Cele mai scumpe rase de câine: cei mai buni câini de rasă și vinde

cele mai bune rase de câine pentru a vinde

Mulți proprietari de câini consideră că câinii de reproducere pentru a pune câțiva dolari în buzunar în buzunar.

Cu toate acestea, creșterea câinilor nu este o încercare de a lua ușor și majoritatea oamenilor care consideră că noțiunea ar trebui să risipească, probabil, gândul.

cu toate acestea, Dacă aveți grijă de caninele dvs., elaborați un plan de afaceri coerent și să lucrați din greu, creșterea câinilor poate fi o aventură profitabilă. Dar trebuie să începeți prin alegerea unei rase bune pentru a lucra cu.

Pur și simplu, unele rase vor genera profituri mai mari decât altele.

Dacă sunteți în căutarea pentru alegerile rapide, le avem chiar aici! Sau continuați să citiți pentru a afla elementele de bază ale unei afaceri de reproducere și De ce Acești puii aduc un preț atât de mare.

  1. Samoyed ($ 4.000 - 11.000 $)
  2. Faraon Hound ($ 2.500 - 6.000 $)
  3. Buldog francez ($ 1.500 - 8.000 $)
  4. Mastiff tibetan ($ 2.000 - 5.000 $)
  5. Akita (1.000 - $ 4.000)
  6. Saluki ($ 2.000 - 4.000 $)
  7. Otterhound ($ 1.500 - $ 2.500)
  8. Rottweiler (2.000 - 7.000 $)
  9. Română Bulldog (2.000 - $ 4.000)
  10. Păstori germani ($ 1.500 - 7.500 $)

Vom vorbi despre câțiva dintre cei mai buni câini de a crea și vinde mai jos, discutați câteva dintre lucrurile pe care le veți avea nevoie pentru a vă gândi la alegerea dvs, și oferă câteva sfaturi pentru a selecta o rasă pe care o veți bucura de lucru.

Dar mai întâi, să abordăm gorila de 800 de kilograme care aștepta febră pentru a se alătura conversației.

Adoptarea nu este Mereu cea mai bună opțiune

Există milioane de câini de adăpost în prezent așteptând ca un suflet iubitor să-i salveze și să le dea o casă pentru totdeauna.

Aproximativ 3.3 milioane Câinii intră în adăposturi în fiecare an, potrivit societății americane pentru prevenirea cruzimii față de animale (ASPCA).

(Introduceți cântecul Sarah McLaughlin aici.)

Acest lucru este în mod clar înfricoșător și a condus mulți iubitori de câini pentru a presi pe noi proprietari în adoptarea, mai degrabă decât cumpărarea, următorul animal de companie. Să fim clar: acest tip de advocalizare vine de la oameni bine înțeleși, și este exprimată în numele plutelor bune care așteaptă cu răbdare în adăposturi din întreaga țară.

Dar adoptarea unui câine de adăpost este nu Întotdeauna cea mai bună opțiune. Țineți-vă poșta de ură și auziți-mă:

Încurajați cu toată inima pe orice proprietar potențial considera adopţie.

Am adoptat câini de adăpost în trecut și voi face cu siguranță din nou în viitor. În cele din urmă, voi ajunge să cumpăr o bucată mare de pământ și mai bine credeți că va exista un pachet de câini de adăpost care trăiesc cu mine și protejându-ne pământul de veverițe nefieroase.

Cu toate acestea, i-am înmânat un pennitor frumos unui crescător pentru puii de curent, și mă bucur că am făcut-o. Știam exact ce am vrut și un Rottie se potrivește perfect facturii. Nu numai că, ci rotmontrul specific am selectat au avut toate trăsăturile specifice pe care le căutam: Era asigurată și încrezătoare, mama ei era foarte prietenoasă și ea a început să se îndreaptă instantaneu.

Ea a fost un mic bugger destul de drăguț:

Câinii de reproducere pentru profit

Adevărul este că câinii de adăpost pot fi un pic de sac de mister - de obicei nu aveți nici o idee despre fundalul genetic sau de mediu al câinelui. S-ar putea să adopți un câine care a fost mutat dintr-un alt adăpost, astfel încât lucrătorii de adăpost actuali nu pot fi incapabili să arunce multă lumină asupra istoriei recente a câinelui (și Obținerea unui câine expediat într-un adăpost nordic din jos, implică o serie de alte riscuri).

Nu mă dați greșit, puteți ajunge cu un uimitor Câine de salvare de la un adăpost. Dar dacă există anumite nevoi sau calități pe care le căutați într-un câine, un crescător este adesea cel mai bun pariu.

N-aș fi putut în mod necesar Faceți cunoștință cu lista de verificare a câinilor de vis Prin adoptarea unui câine de adăpost. Și din mai multe motive, mulți alții se vor găsi într-o situație similară.

În astfel de cazuri, Nu este nimic rău (în opinia mea) cu achiziționarea unui câine de la un crescător, în loc să adoptați un câine de la un adăpost sau salvare.

Astfel încât, cu siguranță, ia în considerare adopția, dar Nu vă simțiți rău pentru Achiziționarea unui câine de la un crescător de reputație, Dacă este o alegere mai bună pentru dvs. și pentru familia dvs.

