Asigurarea pentru animale de companie: merită?

Pet-asigurare

Asigurarea pentru animale de companie este cu siguranță una dintre zonele mai gri ale îngrijirii caninei. Este asigurarea de companie esențială, cum ar fi asigurarea de sănătate este pentru oameni? Este o garanție opțională? Sau heck, este o înșelătorie totală?

În acest ghid, vom săpăm în Ins și Outs of Pet Asigurări și vă vom ajuta să evaluați dacă asigurarea de companie este sau nu are sens pentru dvs.

Previzualizarea conținutuluiHidehow face munca de asigurare pentru animale de companie?Cum este asigurarea de companie diferită de asigurarea de sănătate umană?Când ar trebui să primesc asigurare pentru animale de companie?3 tipuri principale de asigurări PET Ce despre condițiile preexistente și / sau probleme specifice rasei?Ar trebui să obțineți asigurarea pentru animale de companie? 11 factori pentru examinarea de asigurări de animale de companie: de ce nu face (și nu) companiile populare de asigurări de companie (și ce clienți reali trebuie să spună) cum să evalueze o asigurare de asigurări de companie companie de asigurări Pro Sfaturi: Păstrați acest lucru în Alternative de Asigurări de Mickpet : Care sunt celelalte opțiuni ale tale?Este asigurarea de companie merită? Ceea ce utilizatorii REDDIT trebuie să se asigure de la Saypet într-o nucă de port: plătiți pentru pacea asigurării Mindpet Faqsneed-to-știre esențiale
  • Condițiile preexistente sunt rareori acoperite
  • Plătiți verimbarul VET și sunt rambursate mai târziu
  • Cele mai multe planuri oferă mai multe opțiuni pentru diferite prime lunare, deductabile și opțiuni de rambursare

Cum funcționează asigurarea de companie?

Asigurarea pentru animale de companie este o premisă destul de simplă la prima vedere - funcționează similar cu asigurările de sănătate umană, unde plătiți o primă lunară în schimbul unei acoperiri de asigurare care va plăti un procent din facturile veterinare ale câinelui dvs

Cât de mult sunt primele de asigurare pentru animale de companie?

Primele de asigurare pentru animalele de companie sunt în general între 20-80 USD / lună. Cu toate acestea, planurile pot fi mai scumpe, deoarece există o mulțime de variabile.

Suma pe care o plătiți pentru asigurarea pentru Asigurarea PET poate varia mult în funcție de:

  • Locație
  • Vârsta de animale de companie
  • Rasă
  • Tipul planului
  • Selecție deductibilă (aka cât de mult trebuie să plătiți din buzunar înainte de acoperirea loviturilor)
  • Procentul de rambursare alegere

Specificul modului în care funcționează planurile pot varia - de exemplu, labele sănătoase și îmbrățișarea vor plăti un procent plat de costuri acoperite, după îndeplinirea deductibilă anuală.

Cu toate acestea, alte societăți de asigurări de animale de companie pot calcula rambursările bazate pe cât de multă îngrijire a VET este în general în regiunea dvs.

Este important să țineți cont de faptul că cu asigurarea de companie, tu ești omul de mijloc. Nu este ca și cu asigurarea umană în care calculele de facturare și costuri merg la compania de asigurări, înainte de a trimite factura finală pentru dvs.

Va trebui să plătiți VET în avans pentru costul serviciului. Apoi, după aproximativ 2-4 săptămâni, veți fi rambursați de către furnizorul dvs. de asigurări de companie.

Aceasta înseamnă că, chiar și cu asigurarea de animale de companie, totuși trebuie să fiți capabili să vină cu acel tratament inițial costă bani în momentul evenimentului.

Există deductibile cu asigurare de companie?

Asigurarea dvs. de companie deductibilă este cât de mulți bani tu va trebui să plătească către serviciile VET înainte ca societatea de asigurări de companie să înceapă să plătească.

Vă puteți gândi la deductibile și la primele ca pe capetele opuse ale unui ferăstrău văzut. Când deductibilele urcă (AKA trebuie să plătiți mai mult din buzunar înainte de loviturile de asigurare), prima dvs. lunară coboară.

Cu multe companii de asigurări de companie, alegeți deductibilul.

Să ne imaginăm că aveți un deductibil anual de 700 USD. În cursul anului respectiv, va trebui să plătiți 100% din facturile VET pentru primul $ 700.

Odată ce ați lovit-o pe marca de 700 de dolari, planul dvs. de asigurare pentru animale de companie lovește. Pentru acest exemplu, să spunem că ați selectat un nivel de rambursare de 80% (pentru o primă lunară mai mare, puteți alege niveluri de rambursare de 90% din 100%).

Să spunem data viitoare când te duci la veterinar, ai o factură de 1.000 de dolari pentru chirurgie. Asigurarea pentru animale de companie plătește 800 $ și plătiți 200 de dolari. $ 200 este co-plata dvs.

Când începe acoperirea asigurărilor de companie?

Cele mai multe companii de asigurări au o perioadă de așteptare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că nu veți putea utiliza polița de asigurare pentru animale de companie timp de 30 de zile de la data semnării.

Aceasta înseamnă că nu veți putea observa că câinele dvs. este limpede acasă, înscrieți-vă la asigurarea de companie și apoi mergeți la VET săptămâna următoare așteptând compania de asigurări de companie să acopere orice cheltuieli suportate.

Cum este asigurarea de companie diferită de asigurarea de sănătate umană?

Cea mai mare parte a gândirii de asigurare pentru animale de companie ca fiind asemănătoare de sănătate. La urma urmei, dacă ne îmbolnăviți, folosim asigurarea noastră de sănătate pentru a obține tratament. Dacă câinii noștri sunt răniți sau bolnavi, folosim asigurarea de companie pentru a le obține tratament, dreapta?

Ei bine da, dar într-adevăr, asigurarea de sănătate nu este o comparație bună cu asigurarea de companie.

Asigurarea de sănătate împotriva asigurării animalelor de companie

În realitate, asigurarea de companie este un tip de asigurare de proprietate. Gasp! Știu - nu suntem genul de oameni care se gândesc la animalele noastre de "proprietate", dar asta sunt considerate din punct de vedere tehnic în conformitate cu legea.

Asigurarea pentru animale de companie funcționează efectiv destul de diferit decât asigurarea de sănătate umană. Asigurarea de sănătate umană este de obicei subvenționată pentru majoritatea oamenilor, de către angajatorul lor sau de guvern. Acesta nu este cazul asigurării de animale de companie.

Cu toate acestea, merită observat asta niste Angajatorii încep să ofere o opțiune de asigurare pentru animale de companie, deci asigurați-vă că cereți resurse umane despre el!

Alte modalități în care asigurarea de companie este diferită de asigurarea de sănătate umană:

Plata este necesară în avans

Cu marea majoritate a planurilor de asigurare pentru animale de companie, va trebui să plătiți costul Tratamentului VET în avans - indiferent de planul dvs. - dar planul de asigurare pentru animale de companie vă va rambursa într-o perioadă de timp stabilită dacă cererea dvs. este acceptată.

Timpul de rambursare poate varia - unii utilizatori au raportat că a fost rambursat înainte de săptămâna este în sus, în timp ce alții ar putea să aștepte o lună sau mai mult.

Nu există restricții de rețea

Asigurarea dvs. de companie este acceptată la toate birourile VET - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la șederea "în rețea" ca și cu asigurarea tradițională de sănătate umană.

Nu există atât de multe reglementări sau protecție

Asigurarea pentru animale de companie este o industrie foarte nereglementată, ceea ce înseamnă că nu are multe dintre aceste protecții și supravegherea asigurării de sănătate umană.

Practic, companiile de asigurări de animale de companie au stabilit regulile și asta e.

De aceea, companiile de asigurări de animale de companie sunt capabile să acopere condițiile preexistente sau anumite rase, unde aceste tipuri de excluderi nu ar zbura niciodată pentru asigurarea de sănătate umană.

Când ar trebui să primesc asigurare pentru animale de companie?

Dacă vă decideți că doriți să obțineți asigurări de companie, ar trebui să vă înscrieți ideal de îndată ce veți obține câinele dvs.

Motivul pentru aceasta este că majoritatea companiilor de asigurări de companie nu vor acoperi condițiile preexistente. Deci, cu atât mai devreme aveți asigurări de animale, cu atât mai multe șanse pe care le veți avea de a fi acoperite pentru orice probleme scumpe care pot apărea.

Asigurarea catelului este, de asemenea, în general mai ieftină decât asigurarea de câine senior, deoarece asigurarea este întotdeauna mai ieftină pentru animale mai sănătoase, mai tinere.

