Cum să alegeți o zi bună doggy daycare + va câinele dvs. Chiar și cum ar fi?

Alegerea Doggie Daycare

Doggie Daycares sunt o modalitate populară de a vă ajuta să ardă excesul de energie și să rămână distrați în timp ce lucrați ore lungi. Dar ca totul în viață, nu toate îngrijirea copiilor Doggie sunt create egale.

Din preferințele câinelui vostru la realitățile portofelului dvs., este destul de puțin să vă gândiți când vă uitați la îngrijirea copiilor Doggie. Să ne dăm seama cum să vă luăm puii într-o zi de îngrijire care îndeplinește standardele dvs. și că câinele dvs. iubește!

Ce arată ziua câinelui meu la îngrijirea copiilor?

Ziua câinelui dvs. de la îngrijirea copiilor va varia foarte mult pe baza ce fel de îngrijire de zi pe care o alegeți. Să aruncăm o privire la câteva opțiuni diferite pentru o "zi medie."

(În prealabil) testul de temperament și vizita de încercare. Acest lucru are loc înainte de a vă părăsi câinele pentru totdeauna. Dacă o îngrijire de zi nu menționează acest lucru, întrebați dacă puteți face unul oricum. Acest lucru vă ajută să obțineți o idee bună despre modul în care se simte câinele dvs.

Rețineți că personalul este probabil să aibă ușor "ochelari de trandafiri", despre cum câinele dvs. îi place Doggy Daycare, deoarece sunt o afacere. Ai incredere in instinctul tau. Dacă totul merge bine, atunci câinele dvs. poate continua să se întoarcă!

câini-întâlnire - fiecare

Adormi. Treceți câinele la personal. De asemenea, veți renunța la alimente și medicamente dacă este necesar.

Majoritatea zilei. Câinele dvs. va fi probabil într-unul din cele două medii: un grup de piese (în interior, în aer liber sau interior / în aer liber) sau un mediu de canisa / rularea.

În general, îngrijirea copiilor Doggie este, în principiu, lăsând doar câinii să facă ceea ce vor în timpul zilei. Personalul de la majoritatea facilităților va interveni doar dacă există agresiune.

  • Designul spațiului: Configurarea poate varia foarte mult. Marea majoritate a copiilor de zi cu Doggie sunt camere relativ aflate, meteori sau spațiu interior / în aer liber. Câinele dvs. petrece practic toată ziua într-o cameră cu 5-30 de câini. Ei rareori primesc șansa de a dormi și de multe ori experiența neconcordanței stilului de joc. De aceea nu-mi place îngrijorarea "medie"!
  • Mărimea: Nu există dimensiuni medii reale pentru o zi de zi Doggie, deoarece va varia în funcție de ce câine de dimensiune este în zonă și câte câini permit o dată.

Unele îngrijiri de zi vor avea atât canisa, cât și melodii. Acest lucru permite ca câinilor să ia pauze și chiar de somn dacă este necesar.

Hrănire. Dacă câinele dvs. primește o masă de prânz, va primi și asta la îngrijirea copiilor. Dacă vă ridicați cu întârziere sau scăpați devreme, unele draperii Doggie va oferi, de asemenea, micul dejun și cina. Nu uitați-l pe Kibble dacă optați pentru asta!

Ridica. Veți primi câinele înapoi și aveți șansa de a întreba despre ziua ei.

Iată un videoclip despre ce arată o experiență de zi cu zi a câinelui Dog. Această îngrijire de zi este cu siguranță mai frumoasă decât media, cu o mulțime de lucruri de a urca și muncitorii să se joace!

Factori care trebuie luați în considerare la alegerea unei îngrijiri de zi Doggie

Desigur, ideea mea despre o zi de zi perfectă a Doggie ar putea să nu fie a ta. Toți avem navete diferite, bugete și câini. Totuși, aceasta este o listă destul de solidă a ceea ce majoritatea proprietarilor vor căuta probabil într-o zi de zi Doggie.

1. Legalitate

Fiecare stat are un set diferit de legi care înconjoară Doggie Daycare - deși nu există cerințe federale în cadrul U.S. Faceți o căutare rapidă Google pentru "legile privind îngrijirea copiilor Doggie + [statul sau țara dvs.]" pentru a vedea ce se întâmplă.

