7 Lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a adopta un câine de salvare a puppy

Adoptarea câinelui câinelui

Societatea umană a Statelor Unite estimează că peste 2 milioane de pui sunt vândute pe an de la mori de catelus. Această statistică uluitoare nu este nici măcar să țină seama de câinii adulți care sunt aruncați la adăposturi și adoptați.

Cu alte cuvinte, este foarte probabil că știți un câine de câine.

În timp ce salvarea unui câine câine este un pas minunat când ați terminat adăposturi sau salvați de reputație, Există multe lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a lua pe un Puppy Mill Pooch.

După petrecerea timpului de lucru la Liga Friends Denver Dumb, al patrulea cel mai mare adăpost de animale din U.S., Am văzut prima dată cât de greu poate fi să adoptăm și să lucrați cu câini de câini.

Să ne uităm la provocările adoptării unui câine de salvare a puppy pentru a vă ajuta să decideți dacă vă faceți pentru provocare.

Întrebări frecvente despre câinii de câini Puppy

Să începem cu câteva întrebări și răspunsuri rapide despre câinii de câini. În felul acesta, suntem toți pe aceeași pagină!

Ce este o moară de catelus?

Termenul de moară de pui descrie o operațiune de reproducere la scară largă. Gândiți-vă la o fermă, dar în mod specific pentru câini. Unele mori de catelus specializeaza in una sau doua rase, in timp ce altele creeaza rase mixte si amestecuri de designer.

Câinii mai mici sunt adesea stivuiți unul de celălalt în cuști, în timp ce câinii mai mari pot fi în alergare în aer liber.

Cel mai mare semnul distinctiv al unei mori de catelus este al său accentul pe profit și volum asupra bunăstării și sănătății câinilor.

Puppy Mill Puppies

De ce sunt mori de catelus rău?

După cum am menționat mai sus, mile de catelus au pus profit înainte de bunăstarea animalelor.

În general, câinii mamă nu își părăsesc niciodată cuștile și își petrec întreaga viață producătoare de pui. Este o industrie incredibil de crudă pentru câini.

Puii sunt adesea drastic submarinizați și au genetică slabă. Adulții aproape niciodată nu primesc nici o îngrijire veterinară și adesea mor tânăr.

Băierii buni vor rasa numai câinii mai sănătoși, mai puternici și mai bine-puși pe care îi pot găsi pentru a produce cele mai sănătoase pui. O moară de catelus va rasa in mod regulat si castiga cainii cu probleme genetice cum ar fi probleme de ochi, hip, genunchi, inima si hepatice.

În general, cele mai dificile probleme cu acești câini sunt legați de teamă și dificultate cu casnică, asociate cu genetică slabă.

Acum înțelegeți - există absolut uimitor crescători acolo dacă doriți un cățeluș de rasă pură și # 8212; dar mori de catelus, magazine de catelus online si magazine de animale de companie nu sunt locurile de cumpărare a unui catelus.

Sunt mori de catelus ilegal?

Din păcate, în multe cazuri, Puppy Mills operează în cadrul Ghidul relativ lax al actului de bunăstare a animalelor USDA. Orice facilitate cu mai mult de cinci perechi de câini de reproducție trebuie să obțină o licență & # 8212; dar mulți nu fac acest lucru. Sancțiunile sunt scăzute și reglementările sunt lax, astfel încât nu există prea multe stimulente pentru a urma regulile.

De exemplu, este în regulile USDA pentru a găzdui câini în cuști mici, stivuite fără acces la jucării, aer proaspăt sau socializare. O facilitate licențiată USDA nu are nevoie să ofere o aprovizionare constantă de apă proaspătă câinilor și căpușilor. Reglementările actuale necesită doar șase centimetri de spațiu în jurul fiecărui câine în fiecare direcție.

Nu există reglementări privind vaccinările de rutină, îngrijirea veterinară sau îngrijirea pentru mori legali de catelus, fie.

Pe scurt, doar pentru că o moară de catelus este legală, nu înseamnă că e etică.

Sunt câini de magazin de animale de companie de la mori de catelus?

În general, da.

Indiferent de ce spune magazinul de animale de companie, Dacă nu fac parteneri cu un adăpost, sunteți aproape garantat că ați cumpărat un câine de cățel. Peland, în special, este Notoriu pentru vânzarea câinilor de câini.

