Când puii pot obține fotografii? Programe de vaccinare de catelus

Puppy Shots
Vet-fapte-check-box

Vaccinările sunt unul dintre primele lucruri pe care părinții pentru animalele de companie trebuie să se gândească după ce a primit un nou catelus.

Puii sunt foarte susceptibile la o serie de boli periculoase, singura modalitate de a vă proteja puiul și asigurați-vă că se bucură de o viață lungă și sănătoasă este să se asigure că primește toate vaccinările pe care Vet-ul dvs. le recomandă.

Dar puii au nevoie de o mulțime de fotografii diferite în primele câteva luni de viață, iar unii proprietari găsesc întreaga problemă copleșitoare.

Vom încerca să vă ajutăm să vă dați seama de lucrurile de mai jos, pe măsură ce discutăm despre nevoile cățelușului, temporizatorul recomandat pentru aceste fotografii și câteva alte lucruri pe care trebuie să le cunoașteți.

Casute-cheie: Când pot că puii pot obține fotografii?

  • Câinii sunt susceptibili la o serie de boli periculoase și debilitante. Multe dintre acestea sunt cele mai periculoase pentru puii, dar unele & # 8212; cum ar fi rabies & # 8212; pot afecta câini de orice vârstă.
  • Din fericire, sunt disponibile vaccinuri care pot oferi o protecție parțială completă față de aceste afecțiuni. În mod obișnuit, aceste vaccinuri sunt administrate mai întâi la începutul vieții câinelui, dar fotografiile de rapel sunt adesea necesare ca și vârstele câinelui.
  • Ca proprietar, sunteți legal necesar să vă vaccinați câinele împotriva unor boli, cum ar fi rabia. Cu toate acestea, există, de asemenea, o varietate de vaccinuri VET dvs. poate recomanda, pe baza nivelului de expunere probabil al câinelui dvs.

Puppy Shots Program: Care este programul tipic de vaccinare?

Deși puii primesc niște anticorpi de la mama lor, acestea se usucă destul de repede. În consecință, este necesară vaccinarea declanșează corpul unui catelus pentru a produce anticorpi care să ofere protecție împotriva celor mai amenințătoare de boli.

Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna un proces simplu, simplu. Mulți Vaccinurile trebuie administrate în mai multe ocazii diferite pentru a fi efective efective.

Programul tipic de vaccinare pentru pui este după cum urmează:

VârstăVaccinuri recomandate
6 până la 8 săptămâniDistemper, Parainfluenza
10 până la 12 săptămâniDistemper, adenovirus-1, parainfluenza, parvovirus
12 până la 24 de săptămâniRabies
14 până la 16 săptămâniDistemper, adenovirus-1, parainfluenza, parvovirus
12 până la 16 luniRabie, distemper, adenovirus-1, parainfluenza, parvovirus
Schema de vaccinare variază

Rețineți că programele de vaccinare diferă ușor de la un veterinar la altul. Acest lucru înseamnă că veterinarul dvs. poate recomanda modificarea programului de fotografiere a catelului într-o serie de moduri bazate pe istoricul medical al câinelui și asupra factorilor ei de risc specifici.

Care sunt efectele secundare ale vaccinurilor catelului?

Ca orice alt medicament, vaccinurile administrate puii pot provoca ocazional efecte secundare.

in orice caz, Marea majoritate a efectelor secundare observate sunt relativ ușoare, și valoarea de protecție vaccinurile oferă drastic depășește efectele secundare care sunt uneori observate.

Unele dintre cele mai frecvente efecte secundare ale vaccinurilor includ:

  • Iritarea la locul injectării
  • Febra mica
  • Reducerea apetitului
  • Lethargie ușoară

Unii câini pot dezvolta, de asemenea, o bucată mică lângă locul injectării. Acest lucru este destul de comun și, în mod normal, va dispărea singură în termen de o săptămână sau două. Dacă nu dispare în termen de trei săptămâni de la injectare, contactați medicul veterinar și lăsați-l despre această problemă.

câine-veterinar-îngrijire

De asemenea, rețineți că În timp ce majoritatea vaccinărilor sunt administrate ca o injecție, câțiva pot fi administrați în formă de pulverizare nazală. Aceste vaccinuri pot provoca câini să sufere de o varietate de probleme nazale, inclusiv un nas curbat sau strănut frecvent. Aceste tipuri de simptome pot fi de obicei departe după câteva zile, dar contactați medicul veterinar dacă persistă.