Asigurarea pentru animale de companie este, de asemenea, ideală pentru animalele tinere, deoarece - Să ne confruntăm - în timp ce puii și pisoi sunt adorabili obiectiv, dar, de asemenea, destul de stupid.

Ei mănâncă lucruri pe care nu ar trebui să le. Ei sunt stângaci. Ei nu ascultă foarte bine. Se îmbolnăvesc cu ușurință. Ei au ieșit pe ușa din spate pe stradă, pentru că au văzut un fluture. Ei vor să meargă să spună lui Howdy la câinele agresiv de-a lungul străzii, deoarece nu au abilități sociale și nu citesc Ia-ți piciorul departe de mine Vibrări Celălalt câine iese.

3 tipuri principale de asigurare pentru animale de companie

Există câteva tipuri diferite de asigurări de animale de companie disponibile. Accidentul și boala tinde să fie cel mai comun plan, dar există și alte opțiuni.

  • Planuri de accident și boală (aka "cuprinzătoare"). Acest tip de plan este cel mai popular, acoperind accidente de urgență (cum ar fi câinele dvs. ingestind o șosete sau fiind lovită de o mașină), precum și a bolilor (cum ar fi cancerul, artrita etc.). Peste 80% din planurile de asigurări de companie sunt planuri de accident și boală.
  • Planuri numai pentru accident. Acest tip de plan va acoperi numai accidentele de urgență, cum ar fi un accident de autovehicul.
  • Planuri de wellness. Acesta este un tip relativ nou de plan care devine din ce în ce mai popular. Planurile de wellness nu funcționează ca asigurarea normală a animalelor de companie - în schimb, ele acoperă îngrijirea de rutină, cum ar fi examenele anuale, tratamentele de purici și căpușe, vaccinări etc. Ele funcționează de obicei ca add-on-uri la planurile de asigurare pentru accidente și boli standard.

Planurile standard de asigurare pentru animalele de companie sunt planurile de accident și boală. Există o categorie de "planuri de wellness" - acestea nu sunt planuri de asigurări din punct de vedere tehnic, dar sunt populare - și le vom detalia mai jos.

Planurile standard de asigurare pentru animale de companie acoperă răniri și accidente (AKA lacerații, lovit de traume auto, fracturi) sau boli (boală renală, infecție, cancer etc.).

Tipuri de deductibile de asigurări de animale de companie

În ciuda funcționării asigurărilor de companie diferit decât asigurarea de sănătate umană, o mulțime de terminologie folosită este aceeași. Planurile vă vor cere să plătiți un deductibil înainte ca planul dvs. să lovească.

Practic, un deductibil este o sumă de dolar stabilită pe care trebuie să o plătiți pentru tratamentul veterinar înainte ca planul dvs. să înceapă să plătească pentru lucruri.

Există câteva tipuri de deductibile:

  • Deductibile anuale (cele mai frecvente). Va trebui să plătiți o anumită sumă din buzunar înainte de a începe planul, cu resetarea deductibilă în fiecare an.
  • Per condiție deductibilă. Va trebui să plătiți un deductibil pentru fiecare boală sau condiție ca câinele dvs. înainte ca planul dvs. să lovească. Uneori aceste deductibile resetează în fiecare an, în timp ce în alte cazuri sunt pentru durata de viață a animalului dvs. de companie. Acest lucru ar putea însemna că trebuie să plătiți 100 de dolari pentru tratamentul alergiei câinelui inițial, dar apoi pentru restul vieții câinelui dvs., toate tratamentele viitoare ale alergiei sunt acoperite.

Tipuri de limite de asigurări de animale de companie

În funcție de planul dvs., veți întâlni diferite tipuri de limite cu privire la cât de mult va acoperi furnizorul dvs.

  • Viață nelimitată. Odată ce ați lovit deductibilul, compania de asigurări de companie va plăti 100% din facturile medicale ale animalului dvs. de companie.
  • Maximum anual. Unele companii de asigurări de animale de companie vor plăti plățile pe o bază anuală (ex. $ 10,000 pe an). Odată ce ați atins limita anuală, nu veți mai fi rambursate pentru tratamentele VET în acel an. Limita anuală repornește în fiecare an.
  • Anual pe incident. Unele companii de asigurări de companie funcționează pe o configurație pe boală, cu o sumă maximă de dolar pe care o vor rambursa pentru o anumită boală sau o condiție într-un an anual dat.
  • Maximum maximă. Aceasta este suma maximă Compania de asigurări de companie va plăti pentru durata de viață a animalului dvs. de companie (fie ca o sumă totală, fie ca condiție). Condițiile cronice cum ar fi alergiile caninei pot atinge cu ușurință o limită maximă de viață.

Există o tona de variație atunci când vine vorba de limitele beneficiilor de asigurare pentru animale de companie. Cele mai populare planuri sunt cele cu o acoperire nelimitată de 100%, dar aceștia vin cu o primă lunară foarte mare.

Alte companii oferă o acoperire anuală nelimitată, dar vor avea, de asemenea, capace pentru costurile de tratamente per condiție. Unele au capace pe acoperire anuală, precum și costurile per-tratamente (acestea tind să fie planurile cu cele mai accesibile de deductibile lunare).

Ce zici de condițiile preexistente și / sau problemele specifice rasei?

condițiile existente

Din nefericire, cele mai multe planuri de asigurare pentru animale de companie nu vor acoperi condițiile preexistente. Ceea ce înseamnă că, dacă mergeți la veterinarul dvs. și aflați că câinele dvs. are displazie de șold și are nevoie de intervenții chirurgicale, apoi mergeți acasă și încercați să vă înscrieți pentru asigurarea de companie în acea seară, operația de șold a câinelui nu va fi acoperită.

Acesta este motivul pentru care, în general, dacă alegeți să obțineți asigurări de companie, cu atât mai repede vă înscrieți, cu atât mai bine.

Ar trebui să obțineți asigurarea pentru animale de companie? 11 factori de luat în considerare

Asigurarea pentru animale de companie poate fi un lifesaver pentru unii oameni. Dar pentru alții, tocmai nu face o tonă de sens. Să mergem prin câțiva factori diferiți care ar putea face asigurarea de companie o alegere mai bună pentru unii peste alții.

Este câinele dvs. un câine de lucru?

Este puiul dvs. un boi de lucru? Dă-ți oile de câine, vânează varmite sau pradă?

Dacă da, atunci vă puteți aștepta la costurile VET mai mari decât cele normale pentru unghiile sparte și alte probleme de uzură și lacrimă.

Câinele dvs. se angajează în activități cu risc ridicat?

Ce faci împreună cu câinele tău împreună? Du-te drumeții cu câinele tău? Participați la docking, agilitate sau alte sporturi de câine?

Mai mult timp și despre cantități mai mari.

Nu spunem că am avea o altă cale, dar este faptul că, cu atât mai extra-curricular câinele dvs. este implicat în afara casei, riscul mai mare pe care îl va răni în comparație cu un cartof somnoros.

Cum sunteți avers de risc?

În general, sunteți o persoană care se simte neliniștită sau nervoasă despre faptul că nu are rațe într-un rând? Ideea unei necesități financiare neașteptate vă face să pierdeți somnul noaptea? Dacă da, asigurarea de companie ar putea fi o modalitate de a vă oferi pacea minții.

Pe de altă parte, dacă sunteți un individ mai îngrijitor, care preferă să se ocupe de problemele așa cum apar, poate că asigurarea pentru animale de companie nu va fi o necesitate pentru dvs.

Aveți 5-10k pentru a rezerva tratamente medicale de urgență?

Dacă faceți, probabil că nu veți beneficia de o tonă de la asigurarea de companie, deoarece puteți plăti pur și simplu din buzunar.

Cu toate acestea, dacă aceasta ar fi o lovitură financiară devastatoare, poate fi mai ușor să plătească primei lunare mai mici, în curs de desfășurare pentru a ocoli riscul unui incident financiar forfetar imens.

Planificați să vă reproduceți câinele?

Complicațiile medicale pot apărea de la reproducere, iar asistența medicală suplimentară pe care o doriți să oferiți un câine însărcinat cu posibilitatea de asigurare pentru animale de companie în valoare de costurile suplimentare.

Ce rasă este câinele tău? Rasa este cunoscută pentru a avea anumite probleme medicale?

Unele rase sunt din punct de vedere istoric mai expuse riscului de a face probleme genetice sau de afecțiuni fizice mai târziu în viață. Rasele de jucării și rasele uriașe sunt infamă pentru a avea rate ridicate de dyplasie de șold. Unele rase au o istorie de cancer.

Dacă v-ați dus la un crescător, aflați dacă părinții, bunicii și frații câinelui dvs. au intrat în probleme de sănătate ca câini vârstnici.

