Pitwarf winter alb hamsteri ruși: profilul speciilor

Hamster rusesc pitic în grădină

Dwarf Winter White Hamsteri ruși sunt mici, cuddly și pot face Marele animale de companie, Mai ales pentru adolescenți și adulți. Dacă aceasta este prima dată când vă îngrijiți de un hamster, începeți cu un hamster solitar. În timp ce sunt similare cu cele mai mari Hamsteri siriene și Hamsterii Rusiei lui Campbell, sunt mai docile. Tehnicile selective de reproducere au produs câteva culori diferite și modele.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Hamster alb de iarnă de iarnă, hamster siberian

Nume stiintific: Phodopus Sungorus

Dimensiunea adulților: 3.5 până la 4 inci

Speranța de viață: 1.5 până la 2 ani

DWARF de iarnă de iarnă comportament hamster și temperament

DWARF Winter alb Hamsterii ruși sunt nocturni, dar pot fi activi pentru perioade scurte în timpul zilei. Ei fac animale de companie excelente și sunt, în general, destul de bune. Ele sunt mai tolerante la manipulare decât alte tipuri de hamsteri și sunt mai puțin susceptibile de a mușca sau nip - totuși, această rasă poate fi veche și uneori poate fi prea rapidă și provocatoare să se ocupe de copiii mai mici.

Spre deosebire de hamsterii sirieni, hamsterii din Rusia alba de iarna pitica sunt sociale cu speciile lor si pot fi pastrate in perechi sau grupări de același sex, dar de obicei numai dacă sunt introduse la o vârstă fragedă. Nu adăugați adulți sau hamsteri noi într-un grup. Chiar și unii hamsteri care au fost crescuți împreună pot deveni teritoriali și trebuie să fie separați pe măsură ce îmbătrânesc. Feriți-vă de perechi sau grupuri de sex mixte - ele vă vor transforma habitat într-o Rezervorul de reproducere, care poate produce o gunoi la fiecare trei săptămâni.

Nu expuneți hamsteri la alte animale de companie - le poate sublinia. Pisicile le pot vedea ca animale de pradă.

Locuințe Hamster alb de iarnă

Aceste mini hamsteri sunt destul de puține că pot stoarce între barele multor cuști de hamster. Opțiunea cea mai bună este un rezervor de tip acvariu pentru locuințe. În timp ce o dimensiune minimă este de 24 de centimetri lungime și de 12 centimetri lățime (cu privire la dimensiunea unui acvariu de 20 de galoane), este de preferat un rezervor mai mare. Asigurați-vă că partea de sus permite ventilația și asigurați-vă că este sigur.

Acoperiți partea de jos a rezervorului cu 2 până la 3 inci de pat moale. Noul dvs. animal de companie vă poate bucura să vă bucurați de așternut în pat pentru a rămâne cald, mai ales în timpul iernii. Substratul poate include rasuri de pădure, hârtie mărunțită sau o marcă comercială de așternut. Evitați rasurile de lemn de cedru sau de pin, deoarece eliberează compuși volatili care vă pot face rău animalelor de companie.

Hamsterii au nevoie de activitate și roțile de exerciții reprezintă o modalitate excelentă de a vă menține PET-ul potrivit și fericit. De asemenea, puteți oferi structuri și tuburi de alpinism, dar nu creați o structură din care hamsterul dvs. poate avea o cădere semnificativă. Tuburi, în timp ce distractiv, pot fi complicate pentru a curăța. De asemenea, asigurați-vă că alegeți un tip care oferă ventilație. Oferă o cutie mică sau cutie de cuibărit în interiorul cuștii pentru ca animalul dvs. să se ascundă sau să doarmă.

2 tipuri comune de rasuri de lemn care nu pot fi sigure pentru animalul dvs. de companie

Alimente și apă

Hamsterii pot ajunge Nutriție completă cu alimente peletizate disponibile la magazinele de animale de companie. Selectați un tip destinat hamsterilor, spre deosebire de șoareci sau șobolani. Oferă aproximativ 1 până la 2 linguri în fiecare zi într-un castron ceramic mic.

