Construiți un stilou rotund pe un buget

Trei generații de femei caucaziene de mers pe jos de calul miniature pe fermă

Construirea unui stilou rotund pentru prietenii noștri ecvine poate fi o propunere costisitoare. În funcție de posturi, șine, picior și dimensiunea stiloului rotund, se poate adăuga rapid până la dolari grave. Acestea fiind spuse, este posibil să construim un stilou rotund pe un buget strâns.

Posturi pe un buget

Prima parte a proiectului este Posturi. Cea mai economică opțiune aici este utilizarea posturilor de peisaj regulat, din lemn. Acestea sunt ceea ce ați folosi de obicei pentru dvs Backyard sau Proiecte de grădină. După cum vă puteți imagina, ele nu sunt neapărat destinate uzurii și abuzului pe termen lung. În plus, posturile peisajului nu sunt făcute din lemn de cea mai bună calitate și de multe ori veți găsi multe defecte în lemn în sine.

Cu toate acestea, nu lăsați acest lucru să vă sperie dacă banii sunt o problemă. Pentru o soluție temporară, ei vor funcționa foarte bine. Petreceți un extra $ 15 până la 20 $ și cumpărați 4 inch Postare tratată cu presiune Pentru postările dvs. de poartă. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, veți fi încântați că ați făcut-o.

Luați în considerare peisajul postări cel mai mic cost și o soluție oarecră temporară. Amintiți-vă, Roma nu a fost construită într-o zi! Posturile peisajului sunt o modalitate excelentă de a începe construirea unui stilou rotund de cai și mai târziu, puteți să vă actualizați întotdeauna materialele pe măsură ce bugetul dvs. permite.

Șine pe un buget

A doua parte a proiectului nostru rotund este șinele. Utilizați 4 inch (de preferință 4.25 inch) Vinyl Rail cu fir metalic integrat. De obicei vine în rulouri de 300 până la 600 de picioare. Acest tip de gard de vin vinil se face pentru a rezista unei cantități semnificative de forță și se menține incredibil de bine în elementele de-a lungul anilor. Vinilul are avantajul fiind un element de întreținere foarte scăzut de utilizat. De fapt, s-ar putea să fi observat că mulți oameni folosesc astăzi garduri de vinil 2-feroviare pentru a-și descrie proprietatea și amenajarea generală a teritoriului.

Achiziționați suficientă garduri de vin vinil pentru a finaliza un stilou rotund cu 3 fețe. De exemplu, dacă construiți un stilou rotund de 50 de picioare, veți avea nevoie de aproximativ 440 de picioare. Nu uitați să renunțați la măsurarea porții - vă veți construi poarta din lemn și vă va potrivi perfect gardul dvs. rotund. Buget în jurul valorii de 50 USD pentru produsele și materialele dvs. de poartă.

Pix rotund pe un buget

Dacă aveți o bază de nisip, sunteți foarte norocos. Construiți-vă stiloul rotund aici și deoarece bugetul dvs. permite, luați în considerare abordarea problemelor dvs. de drenaj. În caz contrar, începeți cu a Tiller și până la suprafața stiloului rotund până când aveți un sol pierdut, care este de aproximativ 4 inci adâncime.

Tillers pot fi închiriate din mai multe centre de do-it-yourself pentru aproximativ 40 de dolari pe zi. Pentru a profita la maximum de dolarul tău, aruncă o privire în jurul curții tale. Aveți o grădină care are nevoie de ajutor? Poate că aveți un pat de flori care ar putea folosi o întinerire. Puteți combina proiectele pentru a ajuta la scăderea costurilor globale a chiriei de închiriere și ieșiți înainte!

Pe măsură ce piciorul natural round round devine ambalat de la utilizare, trageți în nisip pentru a oferi un strat mai bun de pernă. În timp ce un camion de nisip poate costa 100 până la 200 de dolari, este o investiție utilă. Nu numai că oferă un Excelentă suprafață de lucru pentru caii tăi, dar va ajuta, de asemenea, să vă mențineți stiloul rotund de a fi noroid când plouă. Nisipul poate oferi o drenare mai bună, astfel încât să nu terminați cu un iaz rotund.

De asemenea, puteți încerca mulci sau produse din lemn. Alegerea dvs. ar trebui să se bazeze pe clima și pe solul dvs. natural. Fără o bază adecvată în stiloul rotund, riscul să-ți pierzi stratul de pernă, deoarece se poate scurge în sol natural.

Costurile aproximative aproximative

Să examinăm finanțele despre "stiloul nostru rotund pe un buget" și să vedem unde aterizăm. Vom folosi un stilou rotund cu 3 fețe de 50 de picioare ca exemplu:

  • Postările vor costa aproximativ 70 de dolari
  • Roll de cale ferată de vinil (650 de picioare) ~ 300 $
  • Alte accesorii și consumabile ~ 80 $
  • Poarta ~ 50 $
  • Închiriere de înclinare ~ $ 40

Cost total: $ 540.00 (și veți avea aproximativ 200 de metri de șină Vinyl stânga)

Deci, nu lăsați o lipsă de fonduri să vă împiedice să construiți un stilou rotund. Aveți o mulțime de opțiuni pentru controlul costurilor la construirea unui stilou rotund. Încercați această formulă și veți vedea că puteți da în continuare caii dvs. siguranța și confortul pe care l-au câștigat.

Doar pentru că bugetul dvs. poate fi strâns nu înseamnă că nu puteți avea un stilou rotund frumos și funcțional.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Construiți un stilou rotund pe un buget