Cât costă o pisică? Defalcarea anuală a costurilor de a deține o pisică

Cât costă o pisică

Există puține lucruri mai bune în lume decât însoțirea unui animal iubitor și loial. Dar, deținând una este o mare responsabilitate, în termeni de timp, efort și bani. Alegerea de a deveni proprietarul pisicilor, vă asumăm responsabilitatea pentru fiecare aspect al vieții lor de hrănirea, iubirea și jocul cu ei, pentru a se asigura că sunt potrivite și sănătoase. Toate acestea sunt la un cost, și ați putea fi surprins de cât de mult poate costa o felină de blană pe parcursul unui an.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

Costurile inițiale ale proprietății pisicilor

Costul primului an al proprietății pisicilor este în mod evident cel mai înalt, acest lucru se datorează gamei de costuri unice pe care trebuie să le țineți cont atunci când luați în considerare adăugarea unei pisici familiei dvs. ASPCA sugerează că proprietarii de perspectivă ar trebui să fie pregătiți să cheltuiască mai mult de 1000 de dolari în primul an.

defalcarea anuală a costurilor de a deține o pisică

În primul rând, există taxa de adopție care trebuie luată în considerare. În funcție de locul în care vă aduceți pisica din acest lucru, ar putea varia de la a nu fi nevoie să plătiți nimic până la sute de dolari. În timp ce alegeți o pisică care este publicitată ca "Gratuită de o casă bună", ar putea părea ca un început rentabil la relația dvs., acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Adăposturile în general, animalele de sănătate înainte de a fi pregătite pentru adoptare, costul acestui lucru este inclus în taxa de adopție și înseamnă că aveți o imagine clară a stării de sănătate a animalului și a cerințelor veterinare probabilă înainte de a finaliza adopția.

Un animal achiziționat în mod privat sau dat gratuit nu poate fi supus unei astfel de evaluări. Aceasta înseamnă că nu numai că trebuie să plătiți pentru acest lucru după adopție, dar ați putea fi confruntat cu o serie de boli și condiții care necesită un angajament financiar de viață.

Pe lângă taxa inițială de adopție, trebuie să vă pregătiți casa pentru noua dvs. pisică și să vă asigurați că nu au așchii nedorite. Alte costuri inițiale de luat în considerare includ:

  • Neutering sau spaying - $ 200
  • Examenul medical inițial - $ 50
  • Cos de gunoi - 25 USD
  • Cat Scratching Tower - $ 30
  • Cutie de transport / cutie - 40 $
  • Cat ham și lesa - $ 10

Costul total de 355 dolari

Merită să ne amintim că acestea sunt doar costuri medii pentru aceste elemente. Un top al casetei de gunoi poate costa mai mult de 150 $, în timp ce posturile de zgâriere încep de la aproximativ 5 USD.95 și ajunge la 40 $ și mai mult. De asemenea, în timp ce elementele precum cutiile de gunoi și hamurile sunt considerate costuri unice, acestea ar putea fi necesare pentru a fi înlocuite în timpul vieții pisicii dvs.

În legătură cu o postare: Cea mai bună priză de pisică

Costuri anuale de pisică

În timp ce este posibil să trebuie doar să înlocuiți un post de zgâriere la fiecare câțiva ani, în funcție de cât de mult este utilizat, unele cheltuieli sunt mult mai regulate. Alimente, îngrijire medicală, CAT Tratamente de purici, și jucăriile trebuie să fie achiziționate în mod regulat, împreună cu așternutul pentru cutia de gunoi și orice medicament necesar pentru condiții în curs de desfășurare.

Asigurarea de sănătate pentru animalul dvs. este o altă analiză anuală. Deși poate fi o cheltuială în curs de desfășurare pe care ați prefera să o plătiți, trebuie să cântăriți acest cost împotriva costurilor potențiale ale animalului dvs. de companie având un accident sau să fiți diagnosticați cu o afecțiune cronică care necesită tratament continuu. Cei mai tineri pisica ta este atunci când le asigurați asigurați, cu atât mai puțin că asigurarea ar trebui să costă, așteptând până la creșterea creșterii riscului de prime mai mari din cauza riscului crescut de rănire și boală.

Iată costurile medii pe care trebuie să le luați în considerare anual:

  • Alimente - $ 220
  • Examene medicale - $ 150
  • Pisica de gunoi - $ 144
  • Jucarii de pisici și CAT tratează - 25 USD
  • Asigurare - $ 175

Total $ 714

Pe lângă aceste costuri, trebuie să renunțați la un fond de urgență pentru a acoperi costurile neașteptate. De asemenea, este posibil să doriți să adăugați la lista de lucruri, cum ar fi costul unui Sitter House dacă doriți să mergeți în vacanță sau trebuie să plecați să lucrați pentru o zi.