Pentru aceste tipuri de câini, deoarece nu este adesea o chestiune de dacă ci mai degrabă cand, Probabil are sens să vă acoperiți cu asigurări de animale de companie cât mai curând posibil, înainte ca câinele să înceapă să arate probleme.

Rețineți că mulți furnizori de asigurări de companie au o perioadă de așteptare de 1 an pentru probleme mai frecvente, cum ar fi displazia de șold, deci dacă suspectați că există o șansă decentă, va trebui să vă ocupați de unele probleme de sănătate pe termen lung, sunteți mai bine OFF Obținerea de asigurare de companie cât mai curând posibil.

Ce dimensiune este câinele tău? Este el sau ea foarte mare sau foarte mică?

Băuturile de jucării și rasele uriașe tind să aibă mai multe probleme de sănătate decât câinii de dimensiuni medii sau de dimensiuni standard.

Care este situația voastră vie?

Situația dvs. de viață curentă poate crește substanțial riscul câinelui în funcție de o serie de factori, cum ar fi:

  • Locuiți lângă un drum aglomerat? A trăi lângă o autostradă sau un drum ocupat reprezintă cu siguranță mai mult o amenințare dacă câinele dvs. scapă în mod neașteptat.
  • Aveți o curte bine fixată? Gard-in Yards sunt minunate pentru doggos, dar dacă nu aveți un gard și să vă bazați pe o legare sau pe o miză, câinele dvs. poate fi mai probabil să scape. În general, este inteligent să nu lăsați niciodată câinele în afara nesupravegheată, chiar și cu o zonă împrejmuită.
  • Cât de des este câinele dvs. în afara lesa? Câinii care sunt în mod regulat în afara leashului sunt mai susceptibili de a fi loviți de autovehicule, intră în scuffs cu animale sălbatice etc.
  • Locuiți în pustie? Dacă da, cât de probabil este câinele dvs. să întâlnească viața sălbatică periculoasă care ar putea reprezenta un risc?
  • Care sunt vecinii tăi? Dacă vecinii dvs. au câini agresivi controlați, câinele vostru propriu ar putea fi pus în pericol suplimentar.
  • Care sunt cele mai frecvente boli de mediu sau paraziți? Adresați-vă medicului veterinar despre ce fel de boli de mediu ați văzut câinii capturați. I.e vor fi un eveniment probabil?

Există, de asemenea, factori de risc mai puțin evidenți - de exemplu, dacă locuiți într-o gospodărie în care mulți oameni vin și mergeți, există un risc crescut de a scăpa de câinele dvs. datorită unei persoane care uită să închidă poarta sau să părăsească ușa deschisă.

Acești factori de risc nu înseamnă că sunteți proprietari răi sau nu ar trebui să aveți un câine - înseamnă că ați putea potenţial să aveți de-a face cu o situație în care câinele dvs. este mai probabil să fie rănit, deci luați în considerare toți factorii de risc asociați cu gospodăria dvs.

Cum este pregătirea câinelui tău?

Câini cu rechemare slabă (AKA nu vin când sunt chemați) vor fi în pericol mult mai mult dacă scapă în afară decât câinii care vor veni în mod fiabil când vor fi chemați.

Alte comportamente riscante de câine includ:

  • Artiști de evacuare / Jumpers gard
  • Câini înfricoșători (care pot fi mai probabil să ștecească în situații neașteptate)
  • Câini cu președinție (Cine poate fi dispus să urmărească o veveriță, chiar pe o stradă aglomerată)
  • Contra-surfing (aka Jumping pe contoare de bucătărie să caute resturi. Acești câini ar putea intra în alimente cu câini-toxice, cum ar fi ciocolata sau strugurii).

Cât de des va fi lăsat singur câinele dvs. singur?

Câinii nemonitorită au mai multe șanse să intre în răutate și să fie răniți în acest proces.

Dacă câinele dvs. este adesea lăsat acasă singur, va fi într-o canisa, cu cutie sau alt spațiu sigur?

Aveți un credit bun?

Aveți un credit suficient de bun în care ați fi ok că aveți grijă de îngrijire pentru a finanța restul de o cheltuială bruscă pe care nu vă puteți permite dacă nu ați acoperit câinele?

Programe de asigurare pentru animale de companie: De ce nu are sens (și nu)

Beneficiile asigurărilor de animale de companie

Vă poate împiedica să faceți o alegere foarte dificilă

Vă simțiți confortabil câteva mii de dolari neașteptate pe membrul familiei dvs. de blană? Sau, alternativ, vă simțiți confortabil să le puneți în jos dacă este nevoie?

Dacă alegeți între un cost financiar mare sau viața prietenului dvs. cu patru picioare este o decizie care vă înspăimântă sau vă provoacă să ezitați, asigurarea de companie poate salva de la a trebui să facă o astfel de decizie terifiabilă.

Va face orice cheltuieli de tratament pentru animale de companie mai ușor de gestionat

Asigurarea de companie poate să nu vă salveze o tona de bani în general, dar Pentru mulți oameni mai ușor de a planifica un cost de 20 de dolari pe lună, știind că vor fi rambursate pentru o intervenție chirurgicală de 2K, mai degrabă decât să fie forțată să plătească o sumă forfetară $ 2K pentru o intervenție chirurgicală din albastru, fără avertisment.

Acest lucru este de dublu adevărat atunci când aveți mai multe animale de companie, în care o lună proastă ar putea avea ca rezultat zeci de mii de costuri neașteptate.

Downsides de asigurare pentru animale de companie

Toate companiile de asigurări sunt foarte pre-prelungite despre condițiile preexistente

Dacă câinele dvs. este deja bolnav, nu există prea multe pe care le puteți face în ceea ce privește acoperirea asigurărilor.

asigurarea de animale de companie nu vă economisește de obicei niciun ban pe termen lung

Pentru mulți oameni, asigurarea pentru animale de companie se încheie doar de rupere chiar și cu ceea ce un proprietar mediu ar putea plăti pentru sănătatea animalelor de companie pe parcursul vieții lor.

Cele mai populare companii de asigurări de companie (și ce clienți reali trebuie să spună)

Să presupunem că ați decis asigurarea de companie este o alegere bună pentru nevoile dvs. Ce companii ar trebui să ia în considerare?

Există o mulțime de programe de asigurare de companie acolo și nu au tendința de a fi foarte transparenți când vor sau nu vor veni prin tine.

Am luat pentru a reddit și a săpată prin mai multe fire legate de asigurare pentru animale de companie pentru a vedea care utilizatorii companiilor de asigurări de companie au iubit și care nu erau atât de impresionante.

Petplan-logo Înștiințare: Variabila nedefinită: legătura în / Home / Kofmineb / Public_html / WP-Conținut / Teme / K9-of-Mine / Piese de șabloane / Bloc / Conținut-KompetSurance.php pe net 37
">Obțineți un citat

Petplan

Cel mai bun pentru câinii cu pure

CO-plătește personalizabil cu o serie de extras ca acoperire pentru terapii alternative, terapie comportamentală și muncă dentară gravă.

Premiumvariesdedibles $ 250 - $ 1,000Reimbursment60% - 100%

Petplan

PETPLAN POVISTVIEW

Planul PET este, în general, foarte bine plăcut de către clienți, utilizatorii REDDIT fiind deosebit de vocali cu privire la planul PET. PetPlan oferă o mulțime de opțiuni de personalizare, permițându-vă să găsiți un deductibil lunar care va funcționa pentru bugetul dvs.

Ele acoperă, de asemenea, o mulțime de extras încât nu toți alți furnizori acoperă, cum ar fi munca dentară, consultările comportamentale și terapiile alternative. Ele sunt, de asemenea, minunate în ceea ce privește acoperirea condițiilor cronice și ereditare, făcându-le un furnizor preferat de prafuri.