O notă personală scurtă

Am ridicat câteva gunoi de câine în timp, dar nu am creat niciodată câini pentru profit.

Cu toate acestea, înainte de a vă deplasa în spatele unui computer cu normă întreagă, mi-am petrecut viața adultă care lucrează cu o gamă variată de animale. Și pentru un deceniu și schimbare, am completat veniturile mele prin vânzarea reptilelor captive-crescute. Mă concentrez în primul rând pe aceste, aceste și aceste, dar am dus cu o varietate de alte specii.

Evident, reptilele sunt foarte diferite de câini, dar dintr-o perspectivă de 30.000 de picioare, activitățile au o mulțime în comun.

Voi încerca să împărtășesc unele dintre lucrurile pe care le-am învățat când reproducem scalificarea câinilor de mai jos - în special acele lucruri care sunt aplicabile crescătorilor orientați pe canini.

Primul lucru este primul: Fii clar despre obiectivele de reproducere a câinilor

Va trebui să începeți să vă înghițiți de câine prin decizia Exact ceea ce intenționați să realizați.

  • Pur și simplu sunteți îndrăgostiți de o anumită rasă și doriți să le reproduceți pentru distracție?
  • Sunteți pasionați de o rasă deosebit de rară și doriți să contribuiți la creșterea populației existente?
  • Sau este motivarea dvs. principală financiară?

Acestea sunt toate motive perfect valide pentru inițierea unui proiect de reproducere, dar fiecare dintre ele vor influența deciziile și planul de joc în avans. Pentru a avea cea mai bună șansă de a vă atinge cu succes obiectivele, va trebui să vă păstrați în minte obiectivul principal când luați decizii.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți avea mai multe motive pentru câinii de reproducere. Puteți, de exemplu, să fiți interesați să transformați un profit, dar și să fiți incredibil de pasionați de rasa pe care o alegeți.

Dar indiferent de obiectivele dvs., păstrați un lucru în minte: Bunăstarea animalelor dvs. trebuie să fie întotdeauna prima prioritate și ar trebui să luați în minte fiecare decizie.

Considerații preliminare de rasă: Ce să vă gândiți la alegerea unei rase pentru a lucra cu

Există o serie de lucruri pe care le veți dori să vă gândiți înainte de a decide ce rasă doriți să lucrați.

În mod evident, veți avea nevoie să vă gândiți la ramificațiile financiare ale alegerii dvs. (mai multe despre acest lucru mai târziu), dar există o mulțime de alți factori care trebuie luați în considerare la selecția dvs.

În mod specific, va trebui să selectați o rasă care funcționează bine pentru personalitatea și dorințele dvs. În timp ce factorii financiari vom discuta mai târziu, vor ajuta la determinarea modului în care profitabil O rasă dată va fi probabil, aceste considerații vor ajuta la determinarea cât de mult bucurați-vă de Creșterea puiilor. Și să fim cinstiți, este greu să fii bun la ceva dacă nu-ți place nici măcar.

Unele dintre cele mai importante lucruri de gândit includ:

Alegerea raselor

→ Preferințele dvs. de rasă

Nu este imperativ să alegeți una dintre rasele preferate cu care să lucrați, dar veți avea un timp mult mai bun îngrijit pentru adulți și ridicați puii care urmează dacă faceți acest lucru.

Creșterea câinilor necesită o cantitate incredibilă de muncă și veți ajunge să petreceți ore în fiecare zi cu caninele dvs. - alegerea unei rase vă place să vă păstrați un zâmbet pe fața voastră În timp ce luați poopul și ascultarea puiilor strigă la ora 3:00.

Nu începeți crescătorii chinezești dacă nu vă plac câinii mici. Nu decideți să reproduceți mari danse dacă vă fac nervos. În schimb, alegeți o rasă pe care o veți bucura, chiar dacă nu intenționați să le reproduceți.

→ Cerințe de îngrijire

Diferitele rase de câine necesită diferite niveluri de atenție de la proprietarii lor.

Chows, de exemplu, sunt câini independenți, care nu au nevoie de o mulțime de o singură dată cu oamenii lor. Ele au, de asemenea, cerințe relativ scăzute de exerciții. Aceasta înseamnă că nu va trebui să petreceți ore în fiecare zi aruncând o minge și dându-vă o mulțime de atenție.

Pe de altă parte, Unele rase sunt de obicei destul de nevoiașe și necesită o atenție deosebită de la oamenii lor. Rottweilers, de exemplu, sunt incredibil de inteligente, câini ușor frustrați, care se obligă în mod normal foarte puternic cu proprietarii lor.

Dacă vă decideți să reproduceți rotile, va trebui să factați în câteva ore pentru a juca, instruire și laudă în fiecare zi.

Alegeți o rasă de înaltă întreținere dacă doriți, dar asigurați-vă că sunteți dispus să vă oferiți animalelor cu lucrurile de care trebuie să se bucure de o calitate înaltă a vieții.

→ rolul tipic al rasei

De asemenea, ar trebui să dați un anumit gând referitor la relația că rasa dvs. aleasă are de obicei cu oamenii lor.

