Porci de guinee fără păr

Porci de guinee fără păr

Există de fapt două soiuri de păr fără păr porcușori de Guineea. Porcul slab, care are de fapt un pic de păr, și porcul Guineei Baldwin. În timp ce unii oameni își găsesc aspectul unic nepăsător, alții le găsesc destul de irezistibili.

Fapt amuzant

Guineea porcii au fost inițial crescuți pentru cercetarea de laborator.

Există o anumită controversă cu privire la introducerea acestor porci Guinee către industria animalelor de companie. Preocupări cu privire la funcția lor de sistem imunitar și Duritate generală au fost ridicate, deși acest lucru pare să depindă mai mult de linia și reproducerea lor, mai degrabă decât faptul că sunt fără păr.

Prin reproducerea atentă, se crede că este posibil să se producă porci de guinei fără păr care sunt mai aproape decât strămoșii lor. În timp ce există sau au fost sau au fost unele tulpini de laborator de porci de la Guineea fără păr, cu o funcție imună redusă, se pare că nu ar trebui să se presupună că tulpinile fără păr ar trebui să fie mai puțin rezistente decât omologii lor păroși.

Îngrijirea lor este la fel ca cea a altor cobai. Cu toate acestea, lipsită de o haină, ele sunt puțin mai sensibile la extremele de temperatură și trebuie protejate de curențe, precum și la lumina directă a soarelui. Ei au tendința de a mânca mai mult pentru a-și menține metabolismul și căldura corporală (o dietă excelentă de calitate este o necesitate, dar ar trebui să fie furnizată tuturor porcilor Guineei, fără păr sau nu).

Tânărul Baldwin Guineea

Acest tânăr Baldwin are un pic de păr, care va fi pierdut. Ei se nasc cu un strat complet de par. După două până la cinci zile, părul începe să cadă, începând de la cap și progresează la capetele lor din spate. Până la vârsta de două luni, sunt complet chelie.

Porcul Baldwin Guineea a fost descoperit de Carol Miller, un crescător din California, rezultatul unei mutații spontane, recesive în porcii ei de guinee crescuți albi. Deoarece aceasta este o genă recesivă, dacă un baldwin este crescut cu orice alt cobai, inclusiv soiuri fără păr, altele decât baldwins, descendența va avea părul. Pentru a fi fără păr, trebuie să obțină gena recesivă rezultată în tipul de păr de păr din fiecare părinte. Dacă creați două baldwins, toți copiii lor vor fi baldwins.

Adult Baldwin Guineea

Ca adult, porcul Guineei Baldwin este complet fără păr. Așa cum s-au dezvoltat de la porci de guinee albi crescuți, ei au riduri și pliuri pe umeri și coroane în zonele în care ar fi creasta. Pielea lor are o textura de cauciuc.

Acestea nu ar trebui să fie expuse la lumina directă a soarelui și nu tolerează temperaturile la rece, astfel încât acestea ar trebui păstrate în interior. Acestea ar trebui să fie prevăzute cu a cutie mică să se târască în cazul în care căldura corpului lor va servi pentru a le menține cald când doresc acest lucru.

Porcul slab

Porcul slab a fost dezvoltat ca o rasă încrucișată între porcii cu guinee cu părul și o varietate fără păr de cobai Hartley Lab Guineea. Porcul slab are încă un pic de păr, mai ales pe nas, picioarele și picioarele lor.

Porcii slabi se nasc fără prea mult păr și rămân în felul ăsta, dar au pigmentări diferite de piele. Ei au o varietate de modele de culori, inclusiv olandezii, țestoase, și Himalayan.

Părințele de păr ale porcilor slabi se datorează unei gene recesive. Dacă le reproduceți pe doi, descendenții lor vor fi toți fără păr. Dar dacă creați cu un soi cu părul, descendentul va fi părul, dar purtați o genă recesivă.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Porci slabiRadfordanimimital.COM, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Porci de guinee fără păr