Nici un crescător de reputație la scară mică nu va vinde puii lor într-un magazin de animale de companie. De fapt, este împotriva codului de etică pentru majoritatea cluburilor de crescător să facă acest lucru.

Care a spus, petco și Petsmart (și alte magazine de animale de companie), cu salvați și adăposturi și servi ca un magazin pentru câinii de adăpost. Dar, în cea mai mare parte, puii vânduți în magazine sau online sunt de la Mills Puppy.

Puppy Mill Dog Simptome: Cum pot spune dacă câinele meu este de la o moară de catelus?

Ca regulă generală, orice câine achiziționat de la un magazin de animale de companie sau online este probabil un cățeluș de cățeluș.

Chiar dacă magazinul de animale de companie are lucrări USDA De la un crescător profesionist sau unitate licențiată, este probabil o moară de cățeluș și # 8212; După cum am menționat, USDA este incredibil de lax în reglementarea acestei industrii.

Dar dacă nu știi de unde a venit câinele tău? Mulți câini de adăpost vin cu origini misterioase sau ați cumpărat câinele dvs. de la o cunoaștere care nu a divulgați toate detaliile.

Este greu de spus sigur că un câine este de la o moară de catelus doar bazat pe aspect sau comportament.

Acestea fiind spuse, mulți câini câini de cățeluș sunt prost crescut (adică au adesea dinți răi, ochi sau articulații), înfricoșătoare de lucruri noi și dificil de adăpostit. Nu toate câinii Flinchy și Hard-to-House cu ochi buggugați sau alte trăsături fizice ciudate sunt de la mori de catelus, dar nu este un semn bun.

Puppy-Mill-câini

Desigur, câțiva câini de câini se dovedesc foarte bine. La fel ca niște copii crescuți în case neglijente sau abuzive se dovedesc a fi minunate ființe umane cu relații sănătoase, un puppy Mill Pup este condamnat pentru a fi un câine dificil.

Sunt câinii de câini au abuzat?

Într-un fel, da și # 8212; Dar nu, în general, modul în care ne gândim la abuzul "clasic".

Câinii câinilor de câini își petrec, în general, timpul înghesuit în cuști cu excrementele lor, trăind o viață total lipsită de joc, jucării, bucurie sau interacțiune socială. În timp ce acest lucru poate părea mai bine decât a fi bătut, ea constituie încă o formă de abuz în majoritatea definițiilor noastre.

Când câinii de câini sunt incredibil de flinchieni și se tem de lucruri noi, probabil nu pentru că au fost lovite.

Mai degrabă, sunt foarte "neofobi", adică că sunt foarte speriați de lucruri noi. Acest lucru este comun pentru câinii adulți din toate mediile, dar Câinii bine crescuți vor fi expuși la mai multe lucruri ca puii. Ei ar putea să se teamă de lucruri noi, dar mai puține lucruri sunt noi datorită socializării sănătoase ca puii!

Când am adus prima oară ca câinele meu, el a fost speriat de conuri de trafic și de oameni din scaune cu rotile. Am concluzionat că a fost bătut de un tip într-un scaun cu rotile cu un con? Nu.

Am presupus că a fost probabil ridicat într-un mediu mai liniștit suburban sau rural, unde nu a văzut niciodată aceste lucruri înainte. Mai târziu, când am luat legătura cu proprietarul original al lui Orzy, am întrebat - și am avut dreptate.

Problema cu câinii de câini este că nu au lăsat niciodată o cușcă mai mică decât o masă de cafea. Totul este nou, și totul este înfricoșător.

Există modalități de a socializați câinii adulți pentru a atenua unele dintre aceste temeri adulte, dar nu este ușor. Un catelus socializat este un mare avantaj în creșterea unui câine adult sănătos și bine ajustat.

Sunt toți crescătorii de câini Puppy Mills?

Nu! Sunt excelent crescători de câini muncesc din greu pentru a produce cei mai sănătoși câini acolo. Acești crescători se antrenează pe scară largă, testul temperamentului și testarea sănătății.

Ei își reproducă câinii cu un scop, în general, pentru a "mai bine rasa" sau pentru a crea amestecuri sportive de mare putere (cum ar fi cruci de graniță collie-whippet Pentru flyball-ul sportiv).