Asigurați-vă că îngrijirea dvs. de zi aleasă respectă! Aceasta nu este doar o chestiune de a recompensa un comportament bun în proprietarii de afaceri, ci o chestiune de siguranță pentru câinele dvs. Cerințe de salubritate, încălzire și răcire, ventilație și depozitare a substanțelor chimice trebuie să fie de până la snuff pentru a vă menține puii în siguranță.

Cerințele legale ale fiecărei stații în legătură cu acest lucru pot varia, dar îngrijirea copiilor ar trebui să le respecte la minim.

2. Dimensiunea grupului și dinamică

Nu toți câinii sunt în joc gratuit pentru totdeauna. Grupurile mari de câini pot fi periculoase și greu de gestionat pentru personal. Consider că grupurile de mai mult de patru sau șase per prezent și observator membru al personalului să fie un steag roșu.

Câinii mici, câinii bătrâni sau câinii răniți ar trebui să fie capabili să obțină spațiu suplimentar, o pauză de la ceilalți câini sau un grup de joacă privat.

câini-at-câine-îngrijire

Multe îngrijiri de zi aruncând, în esență, toți câinii într-o singură rulare interioară, în aer liber sau în aer liber. Asta sunt 20 sau 30 de câini fără jucării și doar o gimnaziu uriașă! Chiar și câinii dragoste Parcul de câine poate deveni destul de obosit (și un cranky) după opt ore de câine de joc pe câine.

De exemplu, această zi de zi Doggie este rezultatul de top pentru "Amazing Doggie Daycare" pe YouTube chiar acum. Când mă uit la asta, văd prea mulți câini și o supraveghere prea mică. N-aș lăsa niciodată câinele în jurul unei astfel de baze aglomerate, cu atât de puțină supraveghere!

Mai multe și mai multe zile de zi bune se descompun câini în grupuri pe baza dimensiunilor, nivelului de energie și / sau stilului de joc. Aceasta este mult mai bine pentru majoritatea câinilor.

Unii câini ar putea chiar să preferă o zi de zi de doggie de tip kennel, unde fiecare câine este păstrat într-o canisa individuală sau rulează și au dat plimbări în timpul zilei.

Câinele meu, orz, ar fi mai degrabă lăsat singur de majoritatea câinilor. El face niște prieteni, dar altfel, el este fericit să se miște și să doarmă singur. Tînseamnă că nu este o potrivire excelentă pentru mulți îngrijiri de doggie care sunt centrate în jurul valorii de câine-pentru-toate playtime. S-ar putea să facă bine într-un grup mic de câini asemănători, dar este cel mai fericit (cred) cu un sitter câine sau doar agățat acasă.

3. Proximitatea față de naveta dvs

Doar dacă nu sunteți într-adevăr să faceți zilnic zilnic, Decizia dvs. de îngrijire a copiilor Doggie va fi puternic influențată de locul în care se află îngrijirea de zi cu privire la naveta dvs. sau la domiciliu.

4. Reguli și regulamente de zi

Fiecare zi de zi Doggie va avea propriile reguli și reglementări, deci asigurați-vă că lucrează pentru câinele dvs. Unele îngrijiri de doggie nu permit rase specifice de câini cum ar fi tauri de pit sau akitas sau au cerințe de clasă de ascultare înainte ca puii să se poată alătura.

De asemenea, îmi place să știu cum facilitatea se ocupă de lupte (ele sunt obligate să se întâmple) și să descurajeze comportamentul nedorit. Dacă personalul nu pare informat Încălcarea în siguranță a unei lupte sau Schimbarea comportamentului fără a striga sau lesa-yanking, ia-ți afacerea în altă parte.

câini-joacă-împreună

5. Ores

Dacă lucrați în general 6:00 până la ora 3, dar Doggie Daycare se deschide la 7am, sunteți într-o murătură! Găsiți o zi de zi Doggie cu orele care se potrivesc cu viața dvs. de lucru (și asigurați-vă că permiteți zilelor de trafic rău).

6. Coerența oaspeților

La fel ca și cum ai putea să nu te duci la o groapă Mosh în fiecare zi cu o grămadă de străini, Mulți câini preferă să-și aibă "prietenii" care stau la fel la îngrijirea copiilor. Acest lucru este deosebit de important pentru câinii mai introvertiți, mici sau sensibili.

7. Lucruri pentru caini de a face

Dacă ați intrat într-o preșcolară și ați văzut jucării, diapozitive sau alte lucruri pentru copii să facă, ați fi impresionat? De asemenea, O îngrijire de zi bună Doggie va avea lucruri diferite pentru caini să facă. O cameră sterilă plină de câini este doar primind câini să nu facă decât să se alee reciproc toată ziua!

