji cu privire la concepția greșită comună Remorcă de război face ca câinii agresivi sau dominanți, care pare a fi un mit. De fapt, studiile arată că câinii care joacă acest joc sunt de fapt mai ascultători și au mai multă încredere, mai ales când câștigă.

4. V-ați ascunselea

Joacă Ascundeți și căutați cu câiniV-ați ascunselea poate fi o modalitate bună de a învăța câinele dvs. comanda "sejur" sau de ao consolida. Acest joc implică, de asemenea, exercițiu și vă poate ajuta să îmbunătățiți legătura pe care o aveți cu poochia dvs. Dacă câinele dvs. nu cunoaște comanda "sejur", veți avea nevoie de o altă persoană care să-l țină în poziție în timp ce vă ascundeți.

5. Fetch

Deși Fetch este un joc cel mai bine jucat în aer liber, majoritatea dintre noi au o cameră suplimentară în interiorul în care putem juca un joc simplu de preluare. Desigur, dacă aveți o rasă mare, probabil că ar trebui să săriți acest joc. O altă opțiune similară Fetch joacă un joc de captură cu pooch-ul tău.

6. Distrați câinele cu jucării

Oferind numeroase jucării pentru ca câinele dvs. să se joace este o modalitate simplă, dar foarte eficientă de a-l ținea distanțată în interior. Cumpărați sau faceți câinele dvs. o nouă jucărie dacă are deja unii și încercați să le rotiți cât de des posibil pentru a-și păstra interesul ridicat. Jucăriile umplute sunt întotdeauna o alegere bună, în special umplute Jucării Kong deoarece nu necesită o mulțime de pregătire și pot să-ți păstreze câinele distracți de mult timp.

7. Difuzarea alimentelor și jucăriile de puzzle

Aceste jucării sunt perfecte pentru câinii care se plictisesc ușor, dar sunt, de asemenea, minunați pentru câinii care își mănâncă mâncarea prea repede. Alimentele de distribuire a alimentelor fac ca câinele să lucreze pentru mâncarea lor prin rezolvarea puzzle-urilor și gândirea altor modalități de a ajunge la mâncare. West Paw Qwizl este una dintre cele mai bune alegeri de pe piață, dar există un număr de alte mari jucării pentru cățeluși și câinii adulți.

8. Au o sesiune de îngrijire relaxantă

Au o sesiune de îngrijire relaxantăMulți câini nu se bucură de cele mai multe părți ale procesului de îngrijire, dar când este ploua sau prea rece afară și rămâneți la domiciliu, acest lucru poate fi un moment minunat pentru a vă schimba percepția animalului de îngrijire.

Dedicați ceva timp pentru a avea în sfârșit o sesiune de îngrijire fără stres, adecvată și foarte relaxantă cu pooch-ul dvs. Aceasta este o modalitate bună de a-l ținea distracții, în cele din urmă bucurați-vă de procesul de îngrijire și apreciați ce se face, familiarizați cu alte aspecte mai îndeaproape și este de asemenea bun pentru sănătatea generală a câinelui dvs.

9. Învățați câinele dvs. pentru a vă ajuta cu treburile

Chiar dacă nu aveți nevoie de ajutor în jurul casei, ar trebui să vă învățați în continuare pooch-ul dvs. pentru a vă ajuta cu niște treburi simple. Care va fi bun pentru încrederea lui, deoarece își va stimula mintea și îi va ține distras. La urma urmei, nu poate răni cu o pooch bine pregătită, care poate aduce papucii sau chiar ceva de la frigider din când în când (se poate face!) Cel mai important, acest lucru va păstra mintea lui ascuțită.

10. Învățați-vă câinele noi trucuri

Dacă câinele dvs. cunoaște deja o mulțime de trucuri, vă puteți reîmprospăta memoria și treceți prin unele dintre ele din nou, mai ales dacă nu ați făcut asta într-o vreme. Asigurați-vă că poochia dvs. nu primește rugină și scoateți unele tratamente și clickerul dvs. pentru a trece prin burghie.

Dacă nu l-ați învățat încă nici un truc sau comenzi, începeți cu niște cele de bază, cum ar fi "Stați" sau "Vino".

11. Dați câinii dvs. un masaj relaxant

Dați câinii dvs. un masaj relaxantDurerea de ameliorare, relaxare și îmbunătățirea sistemului imunitar sunt doar câteva din numeroasele beneficii ale masajului câinilor, Potrivit experților. Cu toate acestea, oferindu-vă câinelui un masaj poate, de asemenea, să îmbunătățească legătura dintre voi doi printre alte beneficii.

Masajele sunt deosebit de utile pentru câinii mai în vârstă sau câinii care suferă de artrită, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a distra orice câine în interior. Verificați sfaturile lui Samantha despre cum să dați un câine un masaj acasă în Acest ghid și video.

12. Aranjați o dată de redare

Dacă câinele dvs. rămâne în interior, asta nu înseamnă că nu poate socializa cu alte animale sau oameni. Invitați unele dintre prietenii dvs. de pe prietenii dvs. sau pentru o dată de redare pentru a-l păstrați distrați și activi. În timp ce câinii joacă, prezintă o bună ocazie pentru tine de a vă socializa prea mult sau chiar să vă prindeți unele dintre treburile voastre.

13. Suflați câteva bule

Învățați câinele dvs. pentru a urmări bulele. Aceasta este o modalitate simplă de a oferi un exercițiu pentru pooch, fără a fi nevoie să faceți mult. Și este un lucru distractiv de făcut, mai ales dacă aveți un copil, după cum puteți vedea din acest videoclip hilar de mai jos:

Există o mulțime de alegeri diferite pe piață și ar trebui să vă asigurați doar să cumpărați bule care nu sunt toxice, care sunt practic toate bulele disponibile pentru copii.

14. Învățați-vă câinele numele jucăriilor sale

Învățați câinele dvs. să-și recunoască jucăriile pe nume, își va păstra mintea activă. Câinii pot învăța în medie 200 de cuvinte, în conformitate cu Planeta animalelor. Desigur, cu o pregătire adecvată, unii câini pot învăța mult mai mult, deci învățarea numelui jucăriilor sale nu ar trebui să fie atât de greu.

Începeți prin alegerea unei singure jucărie. Dați-i un nume în timp ce jucați cu el. După ceva timp și practicați câinele dvs. va învăța numele acelei jucări. Testați-i abilitățile făcându-l să găsească acea jucărie specifică printre altele și nu uitați să vă recompenseze pooch-ul cu un tratament pentru locul de muncă bine făcut.

15. Face ca câinele de casă să trateze

10 moduri de a distra pe câinii în interiorChiar dacă poochia ta nu te va ajuta cu procesul în sine, el va fi cu siguranță distractiv și fericit când va încetini Câinele de casă tratează După ce sunt terminate. Efectuarea propriei dvs. de casă este singura modalitate de a ști cu siguranță ce se întâmplă în ele și pentru a vă oferi câinele cu o gustare sănătoasă și gustoasă.

Acestea au fost doar câteva dintre cele mai eficiente modalități de a vă menține câinele în interior. Fiți creativi și găsiți mai multe modalități de a vă menține câinele activă în orice moment, mai ales când trebuie să rămână înăuntru.

Citiți următorul: Top 6 cele mai bune jucării pentru câini cu anxietate de separare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Moduri de a distra câinii în interior