În timp ce majoritatea acestor simptome vor dispărea singure și nu ar trebui să fie îngrijorătoare, există câteva efecte secundare pe care le veți dori să urmăriți, deoarece indică posibilitatea ca câinele dvs. să sufere de o reacție alergică.

Alergiile de vaccin sunt foarte rare, astfel încât cei mai mulți părinți de companie nu au nevoie de îngrijorare.

Cu toate acestea, veți dori să Contactați-vă medicul veterinar imediat dacă câinele dvs. prezintă oricare dintre următoarele simptome:

  • Vărsături repetate sau diaree
  • Umflarea feței, a botului sau a gâtului
  • Dificultate în respirație
  • Mâncărime (de obicei brusc și sever)
  • Extreme somnolență
  • Pierderea conștienței

Boli periculoase de câini: Ce fotografii au nevoie de catelus?

Vaccinările sunt administrate puii pentru a le împiedica să contracteze mai multe boli diferite. Unele dintre cele mai notabile includ:

Rabies

Rabia este o boală oribilă care este aproape întotdeauna fatală.

Există nici un tratament pentru boală și odată ce apar simptome, eutanasia este adesea necesară. Poate fi transmis și altor câini și pisici (precum și persoanelor), deci este important ca câinele dvs. să fie vaccinat împotriva bolii.

De fapt, Vaccinările din rabie sunt necesare în mod legal în majoritatea locurilor.

Virusul rabiei este de obicei transmise prin mușcătura unui animal infectat. Acesta poate rămâne latente de ceva timp înainte de a provoca simptome (până la 1 an în unele cazuri), dar majoritatea câinilor vor începe să prezinte semne clasice de rabie la câteva săptămâni la câteva luni după infecție.

câine agresiv

Rabies apare adesea în mai multe faze. Prima fază, numită faza prodromală, determină temperamentul unui câine să se schimbe drastic. Câinele va trece apoi printr-una din cele două faze secundare, fie furioși sau prost rabie.

Rabies furios provoacă un câine să prezinte trăsăturile asociate în mod obișnuit cu boala, cum ar fi agresiunea și ingestia obiectelor necorespunzătoare. În cele din urmă, câinii cu rabie furioși devin paralizați și mor în timp ce au o confiscare violentă. Pe de altă parte, rabia proastă provoacă paralizie progresivă și distorsiuni faciale, care, în cele din urmă, determină ca câinele să se încadreze într-o comă și să moară.

din fericire, Un regim adecvat de vaccinări ale rabiei va împiedica câinele dvs. să contracteze boala.

Canin parvovirus (aka parvo)

Canin parvovirus este a Virusul mortal care provoacă un număr de simptome debilitante, inclusiv diaree sângeroasă, vărsături persistente, letargie, pierderea apetitului și balonare. În multe cazuri, se dovedește fatale două până la trei zile după apariția simptomelor.

Boala (care este de obicei doar numit PARVO) poate afecta orice câine, dar cei mai tineri de patru luni sunt la cel mai mare risc.

Unele rase par a fi mai susceptibile la aceasta decât altele. Veterinarul meu a avertizat că este deosebit de obișnuit în rasele negre și tan, ca și Rottie, și el a recomandat să o mențină departe de alți câini până când nu a primit o ardezie completă a vaccinurilor PARVO.

Marea problemă cu Parvo este că este remarcabil de greu și tinde să stau în mediul înconjurător pentru perioade lungi de timp și # 8212; De fapt, Bleach este unul dintre singurii dezinfectanți care vor ucide complet organismul. Se răspândește în primul rând prin traseul fecal-oral, dar virusul se poate agăța de îmbrăcăminte, boluri alimentare, podele de țiglă și multe alte lucruri, unde va intra în cele din urmă în contact cu alți câini.