Cercetări de cercetare:

  • Alegeți-vă co-plata (de la 60% - 100%)
  • 15 zile de așteptare pentru accident și boală. Perioada de excludere de 6 luni pe displazia HIP, Crucies și Patellas
  • Boli din cauza condițiilor ereditare și cronice sunt acoperite (dar nu dacă sunt preexistente)
  • Terapii alternative precum acupunctura și hogoterapia sunt acoperite (atâta timp cât este recomandat de un veterinar)
  • Lucrări dentare non-rutină este acoperit
  • Consultări de terapie comportamentală (care pot intra în gama de 500 $ +) sunt acoperite - Atâta timp cât se datorează problemele de comportament un starea medicală subiacentă este cauza

PetPlan Acoperire

Unele lucruri pe care Petplan le includ:

  • Accidente, leziuni + boli (includ condiții ereditare și cronice, dar nu preexistente)
  • Taxele examenelor veterinare neobișnuite (AKA acoperă taxa de examen VET atunci când trebuie să vizitați VET din cauza unei boli sau vătămări)
  • Tratamente de diagnosticare (includ lucrări de laborator, teste de diagnosticare, chimie specializată și hematologie pentru orice boală sau vătămare - dar nu pentru condițiile preexistente sau chirurgia electivă)
  • Tratamentul cancerului (chimioterapie, radiologie etc.)
  • Condiții genetice și preexistente
  • Prescripții (vitamine, heartorm / purici și căpușe sunt excluse)
  • Check-uri de rutină
  • Chirurgie și terapie de reabilitare
  • Terapii alternative (ex. Acupunctura, homeoterapia, tratamentul cu chiropractician și terapia cu celule stem toate acoperite atât timp cât este recomandată și administrată de un medic veterinar)
  • Lucrări dentare non-rutină (atâta timp cât dinții PET dvs. sunt curățați și având în vedere OK de către VET dvs. în termen de 60 înainte de a începe planul dvs.)
  • Tratament de recomandare și specialitate (ex. Chirurgie, Oncologie, Cardiologie, Oftalmologie, Dermatologie, Stomatologie, Neurologie)
  • Imaging (raze X, RMN, scanare CAT, ultrasunete
  • Terapiile comportamentale (dacă medicul veterinar vă referă la un terapeut comportamental. Rețineți că spun detaliile Consultarea trebuie să fie de a diagnostica și trata problemele comportamentale în cazul în care o afecțiune medicală subiacentă este cauza problemelor comportamentale ale animalului dvs. de companie)
  • Publicitate + recompensă (acoperă costul anunțurilor sau oferta de recompensă dacă animalul dvs. este lipsit)
  • Moartea sau furtul (dacă câinele dvs. este furat sau moare din cauza unei răniri sau boli acoperite, puteți fi rambursate pentru ceea ce ați plătit pentru animalul dvs. de companie)
  • Anularea vacanței (călătorii și cazare Nu vă puteți recupera dacă animalul dvs. de companie devine rănit sau grav bolnav înainte de o călătorie planificată)
  • Suport pentru clienți 24/7 PETPLAN
  • Taxe de chenar la bord dacă tu (uman) necesită o ședere în spital peste 4 zile

Obținerea unui citat

Informații necesare pentru citat:

  • Numele animalului
  • Greutatea animalului de companie
  • Rasa de animale de companie
  • Cod poștal
  • Adresa de e-mail

Selectarea unui plan

Cu PetPlan, puteți selecta oriunde de la 60% co-plata la plata de 100%. Aveți, de asemenea, opțiunea de a alege deductibile anuale, precum și plățile maxime anuale prin intermediul instrumentului de cursor.

În captura de mai jos, am ales rambursarea de 90%, plățile anuale nelimitate și cea mai mică deductibilă posibilă.

Apoi, am experimentat cu alegerea rambursării de 70%, cea mai mică plată anuală și cea mai mare deductibilă posibilă.

Majoritatea proprietarilor tind să aleagă o opțiune între aceste două extreme.

Depunerea unei reclamații cu PLAN PET

Clienții au raportat că serviciul de reclamație este fantastic și relativ fără hassle.

Mai mulți clienți raportează salvarea a mii de dolari legate de leziuni și boli pe durata de viață a animalelor de companie.

PETPLAN Comentariile clienților

"Sunt de obicei rapizi"

"Sora mea și cu mine avem petplan. Pisica mea este de 9 ani și a fost cu mine de când era un pisoi de 6 luni. Nu am avut niciodată probleme cu faptul că Petplan ne rambursau pentru lucrurile pe care le-au spus că vor. Și de obicei sunt rapide. A trebuit să fac două afirmații și ambele momente a sosit prin poștă în 2 săptămâni.

Pisica surorii mele a avut cancer si a murit dupa ea o are mai putin de un an. Și așa am descoperit că Petplan vrea 2 ani de înregistrări medicale pentru a-ți procesa cererea. Nu există înregistrări, fără zaruri."- Reddit user u / alotoffenol

"Petplan a fost uimitor"

"Petplan a fost uimitor pentru noi. Serviciul excelent pentru clienți, fără rotunde, verificările ajung în 2 săptămâni de la cererile depuse."[sursă] 

Paws sanatos

Paws sanatos Obțineți un citat

Paws sanatos

Cele mai populare și acoperă cele mai multe

În timp ce primele lunare sunt ridicate, fanii iubesc că, cu un deductibil anual de 100 USD, clienții pot obține o rambursare de până la 90%.

PremiumvariesDibles $ 100 - $ 500Reimburs 70% - 90%

Prezentare generală a laberii sănătoase

Paws sanatos a fost departe și departe cel mai popular plan de asigurare pentru animale de companie printre utilizatorii Reddit în cercetarea noastră. Toți clienții par a fi fanii mari și nu aveau decât lucruri bune de spus despre labele sănătoase.

În general, labele sănătoase au fost raportate că acoperă cel mai mult în ceea ce privește rănirea animalelor de companie și boala. Cu opțiuni de rambursare de 80% sau 70% (sau 90% în unele cazuri), mulți proprietari se odihnesc ușor, știind că labele sănătoase vor ridica întotdeauna marea majoritate a facturii VET.

Cercetări de cercetare:

  • Plătește procentul plat de costuri după îndeplinirea deductibilă
  • Dentar neacoperit
  • 15 zile de așteptare pentru accidente și boli. Hip displazia de acoperire este supusă unei perioade de așteptare de 12 luni
  • Nu există plafoane anuale sau plăți maxime
  • In doi cazuri demo pe care rapoartele de consum au fugit, Numai labele sănătoase au ajuns să plătească mai mult decât costul în timpul perioadei de acoperire a animalelor de companie.

Acoperire sănătoasă labe

Picioarele sănătoase acoperă toate elementele esențiale pe care le-ați avea nevoie pentru animalul dvs., precum și unele extras ca tratamente alternative, prescripții etc.

Ele nu acoperă procedurile de îngrijire de rutină sau de spay / neutru, dar aceste costuri sunt, în general, destul de minime, și nu le acoperă permite o primă lunară semnificativ mai mică.

Obținerea unui citat

Informații necesare pentru citat:

  • Numele animalului
  • Sexul animalului
  • Tipul PET (câine sau pisică)
  • Greutatea animalului de companie
  • Rasa de animale de companie
  • Data nașterii lui PET
  • Cod poștal
  • Adresa de e-mail

Selectarea unui plan

HealthyPaws face selectarea unui plan foarte ușor - nu există opțiuni diferite, cu o acoperire variată. În schimb, puteți alege între două opțiuni de rambursare și opțiuni deductibile și asta este.

Rata crește

Trebuie remarcat faptul că - în timp ce labele sănătoase nu ridică ratele bazate pe vârsta de animale de companie - efectuează ajustări periodice de "costuri" (care ar putea fi și creșteri pe bază de vârstă).

Cu toate acestea, ca un utilizator notează:

"Pentru cele două pisici ale mele în ultimii 7 ani am crescut de aproximativ 10 $ la 60 de dolari pe lună. Este un pic enervant, deoarece când m-am înscris, mi sa spus că nu ridică ratele bazate pe vârstă ... Totuși, având în vedere că una dintre pisicile mele are o mulțime de probleme medicale și medicamentele ei zilnice acoperă primele. Au plătit peste 20 de mii pentru ea fără emisiune."- de la Reddit User U / Flying_unicorn

Picioare sănătoase Comentarii clienți

"A plătit pentru sine"

Plătim 28 USD / lună pentru labe sănătoase și a plătit pentru sine în primele 6 luni. Îți sugerez labe sănătoase sau Trupanion ... IIRC, diferența dintre labele sănătoase și trupanion este modul în care deductiile sunt plătite. Picioarele sănătoase sunt pe an, Trupanionul este pe boală. [sursă]

Am asigurări de animale de companie sănătoase pentru câinele meu. Este o energie foarte mare și îi place să mănânce lucruri pe care nu ar trebui să le. Plătesc aproximativ 45 de dolari / lună pentru cea mai mică deductibilă ($ 100 / an) și cea mai mare acoperire după deductibilă (90%) - mi-am dat seama că, dacă aș fi de gând să cheltui ceva pe asigurarea de companie, aș putea pune și câteva dolari în plus față de ea în fiecare lună pentru a avea cel mai bun plan posibil.

Când am fost cumpărături pentru asigurare, mi-a plăcut labele sănătoase, deoarece păreau să aibă o acoperire largă, inclusiv boli, răniri și boli congenitale fără maximum de viață. Prețul a crescut în fiecare an câțiva dolari / lună, dar asta este de așteptat să crească costurile de îngrijire medicală.