De asemenea, vă puteți hrăni cu animalele de companie o gamă largă de alimente proaspete și tratamente, inclusiv multe fructe, legume, cereale integrale și paste. Cu toate acestea, unele alimente pot fi toxice sau periculoase, inclusiv fasole brut, cartofi brut, migdale, fructe citrice, usturoi și ceapă.

Furnizați hamsterul dvs. cu o alimentare proaspătă și curată. Puteți păstra un vas ceramic de apă în cușcă sau atârnați o sticlă din partea laterală a cuștii. Verificați în mod regulat că duza de apă funcționează și schimbă zilnic apa.

Probleme comune de sănătate

Hamsterii sunt de obicei rezonabili animale de companie, dar asigurați-vă că aveți un Exotice veterinar În cazul unei situații de urgență. Unele probleme comune de sănătate în hamsteri pot include:

  • Leziunile de la cădere, lupte cu colegi de cușcă sau run-in-uri cu obiecte ascuțite
  • Infecție respiratorie
  • Coadă umedă (diaree), tratabil cu antibiotice
  • Abceses
  • Probleme cutanate (acarieni)

Veți ști dacă animalul dvs. de companie este incomod când vedeți unul sau mai multe dintre aceste semne de rănire sau maladie: pierderea poftei de mâncare, pierderea energiei, lipsa de a socializa (ascunde), zgârierea excesivă sau pierderea părului, strănutul, șuierătoare sau evacuarea din nas sau ochi și diaree sau umezeală în jurul coadă. Dacă hamsterul dvs. pare să fie bolnav sau rănit, îl puteți menține calm prin păstrarea caldă și apoi, contactați medicul veterinar.

Achiziționați hamsterul alb de iarnă de iarnă

Puteți găsi hamsterii de iarnă de iarnă de iarnă de iarnă în magazinele de animale de companie, dar din moment ce sunt foarte asemănătoare cu hamsterii ruși Campbell (mai frecvent găsiți), magazinele de animale de companie se identifică în mod greșit greșit. Ei vin de obicei de la 15 la 25 de dolari.

Aceste hamsteri mici sunt, de obicei, o culoare gri închis pe spatele lor cu o bandă neagră dorsală de-a lungul centrului din spate. Blana de pe burtă este albă. Cu toate acestea, în timpul iernii, blana din spate se poate transforma în grade albe la diferite (o schimbare declanșată de schimbări în lungimea zilei). Aceste hamsteri au, de asemenea, picioarele furioase. Vă puteți spune că aveți un hamster alb de iarnă dacă are un corp mai compact, rotunjit, cu o față mai scurtă. Soiul Campbell are un corp mai slab, elegant și o față asemănătoare cu șoareci cu urechi mai mari.

Pentru a fi sigur că cumpărați un oraș alb pitic alb, obțineți hamsterul printr-un crescător de reputație. Mulți crescători de reputație aparțin cluburilor locale sau regionale (sau grupurilor mai puțin formale) cu membri care se reproducă și prezintă hamsteri într-o anumită zonă geografică. Puteți întâlni adesea crescătorii și cumpărați hamsteri la tabelele expozantului de spectacole de hamster sau expo-uri PET.

Dacă cumpărați hamsteri în persoană, asigurați-vă că animalul pe care îl cumpărați pare sănătos, alertă și energic. Ar trebui să aibă ochi strălucitori, un strat strălucitor, o coadă uscată și nici o descărcare nazală sau de ochi. Verificați calitatea lenjeriei pentru a fi siguri că este curată și asigurați-vă că partenerul dvs. PET PET sunt în stare bună de sănătate.

Hamsteri asemănători pentru animalele de companie la rușinea albului

Dacă sunteți interesat de hamsterii pitic, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de hamsteri care poate fi noul dvs. animal de companie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hamsteri piticiClinica veterinară Acadiana

  2. Hamster pitic. Westside Animal Hospital, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pitwarf winter alb hamsteri ruși: profilul speciilor