De exemplu, majoritatea oamenilor păstrează cavalierul regele Charles Spaniels ca animale de companie - nu sunt folosite adesea de către departamentele de poliție sau de echipe de căutare și de salvare. Pe de altă parte, Malinoisul belgian și sângele de sânge își petrec frecvent viața ca Câini de lucru. Alte rase sunt adesea folosite în terapie sau contexte de serviciu.

Producătorul de câini de lucru

Aceste tipuri de considerații vor influența comercializarea câinelui, dar este, de asemenea, important să se gândească de la un punct de vedere al conștiinței.

Puteți fi în mod rezonabil sigur că câinii de lucru vor fi bine tratați de manipulatorul sau proprietarul lor, dar pot conduce vieți obositoare sau chiar periculoase. Este acest tip de lucru care ar cântări pe tine? Dacă da, poate doriți să rămâneți la rase care de obicei sunt păstrate ca animale de companie.

→ lucrați sau arătați?

Multe rase de câine sunt reprezentate de diferite subliniții. Aceste diferite linii sau linii sunt descendenți ai aceluiași stoc fondator original, dar prezintă diferențe subtile - Diferențele care sunt rezultatul eforturilor conștiente ale crescătorilor.

Ia-o de la Labrador Retrievers, de exemplu.

Unele laboratoare sunt crescute pentru a recupera păsările pentru vânători, în timp ce altele sunt crescute pentru a concura în spectacolele de câine (ambele tipuri sunt păstrate ca animale de companie). Cei din categoria fosta se spune că grindină de la "linii de câmp", în timp ce cei din ultimele dintre acestea reprezintă "."

Labrador pentru drumeții

Laboratoarele din linii de câmp au tendința de a avea unități mult mai mari de pradă și niveluri de energie și sunt de obicei destul de înalte și luminoase pe picioarele lor. Dimpotrivă, arată laboratoarele sunt de obicei un pic mai calme și mai multă încredere a străinilor și, de obicei, au o construcție mai scurtă, mai grea decât omologii lor de câmp (ei au tendința de a fi mult mai bine potrivită pentru familiile).

Nici tipul de linie nu este în mod inerent mai bine decât cealaltă, dar Trebuie să decideți care dintre ele ați prefera să lucrați dacă rasa este reprezentată de mai mult de o linie genetică.

Încă o dată, este de obicei mai înțelept să selectați cel pe care cel mai mult doriți să petreceți mult timp cu.

→ Lifespan

Diferite rase trăiesc de obicei pentru diferite lungimi de timp. Există excepții, dar în general vorbind, rasele mici trăiesc mai mult decât rasele mari.

Wolfhounds irlandez și danezi mari trăiesc de obicei de 7 sau 8 ani, dar Chihuahuas și Shih Tzus trăiesc de obicei pentru 10 sau 12 - unii pot chiar să-și vadă 15a zi de nastere.

Această problemă are implicații financiare (veți ajunge la hrănirea crescătorilor pensionari și oferiți-le îngrijire veterinară pentru restul vieții lor), dar cel mai important lucru de luat în considerare este modul în care această viață vă va afecta emoțional. Câinii cu durată scurtă de viață provoacă unii proprietari o durere considerabilă.

Doar asigurați-vă că luați în considerare acest lucru atunci când selectați o rasă pentru a lucra cu.

Cele mai bune rase pentru a cumpăra și vinde

Dolarii și sentimentul de reproducere: șase considerente financiare

Acum că v-ați gândit la unele dintre criteriile largi implicate în selectarea unei rase, este timpul să treceți la lucrurile care vă vor afecta linia de jos.

Sperăm că considerațiile preliminare pe care le-am discutat deja v-au ajutat să vă restrângeți lista potențială la trei sau patru opțiuni posibile. Următoarele întrebări ar trebui să vă ajute să vă bateți și mai departe.

Rețineți că următoarele considerente sunt orientate spre linia de jos - Ei pot chiar să se întâlnească ca un pic rece sau neted. Dar dacă intenționați să creați profit, nu există nici o modalitate de a obține aceste tipuri de întrebări și probleme.

Considerații financiare-reproducere

1. Fecunditate (dimensiune a gunoiului)

Dimensiunea gunoiului este unul dintre cei mai critici factori de determinare a rentabilității unei rase date. Cu toate acestea, problema este puțin mai nuanțată decât majoritatea crescătorilor care vor înțelege inițial.

La prima vedere, fecunditatea pare corelată pozitiv cu profitul - dar acest lucru nu se dovedește întotdeauna a fi adevărat.

Sigur, veți face mai mulți bani care vând o duzină de păstori germani decât veți vinde două. Dar fondurile pe care le colectați nu sunt profit - Sunt sursa de venit. Va trebui să utilizați o mare parte din acești bani pentru a acoperi costurile îngrijirii pentru puii și părinții acestora.

Și, în unele cazuri, profiturile dvs. vor scădea cu dimensiuni mai mari de gunoi.

Câinii de reproducere pentru profit

De exemplu, cu atât mai multe cățeluși, cu atât veți avea nevoie mai multă mâncare. De asemenea, va trebui să cheltuiți mai multe despre vaccinări, cutii și jucării de mestecat, și veți petrece mai mult timp îngrijirea pentru puii individuali.

