Cât de mult costul de curățare a dinților câinelui?

Costul de curățare a dinților câinilor

Deci câinele dvs. are nevoie de o curățare a dinților - dar cât de mult va costa?

In general vorbind, Pentru un proces de curățare a dinților de bază pentru un câine tânăr, sănătos, vă puteți aștepta să plătiți $ 200- $ 300.

Cu toate acestea, adevărul este că costurile de curățare a dinților de câini variază a tonă În funcție de clinicile veterinare pe care le vizitați și unde locuiți. Unii proprietari au raportat că plătesc doar 100 de dolari, în timp ce alții raportează mai aproape de 700 de dolari!

Elemente care afectează costul curățării dinților câinilor

Există o serie de elemente care vor afecta costul curățării dinților câinelui. in orice caz, unul dintre acești factori - Anestezie - va avea un impact mult mai mare asupra facturii dvs. decât oricare altul.

Pentru început, medicamentele anestezice nu sunt ieftine, deci acest rathets prețul în sus chiar de pe lilieci. Dar în plus față de costul medicamentelor, Anestezia creează, de asemenea, o serie de costuri asociate, inclusiv unele sau toate din următoarele:

  • Lucrări de laborator pre-anestezie pentru a vă asigura că câinele este suficient de sănătos pentru a rezista medicamentelor anesteziei și pentru a exclude câinii care pot fi susceptibili la reacții rele.
  • Personal suplimentar pentru administrarea medicamentelor și să monitorizați câinele în timpul procedurii.
  • TPlasarea unui tub endotraheal, care va permite ca câinele dvs. să respire în timpul curățării
  • Timp suplimentar de recuperare, care ocupă spațiu de canisa în clinică și crește cantitatea de îngrijire, personalul va trebui să vă ofere câinelui

Câțiva dintre ceilalți factori care vor afecta costul curățării dinților câinelui includ:

Locație

După cum sa menționat, eticheta de preț a curățării dinților unui câine variază foarte mult între clinici VET și diferite regiuni ale țării.

Vârstă

Dacă câinele dvs. este mai în vârstă, birourile VET vor dori adesea să facă sânge pentru a evalua sănătatea câinelui dvs. și asigurați-vă că el sau ea se poate ocupa de anestezie. Acest lucru poate costa un plus de 100 $ sau mai mult.

mărimea

Mulți veterici încarcă diferit pentru curățarea dentară pentru animale de companie pe baza dimensiunii câinelui dvs., deoarece câinii mai mari au nevoie de mai multe medicamente și anestezie.

Fluide

Câinele dvs. poate necesita fluide intravenoase în timpul procedurii, care poate adăuga, de asemenea, la costuri.

Extracții

În unele cazuri de probleme dentare severe, câinele dvs. poate avea nevoie de o extracție a dinților (sau mai multe). Extracțiile pot varia de la $ 50- $ 100 sau mai mult, în funcție de numărul de dinți care trebuie îndepărtați și unde sunt localizate dinții (dinții molari mai mari vor costa probabil mai mult).

Examen pre-dentar

Unele birouri VET necesită un examen pre-dentar, care poate adăuga un plus de 50 USD sau la acest proces. Uneori acest lucru se face numai dacă nu au văzut câinele înainte.

X-RAYS

Noțiuni de bază X-Rays va adăuga, de asemenea, la costul curățării dentare ale câinelui. Cu toate acestea, ele sunt adesea esențiale pentru procedurile profunde de curățare și pentru a vă asigura că dinții câinelui nu au probleme grave orale.

Servicii de curățenie a animalelor de companie: Care sunt opțiunile dvs?

Există, în principiu, două locuri pentru a obține dinții câinelui dvs. curățate profesional. Poti:

  • Du-te la veterinarul tău. Mulți (dacă nu majoritatea) veterinari vor efectua o curățare profundă pe dinții câinelui sau vor efectua o serie de alte proceduri relativ simple, cum ar fi extracțiile dentare sau canalele rădăcinilor. Aceasta este probabil cea mai bună opțiune, deoarece veterinarul dvs. va fi deja familiarizat cu câinele dvs. (și viceversa).
  • Vizitați un dentist de câine veterinar certificat de bord. În timp ce veterinarii obișnuiți primesc un pic de formare dentară de bază, stomatologii veterinari primesc o pregătire extinsă în îngrijirea dentară și trebuie să treacă examene suplimentare și să completeze un program de rezidență dentară de 4 ani pentru a obține certificarea lor de bord. Prin urmare, dentiștii de câini veterinari sunt, prin urmare, cea mai bună alegere pentru orice tip de procedură complicată sau dificilă.