Parvo poate fi de obicei împiedicată printr-o serie de vaccinări, Dar este important să programați aceste vaccinări la momente foarte specifice pentru a oferi câinelui dvs. cea mai bună șansă de a construi o imunitate față de boală.

Canin distemper

Canina Distemper este cauzată de un virus care poate infecta o mare varietate de animale, inclusiv vulpi, skunks și sigilii, precum și câinii domestici. Boala provoacă probleme într-o varietate de moduri, și adesea infectează sistemul nervos, tractul digestiv și sistemul respirator de pui și câini.

Virusul este destul de contagios, și nu numai că este Răspândiți prin contactul strâns cu un animal infectat, dar și de la consumul de apă contaminată.

Mai mult, este în aer și poate fi răspândită prin tusea animalelor infectate. Mamele pot transmite și virusul puii lor.

Canina Distemper este o boală foarte gravă și adesea se dovedește fatală. Chiar și câinii care supraviețuiesc în cele din urmă bolii vor suferi adesea de probleme neurologice permanente.

Nu există un tratament eficient pentru boală în afară de îngrijirea de susținere, deci vaccinarea este imperativă. Acest lucru necesită în mod normal o serie de mai multe injecții, răspândite peste câteva săptămâni.

Canin hepatită

Hepatita canină este cauzate de un virus cunoscut sub numele de Duenovirus 1 (Cav-1). Virusul se găsește în urină, fecale și saliva, iar câinii îl contravin după ce inversează din greșeală oricare dintre aceste lucruri.

CAV-1 determină o serie de simptome care afectează în primul rând tractul respirator, ficatul, rinichii și ochii. În cazuri ușoare, câinii suferă doar de un pic de congestie nazala; În cazuri severe, poate provoca o deficiență de celule albe periculoase din sânge, coagularea slabă a sângelui și depresia marcată.

Hepatita canină este fatală în aproximativ 10% până la 30% din cazuri in conformitate cu Merck Manual veterinar.

Diagnosticarea și tratarea hepatitei canine este adesea provocatoare, iar câțiva câini suferă de o formă cronică pe termen lung și cronică a bolii. din fericire, Există un vaccin disponibil, care să împiedice majoritatea câinilor din contractarea hepatitei caninei.

Bordetella (tusea de canisa AKA)

Bordetella Bronchiseptica este o bacterie care cauzează boli respiratorii (inclusiv traheobronchita - mai bine cunoscută sub numele de "tuse de canisa") în canini. Nu este singurul patogen care provoacă tuse de canisa, dar este cel mai frecvent vinovat.

Mulți câini adulți sănătoși vor trece peste un caz de tuse de canisa pe cont propriu (deși Antibioticele de câine sunt uneori prescrise), dar Câinii tineri pot deveni foarte bolnavi de boală. Este cel mai frecvent în rândul câinilor care sunt frecvent în contact cu alți câini, în special atunci când sunt grupați împreună în sferturi apropiate, cum ar fi facilitățile de îmbarcare și canisele.

Puppy Mill Puppies

Tusea de la Kennel cauzează câini să prezinte o tuse foarte puternică, "oning", precum și un nas curbat, febră și pierderea apetitului.

Există un vaccin care vă va proteja câinele Bordetella bacterii, dar nu este întotdeauna considerată necesară. Doar discutați problema cu veterinarul dvs. și luați în considerare potențialul câinelui dvs. de expunere atunci când vă luați decizia.

Canin adenovirus 2

Canin adenovirus 2 (cav-2) este legată de cav-1, dar afectează în primul rând tractul respirator al câinilor. Este un altul dintre agenții patogeni care este adesea asociate cu tuse de canisa.

Spre deosebire de cav-1, Infecțiile CAV-2 sunt rareori care pun viața în pericol. În mod normal, cauzează câini să sufere de o tuse uscată, de hacking, deși ocazional tuse într-o flegmă colorată alb. De asemenea, le poate determina să sufere de febră și de descărcare nazală.

