Campbell`s dwarf hamster rus: profilul speciilor

Campbells hamster dwarf care rulează în roți boghi

Hamsterii ruși ai lui Campbell sunt hamsteri mici, care fac animale de companie afectuoase - deși au nevoie de socializare sau pot fi predispuși la supunere. Ele sunt una dintre cele mai rapide hamsteri, uneori făcând dificilă păstrarea lor. Își primește numele de la Charles William Campbell, primul occidental pentru a captura și a numi unul în Asia în 1904. În sălbăticie, ei sapa de umeri adânci, pe care ei se leagă cu lână și ierburi pentru a se menține cald în timpul iernii. Creșterea selectivă a produs hamsterii Campbell într-o mare varietate de Culorile și modelele de acoperire.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Hamsterul rus al lui Campbell

Nume stiintific: Phodopus Campbelli

Dimensiunea adulților: 2 inci

Speranța de viață: 2 ani

Campbell`s pitic rus hamsterbehavior și temperament

Campbell`s hamsterii ruși ruși sunt nocturne, dar pot fi active pentru perioade scurte de timp și în timpul zilei. Ei fac excelent animale de companie, Dar ei ar putea să-și piardă dacă se simt amenințați. Pentru că sunt mici și rapide, ele pot fi o provocare de a se ocupa, în special pentru copiii mici. Ele sunt prietenoase și nu vă deranjează să fie animale de companie sau deținute - dacă le puteți ține la ele.

Spre deosebire de Hamsteri siriene, Un alt tip de hamster pitic, hamsterii lui Campbell sunt sociale cu specia lor și pot fi păstrate în perechi sau grupuri de același sex, dacă sunt prezentate una de cealaltă la o vârstă fragedă. Nu este o idee bună să introduceți adulți sau noi hamsteri într-un grup. Ocazional, hamsterii care au crescut împreună ar trebui să fie separați dacă se vor izbucni în lupte.

Locuind hamsterul rus al lui Campbell

În timp ce este posibil să găzduiască un hamster rus al lui Campbell într-o cușcă de hamster, este posibil să nu fie o dovadă. Un acvariu sau o altă cușcă solidă cu un vârf ventilat, dar este de preferat.

Așezați un substrat de rasuri de lemn de aspen sau fibre de celuloză natural neschimbate în partea de jos a cuștii. Păstrați cuștile bine curățate pentru a preveni acumularea amoniacului de la carcasa acumulată de urină - solidă face ventilația mai dificilă.

Hamsterii dorm, de obicei, într-o cutie de cuibărit pe care le oferiți pentru ei. În timp ce cardul sau structura din lemn nu vă va afecta animalul de companie, cea mai bună opțiune este o colibă ​​de hamster ceramică. Acestea sunt mestecați și ușor de curățat. Ele vin, de asemenea, într-o mare varietate de forme și culori adorabile.

Puteți să vă dați tuburile de hamster și compartimentele pentru a explora. Acest sistem funcționează de obicei bine pentru un singur hamster. Mai multe hamsteri au nevoie de mai multă cameră. Spațiile strânse, constrictive duc la o probabilitate mai mare de comportamente teritoriale sau de luptă.

Furnizați hamsterii dvs. cu jucării masticabile și o roată de exerciții pentru a le menține distrați și se potrivesc. Hamsterii le place să rămână cald și să se exercite ca o modalitate de a păstra toasty.

De asemenea, puteți oferi un hamster un container "baie de nisip", care este un recipient mic, cu nisip, astfel încât hamsterii să se poată curăța. Hamsterii pot, de asemenea, să adopte aceste containere de baie de nisip ca cutii de gunoi de hamster, care pot face acest lucru chiar mai ușor de curățat cușca.

Avertizare

Evitați podelele de sârmă, deoarece acestea pot deteriora picioarele de hamster. Asigurați-vă că ați evitat lemnul de cedru sau rasurile de pin, deoarece acestea pot fi dăunătoare pentru hamster-paie și fânul poate fi, de asemenea, o problemă deoarece ei pot răni punga de obraz al unui hamster.

Aspen Shavings de lemn lucrează ca lenjerie de pat?