Aceste nevoi pot costa aceeași sumă pe o bază per catelus, dar în mod colectiv, costurile de întâlnire a acestor nevoi pot depăși cantitatea de numerar pe care o aveți la îndemână. Aveți câteva mii de dolari care stau în jurul valorii de a vă sprijini puii timp de 8 săptămâni înainte de a vă putea face prima vânzare?

De asemenea, vă va lua mai mult timp pentru a găsi o duzină de clienți decât vă va duce să găsiți trei sau patru. Acest lucru va crește suma de bani pe care trebuie să o cheltuiți pentru îngrijirea alimentară și veterinară și va lua și mai mult timp.

Dacă vă duce prea mult timp pentru a găsi clienți, poate fi chiar să începeți să vă reduceți prețul solicitat ca vârsta căței.

În cele din urmă, considerați că cele mai multe cățeluși pe care le aveți, cu cât una sau mai multe dintre ele vor suferi de problemele medicale grave (citite: scumpe). Dacă aveți un catelus care necesită o intervenție chirurgicală, puteți să pierdeți bani pe întreaga gunoi.

2. Costuri veterinare

Indiferent de rasa, decideți, va trebui să oferiți toată îngrijirea veterinară necesară pentru stocul de reproducere a adulților, precum și pentru urmașii lor pentru primele 8 până la 12 săptămâni de viață. Acest lucru va fi întotdeauna un cost semnificativ, dar unele rase necesită în mod obișnuit mai multă îngrijire veterinară decât altele.

câine-veterinar-îngrijire

Rottweilers primesc cancer mai des decât multe alte rase. Atât buldogii englezi, cât și cei francezi suferă adesea de condiții respiratorii care necesită o intervenție chirurgicală pentru a corecta. Marele danezii pot fi scumpe să vândă, dar sunt susceptibile la umflături, iar păstorii germani experimentează frecvent probleme digestive.

Unele rase au chiar sarcini complicate în mod caracteristic. Bulldogii francezi, de exemplu, sunt adesea incapabili să dea naștere în mod normal - majoritatea mamelor vor avea nevoie de o secțiune cezariană pentru a-și livra puii. Astfel de proceduri nu sunt ieftine, și fac parte din motivul pentru care francezii sunt destul de scumpe.

Aceste probleme vă vor afecta linia de jos, deci trebuie să luați în considerare îngrijirea veterinară atunci când luați rasa pe care doriți să o lucrați.

3. Spaţiu

Diferitele rase de câine necesită cantități diferite de spațiu, deci trebuie să factor în situația dvs. de viață atunci când selectați o rasă.

Ați putea să ridicați probabil o gunoi de pugs într-un dormitor de oaspeți, dar nu ați vrea niciodată să încercați același lucru cu Marele Danes sau Newfoundlands. În schimb, probabil că doriți o cameră sau o clădire dedicată să le găzduiască.

O curte mare va ajuta la asigurarea unei camere cotului si spatiul de rulare pentru catelusi mari, dar nu vreti sa ridice catelusii in aer liber. Acest lucru le va expune la miriad agenți patogeni, care nu numai că vor duce la puii bolnavi și mizerabili, ci și la pierderea profiturilor. In schimb, Întotdeauna veți dori să ridicați puii în interior.

Pur și simplu puneți, dacă aveți limitări de spațiu, probabil că doriți să rămâneți cu o mică rasă.

4. Cererea și saturația pieței

Oferta și cererea sunt forțele importante pe toate piețele și câinii nu fac excepție. Rasele la cererea scăzută aduce în mod obișnuit cantități relativ modeste de bani, în timp ce rase în ordinea cererii mai mari Prețuri Premium.

O mulțime de oameni doresc Samoyeds, așa că sunt destul de scumpe. Pe de altă parte, relativ puțini oameni doresc ca câini chinezi crescuți (ei sunt cu siguranță un gust dobândit!), deci sunt la prețuri destul de rezonabile.

Cu toate acestea, disponibilitatea relativă a unei rase, de asemenea, factori în această problemă. Încă o dată, să luăm în considerare retriverii labrador.

Laboratoarele sunt animale de companie fenomenale, iar în prezent sunt evaluate ca cele mai populare rase de către Clubul american Kennel (AKC). Dar nu trebuie să arătați foarte greu să găsiți pui de laborator de vânzare - sunt peste tot. În consecință, în ciuda minimului lor considerabil, laboratoarele sunt destul de accesibile.

Pe de altă parte, Unele rase nu sunt deosebit de populare, ci pentru că sunt atât de rare, ele sunt destul de scumpe.

Thai Ridgebacks și câinii de eskimo canadieni sunt două exemple bune de câini cu prețuri ridicate, care sunt în cerere relativ scăzută.

Relativ puțini oameni au auzit chiar de aceste rase, așa că nu fac exact "să zboare de pe rafturi."Dar pentru că sunt mai puțin frecvente, crescătorii sunt capabili să le vândă pentru sume semnificative.

5. Asigurarea și legislația specifică pentru rasă

Dacă proiectul dvs. de reproducere se ridică deasupra nivelului unui hobby, Va trebui să vă gândiți la obținerea unei polițe de asigurare pentru a vă proteja de răspundere. Încă o dată, rasa pe care o selectați va influența acest cost.