Există un vaccin care oferă o anumită protecție împotriva CAV-2, dar nu este în întregime eficientă. Nu elimină complet posibilitatea ca câinele dvs. să devină infectat, dar De obicei, ajută la asigurarea faptului că virusul nu provoacă o boală gravă.

pentru că Vaccinul CAV-2 oferă protecție împotriva CAV-1 mai gravă, Este de obicei luat în considerare o parte din vaccinările de bază care sunt date celor mai pudori.

Canin parainfluenza

Canin parainfluenza este un virus care poate provoca boli respiratorii (inclusiv tuse de canisa) la câini. Un virus din aer, este transmis rapid prin intermediul facilităților de îmbarcare, magazine de animale și alte zone în care câinii sunt păstrați în imediata apropiere a celorlalți.

Canin parainfluenza, în general, nu provoacă boli grave la câini, Deși puii foarte tineri sau imunocompromiși se pot lupta cu virusul mai mult decât majoritatea câinilor. Rețineți că canin parainfluenza este un virus diferit decât virușii care cauzează gripă canină (gripa de câine).

Shots pentru puii

Veterinările nu recomandă întotdeauna vaccinarea câinilor împotriva lui Canine Parainfluenza și există o dezbatere cu privire la vaccinuri eficacitate. Doar discutați problema cu veterinarul dvs. și faceți cea mai bună alegere pe care o puteți afla în numele animalului dvs. de companie.

Coronavirus canin

Distincție importantă

Coronavirusul canin nu este SARS-COV-2, virusul care provoacă COVID-19.

Coaine Coronavirus este un virus care provoacă infecții intestinale la câini. Este foarte contagioasă și se răspândește rapid când câinii sunt păstrați în condiții aglomerate sau nesanitare. Este cel mai frecvent o problemă pentru cățeluși, deși câinii adulți pot suferi de infecție.

Cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus pleacă fără tratament în câteva zile, dar câinii infectați se simt de obicei destul de mizerabili pe durata bolii.

Simptomul principal este diaree brusca, care de multe ori are o nuanță portocalie. Mulți câini devin de asemenea letargic și își pierde apetitul În timp ce se luptă cu infecția.

Nu există tratamente specifice pentru boală, Dar puii și câinii care devin serios bolnavi de la virus pot necesita fluide IV și terapie de susținere.

Există un vaccin disponibil pentru acest coronavirus, dar nu este potrivit pentru toți câinii. Acesta este un alt caz în care trebuie să discutați problema cu veterinarul dvs. și să faceți cea mai bună alegere posibilă pentru câinele dvs.

Leptospiroza

Leptospiroza este o boală cauzată de oricare dintre mai multe bacterii aparținând genului Leptospira. Bacteriile sunt adesea răspândite de rozătoare, dar câinii îl pot contracta în multe moduri diferite, inclusiv contactul cu un rozător infectat, ingestia de apă contaminată și chiar prin contactul sexual cu alți câini în cazuri rare.

Simptomele asociate cu leptospiroza sunt remarcabil variate. Boala respiratorie, inflamarea dureroasă a ochilor, letargia, tremurul muscular, febra, insuficiența renală și icterul sunt doar câteva dintre simptomele potențiale pe care câinii le pot avea în timp ce se ocupă de condiție.

Cu tratament prompt, mulți câini se vor recupera, dar boala este fatală în unele cazuri.

În afară de faptul că poate fi o boală gravă la câini, Leptospiroza este, de asemenea, îngrijorătoare deoarece poate fi transmisă oamenilor. Există un vaccin disponibil pentru leptospiroză, dar nu este potrivit pentru toate animalele de companie, Deci, discutați problema cu veterinarul dvs.

Boala Lyme

Boala Lyme este cauzată de Bacteriile genului Borrelia. Bacteria este transmise de căpușe, și este cel mai frecvent în nord-estul U.S. precum și "centura de tipărire", o zonă care se întinde de la Texas la Carolina de Nord. Boala determină în primul rând letargie, febră, lamere și simptome similare la câini.