Am depus câteva afirmații și am avut servicii excelente. Ei au codificat un med ca fiind preexistent pentru o afirmație care nu ar fi trebuit să fie și au ajustat rapid afirmația după ce am furnizat notele de vizită veterinar care arată că a fost pentru o nouă condiție.

Sunt de obicei foarte frugal și a fost greu să decidem să-i petrec cât de mult pe asigurarea animalelor de companie, dar așa cum au spus ceilalți, merită pentru pacea minții să știe că nu am decizia despre îngrijirea câinelui meu dacă îmi pot permite factura.

Voi admite că în cei 3 ani am avut planul, am plătit mai mult în primă decât am revenit în revendicări, dar asta înseamnă că câinele meu a fost sănătos, așa că nu mă voi plânge despre asta. Merită încă să știe dacă se întâmplă ceva, vom fi acoperiți!

Reddit u /penniefrmheavenblog [sursă]

Trupanion

Trupanion este o altă companie de asigurări de companie cu semne de mare de la utilizatorii Reddit.

Trupanion-logo Înștiințare: Variabila nedefinită: legătura în / Home / Kofmineb / Public_html / WP-Conținut / Teme / K9-of-Mine / Piese de șabloane / Bloc / Conținut-KompetSurance.php pe net 37
">Obțineți un citat

Trupanion

PRICITA, dar acoperă cel mai mult (chiar și dentar)

Cel mai bun pentru prafuri și câini care sunt susceptibile de a avea probleme genetice

Premium $ 50 - $ 150Deductibles $ 0 - $ 1000Reimbursuri90%

Trupanion Prezentare generală

Clienții Trupanion remarcă faptul că, în timp ce Trupanion este destul de scump, este una dintre companiile de asigurări de companie care acoperă cele mai multe (chiar dentare)!

Ceea ce face ca Trupanion să fie deosebit de unice este faptul că deductibilele se bazează pe boală, stare sau accident. Odată ce deductibilul dvs. este plătit, începe politica dvs Plătiți la 90% pentru orice legătură cu această condiție pentru restul vieții PET dvs.

Acest lucru este destul de unic - majoritatea companiilor de asigurări de animale de companie lucrează de la un deductibil anual.

Structura neobișnuită a lui Trupanion oferă unor avantaje și contra.

Beneficiile unui an anual este faptul că toate tratamentele nevoilor dvs. de companie - indiferent de tipul sau situația - pot merge cumulativ spre atingerea deductibile anuale. Cu Trupanion, este posibil să trebuiască să plătiți mai multe deductibile într-un an, dacă câinele dvs. întâmpină mai multe tipuri de probleme de sănătate neconectate.

Cu toate acestea, beneficiul este că, odată ce plătiți deductibilul specific bolii, ești bun pentru viață. Nu va trebui să atingeți plafonul deductibil în fiecare an, care poate fi destul de minunat dacă animalul dvs. de companie are o problemă scumpă, cronică. [sursă]

Plătiți doar un nou deductibil atunci când câinele dvs. dezvoltă o nouă condiție.

Acest lucru face ca Trupanion să fie în mod special de dorit pentru câinii de rasă de rasă, care sunt mai susceptibili de a dezvolta probleme cronice în curs de desfășurare.

Cercetare NOTE:

  • Deductibilele se bazează pe boală, stare sau accident.
  • Dental poate fi acoperit (atâta timp cât gura animalului dvs. este examinată anual și este sănătoasă la începutul acoperirii).
  • Odată deductibilă este îndeplinită, Trupanion acoperă 90% pentru orice legate de această condiție, pentru restul vieții PET dvs.
  • 90% plătit după deductibilă este valabilă pentru toate planurile, Indiferent de modul în care vă ajustați cursorul între primele deductibile și lunare.
  • Condițiile preexistente nu sunt acoperite
  • Viteza impresionantă a plăților de revendicare - Unii utilizatori au revendicări prelucrate în termen de 24 de ore și o verificare de rambursare prin poștă până la sfârșitul săptămânii.
  • Perioadele de așteptare Trupanion sunt de 5 zile pentru leziuni și 30 de zile pentru boli.

Trupanion Acoperire

Trupation, de asemenea, opțiuni de acoperire suplimentară prin călăreți. Aceste politici de călăreți (add-on-uri) vin la un cost suplimentar și includ:

  • Recuperare și îngrijire complementară: Acoperă lucruri precum acupunctura, modificarea comportamentală, chiropractica, homeopatia, hidroterapia, terapia reabilitată etc.
  • Pachetul de asistență pentru proprietarul animalelor de companie: Acoperă publicitatea și recompensa pentru fluturașii de animale pierduți, taxele de îmbarcare în cazul în care sunteți spitalizat, anularea vacanței din cauza prejudiciului pentru animale de companie etc.
Caracteristici bonus

Trupanion are capacitatea de a - în unele cazuri - plăți plățile direct către medicul veterinar în ziua serviciului, tăindu-vă din ecuație și păstrați-vă banii în buzunar!

Obținerea unui citat

Obținerea unui citat cu Trupanion este destul de ușoară. Trebuie doar să vă completați:

  • Numele animalului
  • Tipul PET (câine sau pisică)
  • Rasa de animale de companie
  • Vârsta de animale de companie
  • Indiferent dacă animalul dvs. de companie este sau nu SPAYED / NETERED
  • Indiferent dacă animalul dvs. de companie este sau nu un animal de asistență
  • Codul tău poștal

Cu Trupanion, vă puteți selecta deductibilul, variind de la 0 - $ 1.000. Deductibilul pe care îl alegeți va afecta prima dvs. lunară.

Deductibile mai mici înseamnă:

  • Primele lunare mai mari
  • Atingeți o acoperire de 90% a condițiilor eligibile mai devreme

Deductibile mai mari înseamnă:

  • Primele lunare mai mici
  • Poate dura mai mult pentru a ajunge la o acoperire de 90% a condițiilor eligibile

Selectarea unui plan

După completarea informațiilor, veți obține un citat dur din Trupanion. Pentru remy-ul meu de trei ani, mi sa dat opțiunea pentru:

  • $ 0 Deductibil cu o primă de 154 USD pe lună
  • $ 200 deductibile cu o primă de 90 USD pe lună
  • $ 700 deductibilă cu o primă de 50 USD pe lună

De asemenea, aveți întotdeauna opțiunea de a vă personaliza deductibilele și de a vă adapta automat furnizorul de cotație premium lunar.

Când am ajustat glisorul până la dreapta, am reușit să obțin o primă lunară de 40 de dolari cu un deductibil de 1.000 de dolari.

Chiar și la cea mai înaltă deductibilă de 1.000 de dolari, o primă de aproape 40 de dolari pe lună nu este ieftină. Dar, este liniștitor să știm că, odată ce deductibilul este lovit pentru o condiție specifică, nu va trebui niciodată să se ocupe de ea și va trebui doar să gestioneze primele lunare.

Trupanion Comentarii clienți

"Există limite zero"

"Există limite zero. Dacă animalul dvs. de companie are o boală majoră, vă percepe deductibilă odată ce plătiți pentru 90% din tratament, precum și alimentele cu prescripție medicală. Am avut un epileptic Corso Corso care a pornit de aproximativ 40 de dolari în facturile VET, Trupanion și-a continuat să ne trimită scrisori de bine."

"Recomandă pentru rasele cu risc ridicat"

"Lucrez la o clinică veterinar și am plăcut întotdeauna Trupanion cel mai bun. Am avut asigurare pe combinația noastră de laborator de la capota de catelus în caz de accident. Am anulat recent, deoarece a fost peste 40 de luni și nu are semne de probleme comune. N-am folosit niciodată asigurarea și voi pune bani în ansamblu pentru problemele sale de viață ulterioare. Ei sunt întotdeauna minunați pentru a vorbi și a fost ușor de anulat! Vă recomandăm asigurarea pentru rasele cu risc ridicat."- Reddit Utilizator Sparklingsprinkles [sursă]

Singura asigurări de animale de companie care mi-a făcut orice sens este transpania (sau labele sănătoase - tipul similar de plan) - care este în principiu deductibil de deductibil de deductibil pentru accidente sau condiții grave de sănătate. Are o "per emitere" deductibilă - deci trebuie să atingeți deductibilul pentru fiecare condiție sau un accident pe care doriți să îl utilizați și apoi acoperă 90% din costuri pentru această condiție după aceea.

