Determinați dacă un hamster este sau nu animalul potrivit pentru dvs

Există o serie de factori importanți pentru a lua în considerare atunci când se decide dacă a hamster este animalul potrivit pentru tine și familia ta. Există o serie de soiuri de hamsteri și tind să varieze în caracteristici și să arate, pe baza soiului. În timp ce toți hamsterii au în jurul aceleiași vieți și au nevoie foarte mult Îngrijire similară, asigurați-vă că ați ales hamsterul (sau hamsterii) care este cel mai potrivit pentru dvs.

Tipuri de hamsteri

Acestea sunt cele trei tipuri cele mai comune de hamsteri care sunt de obicei de vânzare în magazinele de animale de companie. Diferite specii de hamsteri nu ar trebui să fie niciodată păstrate împreună. Hamsterii de animale sunt, în general, adăpostiți singuri, deoarece femelele mature și bărbații tind să fie agresivi unul față de celălalt.Dacă alegeți să aveți mai multe hamsteri într-o singură cușcă, asigurați-vă că ați determinat sexul hamsterului și vizitați doar un singur sex. Dacă aveți genuri mixte într-o cușcă, probabil că veți avea bebeluși de hamster în curând.

  • Hamsteri siriene sunt cele mai frecvente tipuri de animale de companie. Acestea ar trebui păstrate una într-o cușcă (se vor lupta dacă se păstrează împreună). Ele pot fi destul de tâmpenite și ușor de manevrat.
  • Hamsteri pitici (Campbell`s și Winter alb Hamsters Rusia, Hamsterii Roborovski) sunt mai sociali și sunt probabil mai bine păstrați cu alții din aceeași specie, dar ar trebui introduse ca o pereche la o vârstă fragedă. Rapid și agil, sunt puțin mai greu de manevrat.
  • Hamsteri chinezi sunt similare în mărime la hamsterii pitic, dar nu un adevărat hamster pitic. Uneori se întâlnesc cu alte hamsteri chinezi, dar de multe ori nu fac. Acest tip tinde să fie destul de prietenos, dar este, de asemenea, foarte rapid și agil.

Durată de viață

Diferitele soiuri de hamsteri au puțin diferite durate de viață așteptate, totuși, toate soiurile par să trăiască timp de aproximativ 2 ani.

Dimensiune și habitat

Diferitele soiuri de hamster au o gamă destul de semnificativă de dimensiuni fizice. Asigurați-vă că ați înțeles cât de mare este de așteptat să crească și să aibă un habitat de hamster care este potrivit pentru hamsterul dvs. de dimensiuni.

  • Hamster sirian: 6-8 inci
  • Dwarf Campbells Hamster rusesc: 4 inci
  • Dwarf Winter White Hamster rus: 3.5-4 inci
  • Roborovski hamster: aproximativ 2 inci
  • Hamsteri chinezi: aproximativ 4 inci (10 cm) - și, spre deosebire de alte hamsteri, au și o coadă vizibilă.

Va trebui să selectați o cușcă care este suficient de mare, în siguranță și ușor de curățat. Din păcate, cuștile standard pe care le veți găsi la magazinul de animale de companie nu sunt "o mărime care se potrivește tuturor" în ceea ce privește soiurile de hamster. Un hamster sirian va avea nevoie de un alt tip de cușcă decât un hamster chinez.

Ca întotdeauna, dacă aveți întrebări despre tipul de hamster și nevoile specifice de îngrijire, asigurați-vă că discutați cu oamenii la un magazin de animale de companie sau cu medicul veterinar.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Miedel, Emily L., și F. Claire Hankenson. Biologie și boli de hamsteriMedicină animală de laborator, 2015, pp. 209-245. Elsevier, DOI: 10.1016 / b978-0-12-409527-4.00005-5

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Determinați dacă un hamster este sau nu animalul potrivit pentru dvs