Wallaby: profilul speciilor

Wallaby într-un câmp

Pet Wallaby este cu adevărat un animal de companie exotic. Wallabies sunt originari din Australia, astfel încât acestea nu sunt cu siguranță la fel de obișnuind un animal de companie ca dihor, iepure sau chiar alte marsupiali mai mici ca planor de zahăr. Există 11 specii de Wallabies în sălbăticie și toți au picioare posterioare extrem de puternice care sunt folosite pentru sărituri la înălțimi mari și distanțe îndepărtate. Wallabies folosesc, de asemenea, picioarele lor puternice în auto-apărare, administrând lovituri rapide și dure la orice potențial prădător.

Bennets Wallabies, Wallabies Dama, iar pademelonul de gât roșu sunt toți veri mai mici la cangurul mai mare și sunt în creștere în popularitate ca animale de companie. Deoarece aceste animale nocturne nu sunt domestice și, de asemenea, nu pot fi instruite la domiciliu, acestea necesită un nivel avansat de îngrijire. Ele pot fi destul de costisitoare pentru a păstra, dar Wallaby poate face un animal de companie excelent în gospodăria dreaptă.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Wallaby

Nume stiintific: Macropus Protemnodon

Dimensiunea adulților: Bennetul comună de sex masculin crește la 3 metri înălțime, cântărind până la 60 de lire - femelele cresc la aproximativ 2 1/2 metri înălțime, cântărind 30 până la 40 de kilograme.

Speranța de viață: 12 până la 17 ani

Comportamentul și temperamentul Wallaby

Unele wallabii sunt docile și prietenoase, în timp ce alții sunt jumpici și anxioși - mulți nu au deloc un temperament ușor. De obicei afectuos unul față de celălalt, ei fac cel mai bine în grupuri. Wallabii lui Bennett sunt cunoscute ca fiind cele mai docile, în timp ce Dama și Tammar sunt cunoscute a fi mai multe nervuri și suspicioase de oameni. Wallabies sunt, în general, animale sociale care pot fi destul de prietenoase cu proprietarii lor. Wallabies care au fost crescuți manual pe o sticlă se vor lega cu persoana care le-a crescut. Ele pot fi foarte cuddly și sunt cunoscute ca să vă urmeze în jurul casei și chiar pot să se alăture cu alte animale de companie non-agresive.

Wallabies sunt macropode unice (termenul pentru familia care include cangurii și verișorii lor). Ei prezintă unele comportamente pe care mulți oameni s-ar confunda cu boala, dar este important să le recunoaștem ca fiind normali. Lins și salivarea pe labele și brațele lor este un comportament normal al valorilor - le răcește într-un mediu fierbinte. De asemenea, Wallabii Bennett își regurguie în mod normal mâncarea înainte de a se stabili și apoi o re-consumă. Asigurați-vă că ați citit pe tipul specific de Wallaby pe care îl aveți și să știți cum arată comportamentele lor normale înainte de a vă apela medicul veterinar.

Locuind Wallaby

O formulă comună pentru a determina o carcasă în aer liber de dimensiuni frumoase este de a face înălțimea și lățimea minimă de patru ori lungimea Wallaby - face lungimea carcasei dvs. de opt ori lungimea Wallaby. Această dimensiune va trebui să crească exponențial dacă aveți mai mult de un Wallaby. În comparație cu mărimea Wallabies Dama și a PADEMELO-urilor roșii, Wallabies Bennett necesită cel mai mult spațiu. Un minim de 50 de picioare cu 50 de picioare cu carcasă în aer liber de 6 metri înălțime este necesară pentru a le permite să se deplaseze și să apară afară.

Aceste animale se descurcă atât în ​​vreme caldă, cât și în condiții de răcire, dar vor avea nevoie de căldură suplimentară sau să fie adăpostiți în interior când temperaturile scade sub 50 de grade Fahrenheit. Ei pot trăi în afara lunilor calde sau pe tot parcursul anului dacă au o casă de câine cu căldură suplimentară pentru a fi folosită ca o retragere. Deoarece Wallabies sunt mici, ele pot fi păstrate în interior și au permis să ruleze într-un mediu sigur. Atunci când sunt nesupravegheate, ele pot fi chiar păstrate într-o carcasă securizată, mare sau un dormitor mic.

Alimente și apă

Există o varietate de opțiuni alimentare pentru Wallabies PET, dar este important să ne amintim că toate valabile sunt erbivore. Ei petrec majoritatea zilei pășunat pe ierburi și somn. Dacă nu este permis dieta naturală, sistemul digestiv al animalului dvs. poate fi supărat cu consecințe foarte grave, la fel ca starea mortală a ileusului în iepurii de companie.

Nelimitat de iarbă proaspătă, fără chimic, iarba de iarbă sau Timothy Hay ar trebui să fie disponibile în orice moment. Această dietă în principal pe bază de iarbă ar trebui apoi completată cu pelete Wallaby și câteva legume verzi și fructe proaspete, cum ar fi merele și strugurii - evitați fructele foarte dulci. Unii crescători recomandă o cantitate mică de maimuță de maimuță în plus față de peletele Wallaby. Dacă peletele Wallaby nu sunt disponibile, pot fi utilizate pelete de iepure sau de cal, dar nu sunt cea mai bună alegere.

Hrăniți-vă Wallaby pentru a obține un scor ideal de stare a corpului. Pentru a oferi o dietă completă și echilibrată, plasați un bloc mineral în incintă - suplimentele de vitamina E și seleniu ar trebui, de asemenea, adăugate la alimentele din Wallaby. Dacă Wallaby-ul dvs. petrece timp în afara, va scădea probabil și va mânca iarba sau plantele din incinta sa. Asigurați-vă că nu există plante toxice în zonă și că nimic din curte nu a fost tratat cu pesticide sau substanțe chimice.

Probleme comune de sănătate

Este obișnuit ca Wallabies să obțină paraziți intestinali, cum ar fi viermii rotunzi, precum și deficiențele de vitamina E și seleniu. Ele pot obține, de asemenea, viermi, salmoneloză și o boală cauzată de o bacterie în gură menționată ca maxilar. Sunt recomandate examinările anuale cu veterinarul dvs. exotic veterinar și examenele de parazite de rutină pentru a vă menține Wallaby în stare bună de sănătate.

Achiziționarea Wallaby

Dacă sunteți interesat să cumpărați un Wallaby de companie, mai întâi vorbiți cu veterinarul exotic sau la un crescător de reputație. Baby Wallabies trebuie să fie înțărcați uman și în siguranță de la mama lor. În etapa de salvare a sticlelor, înțărcarea este cel puțin un proces de șapte luni.

Dacă un tânăr sănătos mănâncă mâncăruri solide, elimină o mulțime de apă pe cont propriu și căderea peletelor consistente, întunecate și ferme, atunci când dependența lor de formula pentru copii ușoare și avansează la digerarea solidelor. În aceste condiții, copilul este înțărcit cu succes.

Este legal să dețină un Wallaby Pet?

Verificați cu legile statului și locale despre legalitatea de a deține un Wallaby Pet. Este posibil să aveți nevoie de o licență specială, care nu numai că suportă costuri, ci necesită, de asemenea, atât un nivel ridicat de aderare la cerințele precise de habitate, de păstrare și la depunere.

Animale similare la Wallaby

Dacă sunteți interesat de alte animale exotice, cum ar fi Wallaby, verificați:

În caz contrar, verificați altele animale exotice care poate fi animalul dvs. de companie!

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wallaby: profilul speciilor