Alegerea celei mai bune cuști pentru hamsterul dvs. Sirian

Hamster sirian în cușcă comercială

Când alegeți o cușcă pentru dvs Hamster sirian, Trebuie să luați în considerare mai mulți factori. Cel mai important, doriți să alegeți o cușcă care este suficient de mare, în siguranță și ușor de curățat. Din păcate, multe cuști veți găsi la magazinul de animale de companie nu îndeplinesc toate aceste cerințe atunci când vine vorba de hamsteri sirrieni (Golden, Bear Teddy, Black Bear).

Stilul de cușcă

Alegerile dvs. principale vor fi între o cușcă de sârmă (de obicei pe o bază de plastic), o cușcă modulară din plastic (tipul cu multe compartimente și tuburi) sau un acvariu (cu un capac de plasă securizată). Fiecare stil de cușcă are avantaje și dezavantaje în ușurință Curățenie, ventilație și securitate.

Ușurința de curățare

În general, o cușcă de sârmă cu o tavă de plastic este cea mai ușoară pentru a curăța cablul de pe fund, curățați așternutul și ștergeți partea de sârmă după cum este necesar. Cu cât este mai complexă cusca, cu atât mai dificilă va fi curățată, ceea ce este foarte important dacă aveți în vedere o cușcă de plastic cu mai multe compartimente și Tuburi. Aceste cuști pot deveni o adevărată cămășie de curățat. Acvariile nu sunt greu de curățat, dar pot fi grele și ciudate să se ocupe de timpul de curățare. Cuștile de curățare nu este o sarcină distractivă, deci păstrarea ușoară va face deținând un hamster Mai multă distracție.

Ventilare

O cușcă de sârmă este ușor cea mai bună opțiune pentru ventilație. Tuburile și compartimentele închise ale cuștilor modulare din plastic pot inhiba fluxul de aer, astfel încât calitatea aerului și condensarea pot deveni probleme. De asemenea, acvariile pot avea, de asemenea, o ventilație inadecvată. Rețineți că deschiderea cuștilor de sârmă le oferă o ventilație excelentă, dar înseamnă că trebuie să păstrați cușca din schițe. Cuștile din plastic și acvariile oferă o protecție mai bună împotriva proiectelor.

mărimea

Scopul pentru un minim de 24 de centimetri cu 12 inci și cel puțin 12 inci înălțime. Cu toate acestea, pentru a vă păstra hamster Activ și fericit, încercați să obțineți o cușcă mai mare - când vine vorba de cuști de hamster, mai mare este întotdeauna mai bine.

Hamsterii sirieni au nevoie de un spațiu amplu pentru a alerga și a juca, iar spațiul real al cuștii este important pentru acest lucru. În general, multe cuști comercializate pentru hamsteri sunt prea mici pentru hamsterii sirieni. Rețineți că tuburile, compartimentele și roțile încorporate ale cuștilor modulare din plastic sunt prea mici pentru multe hamsteri siriene.

Casă de siguranță și siguranță

Spațiul dintre barele de pe o cușcă de hamster sirian nu ar trebui să fie mai mare de 1/2 inch. Barele orizontale vor permite o ocazie de a urca. Verificați ușile pe orice cușcă pentru a vă asigura că sunt sigure, deoarece hamsterii pot deveni destul de experți la deschiderea ușilor. Clipurile de șurub metalice, ca cele de la capătul unei lei de câine, pot fi tăiate la ușile "Blocare" pentru un nivel suplimentar de securitate pe ușile de sârmă. Dacă alegeți o cușcă cu mai multe nivele, asigurați-vă că nu există loc în care hamsterul dvs. ar putea cădea la distanță.

Cuști de hamster sirian și mestecat

Unitatea și capacitatea hamsterilor de a mesteca pot afecta tipul de cușcă pentru care sunt potriviți. Cuștile de sârmă au multe avantaje, dar unele hamsteri devin aproape obsesive despre mestecarea barelor. Dacă furnizarea de jucării ample de mestecat și bustatoarele de plictiseală nu ușurează mestecarea, comutarea la o cușcă solidă poate fi cea mai bună opțiune. De asemenea, atunci când alegeți o cușcă de plastic, asigurați-vă că nu există margini sau crestături expuse de plastic în cazul în care un hamster poate începe să mestece cușcă sau dvs Hamsterul este probabil să scape la un moment dat. Acvariile sunt, în general, de mestecat (dar asigurați-vă că capacul este sigur).

Roți

Hamsterii ar trebui să aibă Roți, Dar este important ca hamsterii sirieni să se asigure că roata este suficient de mare. Roțile construite în cuști din plastic sunt uneori prea mici pentru hamsterii sirieni. În mod ideal, roțile ar trebui să aibă o suprafață solidă și fără bare transversale pentru suport, astfel încât să nu se prindă membre sau alte părți ale corpului.

Adâncimea de pat

Indiferent de stilul de cușcă pe care îl utilizați, asigurați-vă că puteți oferi un strat frumos de adâncime așternut pentru burrowing. Acest lucru este cel mai important pentru cuștile de sârmă - alegeți unul cu o tavă adâncă pentru a permite un strat frumos de pat de așternut, și, de asemenea, pentru a reduce cantitatea de lenjerie de pat Hamsterii dvs. vor împinge sau va ieși din cușcă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea celei mai bune cuști pentru hamsterul dvs. Sirian