Compară-Pet-Sitter-Asigurări-Politici

Aceasta nu este de obicei o problemă pentru acele rase de reproducere mici sau mijlocii. In schimb, Este, de obicei, o problemă pentru cei care doresc să lucreze cu rase uriașe sau cu reputații agresive (indiferent de faptele din această chestiune).

Deci, dacă intenționați să reproduceți Rotties, Dobermans, Pit Bulls, Akitas sau oricare dintre rasele Mastiff, va trebui să facturați costurile de asigurare în decizia dvs.

Și în timp ce suntem pe subiect, Veți dori să luați în considerare posibilitatea ca legislația specifică pentru rasă să vă scadă baza de clienți. Multe municipalități interzic unele dintre aceste rase (în ciuda lipsei totale de dovezi referitoare la eficacitatea lor) și nu doriți să decideți să lucrați cu Presa canarios, doar pentru a le găsi interzise în orașul dvs. la o dată ulterioară.

6. Costurile produselor alimentare

Câinii mari costă mai mult la hrană decât câinii mai mici. Este posibil să aveți nevoie doar de o pungă sau două de alimente pentru a păstra o gunoi de grăsime de Pomeranii și Sassy, ​​dar veți avea nevoie de un camion pentru a vă menține gunoiul de wolfhounds irlandez bine hrănite.

Acest lucru nu înseamnă întotdeauna că câinii mari sunt mai puțin profitabili pentru a alimenta decât omologii lor mai mici. niste rase mari Prețurile de comandă care sunt suficient de mari pentru a compensa aceste costuri de alimente crescute. Dar Veți dori să faceți matematica și să vă dați seama cât de mult va mânca proiectul de mâncare în profit înainte de a face o alegere.

Băuturi de câine de jucărie

Asigurați-vă că tu Nu scăpați pe calitatea alimentelor pentru a încerca să vă măriți profiturile. Amintiți-vă: bunăstarea câinilor și a câinilor dvs. trebuie să fie preocuparea dvs. principală. Este posibil să nu aveți nevoie să achiziționați o alimentație exorbitantă, dar cu siguranță doriți să vă asigurați că puii și adulții dvs. primesc nutriția de care au nevoie.

De fapt, Alimentele pe care le hrăniți crescătorii de sex feminin vor avea un efect foarte semnificativ asupra producției lor de reproducere.

Puii pot necesita, de asemenea, adăugarea suplimentară prin intermediul hrănire de mână. S-ar putea să trebuiască să cumperi Înlocuirea laptelui de catelus (formula de catelus AKA) Dacă mama nu produce suficientă lapte pentru toți cei mici.

Hounds la prețuri ridicate: unele dintre cele mai scumpe rase de câine

Acum că am discutat pe unii dintre ceilalți factori pe care trebuie să le luați în considerare la selectarea unei rase pentru afacerea dvs., este timpul să luați în considerare prețul tipic al diferitelor rase.

Vom furniza gama tipică de preț pentru fiecare rasă de mai jos, dar, așa cum veți observa cu siguranță, aceste prețuri variază destul de semnificativ. Deci, nu fiți surprinși să găsiți indivizi ai acestor rase cu prețuri în afara domeniului furnizat. Doar asigurați-vă că luați în considerare toți factorii atunci când selectați stocul de reproducere.

1. Samoyed (4.000 $ la 11.000 $)

Reproducere pentru profit

Samoyeds sunt câini superși cu unele dintre cele mai luxoase straturi din regnul animal. Acești factori contribuie atât la menținerea prețului lui Samoyed, dar haina lor influențează și costul lor într-un alt mod - Relativ puțini crescători sunt dispuși să lucreze cu o rasă care are un astfel de strat de înaltă întreținere.

Samoyeds sunt, de asemenea, susceptibile la o boală renală numită glomerulopatie ereditară samoyed. Această boală - care nu devin evidentă până când puii nu sunt de aproximativ 3 luni - cauzează mulți samoși masculi să moară la vârsta de aproximativ 15 luni.

Acest lucru, combinat cu Dimensiunea micului de gunoi a rasei (de obicei, dau naștere la două, trei sau patru pui), păstrează furnizarea animalelor relativ scăzute, crescând astfel cererea și prețul acestora.

2. Faraon Hound ($ 2.500 până la 6.000 $)

Rase de câine profitabile

Faraoh Hound fotografie de la Wikipedia

Pharaoh Hounds sunt câini izbitoare care au fost probabil în jur de aproximativ 6.000 de ani.

Pharaon Hounds sunt răni, cum ar fi Greyhounds, Salukis și Hounds afgan, dar prezintă câteva diferențe de celelalte rase. De exemplu, Hounds Faraon sunt destul de vocali, spre deosebire de mulți dintre verișorii lor de înțelepciune.

Pharaoh Hounds sunt cu siguranță câini frumoși, dar eticheta lor ridicată a prețurilor este în primul rând un rezultat al rarității lor - Nu sunt multe dintre ele în u.S. sau Europa. De fapt, Hounds Faraon au devenit doar cunoscuți de occidentali în anii 1930 și au câștigat doar recunoașterea AKC în 1984.

