Îngrijirea hamsterilor de animale de companie

Roborovski hamster

Dacă vă gândiți la obținerea unui hamster de companie pentru dvs. sau pentru un copil, este important să știți cum să alegeți unul, ceea ce aveți nevoie și cum să vă hrăniți și să vă îngrijiți noul animal de companie. Hamsterii sunt de obicei animale de companie cu întreținere, dar îngrijirea adecvată este esențială pentru păstrarea lor fericită și sănătoasă.

1:20

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre hamsterul de întreținere redusă

Alegerea unui hamster de animale de companie

Hamsterii sunt animale de companie populare pentru copii și adulți. Ele sunt mici rozătoare care trăiesc de obicei aproximativ doi ani și sunt, de obicei, cel mai bine adăpostiți singuri. Hamsterii vin într-o varietate de culori și rase, iar diferite rase sunt cunoscute pentru trăsături distincte.

  • Hamsteri chinezi: Aceste hamsteri mici nu sunt la fel de comune ca și alte tipuri de hamsteri. Mulți oameni îi înșeală adesea pentru hamsterii pitici, dar nu sunt adevărați pitici. Ele cresc doar pentru a fi de 4 centimetri lungi.
  • Hamsteri pitici: Există mai multe soiuri de hamsteri pitici, cum ar fi Roborovskis și rușii și sunt similare cu hamsterii chinezi, dar mult mai frecvent găsiți în magazinele de animale de companie.
  • Hamsteri siriene: Hamsterii sirieni vin în mai multe variante de culoare și se deplasează cu nume diferite, cum ar fi aur, panda și urși de Teddy. Ele sunt mult mai mari decât hamsterii chinezi și chinezești și sunt cele mai frecvent văzute tipul de hamster.

Alegeți un hamster sănătos

Nu fiecare hamster din magazinul de animale de companie este în stare de sănătate optimă. Trecerea de la un crescător sau furnizor într-un magazin poate fi o perioadă stresantă pentru hamsterii pentru copii și ei se vor îmbolnăvi de multe ori. Alegeți an Hamster activ care nu arată ca are un capăt din spate umed sau ochi apoasă. Ambii ochi ar trebui să fie deschise și, în mod ideal, hamsterul va mânca sau va alerga în jurul cuștii. Dacă o cușcă pare să aibă câțiva hamsteri bolnavi, este probabil cel mai bine să evitați cumpărarea de hamster din acel grup de atunciBoli de hamsters sunt foarte contagioase.

Alegerea unui hamster ușor de îmblânzit este un alt factor de luat în considerare. Hamsterii tineri vor fi mai ușor de antrenat și de mână decât hamsterii mai în vârstă, care ar fi avut experiențe rele sau nu au interacționat niciodată cu oamenii.

Hamster cuști și consumabile

Sunt Multe opțiuni de cușcă de hamster Disponibil atât online cât și la animalele de companie, dar unele cuști sunt cu siguranță mai bune decât altele. Mai multe cuști pot arăta cool, dar nu sunt foarte funcționale și sunt extrem de dificil de curățat (cuștile cu tuburi colorate sunt un bun exemplu de acest lucru). Rezervoarele de pește nu sunt nici opțiuni bune pentru hamsteri, deoarece nu dispun de o ventilație adecvată. De asemenea, este posibil să fie de gând să considerați că rasele mai mici de hamster au nevoi diferite de cușcă decât soiurile siriane mai mari, deoarece spațiul de cușcă de perete poate determina dacă un hamster este capabil să fie sau nu evadare. Alegeți o cușcă care are o ventilație bună, este ușor de curățat, are spațiu pentru un hamster pentru a rula și a explora și nu va permite hamsterul tău să scape.

În interiorul cuștii de hamster va trebui să oferiți așternuturi moi și absorbante, o sticlă de apă, o roată de exerciții, o jucărie de mestecat, o casă și un fel de mâncare. Rețineți că hamsterii și trebuie să mestecați articolele, astfel încât lemnul, cardul, plasticul și alte elemente care pot fi mestecate nu pot dura foarte lungi în interiorul incintei.

Hamsteri de hamsteri

Majoritatea oamenilor presupun că o pungă cumpărată de magazin de semințe de hamster este ceea ce este cel mai bun pentru un hamster, dar de fapt ei au nevoie de o varietate de proteine, Fructe și legume pentru a le menține sănătoși și fericiți. Hamsterii pot alege și alege ceea ce doresc să mănânce din amestecuri de semințe și, prin urmare, nu vor primi o dietă echilibrată. Dar dacă oferiți o dietă peletată în loc de un amestec de semințe și completați-o cu o varietate de alte alimente sigure, veți furniza hamsterul dvs. cu tot ceea ce trebuie să prospere.

Îmbrăcăminte de mână

Hamsterii pot fi îmblânziți pentru a fi animale foarte dulci mici, dar pentru oricine a fost vreodată mușcat de unul, ei știu Hamster mușcă cu siguranta nu sunt distractive. Hamsterii tineri sunt de obicei mai ușor de manevrat, Dar puteți începe să învățați hamsterul să nu mușcați, asigurându-vă că nu o surprindeți. Încercați să nu vă treziți și, în schimb, atrageți-l să urcați pe mâna proprie, folosind un tratament gustos. Acest lucru vă va permite să obțineți încrederea hamsterului în timp și vă permite să vă alăturați și să vă țineți hamsterul, evitând în același timp să fiți mușcați. Hamsterii nu sunt animale agresive, dar dacă sunt speriate sau surprinse, pot mușca.

Jucării pentru hamsteri

Hamsterii trebuie să fie activi și să aibă îmbogățirea, astfel încât să nu se plictisească și supraponderali. De asemenea, au nevoie de jucării de mestecat pentru a-și păstra dinții îngrijiți și tăiați. Există A Varietate de jucării hamster care sunt concepute pentru a fi mestecate, astfel încât dinții tăi de hamster pot fi îngrijiți corespunzător, iar o roată de exerciții va permite unui hamster să ruleze cât de mult vor ei. De asemenea, pot fi achiziționate bile speciale pentru a permite unui hamster să ruleze în siguranță în afara casei sale cușine și alte opțiuni depozitate sunt disponibile pentru a vă oferi hamsterul cu un exercițiu amplu.

Hamsteri de reproducere

Hamster de reproducere nu este ceva ce proprietarul hamsterului casual ar trebui să facă. Este cel mai bine lăsat să crească crescătorii de hamster care reproduc pentru calități și temperamente specifice, dar se întâmplă accidente. Mulți proprietari noi de hamsteri care nu se confruntă cu un a Hamster gravidă După cumpărarea de la un magazin de animale de companie. Alimente suplimentare și o zonă liniștită de cuibărit în interiorul cuștii trebuie să fie furnizate unui hamster gravid.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Selectarea unui hamsterMerck Manual veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea hamsterilor de animale de companie