Căpușe pe câini

in orice caz, Boala Lyme nu provoacă întotdeauna simptome - Mulți câini rămân complet sănătoși, în ciuda testului pozitiv pentru bacterii. În plus, câțiva câini nu trec niciodată prin zone care adăpostesc căpușe. Asa de, Veterinarii nu recomandă întotdeauna ca puii dvs. vaccinați împotriva bolii. Va trebui doar să discutați problema cu veterinarul dvs. și să luați în considerare probabilitatea ca câinele dvs. să fie mușcat de căpușe.

Indiferent dacă vă decideți să vă vaccinați câinele împotriva bolii Lyme sau nu, asigurați-vă că utilizați a Tratamentul bun de purici care este, de asemenea, eficient împotriva căpușelor.

Care vaccinuri sunt obligatorii și care sunt opționale?

Câinii nu necesită întotdeauna vaccinuri pentru a le proteja de toate bolile menționate mai sus. Veți avea nevoie pur și simplu să discutați problema cu VET-ul dvs. și să luați cea mai bună decizie pentru animalul dvs. de companie.

Unele fotografii, cum ar fi vaccinul rabiei, sunt obligați din punct de vedere legal, iar altele, cum ar fi vaccinul parvo, sunt atât de importante încât veterinările să tind să le administreze mai mult sau mai puțin automat. Dar alții, cum ar fi vaccinul bolii Lyme, sunt o idee bună pentru câțiva câini, dar probabil inutil pentru alții.

În general vorbind, "vaccinurile de bază" care sunt date tuturor puiilor includ următoarele:

  • Canin parvovirus
  • Canin distemper
  • Canin parainfluenza
  • Canin adenovirus-1 (hepatită)
  • Canin adenovirus-2
  • Rabies

Pe de altă parte, vaccinările împotriva următoarelor condiții sunt de obicei date de la caz la caz:

  • Bordetella
  • Coronavirus canin
  • Leptospiroza
  • boala Lyme

Rețineți că unele vaccinuri combinate (multivalente) de utilizare a veterinarilor care vă vaccină simultan câinele împotriva mai multor virus sau bacterii. Aceasta înseamnă că, în timp ce câinele dvs. poate avea nevoie doar de vaccinurile de bază, ea ar putea ajunge să obțină câteva alte vaccinuri în același timp.

Nu sunt sigur dacă câinele dvs. are nevoie de vaccinuri non-core? Acest grafic de la Pupbox explică un pic despre cum să decideți dacă puii dvs. are nevoie de vaccinuri non-core.

Vaccinuri non-bază

Câinii adulți au nevoie de orice vaccinări?

Câinii adulți au mai multe sisteme imunitare mai robuste decât puii tineri, deci nu necesită cât mai multe vaccinuri.

Cu toate acestea, există încă câteva vaccinari pe care câinii le vor cere pentru întreaga lor viață. Acestea includ:

  • Toți câinii trebuie să fie vaccinați împotriva rabiei la fiecare 1 până la 3 ani
  • Majoritatea câinilor adulți ar trebui să primească boostere de bază vaccin în fiecare an sau două
  • Adulții care sunt candidați buni pentru vaccinuri opționale (cum ar fi boala Lyme sau Leptospiroza) ar trebui să primească de obicei aceste vaccinări la fiecare 1 până la 2 ani

Doar asigurați-vă că continuați să vizitați medicul veterinar după absolvenții câinilor dvs. la maturitate și să vă vaccinați pe animalele de companie împotriva oricăror boli, VET consideră o amenințare viabilă.

Siguranța pre-vaccinare pentru puii

Majoritatea proprietarilor de câini noi sunt încântați de cea mai recentă adăugare a familiei și sunt dornici să ia-o la parcul câinilor, magazin de animale și alte locuri pentru a-și arăta noul canin.

În plus, majoritatea proprietarilor de câini care și-au făcut temele își dau seama că Socializarea timpurie este foarte importantă pentru dezvoltarea puilor lor, așa că vor să înceapă imediat.

Dar Nu mergeți la parcul câinilor tocmai.