În plus, Hounds Faraon sunt foarte sensibil la temperaturile la rece, ceea ce înseamnă că crescătorii care trăiesc în regiuni reci funcționează rar cu ei. Acest lucru ajută, de asemenea, la păstrarea lor destul de rare pe piață.

3. Buldog francez ($ 1.500 la 8.000 $)

Rasele de câine care sunt profitabile

Buldogii francezi sunt mici canini drăguți, cu urechi gigantice și personalități îndrăznețe. Inițial creat pentru a fi buldogi de dimensiuni de jucărie, acești pui mici sunt tovarăși loiali, care nu iubesc nimic mai mult decât să agăteau cu proprietarul toată ziua.

Pentru că sunt câini destul de neato, sunt în mare cerere, ceea ce își păstrează prețul ridicat. Cu toate acestea, prețul lor ridicat reflectă, de asemenea, câteva realități nefericite.

De exemplu, mai mult decât 80% din buldogii francezi sunt născuți prin secțiunea Caesariană. Astfel de proceduri costă o mulțime de bani, iar aceste prețuri sunt transmise celor care cumpără acești câini mici.

În plus, Bulldogii francezi suferă, de asemenea, de o varietate de probleme de sănătate, inclusiv probleme oculare, problemele coloanei vertebrale și dificultățile de respirație. Ei, de asemenea au relativ puține pui la un moment dat și trăiesc vieți mai scurte decât multe alte rase mici. Toate aceste lucruri reduc numărul francezilor care rulează în jur.

4. Mastiff tibetan (2.000 dolari la 5.000 $)

Rasele bune pentru a vinde

Tibetan Mastiff fotografie de la Wikipedia

Mastifii tibetan sunt unii dintre cei mai mari câini din lume, iar hainele lor incredibil de lungi și groase le fac să arate chiar mai mari decât sunt. Cântărind până la 150 de kilograme și pline de curaj, acești câini au fost inițial dezvoltați pentru a-și păstra proprietarii și animalele în Munții Tibetan cu zăpadă.

Există o varietate de motive pentru care mastifii tibetan sunt câini atât de scumpi. Pentru început, ei nu au fost obișnuiți în u.S. sau Europa pentru foarte mult - au câștigat doar recunoașterea AKC în 2007. Nu există mai multe mastiffs tibetan pură în jurul valorii de,. Marea majoritate a câinilor care seamănă cu mastiffele tibetane au strămoșii mixte.

În plus, Mastifii tibetan sunt în prezent considerați un pic de simbol de stare în unele părți ale Asiei (în special China). Aceasta înseamnă că crescătorii sunt capabili să perceapă prețuri foarte mari pentru puii lor. De fapt, unii au raportat Vândute pentru sume de șapte cifre.

5. Akita (1.000 de dolari la 4.000 $)

Câinii să se reproducă

Ca și Samoyeds, Akitas sunt animale superbe cu haine de lux. Cu toate acestea, spre deosebire de Samoyeds, care sunt de obicei jucăuș, răutăcios și iubitor de distracție, Akitas sunt toate afacerile.

Inițial crescute pentru munca de gardă, Akitas sunt unele dintre cele mai mari și cele mai multe Câini de protecție necorespunzătoare în jurul. Și în timp ce în mod excepțional iubitor, afectiv și loial cu familiile lor, Akitas tind să fie foarte suspicios față de străini. Ele pot fi, de asemenea, prickly cu alți câini - în special cei de același sex.

În consecinţă, Akitas nu sunt potrivite pentru o mulțime de familii - în special cei care nu au păstrat niciodată un câine mare, asertiv înainte. Acest lucru scade efectiv piața pentru rasă, care reduce și numărul de crescători care lucrează cu ei.

În cele din urmă, asta înseamnă asta Cei care doresc un Akita au relativ puține locuri din care pot fi achiziționate.

Acest lucru, la rândul său, înseamnă că crescătorii pot încărca adesea prețuri ridicate pentru puii lor.

6. Saluki (2.000 de dolari la 4.000 $)

Rasele care sunt profitabile

Salukis sunt frumoase confidențe care iubesc să facă două lucruri în viață: lounging pe canapea cu proprietarul lor și alergând la viteza de urzeală - în special în urmărirea pradă. Saluki este o rasă veche; Arheologii au găsit lucrări de artă cu câini care seamănă cu Salukis datând mai mult de 4000 de ani.

Prețul ridicat al lui Salukis se datorează unei combinații de factori. În primul rând, Rasa este relativ rară, Deci, nu sunt atât de mulți dintre ei în jur. În plus, Sunt câini de întreținere oarecum de înaltă întreținere, care au nevoie de un pic cam să rămână sănătoși și fericiți.

Salukis sunt, de asemenea, susceptibile la mai multe probleme de sănătate congenitale, Deci, crescătorii sunt forțați să plătească pentru o serie de teste genetice (aceste prețuri sunt apoi transmise cumpărătorilor).

7. Otterhound ($ 1.500 până la 2.500 $)

Rasele profitabile de câini

Otterhound fotografie de la reddit. 