Acest lucru nu trebuie să fie nimic fantezist! Check out acest exemplu de îmbogățire în aer liber de la antrenamentul de câini nobili Beast în Denver.

https: // facebook.com / noblebeastdogtraining / videos / 285424052300249 /

8. Personal informat

Este important să aveți membrii personalului care să aibă cunoștință Paza resurselor În timp ce majoritatea câinilor vor fi bucuroși să împărtășească leagăne de anvelope, scări și jucării, SMembrii TAFF ar trebui să știe cum să abordeze semnele de avertizare ale câinilor care nu le place să le împărtășească Pentru a păstra pe toată lumea în siguranță!

Întrebați despre calificările membrilor personalului, ceea ce este fundalul lor și ce fel de formare se supun înainte de a se alătura echipei Docgy Daycare.

9. Carduri de rapoarte de urmărire

Foarte bine Doggie Daycare va oferi cărți de rapoarte scrise ale "Ins și Outs" ale câinelui dvs. al zilei, ceea ce a făcut (atât de activități, cât și legate de baie) și cum a mers ziua în general.

Aceasta este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre cum câinele dvs într-adevăr se simte despre îngrijirea copiilor Doggie. Dacă Lucky intră în scufundări cu alți câini aproape în fiecare zi, s-ar putea să nu se distreze mult la îngrijirea copiilor Doggy!

10. Opțiunea de streaming video / live

Vizionarea zilei câinelui dvs. pe un flux live nu este doar o modalitate de a ucide timpul la locul de muncă "# 8212; Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a verifica dublu modul în care se desfășoară timpul de zi în timpul zilei. În plus, fiind capabil să verifice pe puști în timpul zilei te va face să-l pierzi puțin mai puțin!

11. Timp de odihnă și spațiu

Majoritatea câinilor vor avea nevoie de o pauză la un moment dat în timpul unei zile de joc. Chiar dacă nu este un timp obligatoriu, Bunele Doggie Daycare va avea o cale pentru caini să ia o pauză în timpul zilei dacă au nevoie de o pauză de la Playmul lor Yappy.

Unele îngrijiri de zi vor avea "timp liniștit", unde câinii merg în runde separate, caniuri sau cutii. Alții vor avea doar un spațiu separat, ca un birou sau o canisa, pentru câinii care au nevoie de o pauză.

12. Activități de add-on-uri și bonus

Multe oferte de zi cu zi Camere liniștite, sesiuni de instruire, bazine sau chiar drumeții. Dacă sunteți interesat să obțineți o pregătire suplimentară sau să faceți exerciții din ziua câinelui dvs., prioritizați aceste add-on-uri!

Verificați add-urile uimitoare la această îngrijire de zi în Pasadena! Sunt atât de mult ca câinii să facă și se pare că aceasta este camera mică cu câini.

Personal, Am valoare foarte mult abilitățile personalului și o unitate de îngrijire a copiilor Doggie care permite câinilor selectivi din punct de vedere social să se relaxeze de câinii adolescenți răniți.

Dacă aveți un câine mare, fericit-norocos, care doar iubește Fiecare câine, s-ar putea să fiți mai preocupați de a găsi o unitate care are înotul și o mulțime de colegi de jucători!

Cum de a evalua o zi de zi Doggie

Ori de câte ori încerc să găsesc ceva pentru orz (mai ales dacă nu voi fi acolo pentru a vedea cum îi place), fac foarte bine să găsesc cele mai grave povești de groază online de la locul. Încerc să mă conving că facilitatea sau formatorul nu este suficient de bun.

Dacă am venit cu mâna goală (sau cu câteva revizuiri de yelp dintr-o sută care pot fi explicate și înțelese), mă duc pentru asta.

Cercetare online și evaluări ale clienților

Începeți cu cercetarea online - Ce găsiți când Google numele Facilității? Cele mai multe recenzii bune sau o pungă cu adevărat mixtă?

Asigurați-vă că ați citit de fapt mărturiile, deoarece veți obține mai multe detalii despre motivul pentru care oamenii au dat un rating de stele dat. De exemplu, recent am fost aproape speriat de la a Rover Sitter Pentru orz din cauza unei revizuiri de o singură stea. Apoi am citit revizuirea completă: a fost strălucitoare. Recenzorul pur și simplu nu știa cum să lase un rating de stele și să marcheze în mod eronat sitterul cu o singură stea!