Chiar dacă catelul dvs. a primit deja una sau două runde de vaccinuri, ea poate fi încă susceptibilă la o serie de boli periculoase.

În schimb, veți dori țineți-vă să mergeți la parcul câinilor sau să introduceți animalul dvs. la alți câini până când veterinarul dvs. ia dat lumina verde (de obicei, în jur de 12 săptămâni).

Parc de câine

În plus, veți dori să fiți atenți să vă lăsați să-i lăsați mirosul alt câine. Dacă este posibil, limitați doar plimbări în curtea din spate sau în alte zone care nu au o mulțime de trafic de câini.

Cost de vaccinare pentru câini: Cât de scumpe sunt fotografii pentru catelus?

În timp ce noul dvs. vaccinări ale catelusului reprezintă cu siguranță un alt cost, va trebui să suporți, nu sunt acea scump - mai ales în comparație cu unele dintre celelalte costuri pe care le veți suporta, cum ar fi că catelul dvs. spayed sau sterilat.

Prețurile exacte pe care le veți plăti vor varia în funcție de locația dvs., veterinarul pe care îl alegeți și câțiva alți factori. in orice caz, Majoritatea proprietarilor vor ajunge să cheltuiască aproximativ 15 până la 30 de dolari pe rundă de fotografii. Există de obicei patru runde de fotografii date în primul an, astfel încât să vă uitați la 60 de dolari la 120 $.

Va trebui probabil să cheltuiți aproximativ 50 până la 60 de dolari pe an pe vaccinuri în următorii ani, Deși această cifră va varia în funcție de combinația exactă a vaccinurilor dvs. și VET vă decideți că sunt potrivite pentru animalul dvs. de companie.

Puppy Vaccinări la domiciliu: Poți să vă vaccinați câinele acasă?

Deși puteți lua în considerare noțiunea de vaccinare a noului dvs. animal de companie, aceasta este, în general, o idee foarte proastă din mai multe motive.

Pentru început, Nu veți putea dobândi toate vaccinurile necesare.

Sunt cateva comercianții cu amănuntul online care vă va vinde vaccinuri împotriva unor boli, cum ar fi:

  • distemper
  • adenovirus-1
  • parvovirus
  • parainfluenza

S-ar putea chiar să vă puteți convinge veterinarul pentru a vă vinde aceste consumabile dacă el sau ea simte că sunteți suficient de compebil pentru a le administra.

Dar problema este, Este ilegal să vindeți vaccinul rabiei nimănui decât un medic licențiat sau medic veterinar.

Chiar dacă într-un fel ai mâinile pe un vaccin rabie, statul tău nu va considera că puiul tău vaccinat împotriva bolii, cu excepția cazului în care un Vet o administrează. Aceasta este o mare problemă, deoarece vaccinul rabiei este o cerință legală.

Deci, va trebui să mergeți la veterinarul dvs. pentru acest vaccin oricum. Și dacă faci acest lucru, poți să-ți aduci veterinarul pentru a administra toate vaccinurile din catelus.

luând câine la veterinar

Nu uitați asta În timp ce vaccinurile sunt destul de sigure din punct de vedere statistic, un procent foarte mic de câini va suferi de reacții alergice potențial amenințătoare (pentru a vă oferi o idee, un veterinar a raportat doar 3 reacții alergice în mai mult de 200.000 de doze administrate).

Deși este puțin probabil să se întâmple deloc, dacă o reacție alergică are loc în biroul VET, personalul va putea să administreze medicamente și îngrijiri de susținere pentru a vă ajuta câinele să se recupereze. Dar Dacă se întâmplă în casa dvs., veți avea o problemă pe mâini și trebuie să ajungeți la biroul dvs. veternic ASAP.

În cele din urmă, rețineți că câinii pot lupta sau se sperie în timp ce sunt vaccinați. Veterinările și tehnologiile VET sunt adesea instruite să se ocupe de aceste tipuri de probleme, dar majoritatea proprietarilor de câini nu vor ști cum să-și controleze câinele într-un mod sigur și blând, oferind în același timp injecții.

