Costul real al alimentelor pentru câini de casă: cum am bugetul personal

Când vorbesc cu alți proprietari de animale de companie Despre beneficiile hranei pentru câini de casă, ei întotdeauna întreabă despre cost. Cât costă pentru a face mese de casă pentru animalul dvs. de companie? Este mai scump decât achiziționarea alimentelor de câine comercial? Acest ghid pentru Costul real al hranei pentru câini de casă este doar modul în care eu personal buget, dar va fi un punct de plecare mare pentru orice proprietar nou pentru a face hrană pentru câini de casă.

Când vă gândiți la detrimentul hranei pentru câini de casă, trebuie să vă gândiți mai întâi la calitatea alimentelor pe care o veți face. Veți folosi alimente întregi și nu există umpluturi artificiale, conservanți, coloranți sau Ingrediente dăunătoare.

Efectuarea meselor câinelui vă permite, de asemenea, să satisfaceți alimentele nevoilor sale. Dacă câinele dvs. are alergii sau sensibilități alimentare, vă puteți asigura că mâncarea pe care o creați nu îi vor deranja stomacul.

Deci, când luați în considerare un comutator la o dietă de casă, trebuie să vă gândiți la calitatea alimentelor de câine comercial pe care îl hrănești în prezent. Hrana pentru câini de casă trebuie comparată cu o dietă comercială de înaltă calitate, realizată cu ingrediente naturale și integrale.

Costul real al hranei pentru câini de casă
Cum am bugetul personal

Costul și bugetarea pentru câini de casă

Se pare că împărtășesc în acest ghid asupra costului real al alimentelor pentru câini de casă se bazează pe rețetele pe care le fac pentru Labrador, Saddie. Ea cântărește 70 de lire sterline, are 4 ani și este un câine activ.

Când vă gândiți la costul pentru animalele de companie, țineți cont de vârsta, greutatea și nivelul de activitate. Puii și câinii tineri adulți vor mânca mai mult decât seniorii. De asemenea, rasele mai mari mănâncă mai mult decât pui mai mici. Și dacă câinele dvs. este activ, va avea nevoie de mai multe calorii decât un câine lazier de aceeași vârstă și dimensiune.

Așa cum am menționat, acesta este doar un ghid pentru a începe să începeți cu bugetarea pentru alimentele câinilor de casă.

Începem cu Sursa de proteine, pentru că aceasta este întotdeauna cea mai mare parte a cheltuielilor. Am buget aproximativ 0 dolari.75 pe servire pentru surse mai ieftine, cum ar fi puiul și carnea de vită. Dacă alegeți (sau aveți nevoie) să utilizați o proteină mai scumpă, cum ar fi Venison sau Bison, costul dvs. ar putea fi în sus de 1 USD.50 pe servire.

Pentru o singură ceașcă de servire legume sau fructe, Am estimat aproximativ 0 $.50. Ca și în cazul proteinei, mai mult Produse comune care este în sezon va fi cea mai ieftină opțiune. Merele, bananele, morcovii și fasolele verzi sunt, de obicei, destul de ieftine pe tot parcursul anului.

Am estimat aproximativ 0 $.25 pe servire pentru carbohidrați. Acest lucru funcționează bine pentru sursele comune de carbohidrați, inclusiv orez, ovăz și paste. Dacă utilizați o sursă mai scumpă, cum ar fi Quinoa sau orz, va trebui să măriți această parte a bugetului dvs.

În cele din urmă, vitaminele și suplimentele trebuie incluse în bugetul dvs. atunci când se evidențiază costul real al hranei pentru câini de casă. Studiile au aratat că o mare majoritate a rețetelor alimentare pentru câini de casă nu sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional. Din acest motiv, este crucial să consultați un nutriționist veterinar sau canin înainte de a vă schimba pooch-ul la alimentele de casă.

Costul real al hranei pentru câini de casăUn expert în nutriția canine vă va ajuta să evaluați rețetele pe care le faceți pentru cainele dvs. pentru a vă asigura că acestea sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional pentru nevoile unice ale FIDO. Acestea vor recomanda probabil adăugarea de suplimente diferite sau multi-vitamine la fiecare rețetă pe baza nutrienților care sunt incluși în mod natural în ingrediente.

Vitamine și suplimente sunt o piesă scumpă a costului real al hranei pentru câini de casă. De obicei, eu buget $ 0.25- $ 0.50 pe zi, în funcție de numărul de suplimente necesare. Acest cost va varia foarte mult în funcție de nevoile câinelui dvs.

Acum, trebuie să totalizăm toate aceste costuri individuale. Dacă faci matematica, costul hrănirii unui câine mare ar fi $ 2.00- $ 2.50 pe servire. Dacă aveți o rasă de dimensiuni medii, acest cost ar scădea la $ 1.00- $ 1.25 pe servire. Și, bineînțeles, o masă pentru o mică rasă ar costa doar cenți pe servire.

Comparând acest cost cu Kibble comerciale ieftine care costă mai puțin de $ 0.25 pe servire pare a fi o cheltuială imensă. Cu toate acestea, dacă comparați acest cost cu costul pe servire a unui aliment comercial de înaltă calitate, veți vedea că este aproximativ același. Dacă vă uitați la costul opțiunilor comerciale de câine proaspete, costul pentru produsele comerciale este adesea mult mai mare decât estimarea pe care am dat-o aici.

Citiți următorul: 25 sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele de câine pe un buget strâns

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Costul real al alimentelor pentru câini de casă: cum am bugetul personal