De asemenea, puteți vizita un alt veterinar dacă doriți să faceți cumpărături și să găsiți cele mai mici tarife sau dacă VET dvs. nu oferă servicii dentare.

Curățarea dinților câinilor

Ce zici de curățarea dentară fără anestezie?

După cum sa explicat mai sus, anestezia va crește drastic costul de a curăța dinții animalului dvs. Deci, proprietarii sunt adesea înțeleși dornici să o evite ori de câte ori este posibil. Dar din pacate, Anestezia este aproape întotdeauna necesară pentru o curățare profundă.

Nu contează cât de bine se comportă câinele dvs. sau cât de bine tolerează peria de rutină dinte, îngrijirea dentară gravă necesită o pui serios sedat.

Aceasta este pur și simplu singura modalitate de a obține raze x dentare clare sau de a permite medicului veterinar să lucreze în siguranță în animalul dvs. de companie gură. O curățare dentară deplină necesită, de asemenea, o mulțime de lucruri sub gingia, care ar fi destul de dureroasă pentru un pui ne-sedat.

cu toate acestea, Unii medicii veterinari și stomatologi veterinari oferă anestezie, cu curățare ușoară.

Astfel de tratamente nu sunt medicamente crude (de obicei, un bloc nervos, care numără zona) este folosit pentru a vă menține animalul relativ fără durere în timpul procedurii. Cu toate acestea, câinele dvs. nu va fi pus "afară", cum ar fi dacă VET îl anestează.

Evident, Aceasta este doar o opțiune cu un mic subset de câini care sunt dispuși să lase o mizerie străină în jurul gurii lor pentru o lungă perioadă de timp și suficient de bine să se stabilească în mod rezonabil încă pe durata procedurii.

Și cel mai important, trebuie să înțelegi asta Aceste proceduri nu tratează zonele de sub gingia, În cazul în care apare cea mai mare parte a bolii parodontale grave. De fapt, Colegiul dentar american veterinar Nu recomandă curățarea dentară fără anestezie Din acest motiv.

Traseul fără anestezie este probabil mai bine decât să nu curățați dinții câinelui, dar o curățare tradițională profundă va fi, în general, opțiunea preferată.

Doar discutați problema cu VET dvs. dacă aveți în vedere această abordare. Veterinarul dvs. poate fi dispus să efectueze acest tip de procedură personală sau să vă facă trimitere la un alt profesionist veterinar care va.

Dacă loviți pe ambele fronturi, trebuie doar să începeți Googling & # 8212; Majoritatea proprietarilor care locuiesc în orașele sau suburbiile majore ar trebui să poată găsi aceste tipuri de servicii.

Cum știi că câinele tău are nevoie de curățare profesională dinți

De unde știi când câinele tău are nevoie de dinții lui curățate profesional sau trebuie să le examineze de un profesionist?

Ei bine, la fel ca oamenii, Câinii ar trebui să aibă dinții lor examinați în mod regulat de un veterinar la fiecare 6-12 luni. Verificările regulate ale dinților și curățarea dinților pot ajuta la prevenirea câinilor dvs. să fie supuși unei curățări mai grave, sedate dinții în viitor.

Ar trebui să luați câinele dvs. pentru a-și examina imediat dinții dacă afișează:

  • Respirație urâtă severă
  • Acumularea tararului
  • Drooling anormal
  • Dinții rupți sau pierduți
  • Ezitarea de a mânca
  • Gingii umflate sau roșii
  • Pasărea sau gura de frecare

Acordați atenție prevenirii

Cea mai bună modalitate de a evita o factură costisitoare de curățare a dinților la biroul Veters este de a practica prevenirea.

  • Vizite regulate vete. Vizitați medicul veterinar în mod regulat pentru curățarea luminii, fără sedare (care sunt, de asemenea, mult mai ieftin decât curățarea mai gravă).
  • Dă-ți câine oasele dentare. Bonele dentare, cum ar fi marca populară Greenies, vă poate ajuta Păstrați respirația câinelui proaspăt În timp ce curăță dinții câinelui. De asemenea, fiți în căutarea jucăriilor pentru câini pentru curățarea dinților, ELK Chews Antler, sau orice alt tip de mestecat care va răsturna împotriva dinților câinelui pentru a ajuta la menținerea plăcii la Bay. Avem lista noastră de către Cel mai bun Chews Dental Dog merită verificarea care poate curăța dinții câine în timp ce ei sunt chomp!

