Îngrijirea hamsterilor roborovski

Hamster

Cel mai mic și mai rapid dintre orice hamster, Robul sau Roboul este de dimensiunea unei fasole atunci când este născută și când este complet crescută nu este mai mare decât degetul mare al unui adult, sau 2 până la 3 inci. Aceste creaturi mici timide au provenit din deșerturile din Mongolia, China și Rusia.

Dwarf Roborovski hamsteri sunt ființe curioase care nu le place să fie ținute. Ele sunt mulțumiți să socializeze cu propria lor fel în timp ce vă uitați din afara casei lor.

1:52

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre hamsterul mic și rapid Roborovski

Stabilirea casei dvs. ROPOS

În timp ce firul cuști face curățenie mai ușoară, este dificil să găsești o cușcă de sârmă suficient de mare, care să-ți păstreze roborovskisul conținut, dar cu suficient spațiu pentru a le lăsa să fugă și să se joace. Deci, optați pentru o sticlă mare sau un acvariu de plastic - 24 inci cu 12 inci și cel puțin 12 inci înălțime pentru două și adăugați 12 cu 6 inci pentru fiecare adăugare. Acoperiți casa hamsterilor cu plasă pentru a permite circulația aerului și pentru a împiedica obiectele străine să cadă accidental în cușcă.

Acoperiți partea inferioară a cuștii cu cel puțin 1 1/4 centimetri de rasuri, ceea ce vă permite animalelor de companie la burrow. Evitați rasurile de lemn de cedru sau de pin, care vă pot pune în pericol animalul de companie. Roborovski hamsteri pitici Dragostea Activitatea și jucăriile, astfel încât să nu scoți pe roți, tuburi de hârtie de toaletă și alte jucării. Este mai bine să oferiți fiecărui ROPO cu jucării proprii, deci dacă cumpărați pentru unul, cumpărați pentru toți. Care merge și pentru sticle de alimentare și de apă. Ca o regulă de degetul mare, nu puneți mâncarea sau jucăriile în cazul în care unul dintre animalele dvs. de companie poate colânda altul.

Hrăniți o calitate bună Hamster Food suplimentat cu cantități mici de alimente proaspete pentru a menține o sănătate bună.

Comportamentul și temperamentul hamsterilor Roborovski

Hamsterii Roborovski sunt nocturni, astfel încât ei se trezesc de obicei la amurg și sunt activi noaptea. Ele sunt, în general, blânde și rar, dar sunt foarte rapide și agile care le face dificilă. Este recomandabil să le gestionezi într-o zonă în care vor fi ușor de prins dacă scade (peste o cutie mare, de exemplu). În timp ce hamsterul dvs. este cel mai fericit dacă renunți la tratate cu alimente, acesta poate fi instruit să ia tratamente de la mâna ta. Să vă odihniți ușor mâna, cu palmă, cu tratamentul în degete. Curiozitatea naturală va face restul.

Caracteristicile hamsterilor Roborovski

Hamsterii Roborovski sunt sociali și sunt păstrate în mod ideal în perechi sau grupuri de același sex. Este mai bine să stabilești gruparea sau perechile când hamsterii sunt tineri. Nu introduceți niciodată un nou ROBO unui grup stabilit. Nou-veniții nu pot trăi mult dacă o faceți. Dacă totul merge bine, animalele de companie ar trebui să trăiască aproximativ trei ani.

Colorarea naturală a hamsterii Roborovski este maro nisipoasă pe spatele lor, cu o burtă albă. În sălbăticie, acest lucru le permite să se amestece cu împrejurimile de deșert. De asemenea, au semne albe distinctive asupra ochilor lor. Există o varietate de fata albă de hamster roborovski, dar nu este la fel de obișnuit.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hamster Informații de bazăArizona Spitalul Animal Exotic

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea hamsterilor roborovski