Alimente și apă

Hamsterii ar trebui să aibă acces constant la alimente și apă. Un castron alimentar ceramic funcționează bine, deoarece este prea greu de mestecat și prea greu de a bate peste. Păstrați o sticlă de apă atașată la cușcă, verificați în mod regulat duza de minge pentru a vă asigura că funcționează și asigurați-vă că este întotdeauna umplut cu apă dulce zilnic.

Selectați pelete de hamster de înaltă calitate sau amestecuri de alimente preambalate și dați 1 până la 2 linguri pe zi. Peletele vor alcătui majoritatea dietei Hamster, dar puteți oferi, de asemenea, hamster tratate sau alimente proaspete (boabe sau legume). Aceste alimente suplimentare nu ar trebui să reprezinte mai mult de 10% din dieta lor (1/2 lingurita la fiecare cateva zile). Și, dacă animalul dvs. începe să aibă diaree, eliminați elementul alimentar.

Verificați cu atenție opțiunile de alimente proaspete, totuși, deoarece unele (cum ar fi avocado, migdale, boabe crude) sunt dăunătoare sau toxice. Evitați fructele de mare zahăr sau mierele tratamente, deoarece hamsterii pitici sunt predispuși la diabet zaharat.

Probleme comune de sănătate

Hamsterii piticului lui Campbell sunt susceptibili la diabet zaharat. Dacă prindeți problema devreme, este posibil să puteți evita probleme prin schimbarea dietei PET. Semnele de diabet zaharat includ băuturi excesive și urinare, starea de acoperire slabă, energia scăzută, tremurând și comportamente negative.

Hamsterii și cele mai mici rozătoare sunt, de asemenea, predispuse la coada umedă, care este diareea adusă de o supraaglomerare a bacteriilor în sistemul digestiv. Este foarte contagioasă pentru alți rozătoare și trebuie tratată rapid cu antibiotice sau altfel ar putea ucide hamsterul.

Achiziționarea hamsterii rusești a lui Campbell

Dacă sunteți sigur că doriți ca un hamster rusesc rusesc Purebred Prafier, ar trebui să cumpărați animalul de companie de la un crescător. Aceste hamsteri au de obicei blană gri-maro pe spatele lor cu o bandă mai întunecată de-a lungul centrului spatelui lor. Blana se schimbă într-o culoare cremoasă pe laturi și este mai alb pe burtă. Hamsterii lui Campbell au înfundat picioarele.

Magazinele de companie poartă o gamă de hamsteri, dar există o șansă bună că veți termina cu un hibrid. Hamsterul Campbell este adesea confundat pentru vărul său, White de iarnă pitică - sunt două specii diferite. Whar White are un corp mai compact, rotunjit, cu o față mai scurtă, între timp, Campbell are un corp mai slab, elegant și o față asemănătoare cu șoareci cu urechi mai mari. Hamsterul pe care îl achiziționați într-un magazin de animale de companie este de obicei un hibrid al acestor două specii. Vă puteți aștepta să plătiți 15 $ la 25 USD pentru un hamster.

Dacă cumpărați unul dintr-un magazin de animale de companie, proprietarii de magazin nu pot să vă sex cu precizie pe animalul dvs. de companie. Ați putea să vă încheiați din neatenție cu a Femeia gravidă. Când alegeți animalul de companie, examinați hamsterul pentru a vă asigura că ochii lui sunt strălucitori, haina este strălucitoare și este plină de energie. Verificați recumul pentru a vă asigura că nu este umed, ceea ce este un semn al unei tulburări de coadă umedă. Verificați cușca și alți hamsteri pentru a vă asigura că mediul este curat și niciunul dintre celelalte hamsteri nu pare să aibă probleme de sănătate.

Hamsteri asemănători pentru animalele de companie la piticul Campbell rus

Dacă sunteți interesat de hamsterii pitic, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de hamsteri care poate fi noul dvs. animal de companie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hamster piticWestside Animale Spitalul, 2020

  2. Campbells rus HamsterConsiliul Național de Hamster

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Campbell`s dwarf hamster rus: profilul speciilor