Fiecare plan de asigurare a animalelor de companie am aflat a avut limite de acoperire scăzute (și au fost ridicol de costisire) și anumite condiții sunt excluse. Cu oricare dintre ei, aș fi noroc foarte repede dacă pisica mea a dezvoltat o condiție costisitoare, dar tratabilă, cum ar fi boala renală sau diabetul zaharat.

Plătesc 18 dolari pe lună, iar asigurarea nu va fi utilă pentru mine decât dacă pisica mea devine destul de bolnavă sau rănită (avem o deductibilă de 600 $) -i sper că nu trebuie să o folosim niciodată. Știu o familie a cărei câine a primit 23.000 de dolari pentru tratamentul cancerului - acoperit de Trupanion - și a avut încă 2 ani de o calitate destul de mare a vieții.

Reddit u / cabritadoradada [sursă]

Îmbrăţişare

Îmbrățișați logo-ul Înștiințare: Variabila nedefinită: legătura în / Home / Kofmineb / Public_html / WP-Conținut / Teme / K9-of-Mine / Piese de șabloane / Bloc / Conținut-KompetSurance.php pe net 37
">Obțineți un citat

Îmbrăţişare

Opțiunea de asigurare solidă cu personalizarea planului și perioadele de așteptare scurte

Îmbrățișarea nu a fost la fel de populară pe firele pe care le-am scos, dar rapoartele pe care le-am colectat despre îmbrățișare au fost, în general, pozitive.

PremiumvariesDibles $ 200 - $ 1000Reimbursare70% - 90%

Îmbrățișați analiza

Cercetări de cercetare:

  • Multe rapoarte bune privind pretențiile mereu plătite
  • Utilizatorii raportează opțiunea de a obține 90% din cheltuielile acoperite după 1000 de dolari deductibile
  • Opțiunea de a alege îmbrățișarea suma maximă anuală va acoperi în fiecare an (5.000 $, 8.000 de dolari, 10.000 $ etc.)
  • Îmbrățișarea este un partener cu USAA, deci dacă utilizați USAA, ați putea obține o reducere
  • Perioada de așteptare a îmbrățișării este mai scurtă decât altele - doar 48 de ore pentru acoperirea accidentelor și două săptămâni pentru acoperirea bolilor. Toți câinii au o perioadă de așteptare de 6 luni pentru condiții ortopedice.
  • Reducere de 10% atunci când adăugați un animal de companie suplimentar
  • 5% reducere pentru membrii actuali și foștii militari
  • Ușor de urmărit starea de revendicare online sau cu aplicația mobilă

Îmbrățișați acoperirea

Embrama acoperire include:

  • Tratamentul cancerului, inclusiv chimioterapia
  • Condiții cronice (cum ar fi alergii)
  • Condiții congenitale
  • Traume dentare
  • Taxe de examen
  • Condiții genetice (cum ar fi displazia șoldului)
  • Acoperirea medicamentelor cu prescripție medicală
  • Testarea alergiei
  • Terapii alternative (cum ar fi acupunctura)
  • CT scanează, RMN-uri, raze X și ultrasunete
  • General, specialist, și îngrijire de urgență
  • Spitalizare și chirurgie
  • Teste și biopsii de laborator
  • Terapia fizică (cum ar fi hidroterapia)
Reevaluarea condițiilor curabile

Ca toate politicile de asigurare pentru animale de companie, îmbrățișarea nu acoperă condițiile preexistente. Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie rămâne simptom și tratament fără o condiție curabilă timp de 12 luni consecutive, acestea vor reevalua acoperirea.

Obținerea unui citat

Pentru a obține citat cu îmbrățișarea, trebuie doar să vă completați:

  • Numele animalului
  • Tipul PET (câine sau pisică)
  • Sexul de companie
  • Rasa de animale de companie
  • Vârsta de animale de companie
  • Codul tău poștal
  • Adresa dvs. de e-mail
  • numarul de telefon (optional)

Selectarea unui plan

După completarea informațiilor, veți primi opțiunea de a selecta:

  • Limita anuală de rambursare: Care este îmbrățișarea maximă vă va rambursa în fiecare an?
  • Deductibil anual: Suma pe care o veți plăti în fiecare an înainte de acoperirea îmbrățișării.
  • Procentul de rambursare: Ce procent din costuri îmbrățișează va acoperi.

Îmbrățișarea vă permite să personalizați o mulțime de politică, permițându-vă să ajungeți la o primă lunară și deductibilă care va funcționa cu situația actuală.

Embrama oferă, de asemenea, opțiunea de adăugare a recompenselor de wellness - o rambursare pentru îngrijirea anuală de rutină care poate fi adăugată la orice plan standard de îmbrățișare.

Îmbrățișați recenzele clienților

"Nu-mi pot imagina că nu o are"

"Plătim 23 de dolari lunar pentru îmbrățișare și în primul an de a obține puii noștri nu-mi pot imagina că nu o am. Ea a dezvoltat în mod aleatoriu o tuse oribilă într-o zi, care sa dovedit a fi pneumonie de aspirație.

Vizitele și medicamentele X-ray-uri au fost de peste 1k în total. VET-ul nostru a completat formularul de asigurare și am trimis-o și am avut un cec prin poștă pentru a ne rambursa. De atunci am avut pretenții mai mici pentru lucruri precum negi și lucruri și nu am avut niciodată o problemă cu asigurarea rambursărind noi."- u / cashop [sursă]

Am 2 ciobanești germani, 1YO și 1.5YO. Am îmbrățișat și plătim 98 $ / mo pentru prima lor și $ 18 / mo pentru un plan de wellness pentru cei mai în vârstă. Am avut politica noastră din august.

Imo wellness este planul nu merită. Cei mai în vârstă are 5 suplimente pe zi și a depășit indemnizația anuală în 3 luni. Mi-a salvat aproape nimic după ce a fost spus și făcut.

Polița de asigurare, totuși, a plătit deja. Cel mai tânăr mestecă totul, joacă într-adevăr dur și a fost diagnosticat cu panostemită (testarea pentru a diagnostica a fost mii). El a fost la veterinar de mai multe ori decât pot conta. Nu mi-a dat o dată un timp greu. Avem un deductibil pentru a ne întâlni, dar sunt mulțumit de experiența mea și voi continua să mențin o politică cu îmbrățișarea.

Reddit user u / jejunebug [sursă]

Nationwide

Nationwide-logo Înștiințare: Variabila nedefinită: legătura în / Home / Kofmineb / Public_html / WP-Conținut / Teme / K9-of-Mine / Piese de șabloane / Bloc / Conținut-KompetSurance.php pe net 37
">Obțineți un citat

Nationwide

Opțiuni multiple de acoperire pentru o îngrijire mai completă

Mulți clienți nu au avut probleme cu la nivel național, în timp ce alții au considerat dificilă obținerea de politici de plată.

PREMIUM $ 30 - $ 100DEDIBLESVARIESREAMARSEMENTS50% - 90%

Prezentare generală la nivel național

La nivel național au primit comentarii mixte de la utilizatori online. Unii au găsit acoperirea adecvată, în timp ce alții au fost frustrați cu cât de dificil a fost să-i plătească la nivel național asupra politicii.

Nationwide oferă două opțiuni de acoperire - o "acoperire completă" mai cuprinzătoare sau o acoperire medicală mai prietenoasă cu buget cu primele lunare mai mici

  • Acoperire completă: Acoperă 90% din facturile VET după îndeplinirea deductibilă. Deoarece 90% este singura opțiune de acoperire, primele lunare nu sunt ieftine, începând cu 64 USD pe lună.
  • Acoperire medicală: O opțiune mai prietenoasă cu bugetul începând de la 34 USD pe lună. Nu acoperă prevenirea, vaccinările sau examinările anuale de wellness anuale. Acoperă doar anumite condiții ereditare după un an.

Cercetări de cercetare:

  • 5% reducere pentru deținătorii de politici la nivel național

Acoperire la nivel național

Acoperire evidențiază:

  • Accidente și boli
  • Intervenții chirurgicale și spitalizare
  • Prescripții
  • Condiții cronice
  • Condiții ereditare (fără perioadă de așteptare)
  • Examene de wellness și teste
  • PREVENIREA PLAI / HEARWORM
  • Vaccinări

Obținerea unui citat

Pentru a obține citat cu la nivel național, va trebui să vă furnizați:

  • Numele animalului
  • Tip de animale de companie (câine, pisică sau animal exotic)
  • Vârsta de animale de companie
  • Pure sau mixtă
  • Codul tău poștal
  • Adresa dvs. de e-mail
  • Cum ai auzit despre la nivel național

Selectarea unui plan

După completarea informațiilor de cotație, veți obține opțiunea de a selecta între câteva tipuri de planuri diferite:

Previzibil, cel mai mare plan lunar premium acoperă cel mai mult, cu tone de extra cum ar fi costul spay sau neutru, dietele RX, boala dentară și tratamentele comportamentale.