Opțiuni de curățare a dinților de câini cu costuri reduse 

Costul ridicat al muncii Doggie Dental poate declanșa un pic de anxietate la unii proprietari. Din păcate, nu există modalități super-eficiente de a raționa aceste costuri. Cu toate acestea, există cu siguranță câteva strategii care merită investigate în continuare.

Asigurări de animale de companie

Cele mai multe planuri de asigurare pentru animale de companie nu vor acoperi curățarea dentară de rutină. Cu toate acestea, companiile și politicile noi sunt create tot timpul și Puteți obține noroc și găsiți unul care acoperă o parte din aceste costuri. Deci, du-te și chemați un pic - nu poate face rău să încerce.

De asemenea, merită remarcat faptul că Cele mai comune planuri de asigurare pentru animale de companie voi Acoperiți leziunile dentare. Acest lucru ar putea veni la îndemână dacă câinele dvs. sparge un dinte sau suferă un alt tip de leziuni legate de gură, deoarece aceste proceduri vor veni probabil cu facturi mari.

Planuri de reducere

Din când în când, medicii veterinari și stomatologi veterinari pot participa la programe de reducere. Acestea lucrează de obicei prin necesitatea achiziționării unui card de reducere, care vă oferă acces la serviciile veterinare de reducere. Unele planuri pot acoperi munca dentară, în timp ce alții nu pot, deci va trebui să analizăm beneficiile oferite și să luăm o decizie.

Poate fi dificil să urmărească aceste tipuri de programe și nu sunt disponibile în toate zonele, așa că ar putea fi nevoie să faceți niște adormi.

Petassure este un astfel de program de reducere veterinară și pare a fi unul dintre cele mai populare programe ca aceasta, dar acoperirea poate varia în funcție de locul în care locuiți.

Dacă aveți un timp dificil de a găsi un program de reducere veterinară aplicabil, asigurați-vă că ați întrebat cu veterinarul dvs., prietenii la parcul de câine, groomer și oricine altcineva implicat în lumea animalelor de companie. Nu lasa nici o piatra neintoarsa!

Beg / împrumuta / barter

Dacă nimic altceva, puteți să vă prezentați întotdeauna cu veterinarul dvs. și să explicați că aveți probleme cu privire la procedură. Unele veterinarii se vor îndoi înapoi pentru a lucra cu dvs. și ei vor fi adesea dispuși să vă lase să plătiți în timp sau să vă reduceți factura.

S-ar putea să aflați că veterinarul dvs. este dispus să barbească - În special dacă aveți de-a face cu un tip de veterinar deținut local, mama și pop.

Poate că ați putea oferi servicii de contabilitate în schimbul îngrijirii dentare reduse. Sau poate că sunteți un profesionist IT care ar putea ajuta la îmbunătățirea sistemului lor informatic. Gândiți-vă doar la abilitățile pe care le aduceți la masă și începeți brainstorming-ul.

Bineînțeles, unii veterici vor rămâne fermi pe prețurile lor, să fie neinteresate în orice tranzacție și să solicite plata în avans. Acest lucru este cu siguranță de înțeles - veterinarii au facturi de plată prea. Deci, ar trebui fi întotdeauna politicos și respectuos atunci când vă apropiați de veterinarul dvs. despre îngrijirea dentară cu discount pentru puii dvs.

Dar asta ne aduce la punctul nostru final:

Final Cuvânt de sfat: sunați în jur

În cercetarea noastră, Am fost destul de șocați de cât de mult costurile de curățare a dinților de câini pot varia între diferite clinici și orașe diferite. Asigurați-vă că faceți diligența dvs. și apelați la diferite birouri VET pentru a compara prețurile.

Heck, poate chiar doriți să luați în considerare apelarea birourilor VET în afara zonei dvs. și, dacă prețurile sunt semnificativ mai puțin, întoarceți călătoria într-o mini-evadare!

Și ca un vârf de bonus suplimentar, Când faceți curățarea dinților sedarii, adresați-vă medicului veterinar să vă clipiți unghiile câinelui în timp ce acestea sunt sub!

Ce a fost experiența dvs. cu a-ți curăța dinții câinelui tău? Cât de mult a fost numirea dvs? Distribuiți experiența dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult costul de curățare a dinților câinelui?