Chiar și atunci când recenzii necorespunzătoare nu sunt o eroare tehnică, am văzut ratinguri de o singură stea când cineva era doar supărat că o îngrijire a unei zile închise într-o vacanță sau închisă prea devreme. Pentru mine, acei clienți frustrați sunt nejustificatori răzbunători și pot fi ignorați în siguranță.

În timp ce câteva revizuiri furioase datorită tusei de la Kennel trebuie să fie de așteptat, asigurați-vă că nu vedeți rapoarte de vătămare cauzată de alți câini sau personal!

Du-te pentru o vizită de îngrijire a zilei Doggie

Odată ce ți-ai restricționat căutarea la una sau două de zi, vizitați. Priviți în jurul facilității și întrebați ce fel de instruire are personalul. Asigurați-vă că întrebați:

  • Ruperii luptelor câinilor
  • Oferind timp de pauză de câini
  • Prevenirea păzită de resurse
  • Crearea de grupuri de joacă coerente
  • Salubritate
  • Reguli, reglementări și ore

Apoi, folosiți-vă ochii, urechile și nasul.

Desigur, facilitatea va mirosi ca câinii - dar o revine? Câinii ar putea lătra, dar este o cacofonie a lui Howls și Whines? Câinii se joacă, dar au o mulțime de semnale de calmare?

Sperăm că ziua dvs. de testare și interviul personalului vă vor ajuta să vă dați seama dacă câinele dvs. este super-speriat de îngrijirea de zi, ca și acest câine alb mic. Această zi de zi Doggie arată ca o configurație destul de proastă, cu prea mulți câini și un spațiu mic. Membruul personalului nu ajută un câine care este clar înspăimântat și aș considera ceea ce se întâmplă în acest videoclip descalificat dacă căutam o îngrijire de zi:

Ziua de testare și întrebarea personalului

Dacă totul este bine, mergeți mai departe și testați-vă îngrijirea pentru o zi! Dacă facilitatea are streaming video pentru a verifica pe câinele dvs., utilizați-l.

La sfârșitul zilei, cereți personalului cum a mers. Nu întrebați dacă Rover "sa distrat."

În schimb, întrebați membrii personalului:

  • Ce a făcut toată ziua
  • Dacă are o odihnă
  • Dacă ar avea vreun "argumente"
  • Dacă avea vreun nou "prieten" pe care-l plăcea cel mai bine
  • Despre Ins și Outs (ceea ce a mâncat și dacă a văzut)
  • Dacă cineva părea să-l facă mai fericit sau îngrijorat.

Răspunsurile detaliate la aceste întrebări vă informează că membrii personalului plătesc într-adevăr o atenție câinilor! În plus, veți putea învăța informații valoroase despre Ziua câinelui dvs.

Dacă sunteți mulțumit de toate acestea, atunci mergeți și rămâneți cu locul de zi.

Doggie Daycare Q & A

Cum știu cum se simte câinele meu despre îngrijirea copiilor Doggie?

Acordați o atenție deosebită rapoartelor de la personalul de îngrijire și video de la facilitate. Este întotdeauna util să clarificați personalul pe care doriți să îl auziți dacă câinele dvs. are o zi dură și # 8212; Păstrați liniile de comunicare deschise cu ele!

If Câinele dvs. începe să ezită la ușă la îngrijirea de zi, să-l asculte. Este, de asemenea, un semn de avertizare dacă câinele dvs. vă salută cu entuziasm frenetic la sfârșitul zilei. Bineînțeles, câinele dvs. ar trebui să fie fericit să vă vadă și să vă vadă "; dar nu prea mult timp dacă nu este modul în care el în mod normal vă întâmpină după ce vă aflați.

În timp ce îngrijirea copiilor Doggie sună ca o idee distractivă proprietarilor, adevărul este acela mulți câini nu iubesc îngrijirea de zi și ar prefera să rămână acasă.

Nu sunteți un proprietar rău dacă vă lăsați câinele acasă in mod deosebit Dacă asta preferă câinele dvs! Lăsând câinele dvs. acasă ar putea fi cea mai bună alegere pentru câțiva câini.

Asta a spus, dacă câinele tău te trage spre îngrijirea copiilor cu o coadă de vânt, probabil că are un mare timp!

Trainer Tyler Muto vorbește un pic mai mult despre ce Doggie Daycare nu este pentru toată lumea din videoclipul de mai jos:

Este Doggie Daycare Bine pentru Puppies?