Probabil că îmi voi lua următorul câine de la un crescător ca acesta, pentru că sunt foarte interesat de unele obiective sportive foarte specifice pentru următorul meu câine.

câine sport

Există, de asemenea, crescători mai puțin reputați, cum ar fi vecinul meu care doar îi lasă cele două lovituri superbe să aibă așternut după gunoi de pui drăguți. Această femeie îi iubește foarte mult pe huskies, dar ea nu-și reproduce câinii pentru un scop dincolo de distracție și făcând un pic de bani.

În timp ce am dezaprobat personal de acest tip de crescător (există prea mulți câini de adăpost pentru a justifica că au câțiva pentru distracție), aceasta nu este nici o moară de catelus, nici!

O moară de catelus este mult mai mult ca o fermă decât una dintre celelalte două tipuri de crescător de câini. Câinii nu fac parte din familie, iar puii nu sunt trimiși la familiile care se potrivesc personalității catelului.

Mai degrabă, puii sunt expediate la un magazin sau direct către consumator de pe un site web, adesea pentru prețuri similare la celelalte tipuri de crescători dar cu profit în minte, mai degrabă decât bunăstare.

Achiziționarea unui catelus de câini același lucru ca salvarea unui câine?

Din păcate, nu - nu ar trebui să confundați cumpărarea unui puppy Mill Pup cu salvarea unui câine. Este foarte ușor să te îndrăgostești de o minge drăguță și tristă de puf într-un magazin de animale de companie. Este atât de tentant să plătească sute (sau mii) de dolari pentru a salva puiul prețios dintr-o viață din spatele sticlei.

Simți că o salvezi. Ridicați-o. Dreapta?

Pentru acel catelus individual, poate. Dar din pacate, Achiziționarea unui cățeluș la "salvare" de la o moară de catelus spune doar magazine de companie și mori de catelus că ceea ce fac lucrări. Cu atât mai mulți bani fac, cu atât mai mulți câini pe care îi vor crede. Și amintiți-vă că în spatele fiecărei minge tristă de puf este o mamă, tată și nenumărate câini de frate care au suferit și.

Din păcate, achiziționarea unui câine de câine cu adevărat înseamnă într-adevăr doar că sprijiniți Mills Puppy. Achiziția dvs. devine parte a problemei, chiar dacă simțiți că ați "salvat" că un singur câine.

Dacă doriți să ajutați acel catel, mergeți la un adăpost și Adoptați un câine. Puteți găsi chiar și o salvare care este specializată în câinii de la câini. Chiar mai bine, poți să donezi la Societatea umană a Statelor Unite sau Societatea Regală pentru Protecția animalelor Pentru a ajuta la combaterea moriilor catelului.

Sunt câini de câini sănătoși sănătoși?

Un câine dintr-o moară de catelus poate fi cu siguranță sănătos, dar este mult mai puțin probabil să fie sănătos decât un câine de la un crescător bun sau un a Cameră de reputație a animalelor.

Din moment ce puii de catelus nu necesită îngrijire veterinară, screening-ul de sănătate, îngrijire sau vaccinări, focarele de boli și bolile genetice sunt comune.

În timp ce orice câine se poate îmbolnăvi și chiar cei mai buni crescători produc ocazional un catelus cu o anomalie genetică, Puppy Mills sunt plini de neajunsuri frecvente, prevenite & # 8212; cum ar fi câinii de reproducere cu probleme de ochi cronice sau de șold.

bolnav-puppy-mill-câine

Ce boli au câini de câini?

Având în vedere îngrijirea veterinară inadecvată, câinii de câini pot avea aproape orice boală sub soare.

În doar trei ani, cățelușul în jurul U în jurul U.S. Reclamat peste 2.000 de avertismente și rapoartele de inspecție privind sănătatea puiilor lor. Și asta e doar facilitățile licențiate.

Cele mai frecvente citări au fost pentru infecțiile urechii (455), descărcarea de ochi (432), boala dentară (438) și covoare în blană (386).

Dar mai multe cazuri extreme de neglijare și focare de boli sunt, de asemenea, comune.

De exemplu, o moară de catelus licențiat în Kansas a fost eutanasiat peste 1.200 de câini În 2010, după ce un focar de dezintegrare nu a putut fi cuprins. Distemperul este aproape întotdeauna fatal, dar este prevenită pentru câinii adulți cu vaccinare adecvată și ar trebui să fie prevenite pentru puii cu o dezinfectare adecvată și de locuințe.

Sunt agresivi?

Mulți câini câini de câini sunt serios submarinați, făcându-i mult mai speriat de lume. Această teamă se poate manifesta adesea în agresiune.