Cu toate acestea, la nivel național oferă, de asemenea, opțiunea pentru un plan mai de bază și mai accesibil, precum și un plan de interval de mijloc care acoperă vaccinările esențiale plus, examenele de wellness, sângele etc.

Înainte de a finaliza că sunteți planificați, va trebui, de asemenea, să răspundeți la alte întrebări, cum ar fi:

  • Ce culoare este câinele tău?
  • Ce gen este câinele tău?
  • Câinele dvs. este spayed / sterilizat?
  • Când ți-ai luat câinele?
  • Câinele dvs. a avut vreodată următoarele condiții (vărsături / diaree peste 48 de ore în ultimele 6 luni, alergii, lovituri etc.)
  • Câinele dvs. a avut un examen fizic de către un veterinar în ultimele 12 luni?
  • Câinele dvs. a vizitat vreodată veterinarul pentru orice vizită de rutină?
  • Ce veterinar folosiți în prezent?

Comentariile clienților la nivel național

La nivel național a primit o mulțime de feedback mixt de la utilizatorii Reddit. Unii erau perfect mulțumiți de la nivel național, dar alții au fost frustrați de cercurile și obstacolele care trebuiau să fie eliminate pentru a avea pretenții să fie plătite.

Cel puțin un utilizator a raportat că, după un an și jumătate de ființă la nivel național, au refuzat să plătească o intervenție chirurgicală TPLO (osteotomie de nivelare tibială) deoarece a fost diagnosticată în termen de 12 luni de la începerea politicii. Ceea ce înseamnă că, în principiu, nu vor acoperi nimic în primul an.

Un alt utilizator reddit raportează că:

"Nimic altceva decât o durere"

"Am primit la nivel național / VPI pentru cei doi câini. Nu au fost decât o durere în fund cât mai departe de plata cererilor. Pretențiile preventive și emergente au refuzat de mai multe ori, luni care merg înapoi și înainte de a furniza documentația VET. Mâinile în cea mai gravă experiență pe care o puteam avea și suntem blocați timp de încă 5 luni. Mai bine să salveze doar o sumă specifică în fiecare lună."

Cum se evaluează o companie de asigurări de companie

La alegerea între diferite societăți de asigurări de companie, luați în considerare aceste criterii și factori pentru alegerea celei mai potrivite:

  • Ușurința revendicărilor de depozitare. Unele companii o fac foarte ușor de a depune cereri, cu aplicații la îndemână care pot avea documente încărcate în contul dvs., în timp ce altele fac să depună mai multe.
  • Cât de repede sunt evaluate și rambursările prelucrate?
  • Cât de repede pot obține animalul meu acoperit? Cele mai multe companii de asigurări de companie au o perioadă de așteptare de 30 de zile.

Pet Insurance Pro Sfaturi: Țineți minte acest lucru

  • Primele vor crește ca vârstele dvs. de câine. Primele se ridică mult Pe măsură ce câinele dvs. devine mai în vârstă. Mulți oameni primesc asigurări de animale de companie pentru puii tineri, sănătoși și apoi renunță la planul când primele lunare sunt prea mari. Cu toate acestea, acesta este punctul în care câinele dvs. - care a crescut mai în vârstă - începe să aibă mai multă grijă și va avea mai multe șanse de a avea nevoie de beneficiile asigurărilor de animale de companie.
  • Puteți (de obicei) să vă schimbați mintea. Multe companii de asigurări de companie vă permit să anulați politica în termen de 30 de zile de la cumpărare. Acest lucru poate fi util dacă achiziționați o politică Gândirea unei anumite boli vor fi acoperite, doar pentru a afla că societatea de asigurări consideră că este o condiție preexistentă.

Alternative de asigurări de companie: Care sunt celelalte opțiuni?

1. Deschideți un card de credit de urgență numai pentru câini (AKA auto-asigurare)

Unii oameni, realizând că asigurarea pentru animale de companie cel mai probabil nu le va salva nici un preț mare când totul este spus și făcut, alegeți pur și simplu deschideți un card de credit care nu este folosit pentru nimic, cu excepția animalelor de companie.

Este o linie dedicată de credit pentru urgențele legate de Doggo (deși rețineți că veți mai fi nevoie să îl utilizați pentru a cumpăra o ceașcă de cafea ocazional pentru a menține cardul de credit activ).

Aceasta este probabil doar o opțiune dacă aveți credit decent existent. Este cu siguranță destul de ușor și fără probleme, dar o opțiune mai bună ar putea deschide un card de credit de îngrijire (vezi mai jos).

2. Modificați asigurarea chiriașului

O altă opțiune pe care ați dori să o luați în considerare este adăugarea de acoperire a animalelor de companie la polița de asigurare a chiriilor dvs.

Cei mai mulți chiriași polițele de asigurare oferă o anumită obligație de răspundere pentru animale de companie. Acoperirea riscului juridic în cazul în care animalul dvs. de companie provoacă leziuni sau daune materiale altor persoane.

Unii chiriași polițe de asigurare oferă, de asemenea, opțiunea de acoperire suplimentară de îngrijire a animalelor de urgență, în cazul în care incidentul are loc la locul dvs. de reședință.

3. Petreceți în schimb!

Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani cu orice câine este să se antreneze și să le îngrijești în mod corespunzător.

Mulți câini se ridică la intervenții chirurgicale scumpe din înghițirea hainelor, sau sărind poarta gardului și să rănească. Situațiile ca acestea pot fi prevenite prin formarea responsabilă și respectuoasă a câinilor.

Sigur, o bună pregătire necesită munca și timpul din partea dvs., veți avea numeroase beneficii, inclusiv:

  • O relație mai bună cu câinele dvs
  • Fiind capabil să obțină obiecte periculoase din gura câinelui dvs., insuflând o "cădere" solidă și "lăsați-o"

Câinii recurg adesea la comportamentul distructiv (cum ar fi mâncarea și mestecarea lucrurilor pe care nu ar trebui) atunci când sunt plictisiți - deci dacă câinele dvs. are o istorie de mângâiere, încercați Lizibilă, Jucării de câine înghețate, Câine de câine de lungă durată, sau Jucării puzzle Pentru a păstra mintea și gura câinelui.

Îngrijirea fizică adecvată poate merge mult la prevenirea problemelor de sănătate canine. Dieta slabă și lipsa de îngrijire preventivă de bază, cum ar fi periajul dinților, îngrijirea, tratamentul, etc. pot ajunge la ca rezultat o boală mare și costisitoare pe linie.

În loc să aștepte până când lucrurile devin rău, ia în considerare:

Este asigurarea de companie merită? Ce trebuie să spună utilizatorii REDDIT

Dezbaterea asupra faptului dacă asigurarea de companie merită costul depinde într-adevăr de situația dvs. financiară și de modul în care aveți riscurile. Iată ce trebuie să spună niște redditori despre asigurarea de companie:

Nu vreau niciodată să decid între 10k (de exemplu, tratamentele de cancer) și punându-mi câinele în jos. Nu trebuie să decid cu asigurarea de companie. Dacă așteptați să o obțineți atunci când puii dvs. este de vârstă mijlocie, asigurarea de companie va fi extrem de costisitoare și nu mai merită

Sursa: Reddit r / cateli101

Doar experiența mea - nu o avem pentru catelul nostru și nu a avut nevoie de ea. Singurul său nepotrivit (vaccinuri, neutru etc.Vizita VET a fost pentru un caz de diaree și stomac deranjat și se va stabili doar înapoi aproximativ 100- $ 200. Aș spune că asigurarea pentru animale de companie este bună dacă nu aveți o pernă financiară imediată pentru a absorbi $ 1000- $ 2000. Cu siguranta nu te uita la asigurarea de animale de companie ca o modalitate de a economisi bani - uita-te la ea ca un fel de plan de economii forted pentru facturile VET inevitabile. O facem altfel - un cont de economii pentru acele facturi VET

Sursa: reddit u / maggock prin r / cateli101

Nu aș considera niciodată această asigurare [PET] să fie frugal, dar este utilă atunci când te afli într-un timp prost în viața ta. Unii oameni pretind că "făcute", deoarece au petrecut mai puțin în general în comparație cu tratamentele necesare în total, dar acești oameni sunt minoritatea (în caz contrar, companiile nu ar supraviețui).

Cealaltă alternativă (pe care o recomand pentru cei care îl pot permite), este de a avea un ou de cuiburi exclusiv pentru urgențele PET. Dacă este o pisică, recomand 3K $ ca un tampon pentru boli grave sau vătămări. Pentru câinii de dimensiuni medii sau mai mari, mai mult ca $ 5K. În acest fel, aveți banii deja și vă puteți permite terapiile fără a risca un cost financiar probabil pe termen lung.

