Ce să știți înainte de a obține un porc de la pet guineea

Guineea Pigs pot fi minunate animale de companie, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a face acest angajament mare. De la durata de viață așteptată la Natura socială din cobai, iată câteva lucruri de luat în considerare înainte Alegerea unui porc de guinee ca un animal de companie.

01 din 07

Porcii Guineei sunt un angajament pe termen lung

In timp ce porcușor de Guineea nu trăiește aproape atâta timp cât o pisică sau un câine, sunt încă un angajament de timp mare. Porcii Guineei trăiesc în medie în jur de cinci până la șapte ani, uneori mai lungi, așa că fiți pregătiți să ofere îngrijiri pe termen lung.

  • 02 din 07

    Porcii de guinee sunt sociali

    Porcii de guinee sunt animale foarte sociale și sunt cele mai fericite ale lor cu alți porci de guinee. Păstrați o pereche de același sex pentru a vă asigura că nu aveți niciun fel de așchii nedorite. Femelele pot fi păstrate împreună, ca și bărbații fără probleme. Fiți conștienți de faptul că, uneori, diferențele de personalitate în animale vor însemna că anumiți porci de guinee nu se vor înțelege. Introducându-le ca bebeluși este cel mai bun mod de a obține o pereche de obligațiune, deși chiar adulții pot fi de obicei introduși cu grijă.

  • 03 din 07

    Porcii de guinee au nevoie de o cușcă mare

    Porcii de guinee au nevoie de o mulțime de spațiu de podea și cele mai multe cuști comercializat ca cobai cuști sunt prea mici, mai ales pentru o pereche. Efectuarea unui A Cata de casă este foarte ușor, deși și de atunci porcușori de Guineea sunt o dimensiune bună și nu scapă artiști, o cușcă de casă este o opțiune excelentă.

  • 04 din 07

    Porcii de guinee sunt liniștiți, uneori

    Porcii de la Guineea fac un sunet distinctiv de tip pete sau de fluier, adesea în anticiparea obținerii unui tratament preferat sau a necesității unei atenții. Deși, în general, nu este suficient de tare pentru a deranja vecinii, poate fi un porc de guinee surprinzător de tare. Dacă sunteți în căutarea unui animal al cărui voce nu va întrerupe niciodată o petrecere de cină sau un pui de după-amiază, ar putea să nu fie pentru tine.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Porcii de guinee sunt, în general, ușor de îmblânzit

    În timp ce porcii de la Guineea pot fi nervoși sau skittish la început, cu o manipulare ușoară delicată, ei de obicei devin foarte cu ușurință. O manipulare atentă este o necesitate, iar copiii ar trebui să fie supravegheați cu ei, dar sunt puțin probabil să muște chiar și atunci când sunt stresați.

  • 06 din 07

    Porcul de guinee necesită vitamina C

    Guineea Pigs sunt una dintre puținele animale (oamenii sunt alții) nu pot produce propria lor vitamina C, așa că trebuie să o obțină Dieta lor. Alegerea unei diete de bună calitate și oferind o varietate de alimente proaspete și Roughage este important, dar majoritatea proprietarilor aleg să dea și animalele lor un supliment de vitamina C. Tabletele de vitamina C sunt considerate o modalitate mai bună de a suplimenta decât adăugarea de vitamina C la apa PET.

  • 07 din 07

    Porcii Guineei sunt adesea disponibili la adăposturi

    Înainte de a pleca pentru a cumpăra un cobai, verificați cu adăpostul local sau salvați pentru porcii de la Guineea care are nevoie de o nouă casă. Mulți porci de la Guineea ajung la adăposturi și au nevoie de oa doua șansă la o casă pentru totdeauna. Adăpostul Guineei porci sunt, în general, sociali și ușor de mers. Ar trebui să fie ușor de legat cu un cobai mai vechi.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ce să știți înainte de a obține un porc de la pet guineea