Două studii acceptă ce lucrătorilor de adăpost și formatorii de câini au văzut deja și # 8212; Puii din magazinele de animale de companie și Puii separate de așchii lor la vârste tinere (Așa cum este comună cu câinii de câini), adesea au mult mai multe comportamente problematice.

Primul studiu a constatat că proprietarii de pui de animale de companie au raportat o agresiune "semnificativ mai mare" de proprietar decât proprietarii de pui de la crescători. Cu alte cuvinte, Câinii câinii de câini au fost mai susceptibili de a fi agresivi față de proprietarii lor.

câine agresiv câine

Cel de-al doilea studiu a constatat că "șansele de a afișa distructivitatea, lătratul excesiv, frică pe plimbări, reactivitate la zgomote, jucărie posesivitate, posesivitate alimentară și căutarea atenției a fost semnificativ mai mare pentru câinii care au fost îndepărtați din așternut mai devreme în timpul perioadei de socializare."

Desigur, niste Câinii câini câini sunt dulci cum pot fi și nu au probleme de comportament și # 8212; dar nu conta pe ea.

Ce să știți înainte de a adopta un câine de salvare a puppy

În scopul acestui articol, o să presupun că vorbim despre adoptarea unui adult câine câine de la o salvare sau adăpost. Dacă ați salvat un catelus, puteți vedea unele dintre aceleași lucruri și # 8212; sau este posibil să puteți contracara unele efecte cu o bună socializare.

1. Asteptati-va un drum lung pentru casa

Câinii câinii de câini pot fi incredibil de dificili. Acești câini, de la o vârstă fragedă, sunt forțați să trăiască în cuști mici cu propria lor excrement. Odată ce un câine învață că este în regulă să dormi în propriul ei poo, este foarte greu să spargi obiceiul.

Răbdarea, diligența și o mulțime de tratamente vă pot învăța câinele câinelui dvs. pentru a "merge" afară, dar acest lucru poate dura luni sau chiar ani. Cu câini de câini pentru adulți, nu ați putea niciodată să vă antrenați pe câinele dvs.

Pottilați câinele câinelui

2. Câinele dvs. de moară pentru cățeluș ar putea fi întotdeauna skittish de străini și lucruri noi.

Există A lot pe care le putem face pentru a vă ajuta să vă învățați câinele să fie mai încrezători în jurul unor lucruri noi.

Training-ul bazat pe recompense și teoria învățării ne spun că ne putem răsplăti câinii noștri pentru a observa "lucruri înfricoșătoare" și, de-a lungul timpului, recompensele alimentare vor fi scădea Frica câinelui tău de acele lucruri.

Dar este greu și este un drum lung.

Pentru câțiva câini de câini, lumea este doar prea înfricoșătoare pentru a vă simți încrezător cu străini și lucruri noi. De îndată ce pleacă afară, sunt inundați cu lucruri înfricoșătoare și # 8212; întreaga lume este ca o casă bântuită.

Având în vedere ceea ce știm despre Hormoni de stres și creierul în curs de dezvoltare, Este posibil ca câinii de câini să aibă creier fizic și chimic diferit decât câinii cu puppirohood-uri sănătoase.

3. Ai nevoie de răbdare, tratează și mai multă răbdare.

Din păcate, câinii de salvare a cățelului au nevoie de mai mult decât dragoste. Oferind acestor câini spațiu și permițându-le să se mângâie în sine este incredibil de important.

Încercați să nu o luați personal dacă noul dvs. câine de cățel este frică de dvs - poate dura mai mult la câștiga încrederea lor decât cu câinii normali. În cele mai multe cazuri, câinele dvs. de câine va lega în cele din urmă cu dvs. - dar acest lucru ar putea dura luni mai degrabă decât ore.

Desigur, Timpul nu va vindeca toate rănile pentru acești câini. Lăsați noul dvs. câine să se adapteze la viața ei, dar asigurați-vă că utilizați tratamente pentru a arăta că lucrurile sunt frumoase. Utilizați pașii descriși în noștri Articol privind socializarea câinilor agresivi Pentru a vă învăța noul câine că lumea nu este atât de înfricoșătoare.

Cu câini de câini de câini, este important să gândiți în termeni de săptămâni, luni sau ani pentru fixarea problemelor de comportament și # 8212; nu ore sau zile.