De aceea, în general, nu vă recomandăm să vă vaccinați câinele dvs. acasă.

Cu toate acestea, în scopuri informative, videoclipul de mai jos de la DRS. Foster și Smith arată modul în care vaccinările de origine funcționează de obicei:

Strategii utile pentru proprietarii de venituri mici care se ocupă de costurile de vaccinare

În timp ce fotografiile de catelus nu sunt componenta cea mai scumpă a îngrijirii animalelor de companie, pot fi dificil pentru unii proprietari să-și permită. Dar există câteva modalități în care puteți salva un pic de bani în timp ce faceți ca catelul dvs. vaccinat.

Doar nivel cu veterinarul dvs. și explicați situația dvs. financiară. Majoritatea veterinarilor nu intră în domeniul medicinei de companie să se îmbogățească - fac acest lucru pentru că ei iubesc sincer animalele. Cei mai înțeleg că oamenii au ocazional probleme, oferindu-i toate vaccinările necesare și pot fi dispuși să elaboreze un plan de plată.

Întrebați cu adăposturile locale. Unele adăposturi și alte non-profituri orientate spre animalele oferă vaccinări cu costuri reduse pentru proprietarii de animale de companie (mulți Adăposturile oferă ajutor și cu alimente pentru câini). În unele cazuri, ei pot chiar să le ofere gratuit. Doar începeți să sunați la toate adăposturile din zona dvs. și să vedeți ce puteți găsi.

Luați în considerare vaccinarea animalelor de companie la domiciliu. Așa cum am explicat mai sus, nu este de obicei o idee bună să vă vaccinați animalele de companie acasă și vă recomandăm să vă luați câinele la veterinarul care urmează să fie vaccinat ori de câte ori este posibil. Vaccinările la domiciliu nu sunt cu siguranță ceva care trebuie luat ușor și veți mai trebui să vă luați animalul de companie pentru a fi vaccinați împotriva rabiei.

Cu toate acestea, pentru cei care au nevoie să păstreze costurile cât mai puțin posibil, vaccinările la domiciliu pot fi o modalitate viabilă de a salva o cantitate mică de bani. Doar asigurați-vă că achiziționați cu atenție vaccinurile și asigurați-vă că oferiți doza potrivită pentru animalul dvs. de companie.

Nu uitați de lucrarea noului dvs. catelus

Rețineți că vaccinurile nu sunt singurele servicii veterinare, noul animal de companie va trebui să rămână sănătos.

Noul dvs. Pooch va trebui, de asemenea, să fie viermed - vaccinurile îl protejează împotriva virușilor (și câteva bacterii), dar medicamentele care se vor ajuta să se asigure că este lipsit de paraziți intestinali, inclusiv viermi și protozoare.

Aducem acest lucru din două motive:

  1. Dacă intenționați să vă vaccinați catelul la domiciliu, va trebui, de asemenea, să achiziționați și să administrați medicamentele corespunzătoare în timpul celor corespunzătoare. Am scris despre acest lucru în detaliu, deci asigurați-vă că verificați Ghidul nostru pentru cei mai buni profesioniști de catelus Dacă intenționați să luați o abordare DIY.
  2. Medicamentele care au costat bani și veți dori să planificați în consecință. Vârstnicul este rar costisitor, dar poate dubla în mod eficient prețul pe care îl veți petrece în timpul primelor dvs. vizite.

Vaccinurile de câine pot fi o durere în fund (pentru dvs. și câinele dvs. - Rimshot), dar ele sunt o componentă necesară a îngrijirii de animale de companie compasiune.

Dacă vă iubești animalul de companie și doriți să o protejați de bolile potențial mortale, trebuie doar să mutați glonțul și să obțineți toate vaccinările pe care le are nevoie.

Ți-ai dat seama de o modalitate de a reduce costul vaccinării câinelui? Ați dat vreodată vaccinărilor dvs. de câine acasă? Ne-ar plăcea să auzim despre experiențele dvs. - spuneți-ne despre ele în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Când puii pot obține fotografii? Programe de vaccinare de catelus