Otterhound este un câine goofy și iubitor cu unul dintre cele mai înalte niveluri de energie ale oricărei rase. Prietenos și afectuos cu aproape toată lumea, Shaggy Otterhound tinde să se înțeleagă bine cu străini, copii și alte animale de companie.

Aceste trăsături fac ca câinii să fie destul de dezirabile, dar, din păcate, sunt extrem de rare. Conform Unele estimări, Mai puțin de 500 de persoane trăiesc în prezent în U.S., și puteți număra numărul de gunoi născuți în fiecare an pe de o parte.

Această raritate înseamnă că crescătorii sunt capabili să perceapă prețuri ridicate pentru puii lor. De asemenea, înseamnă că majoritatea oamenilor care doresc să adauge o otterhound familiei lor vor trebui să se înscrie pentru o listă de așteptare - este rareori posibil să găsești puii de vânzare altfel. De fapt ne-am uitat în jur și am reușit să găsim deloc.

8. Rottweiler (2.000 de dolari la 7.000 $)

Rase scumpe de câine

În ciuda faptului că este mai frecvent decât unii dintre ceilalți câini de pe lista noastră, Rotties sunt, de asemenea, pui destul de scumpi. Dar, spre deosebire de unele dintre celelalte rase din lista noastră, nu este cu totul clar de ce sunt. De fapt, multe dintre trăsăturile lor ar trebui reduce cererea lor, care ar trebui să ducă la scăderea prețurilor.

Rottweilers sunt cu siguranță câțiva dintre cei mai atractivi câini în jur și sunt, de asemenea, inteligenți, loiali și afectuosi cu oamenii lor. Te-ai aștepta să găsești aceste tipuri de trăsături în rasele de câini cu prețuri ridicate.

Cu toate acestea, ele sunt un pic mai mult câine decât o mulțime de oameni doresc, ei nu sunt o alegere bună pentru primii proprietari, și sunt vizați de legislația specifică de rasă în unele locuri. Acești factori ar trebui să-și reducă cererea și prețul. Rottweilerele sunt, de asemenea, predispuse la o serie de probleme de sănătate și necesită o tona de spațiu, atenție și alimente.

Sincer, prețul lor ridicat este un pic plictisitor, dar, în ceea ce mă privește, merită fiecare bănuț în buzunar.

9. Română Bulldog (2.000 de dolari la 4.000 $)

High-dolar Rase de câine

Buldogul englez este una dintre cele mai recunoscute rase din lume. Scurt, Stocky și un pic lent, acești câini drăguți mici sunt foarte distractivi pentru a viziona în timp ce încearcă să-și facă drumul în lume.

Dar în timp ce buldogii (porțiunea "engleză" a numelui lor a fost oficial abandonată, dar încă o folosim pentru a le distinge de buldogii americani) pot face animale de companie iubitoare și afectuoase, Ele întâmpină adesea o serie de probleme de sănătate. Aceste probleme de sănătate mănâncă în profiturile de crescători, care adoptă apoi aceste costuri pentru consumatori.

Majoritatea buldogilor se nasc prin secțiunea cezariană și ei frecvent suferă de probleme de șold și dificultăți de respirație. Acești factori înseamnă că cererea câinilor depășește adesea oferta, păstrând astfel prețul acestor mici waddlers ridicat.

10. Păstori germani ($ 1.500 la 7.500 $)

Cele mai profitabile rase de câine

Păstorii germani sunt câini incredibil de populari ( Akc le enumeră ca a doua rasă cea mai populară în U.S.), care sunt renumiți pentru inteligența lor și abilitățile impresionante. Sunt afectuoase, prietenoase, loiale și protectoare - tot ceea ce majoritatea oamenilor ar dori într-un câine.

Această popularitate influențează prețul ciobanilor germani în moduri oarecum neobișnuite. Spre deosebire de unii dintre ceilalți câini de pe lista noastră, păstorii germani au comandat ocazional prețuri foarte bune, dar le puteți găsi și pentru sume relativ modeste.

Acest lucru se datorează faptului că păstorii germani sunt destul de obișnuiți, așa că Piața pentru ei este oarecum saturată, ceea ce își păstrează prețurile relativ scăzute. Unii crescători trebuie să ofere puii lor pentru prețuri scăzute pentru a le vinde pe toate.

Pe de altă parte, Mulți cumpărători sunt dispuși să plătească prețuri foarte mari pentru puii care coboară din linii de sânge premiate.

Cum să fii un crescător de câini responsabili

Pornirea oricărei afaceri sunt lucruri interesante. Dar câinii de reproducere (sau orice alt animal, pentru această chestiune) este diferit de decizia de a începe o agenție de afaceri de fotografie sau de marketing pe Internet.

Dacă nu reușiți într-unul dintre aceste exemple, veți pierde un pic de bani și ceva timp, dar asta e vorba de asta. Vă puteți opri, gândiți-vă la o altă afacere si incearca din nou.

Dar crescătorii sunt responsabili pentru bunăstarea animalelor lor. Eșuează ca un crescător și nu veți pierde doar timp și bani, animalele dvs. pot suferi prea. Acestea trăiesc, respiră, senzație de ființe, care merită cea mai bună calitate a vieții și pur și simplu nu le puteți permite să se alunece în grija voastră.