Nu vă tentați să vă gândiți la tratamente și jucării ca extras opționale. Păstrarea avertizării psihiatrice prin furnizarea de oportunități de joc este la fel de importantă pentru bunăstarea lor generală ca fiind sănătatea lor fizică. Pisicile plictisite poate fi la fel de distructiv ca Câini plictisit și tratează sunt o modalitate excelentă de consolidare a comportamentului pozitiv.

Costuri anuale de pisică

Mesaje similare: Cea mai bună pisică tratează și Cele mai bune jucării pentru pisici

Costuri opționale

Costurile enumerate mai sus acoperă doar elementele de bază ale unei pisici. Dacă doriți să luați în considerare alte mobilier pentru pisicile dvs., cum ar fi o fereastră de bord, pat de companie sau un centru de activitate alpinism, atunci aceste costuri trebuie incluse în costurile dvs. de configurare. Dacă doriți să vă faceți drumeții cu dvs. sau în vacanță cu dvs., atunci există costuri suplimentare de luat în considerare. Alte costuri opționale includ camerele de supraveghere a animalelor de companie, Costume de pisici, și orice altceva pe care doriți să-l faceți fericit și confortabil.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de pisici

Reducerea costului proprietății pisicilor

Deținerea unei pisici nu este ieftină și trebuie să fiți pregătiți pentru creșterea costurilor pe măsură ce vârstele și prețurile pisicilor. Cu toate acestea, în timp ce nu ar trebui să tăiați niciodată colțurile când vine vorba de sănătatea și bunăstarea pisicii dvs., există unele lucruri pe care le puteți face pentru a reduce costul proprietății pisicilor.

  • Investiți în alimente de calitate de calitate

Poate suna contraproductivă, dar cumpărarea unei alimente mai scumpe de pisică vă poate economisi bani pe termen lung. Alimentele de înaltă calitate au mai multe lucruri pe care pisicile au nevoie de fapt și mai puțin umplutură. Aceasta înseamnă că pisica dvs. devine o nutriție mai bună și este mai puțin probabil să sufere reacții alergice, un câștig în greutate sau să experimenteze sănătatea generală de sănătate proastă, ceea ce reprezintă un efect secundar al nutriției slabe. Pe măsură ce pisica ta câștigă mai mult din alimentele pe care le mănâncă, sunt mai puțin susceptibile de a supraviețui, adică cumpărați mai puțin mâncare, economisind bani pe mâncare, precum și facturile lui Vet.

În legătură cu o postare: Cele mai bune produse alimentare pentru pierderea în greutate

  • Cumpărați în vrac

Alimentele și așternutul sunt printre elementele pe care le puteți cumpăra în vrac pentru a vă salva bani. Atâta timp cât containerele, alimentele sunt nedeteriorate și etanșe vor dura, iar așternutul trebuie să fie păstrat uscat. Când faceți cumpărături în vrac, puteți căuta și chilipiruri fără a fi nevoie să compromiteți calitatea. Puteți aștepta până când brandul preferat este oferit și apoi stocați în sus.

În legătură cu o postare: Cel mai bun fereastră pisică

  • Țineți la curent cu vaccinările

Obținerea vaccinului de pisică nu este ieftină, dar este mult mai ieftină decât alternativa acestora devenind bolnavi și care necesită tratament și medicamente scumpe. De asemenea, este mult mai puțin stresantă, știind că pisica dvs. este pe deplin protejată.

  • Tratamente de purici

Investiți în tratamente de purici de calitate care sunt mai puțin susceptibile de a provoca reacții alergice în pisica dvs. și care sunt mai susceptibile de a fi eficiente. Asigurați-vă că tratați întreaga casă dacă pisica dvs. are purici. Luarea rapidă a acțiunii este cea mai bună modalitate de a evita costurile suplimentare și o infestare în afara controlului. Cu toate acestea, niciodată să nu fiți tentați să utilizați tratamente de purici de câine pe pisica dvs. și să nu folosiți niciodată tratamente care sunt în afara că ambii ar putea face animalul dvs. foarte bolnav și ar putea fi chiar mort.

Costurile opționale de deținere a unei pisici

Pisica oferă o viață de viață a iubirii oricărei loialitate față de proprietarii lor și merită fiecare cent pe care îl plătiți. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că vă puteți permite costul de viață al unei pisici și puteți avea fonduri de urgență în cazul în care situația dvs. se schimbă. Luând timp pentru a face acest lucru acum vă poate salva de la o mare stres și durere mai târziu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă o pisică? Defalcarea anuală a costurilor de a deține o pisică