Puppy-specifice Docgie Daycare poate fi o opțiune excelentă, atâta timp cât totul Sanitația și îngrijirea sunt făcute până la specificațiile unui veterinar. În afară de câțiva câini de ajutor adulți care se comportă bine, cele mai multe daune de doggie nu permit amestecarea pentru catelus-adult.

Nu toți câinii adulți înțeleg să fie blând și răbdători cu cățeluși mici și mici. O "corectare" de la un câine pentru adulți poate sperie cu ușurință catelul tău și # 8212; potențial pentru viață.

Beneficii de socializare dintr-o zi de îngrijire a cățeluilor poate fi cu adevărat valoroasă, dar dacă căutați o îngrijire a unei îngrijiri specifice pentru catelus, este și mai important să întrebați despre timpul de odihnă o piesă structurată.

Este incredibil de important ca puii să învețe să fie calm în jurul altor câini, nu doar pentru a juca cu ei.

Programe ca Puppy Day School la Canine Coach sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată și sunt absolut o opțiune excelentă pentru puii! Acest program include ora Crate cu Kongs, pregătirea îngrijirii, pregătirea abilităților de bază și de joc cu puii și adulți calificați "Helper".

câini-at-doggy-daycare

Există alternative bune la îngrijirea copiilor Doggie?

Pentru a-mi pune cărțile pe masă, nu sunt un mare fan al îngrijirii Doggie pentru mulți câini. Multe îngrijiri de doggie se transformă practic în gropile de mosh de toată ziua pentru câini, învățând câinii să joace non-stop și de a le oferi tot felul de maniere rele.

În timp ce câțiva câini sunt adevărați fluturi sociale care iubesc Doggie Daycare și Parcuri de câine, majoritatea câinilor nu sunt! Sunt agresori, flori de perete sau pur și simplu ciudat. Există mai puțin moduri de timp mai puțin social de a-ți exercita câinele în timpul zilei.

Unele Alternativele parcului de câine și alternativele de îngrijire a copiilor Doggie există:

  • Rover sau sitters. Mulți Rover sau vag Sitters vă vor urmări câinele în casa lor în timp ce lucrează de acasă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru câinii care nu se dezvoltă din punct de vedere social la îngrijirea copiilor. Câini care sunt nervoși, agresivi sau pur și simplu din punct de vedere social, va iubi acest compromis!
  • Prieteni, familie, studenți și alți non-profesioniști locali. La fel ca Rover sau WAG, conexiunile locale vă pot ajuta să luați câinele dvs. pentru ziua într-un mediu mai mic.
  • Câine walkers. Dacă câinele dvs. nu are nevoie de îngrijire de zi cu zi, de ce nu doar angajați un Walker de lapte?
  • Lăsând câinele la domiciliu. Unii câini care sunt timizi cu oameni noi și / sau câini ar putea fi într-adevăr mai fericiți să fie acasă singuri. La fel ca niște oameni, câțiva câini îi preferă într-adevăr "în grup" și cum ar fi dormit pe canapea toată ziua. Există o mulțime de stimularea activității jucării câinilor si altul modalități de a vă menține câinele ocupat în timpul zilei!

Din moment ce nu toți câinii ca Doggie Daycare (și nu toți proprietarii pot găsi o opțiune decentă lângă casele lor sau în cadrul bugetelor lor), ați putea dori să vă uitați în jur pentru alte opțiuni.

De ce este câinele meu agresiv la îngrijirea copiilor?

Doggie Daycare este un mediu incredibil de intens social. Este foarte mult ca un festival rave, muzică sau Mosh Pit & # 8212; timp de până la opt ore pe zi. Deoarece mulți dragi Doggie nu sparge câinii în grupuri mai mici de câini, cu stiluri de joc similare sau dau timpului de câini, este prea intens pentru mulți câini.

Că jocul constant de adrenalină poate duce la agresiune chiar și la cel mai blând câine manierat. Dacă câinele dvs. începe să acționeze în timpul îngrijirii de zi, chiar dacă este doar un mic "Snark" sau "Squabble", ar putea fi timpul să vă uitați la alternative pentru el în timpul zilei.

câini-joacă-luptă

***

Cum ați găsit îngrijirea visului câinelui tău? De unde știi că îi plăcea? Ne-ar plăcea să vă auzim sfaturile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să alegeți o zi bună doggy daycare + va câinele dvs. Chiar și cum ar fi?