Chinchilla opțiuni alimentare

Chinchilla mănâncă

Chinchillas au foarte Sisteme digestive sensibile, Astfel, alimentarea unei diete de bună calitate adecvată pentru chinchilla este esențială pentru sănătatea lor. În sălbăticie, chinchilele sunt adaptate în mod natural pentru a mânca o dietă de vegetație care este ridicată în roughage. Acestea nu sunt proiectate pentru diete bogate sau grase, iar astfel de diete pot provoca cu ușurință tulburări digestive grave. În schimb, hrăniți-vă peletele de chinchilla Chinchilla, suplimentate cu o mulțime de fân proaspătă de iarbă.

Opțiuni alimentare

Dietele pelete sunt mai bune decât un amestec de elemente libere. Amestecurile libere pot fi echilibrate din punct de vedere nutrițional în timp ce în pungă, dar numai dacă chinchilla dvs. mănâncă toate părțile amestecului.

Căutați o dietă peletată, formulată special pentru chinchillas, care este de 16-20% proteină, scăzută în grăsimi (2-5%) și înaltă în fibră (15-35%). Dacă este imposibil să obțineți o dietă de chinchilla de bună calitate, mulți experți sugerează înlocuirea unui bun de iepure sau a unui porc de la Guineea cu caracteristici similare, dar acest lucru ar trebui făcut temporar și în situații de urgență. Magazinele online ar trebui utilizate dacă magazinul dvs. local de animale de companie nu poartă o formulă de chinchilla de calitate. Chinchillas au Cerințe dietetice specifice care sunt diferite decât alți rozătoare, iar sănătatea lor va suferi dacă nu sunt hrăniți de calitate, mâncăruri specifice chinchilla.

Dacă alegeți să hrăniți un amestec de element liber (cu pelete, semințe, porumb, etc.), rețineți că există o preocupare că hrănirea porumbului poate provoca tulburări digestive și balonare, iar multe alimente de chinchilla conțin porumb ca ingredient. Deoarece porumbul este amidon și probabil indigestibil pentru chinchillas, porumbul întreg trebuie evitat ca un tratament sau partea principală a unei diete. Din punct de vedere științific, totuși, puțin este înțeles despre dieta ideală de chinchilla dincolo de nevoia de o mulțime de rugage.

Sumele de hrănire

Cele mai multe chinchillas vor mânca una până la două linguri de pelete pe zi. În timp ce ele nu sunt predispuse la supraalimentare, pentru prospețime este o idee bună să hrăniți un număr mic de peleți la un moment dat. Hrănirea unei linguri în dimineața și din nou seara pare să funcționeze bine, dar poate fi ajustată după cum este necesar. Unii oameni hrănesc doar câteva linguri seara.

Încercați să fiți în concordanță cu ceea ce alegeți să faceți, cum ar fi Chinchillas ca rutina. Un bun hopper alimentar sau un fel de mâncare ceramică greu este cel mai bun mod de a menține mâncarea de a fi dumping sau murdară.

Suplimentarea fânului

Chiar și atunci când alegeți o dietă bogată în fibră, trebuie să fie suplimentată cu fân pentru a vă asigura că chinchilla dvs. devine o mulțime de rugage (fibră). Acest râghage din fân ajută la păstrarea Dinții chinchillas în stare bună și sistemul digestiv funcționează corect. Hrana ca fân de iarbă de bună calitate (iarbă de iarbă, timothy-iarbă etc.) ca chinchilla voastră dorește în fiecare zi. Fânul ar trebui să fie curățat și hrănit în stare proaspătă zilnic pentru ao menține de la a deveni murdară sau mucegăit. Cuburile presate de fân pot fi date, dar se recomandă să se hrănească încă fânul liber, deoarece are fibre lungi de strângere.

Alfalfa Hay nu ar trebui să fie hrănită exclusiv la cele mai multe chinchillas adulte. Alfalfa este bogată în proteine, calciu și oxalat, ceea ce înseamnă că prea mult ar putea duce la probleme urinare și alte probleme. Nu hrăniți nici un fân care este umed, miroase Musta, sau este decolorat indiferent de ce fel este.

Tratamente

Chinchillas ar trebui să fie dat foarte puțin în calea tratațiilor - niciodată mai mult decât o linguriță pe zi. Stafidele și fructele uscate sunt favorite, dar sunt, de asemenea, ridicate în zahăr, astfel încât acestea să fie hrănite în cantități foarte mici și rareori. Încercați să nu alimentați mai mult de 3 sau 4 stafide pe săptămână. Șoldurile de trandafir sunt un alt tratament recomandat, deoarece sunt ridicate în vitamina C și în alți nutrienți. Cele mai multe tratate comerciale pentru chinchillas vor fi prea mari în zahăr și grăsime și sunt cele mai evitate. Verificați cu veterinarul dacă nu sunteți sigur de orice vă hrăniți chinchilla.

Deși nu ne gândim în mod normal la crengi și ramuri ca ceva special, chinchilla dvs. probabil că le va vedea ca a tratați teribil. Crengi de la mere și alți copaci în condiții de siguranță pot fi administrate chinchilla ta.

Avertizare

Asigurați-vă că orice lemn pe care îl utilizați nu a fost tratat cu pesticide și nu oferă sucursale de la copaci toxici, inclusiv copacii care au fructe cu gropi sau pietre, lemn verde și altele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Chinchilla opțiuni alimentare