Sursa: Veterinar U / Okverymuch Via R / Frugal

[Am] asigurare de companie pentru 20 de dolari pe lună, 250 de dolari deductibile și apoi o acoperire de 80% după aceea. În primele 4 luni având câinele, a avut o infecție a vezicii urinare, infecție cu laba și a trebuit să aibă coada amputată (căutați "coada fericită", este un lucru teribil).

Cu procedurile, medicamentele, vizitele de urmărire și costurile asociate, asigurarea noastră de animale de companie ne-a salvat aproximativ 2.500 de dolari. A existat o pretenție (80 de dolari), care a fost respinsă, dar alta decât aceasta, am avut o experiență excelentă [cu PetPlan].

IF V-ați fi întrebat înainte de toate astea, aș fi pe gardul dacă merită sau nu de când am avut mulți câini care cresc și niciunul dintre ei nu avea probleme medicale. Acum că am folosit-o și a fost un ajutor imens, aș spune că merită. Acest lucru poartă avertismentul pe care îl face toată asigurarea; Este minunat dacă o folosiți, dar greu să vedeți beneficiul dacă nu îl utilizați niciodată.

Sursa: Reddit R / PersonalFinanța

Plătesc 36 de dolari pe lună pentru câinele meu. Am luat-o de la un adăpost și am avut o vizită refuzată din cauza unei stări preexistente (care a fost cu adevărat o condiție preexistentă). În cinci ani am folosit-o destul de rar, dar aici este mare, dar) 6 săptămâni în a avea ea a înghițit ceva și a necesitat o vizită de 5.000 de dolari doggie er.

La momentul în care am fost în primele douăzeci de ani și am lucrat la un non-profit pentru mai puțin de 40.000 de dolari pe an într-un oraș scump. N-aș fi putut plăti acest proiect cu ușurință. Pacea minții de a putea spune medicului veterinar să facă tot ceea ce credea că era cel mai bine și să știe că ar fi acoperit că merită și 5000 de dolari este mai mult decât aș vrea să pun pe un card de credit și să plătesc și să plătească și mai mult decât aș fi salvat în ultimii 5 ani, punând 36 de dolari pe lună în economii.

Mă bucur că am luat-o când era tânără, totuși, pentru că o va acoperi prin bătrânețe, înțelegerea mea este cu câinii mai în vârstă Este mai greu să faci lucrurile acoperite (condiții preexistente). Nu este atât de mult banii salvați, dar scăderea anxietății care vine de la cunoașterea nu trebuie să fac alegeri dure despre îngrijirea medicală, bazată pe o teamă de a suporta cheltuieli mari.

Trebuie să plătiți în față și să vă rambursați, așa că am ajuns să obțin un card de credit pe care nu-l pun nimic și nu am ținut în caz de urgență. Când mă uitam la politici, mi-am sunat VET și am întrebat ce recomandă [îmbrățișează]. VET-ul meu (și Docgia locală de 24 de ore) prezintă toate documentele și primesc un cec, astfel încât acea parte este destul de ușoară. Eu fac mult mai mulți bani acum, dar păstrez asigurarea pentru că nu vreau să decid între un tratament de dolar de 800 de dolari, care poate funcționa sau un tratament de 1.500 $ și testarea de 200 de dolari mai întâi, care este mai probabil să funcționeze / să fie mai bine pentru câine.

Pentru mine asigurări de animale de companie înseamnă diferența dintre nevoia de a merge cu cea mai ieftină opțiune într-o situație de urgență și găsirea unei modalități de a plăti față de libertatea de a cere cea mai bună îngrijire medicală pentru câinele meu, indiferent de costul meu.

În acest moment, cheltuielile mele chiar și ceea ce eu salvez este sincer despre ceea ce cheltuiesc în taxe lunare (în afară de acea vizită scumpă), dar există ceva foarte frumos despre a putea spune un veterinar pentru a face doar tot ce trebuie să facă și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costul în același mod în care nu aș fi asigurării.

Sursa: Reddit R / PersonalFinanța

Asigurarea animalelor de companie pe scurt: plătiți pentru pacea minții

Deci, este asigurarea de companie merită?

Ei bine, chiar depinde. Știu că nu este răspunsul ușor, dar în mare măsură se reduce la gestionarea riscurilor.

Dacă nu vă puteți permite cel mai rău scenariu al unei situații de urgență cost cu animale costisitoare, dar poate sa permite o primă lunară rezonabilă, veți fi într-o poziție mult mai bună pentru a evita o situație neașteptată pe care nu vă puteți permite.

Pe scurt, Asigurarea pentru animale de companie ar trebui să fie într-adevăr privită ca o modalitate de a gestiona riscul - nu pentru a salva tone de bani.

Decizia dacă asigurarea de companie merită sau nu merită să se facă printr-un matematică de bază.

PET Costuri medicale pe an x ​​Viata de animale de companie estimată = costul total al asigurării

Asigurarea pentru animale de companie nu este exact ieftină, iar pentru majoritatea oamenilor, costul asigurărilor de animale de companie în comparație cu facturile VET Câinele mediu se va răsturna, probabil că va fi destul de aproape de pauză.

Cu toate acestea, mulți oameni se simt ca asigurarea de companie în opțiunea potrivită pentru ei.


Întrebări frecvente de asigurare pentru animale de companie

Cât costă asigurarea animalelor de companie?

În general, asigurarea de companie poate costa oriunde de la 25 - 80 USD pe lună, per animal de companie, cu cele mai multe planuri care oferă o reducere atunci când adăugați animale de companie suplimentare.

Cu toate acestea, costul exact al planului dvs. de asigurare pentru animale de companie poate varia în funcție de:
Rasa (rasa de rasinoase tind sa fie mai scumpe din cauza conditiilor mai ereditare)

Vârsta (câinii mai tineri sunt mai ieftini pentru a asigura decât câinii mai în vârstă)
Opțiunile de acoperire pe care le alegeți (cum ar fi deductibile alese)

Când este cel mai bun moment pentru a obține asigurarea de companie?

Cu cat mai repede cu atat mai bine! Deoarece asigurarea pentru animale de companie nu acoperă condițiile preexistente, cu cât vă înscrieți mai devreme pentru asigurarea de companie, cu atât veți beneficia mai mult de acoperirea dvs.

PuppyHood este un moment minunat pentru a vă înscrie cu asigurarea de companie, deoarece primele tind să fie mai ieftine pentru câinii mai tineri. Și, în timp ce puii nu sunt la fel de probabil să sufere de afecțiuni medicale costisitoare, ele sunt cunoscute pentru a intra în răutate și a mânca lucruri pe care nu ar trebui, ceea ce poate face o acoperire de asigurare deosebit de confortabilă.

Cât durează asigurarea de companie pentru a lovi cu piciorul?

Planurile de asigurare pentru animale de companie necesită, de obicei, o perioadă de așteptare de 30 de zile înainte de acoperirea loviturilor. Unele planuri - ca cele oferite de PetPlan și HealthyPaws - au doar o perioadă de așteptare de 2 săptămâni (aproximativ).

Care sunt cele mai bune planuri de asigurare pentru animale de companie?

Cel mai bun plan de asigurare pentru animale de companie depinde într-adevăr de nevoile dvs. de acoperire și de buget, dar PetPlan și HealthyPaws par a fi cele mai populare bazate pe cercetarea noastră.

Merită să obțineți asigurarea de companie?

Da și nu - majoritatea clienților nu constată că ei economisesc bani pe parcursul duratei de viață a animalelor de companie atunci când se înscriu pentru asigurarea de companie vs când plătesc din buzunar la biroul VET.

Cu toate acestea, mulți proprietari observă că plata unei taxe lunare este mai ușor de gestionat pentru acestea decât să plătească o sumă forfetară imensă neașteptată în cazul unei situații de urgență.

Surse:

  1. reddit.COM / R / Frugal / Comentarii / 64JFZQ / any_tips_for_pet_insurance_and_preventive_care /
  2. reddit.COM / R / PUPPY101 / Comentarii / 6Tueb7 / is_pet_insurance_worth_it /
  3. reddit.COM / R / PersonalFinance / Comentarii / 7bgyy / Eli5_Pet_insurance_worth_it_not_worth_it /
  4. reddit.COM / R / PersonalFinance / Comments / 4UAA0P / what_do_you_think_of_pet_insurance_if_you_use_it /
  5. reddit.COM / R / PersonalFinance / Comentarii / 90VDBF / PET_Insurance_policies_that_pay_out /
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Asigurarea pentru animale de companie: merită?