Animalele exotice care mănâncă fân

Persoana care deține un iepure tânăr

Animalele de tot felul mănâncă fân. Timotei, iarbă dulce, alfalfa - îl numiți, și există un animal care îl mănâncă. Dar nu-l confunda cu paie!

Iepuri

În timp ce sunt tineri, iepuri trebuie să consume alfalfa și alte fân de leguminoase pentru substanțele nutritive, calorii și alte beneficii pe care le oferă dinților și tractului digestiv. Dar, pe măsură ce îmbătrânesc (aproximativ șase luni), le veți schimba la o fân de iarbă pentru a vă asigura că primesc nutriția continuă de care au nevoie. Un iepure adult ar trebui să primească o grămadă de fân de mărime a corpului lor zilnic. Asta e o mulțime de fân!

Porcușori de Guineea

La fel ca iepurii, porcușori de Guineea necesită o cantitate bună de fân în fiecare zi. Guineea diete de porc trebuie să includă câteva linguri de pelete îmbogățite cu vitamina C și toate fânul pe care le doresc.

Chinchillas

niste Chinchillas pot fi cu adevărat pretențioase despre mâncarea lor și va trebui să găsiți o fân se bucură. Fie că este vorba de Timotei, iarbă dulce sau o altă tăietură de fân, dă-i lui Chinchilla câteva opțiuni dacă este selectiv, pentru că are nevoie de acele lucruri! Fânul este important pentru tractul digestiv și acțiunea obișnuită de gnawing a dinților pentru a le menține tăiat în mod natural.

Broaște țestoase și țestoase

Unele specii de țestoase și broaște țestoase au nevoie de grămezi de fân în fiecare zi. Cu cât este mai mare broasca țestoasă, cu atât va fi mai mare grămada de fân. Full Grown Sulcattas va mânca astfel de porțiuni mari de iarbă de iarbă, probabil că va fi mai rentabilă să o achiziționeze dintr-un magazin stabil sau de aprovizionare din apropiere decât un magazin de animale de companie. Turturile mici sau tinere vor avea nevoie de ajutor cu fânul lor și va trebui să-l tăiați în bucăți mai mici pentru a le face mai ușor să consume.

Degus

Degus nevoie de Timothy Hay Daily. Degus sunt predispuse la diabet zaharat și cataracta, dar ei pot trăi până la 10 ani când sunt prevăzuți cu o dietă și o îngrijire adecvată.

Porci burduși

S-ar putea să nu v-ați gândit la porci când vă gândiți la mâncătorii de fân dar Porci burduși poate avea hay de alfalfa în dietele lor. Fânul adaugă fibre suplimentare la peletele formulate, iarbă și legume.

Hamsteri

In timp ce hamsteri sunt în principal semințe și mâncătorii de legume, se bucură de boabe, greieri, pui gătit, viermi de masă și chiar fân ca tratamente. Deci, dacă vrei să-ți dai viața mâncând Hamster, încercați să adăugați un mic fân la felul de mâncare!

Gerbils

Gerbils Mănâncă o dietă similară cu cea a unui hamster. Tratamentele pe care le mănâncă sunt, de asemenea, favorite ale veriilor lor de rozătoare. Deci, de ce nu aflați dacă gerbilul tău îi place un tratament de fân?

Wallabies

A Wallaby arata ca un mic cangur si mananca in principal iarba, dar poate avea, de asemenea, fân timothy in sume nelimitate. Pelete, legume, suplimente și unele fructe rotunjesc acest lucru sub nevoile dietetice ale lui Pet.

Cavii patagonice

Probabil că nu ați auzit niciodată de a CAUTA PATAGONIANĂ, mult mai puțin știa că au mâncat fânul. O cvistică patagoniană arată ca o cruce între un iepure și un cerb, dar este de fapt o rudă îndepărtată a porcului de guinee (CAUT). Dieta lor ar trebui să fie formată în principal din iarbă și fânul timothy pentru a le menține puternic pentru cei 14 ani de viață.

Llamas

Llamas De obicei, petrec majoritatea zilelor lor pășunatul pe iarba proaspătă în pășune, dar fânul este, de asemenea, o hrană acceptabilă pentru a hrăni.

Wallarroos

La fel ca verișorii lor Wallabies, Wallarroos Consumați o mulțime de iarbă și fân.

Șobolani

Mulți rozătoare vor mânca niște fân, inclusiv animale de companie șobolani. Șobolanii au dinți din față numiți incisivi care cresc în mod continuu pe parcursul întregii lor vieți. Fân, împreună cu alte alimente că sunt forțate să apuce și să se mănânce cu dinții, ajută la păstrarea acestor dinți la o lungime rezonabilă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Animalele exotice care mănâncă fân