Lifespan și îngrijire de porci pobili

Profilul de porc de porc

Porci bellied oală au câștigat în popularitate de mai mulți ani. Multe celebrități au deținut porci Bellied Poo și în 2010 vouchere pentru porcinele de companie miniaturale din Royal Dandie (porci care stau sub 40 de.) au fost chiar administrate la unele la Globurile de Aur. Acești mici purcei devin populare! Motivele pentru care porcii bellieți și altele Porțuri de companie sunt atât de populare, sunt numeroase, dar un lucru nu poate fi ignorat - sigur că sunt drăguți!

Durată de viață

12-18 ani (dar uneori peste 20 de ani)

Temperatura normală a corpului

99.3 grade Fahrenheit (puteți verifica cu ușurință acest lucru cu un termometru de la magazinul de medicamente) rectal

mărimea

Există câteva soiuri diferite de porci de băuturi și sunt clasificate după dimensiunea lor. Băierii nu sunt de acord cu numele de dimensiuni, greutatea corespunzătoare a dimensiunilor menționate și dacă puteți obține sau nu o sănătate "ceaşcă de ceai"Sau" mini "porc astfel încât există multe soiuri. Înălțimea diferitelor tipuri de porci joacă, de asemenea, un rol în determinarea titlului pe care îl sunt alocate.

Tipurile de porci de blestemați pot fi numite lucruri diferite în funcție de ameliorator, salvare sau organizație. Dacă achiziționați altceva decât porcul obișnuit de burtă, asigurați-vă că porcii nu sunt doar subnutriți sau subfenitați pentru a obține o greutate și dimensiune dorită. Unii crescători vor rasa porcii tineri care nu sunt plini de cultivat pentru ao arăta ca părinții lor "adulți" sunt mici de când porcii burții de oală nu se maturizează pe deplin până la vârsta de 2-3 ani. Cei mai mulți experți de porci cu burtă spun că nu există nici o modalitate sănătoasă de a avea un porc mai mic de 50 lbs. Și dacă aveți un porc mic, viața lor va fi foarte redusă la doar câțiva ani, deoarece sănătatea lor a fost compromisă în procesul de reproducere. Inutil să spun că există multă dezbatere în lumea porcilor de pe acest subiect.

  • Porcii bellieți, porci de burtă de oală, porci pline de băiat vietnameze, porci chinezești de burtă și, uneori, denumiți porci miniaturale cu burtă - aproximativ 125 lbs. la peste 200 lbs. și 16 până la 26 "
  • MINIATURA PORNITE BIROUS (anumiți crescători) - 35 până la 60 lbs. și 15 până la 16 "
  • Porcuri deeașie de ceașcă de ceai - 35 până la 45 kg. și 14.5 "înalte
  • Porci de jucărie burtă - 35 până la 40 lbs. și 14 "înalte
  • Danies regal - aproximativ 29-39 kg.
  • Micro mini-porci - 18 până la 30 lbs. și 10-12.5 "înalte
  • Dandie Extreme - aproximativ 12 până la 29 kg.
  • Mini Julianas - 15 până la 28 kg. și 8-12.5 "înalte

Alte nume pentru diferite dimensiuni ale porcilor există, dar acestea sunt cele mai frecvent văzute soiuri.

0:57

Uita-te acum: porci de companie - nume drăguțe și fapte distractive

Dietă

Porcii sunt foarte ușor de depășit. Mulți porci de blestemați integrali (din toate dimensiunile) sunt obezi pur și simplu datorită supraalimentării. Deși greutatea poate varia de la porc la porc, există unele semne cheie pe care porcul dvs. este supraponderal. De exemplu, dacă o rolă de grăsime acoperă ochii porcului, atunci el este supraponderal. VET-ul dvs. vă va ajuta să decideți ce greutatea ideală pentru porcul dvs. se bazează pe înălțimea și starea corpului.

Ca o regulă de bază a degetului mare, purcei Poate fi hrănit regulat o cutie de porc blețată de porc începând cu vârsta de 3 săptămâni (dar nu ar trebui să obțineți un purcel până când nu au vârsta de cel puțin 6 săptămâni). 2 cești de cască de porc este un bun punct de plecare, dar ar trebui să ajustați această cantitate dacă porcul dvs. este prea gras sau prea subțire. Majoritatea oamenilor recomandă hrănirea gratuită pe tot parcursul zilei, dar alții preferă încă două mese pe zi.

25% din dieta totală a porcului poate consta din legume (limită legumele de amidon), iar fructele ar trebui să fie oferite numai în cantități foarte mici, deoarece este ridicată în zaharurile naturale. Utilizați această orientare de bază a ceea ce trebuie să vă alimentați Porcul de bellied pentru adulți:

  • De înaltă calitate, proteină scăzută, grăsimi scăzute, pelete de porci cu fibră de înaltă calitate - aproximativ 1/2 cană pe 25 lbs. zilnic (dar majoritatea porcilor adulți mănâncă aproximativ 2 cani pe zi)
  • Legume proaspete, non-amidonice (cum ar fi castraveți, ardei și morcovi) pentru a compensa 25% din totalul dietei zilnice
  • 1 multi-vitamină de mestecat pentru copii
  • Permiteți înrădăcinarea în solul netratat pentru fierul și seleniul necesar (sau supliment dacă zona dvs. este deficitară - consultați mai întâi un veterinar)
  • Alfalfa Hay sau Bran pot fi adăugate la dieta pentru a spori fibrele, dacă este necesar

Nu uitați să nu depășiți, nu alimentați alimentele de ciocolată sau sărate, nu alimentați alimentele grase (în special grăsimile animale), nu hrăniți hrana pentru câini sau pisici, nu oferiți alimente direct de la frigider (vor învăța cum să o deschidă) , și faceți ca porcul să lucreze pentru mâncarea lor, punându-l într-o minge sau o tigaie cu murdărie pentru a rădăcina.

Îngrijire de bază

  • Porcii blestemați pot fi păstrați de obicei în interior, dar au nevoie de timp pentru a alerga în afară și rădăcină în murdăria nefertilizată. Acest lucru îi va ajuta să obțină exercițiul necesar, substanțele nutritive din solul de care au nevoie și să împiedice constipația să nu se deplaseze suficient.
  • Ei transpiră doar prin botul lor astfel încât nasul porcului dvs. poate fi umed dacă este fierbinte.
  • Dacă porcul dvs. nu mai mănâncă duceți-l la veterinar, deoarece acesta nu este niciodată normal.
  • În timp ce trăiesc în interior, oferiți porcului dvs. cu un spațiu al propriei lor și de porc, casa dvs., așa cum ați fi pentru un copil. O cutie de cort sau de dormit sunt opțiuni populare pentru proprietarii de porci de interior.
  • Puteți cu ușurință Potty antrenează porcul a folosi o cutie de gunoi sau ieșiți din afară ca și cum ați fi un câine, dar nu utilizați tratamente ca o recompensă. Lăudați-vă toate nevoile dvs. de porc pentru un timp olar.
  • Furnizați porcul cu o cutie de înrădăcinare interioară, cu pietricele mari de râuri și un tratament pentru al face să mutați pietrele în jurul valorii și să găsească tratamentul.
  • Toate Porcii trebuie să fie spionați și sterilați de exoticul dvs. veterinar.

Porcii blestemați pot Marele animale de companie Pentru persoana potrivită, dar asigurați-vă că ați verificat cu legile locale înainte de a obține unul.

Uita-te acum: porci de companie - nume drăguțe și fapte distractive

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lifespan și îngrijire de porci pobili