Metoda "trata și retragerea" este una dintre cele mai importante abilități de formare pentru proprietarii câinilor de moară de catelus. Această metodă implică tratarea dosare in spate Un câine speriat, astfel încât ea să se retragă de la lucru înfricoșător când ea merge să o obțină. Este mult mai eficient decât să încerci să o coaxizați către chestia înfricoșătoare!

4. VET Îngrijire ar putea fi extinsă și scumpă

Aproape toți câinii de câini de câini nu primesc niciodată îngrijire veterinară adecvată. Cei mai mulți câini de câini adulți vor avea nevoie de o îngrijire destul de gravă de îngrijire și îngrijire dentară, la minimum.

Îngrijirea veterinară Puppy Mills

Ani de dietă săracă pot duce, de asemenea, la deficiențe, oase fragile, probleme de rinichi, probleme hepatice și multe altele. Cataracta și problemele de ochi sunt comune.

Geneticii shoddy datorită creșterii haphazard poate avea ca rezultat O mulțime de alte proceduri veterinare scumpe, de la corectarea displaziei de șold și patellasul de lux la chirurgia moale a palatului pentru câinii scurți.

Oferirea unui câine de câine de câine de îngrijire veterinară adecvată este un lucru nobil și frumos de făcut și # 8212; dar poate fi costisitoare. Țineți cont de acest lucru dacă nu sunteți în măsură să puneți finanțe extinse în îngrijirea veterinară a câinelui dvs.

5. Câinele dvs. de câine poate fi mai confortabil cu un amic

Câinii câinii de câini sunt, în general, utilizați pentru a fi în jurul altor câini 24/7.

În timp ce cu siguranță nu vă recomandăm să obțineți un al doilea câine doar pentru a beneficia de câinele dvs. de câini luptă (ar trebui să obțineți doar un câine nou dacă întreaga familie vrea un al doilea câine), a Companionul de câine Savvy Savvy poate face minuni pentru a-ți aduce pooch-ul cârlig de câini anxios din cochilie.

câine-companion

La adăpost am lucrat, am folosit adesea câini prietenoși pentru a vă ajuta Învățați câinii de câini înfricoșători să fie mai încrezători. Este posibil să puteți face același lucru dacă aveți prieteni cu câini sociali sau dacă aveți deja un al doilea câine.

Desigur, nu tot Câinii câinii de câini iubesc alți câini. Dar, deoarece cele mai multe Pooches Pooches sunt ridicate împreună cu alți pui, puteți folosi adesea nevoia de companie canin în avantajul dvs!

6. Câțiva câini de cățeluș de câini se luptă cu relații sănătoase

Unii proprietari se luptă cu adevărat să se conecteze emoțional cu noii lor câini de moară de câini.

Poate fi devastatoare pentru a avea un nou câine care se teme de tine (și îngrozit de vidul dvs, și pungile de plastic, și cuptorul cu microunde, și aproape orice altceva). Este greu să nu luați acest lucru personal. Această lipsă de conexiune emoțională poate face acest lucru chiar mai greu să se ocupe de problemele de sănătate sau comportamentale.

Pe partea flip, câțiva câini de salvare a cățelului devin obsedați de proprietarii lor. Ele sunt în mod constant aglomerate cu proprietarii lor și de a experimenta panica full-on atunci când sunt lăsați singuri. Acești câini pot beneficia de medicamente comportamentale canine.

Anxietate de separare și suferința generală de a fi lăsată în pace este extrem de comună în câinii de pe catelus, și este ceva probabil că va trebui să lucrați cu un behavior de câine de renume.

7. Reabilitarea câinelui câine poate fi incredibil de recompensare

Nu este tot doomul și întunericul. Reabilitarea unui câine de câine este una dintre cele mai mari experiențe de învățare pe care le pot lua mulți proprietari de câini.

Ajutând un câine timid să iasă din cochilie, câștigând-o încrederea și învățându-i că lumea este de fapt un loc frumos face ca inima ta să crească de trei ori dimensiunea sa.

prin giphy

Dacă vă faceți față de provocare, adoptarea unui câine de salvare a puppy este unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le puteți face ca proprietar de câine. Asigurați-vă că știți ce vă aflați astfel încât voi și câinele dvs. să fie ambii înființați pentru succes.

Ce-ți place despre câinele tău de salvare a puilor? Ce ați depășit împreună? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a adopta un câine de salvare a puppy