Ce mănâncă cobai?

Ce mănâncă porcii Guineei?

Chiar dacă păstrarea unui animal de companie poate fi o experiență plăcută, vine cu o mare responsabilitate. În afară de păstrarea animalelor de companie pentru beneficii personale, trebuie, de asemenea, să vă asigurați că animalul este bine întreținut. Hrănirea este o modalitate de a face acest lucru, iar animalul trebuie să fie hrănit cu dieta potrivită. Fiecare animal vine cu elemente alimentare specifice care lucrează cu sistemele lor digestive și cobaiul nu sunt diferite. Guineea porci, deși mici, încă necesită o dietă adecvată pentru a rămâne sănătoasă. Deci, ce mănâncă cobai? În acest articol, dieta de porc Guineea va fi discutată, iar alte întrebări conexe se vor răspunde pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune ingrediente pentru alimentele lor.

Guinea mănâncă legume

Ce poate mânca cobai?

Guineea porcii sunt, prin natura, erbivore, și asta înseamnă că au nevoie de o mulțime de alimente bazate pe plante în dieta lor. Corpurile lor au fost adaptate în acest fel și va fi în detrimentul sănătății lor dacă nu face majoritatea dieta lor. Dacă vă gândiți să obțineți un porc de guinee și să vă întrebați: "Ce pot să-mi hrănesc porcul de guinee?", Atunci următoarele informații vor fi destul de utile.

  • Oferiți o aprovizionare consistentă de alimente cu frunze, inclusiv iarba sau fânul de iarbă, cum ar fi orz, timothy sau mângâiere. Alimentele verzi care sunt prea bogate în proteine ​​sau calciu nu sunt recomandabile pentru cobai. Aceasta include fânul de trifoi și lucerna sau alfalfa. Asigurați-vă întotdeauna că iarba este de înaltă calitate și este disponibilă la fiecare 24 de ore. De înaltă calitate înseamnă că iarba ar trebui să fie dulce-mirositoare, uscată și goală de orice matriță, ciupercă sau mucegai. Aceste caracteristici ale fânului se asigură că cobaiul este bine hrănit și probabil să mestece un timp extins. Aceste animale au dinți în continuă creștere dinții, care necesită stimulare constantă de a funcționa corect și de a preveni bolile. De asemenea, ajută la păstrarea sănătății lor gastrointestinale, ceea ce înseamnă, în principiu, digestie sănătoasă. O modalitate de a păstra fânul de a fi contaminat de deșeurile animalului este de ao poziționa pe un raft în loc de pe podea. Acest lucru îl împiedică, de asemenea, să se umezească, mucegăit sau murdar, astfel încât animalul să nu se îmbolnăvească.
  • Alte alimente cu frunze pe care le puteți adăuga la dieta guineei dvs. sunt ierburi și legume verzi. Acestea includ diferite tipuri de salată, cum ar fi mazăre de zăpadă, verde de păpădie, rachete și ierburi ca busuiocul, rozmarinul, coriandrul și gălbenele. Acestea ar trebui să fie hrăniți zilnic zilnic, în timp ce alții cum ar fi varza, menta și broccoli ar trebui să fie de câteva ori pe săptămână.
  • Porcii de la Guineea au nevoie, de asemenea, de o sursă excelentă de vitamina C pentru o creștere sănătoasă. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu pot sintetiza vitamina din alte surse alimentare. Aceasta înseamnă includerea alimentelor cum ar fi legume verzi cu frunze, care sunt bogate în vitamina C la dieta lor în fiecare zi. De asemenea, puteți adăuga surse de vitamină C cum ar fi fructe de padure, morcovi, fructe kiwi și ananas, dar numai ca gustări de câteva ori pe săptămână. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de zahăr din aceste alimente care pot provoca probleme de sănătate pentru animal nu este reglementată.

Două mănâncă cobai

Guineea Lista de alimente pentru a evita

Nu toate mâncarea este bună pentru porcii Guineei și trebuie să le cunoașteți pentru a vă proteja animalul. Alimentele sărate sau dulci care sunt considerate junk pentru oameni nu trebuie să fie hrănite la porci de la Guineea. Componentele acestor tipuri de diete sunt dăunătoare sistemului lor digestiv și toxic. Lucruri precum usturoiul și ceapă sunt un nu-nu pentru aceste animale, precum și cele mai multe alimente umane gătite. Este mai bine să rămâi la dieta de fân sau iarbă și, ocazional, legume proaspete și fructe proaspete. Alte alimente dăunătoare pentru porcii Guineei sunt avocado, struguri, stafide, arpușe și nucă de cocos.

Sfaturi când hrăniți un cobai

  • Asigurați-vă că sursele de alimente nu au fost pulverizate cu insecticide sau pesticide înainte de a le hrăni la porcul dvs. Guineea. Aceste substanțe chimice pot conține substanțe dăunătoare pentru sănătatea animalului și vor face ca orice nutrienți în alimente inutil. De asemenea, nu sunt recomandate clapete de tuns iarba, deoarece este probabil să provoace blocaje gastrointestinale, ceea ce va afecta calitatea vieții animalului.
  • Când introduceți ceva nou în dieta guinei, este sfătuit să începeți treptat. Cantitatea de alimente poate fi crescută lent ca timpul trece și animalul va avea o perioadă adecvată pentru a se adapta la noile ingrediente. Acest lucru ajută, de asemenea, sistemul lor digestiv să se adapteze la modificări și să împiedice bolile. Puteți amesteca dieta veche cu cantități mici ale celei noi și construiți-o în următoarele săptămâni.
  • Îndepărtați întotdeauna alimentele rămase din spațiul lor de locuit pentru a preveni posibilitatea unui mediu neigienic. Alimentele neobișnuite pot putrezi și devin un teren de reproducere pentru tot felul de microorganisme, ceea ce poate face rău de guinee. Înlocuiți o dietă veche cu un nou zilnic sau după câteva ore, astfel încât porcul dvs. Guineea să poată trăi o viață sănătoasă.

Guineea mănâncă de porc

A rezuma

Există o mulțime de motive pentru care un porc de guinee pentru un animal de companie este benefică și dieta lor face parte din ele. În afară de a fi mai puțin costisitoare, prietenoase, curate, inteligente și întreținere redusă, dieta lor vegană este foarte convenabilă. Plantele și fructele și legumele proaspete de care au nevoie sunt naturale să vină și nu costă prea mult. De asemenea, nu aveți nevoie de nici un fel de gătit pentru a le hrăni. Tot ce aveți nevoie este o sursă fiabilă, care este nulă de substanțe chimice dăunătoare. Acest articol conține atât elementele alimentare care sunt sigure pentru cobai și cele care sunt dăunătoare pentru sănătatea lor. În plus față de cele sigure, trebuie să oferiți, de asemenea, o sursă ușor accesibilă de apă curată pentru animal. Apa ajută la digestia și menținerea lor hidratată. Veți fi pe drum spre a avea un porc de guinee mai sănătos dacă acordați atenție dietei lor și urmați-o pe cea potrivită.

Ați putea, de asemenea, să vă placă articolul pe: Cum de a trata un cobai constipat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce mănâncă cobai?