În consecință, va trebui să petreceți un pic mai mult timp și de energie, gândindu-vă să fiți un crescător decât lansarea unui nou site web. Aceasta înseamnă, printre altele, efectuarea următoarelor:

Stabilirea unei relații cu un medic veterinar. Ca ameliorator, veți avea nevoie de asistență veterinară pe o bază pseudo-constantă. Nu numai că crescătorii adulți au nevoie de îngrijire veterinară din când în când, puii pe care îi produceri vor avea nevoie de o mulțime de îngrijire (inclusiv vaccinările tale pupa) de asemenea. Ori de câte ori este posibil, încercați să forțați o relație cu un veterinar care va veni în locația dvs., deci nu trebuie să trageți o roabă plină de copii în birou la fiecare câteva săptămâni.

Configurarea unui loc pentru cainele și puii să trăiască. Nu vă așteptați doar ca câinii și căpușii să trăiască în casă cu dvs. Puteți să le permiteți să rătăcească casa în perioade scurte de timp, dar va trebui să înființezi un loc sigur pentru ca ei să trăiască când nu le puteți urmări. Minim, acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de un spațiu interior care să poată găzdui canioane adecvate spațioase pentru toate puii. Vrei probabil Unele caniuri frumoase în aer liber De asemenea, pentru a permite puiilor dvs. să joace în siguranță în siguranță.

Îndepărtarea fondurilor de urgență pentru finanțarea problemelor neprevăzute. Indiferent dacă sunteți câini de reproducere sau pur și simplu un proprietar de animale de companie, trebuie să fiți pregătiți pentru probleme neașteptate - în principal cele ale unui soi medical. Pentru că veți avea grijă de un număr semnificativ de câini, crescătorii sunt mai probabil să aibă nevoie de "zi ploioasă" decât proprietarii.

Având toate stocurile de reproducere (și puii pe care le produc) au fost examinați pentru probleme comune de sănătate. Nu trebuie să creați animale care au probleme de sănătate ereditară. Acest lucru va aduce doar durere și suferință mai multor pui și proprietarii lor. Diferitele rase vor necesita diferite tipuri de screening, deci asigurați-vă că cercetați problemele tipice de sănătate ale rasei pe care le selectați.

Imaginându-se cum să facă timp pentru a asigura nevoile câinilor. Mulți crescători ar fi greu de făcut dificil să facă timp să tind câinii și căpușii. Acest lucru apare în primul rând pentru că nu reușesc să aprecieze cât de mult timp este nevoie pentru a furniza tipul de câini de îngrijire nevoie. Va trebui să faceți timp să vă hrăniți, apă și să le umblați, precum și să le duceți la veterinar, să vă curățați cartierele și să le îngrijiți (dacă este necesar).

Proiectarea unui protocol de vânzări care vă asigură că puii dvs. ajung în case bune. Munca dvs. ca un crescător nu se face odată ce colectați un cec. Va trebui să continuați să oferiți îndrumare părinților PET și din când în când, este posibil să trebuiască să luați un câine înapoi, dacă lucrurile nu funcționează. În consecință, va trebui să elaborați un protocol de vânzări echitabile, care abordează lucruri precum restituirile, modul în care clienții se întâlnesc cu animalele și ce tip de documente și certificate de sănătate pe care le veți oferi cu puii.

Cercetarea cerințelor legale pentru ca câinii de repaus în zona dvs. Nu este legal să crească câini în toate locurile - unele orașe și orașe interzice practica este dreaptă. În plus, este posibil să fie necesar să obțineți licențe pentru a deveni un crescător, în funcție de locația dvs. și de domeniul dvs. de activitate. Nu există nici o modalitate rapidă și ușoară de a face acest lucru, va trebui să începeți să cercetați legile relevante din zona dvs.

Câinii de reproducere este o întreprindere semnificativă, deci nu este ceva de a decide să facă pe un Lark. Cu toate acestea, dacă dezvoltați un plan bun, gândiți-vă cu atenție la rasa pe care doriți să o lucrați și - cel mai important - luați cea mai bună îngrijire posibilă a crescătorilor dvs. și a căței, puteți face câțiva dolari în timp ce lucrați cu niște animale incredibile.

Cel mai bun dintre toate, veți obține un rol în forjarea unor noi obligațiuni de proprietar de animale de companie în timp ce faceți acest lucru. Și, după cum sunt sigur că cititorii noștri vor fi de acord, există puține lucruri mai bune în lume decât dragostea unui câine bun.

Întâmplător, dacă nu ați făcut deja acest lucru, asigurați-vă că verificați Kayla excelent Articol despre găsirea unui crescător bun. Această piesă este destinată potențialilor proprietari de animale de companie, dar va fi foarte util pentru cei care iau în considerare și câinii de reproducere.

Ați creat vreodată câini pentru profit? Distribuiți experiențele dvs. cu noi! Ce rasă ați lucrat? S-au dovedit a fi profitabile? Ce sfat ați oferi crescători de crescători despre alegerea unei rase?

Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai scumpe rase de câine: cei mai buni câini de rasă și vinde