8 Fapte distractive despre hamsteri

hamster

Părinții știu cum este când cei mici încep să ceară un animal de companie. Având o mulțime de responsabilitate, mai mult decât acești copii își dau seama. Acesta este motivul pentru care Papas și Mamas încearcă să evite obținerea unuia și de a ajunge să aibă o altă creatură vie pentru a avea grijă de. De exemplu, câinii vor trebui luați pentru plimbări zilnice, ca să nu mai vorbim de pauze de toaletă. Pisicile au nevoie de multă atenție, pe care părinții nu le pot da întotdeauna.

Cu toate acestea, nu toate animalele de companie vor necesita o mulțime de îngrijire, în mod specific mai mici animale care trăiesc în cușcă proprie ca hamsterul. Aceste creaturi mici pufoase sunt unul dintre aceste "animale de companie" care sunt prietenoase și cuddly. Ele sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru cei care caută animale mici.

hamsteri

Pentru cei care doresc să învețe un pic mai mult despre aceste animale cuddly mici, iată câteva fapte interesante.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cască de hamster

Cum au fost "descoperite"

Hamsterii sirieni sunt cele mai populare tipuri de hamsteri care au fost adoptate ca animale de companie, desi exista diferite tipuri care exista in intreaga lume. Ele sunt numite astfel încât au fost descoperite în deșertul sirian cu aproximativ 100 de ani în urmă. Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca hamsteri de aur sau hamsteri de ursuleț. Acest tip trăiește în mod normal de aproximativ 2 până la 3 ani și crește până la 6 inci lungime.

Ele sunt creaturi de noapte

Hamsterii sunt creaturi nocturne și vă puteți aștepta ca ei să fie destul de zgomotos în noapte. Aceasta înseamnă că nu ați dori să le în dormitor și să vă păstrați noaptea. Când sunt treji și activi, ei iubesc alergând pe roțile din cușcă, astfel încât acestea sunt altceva decât liniștite. În timpul zilei când dorm, ar trebui să se afle într-o zonă întunecată și liniștită. Nu este o idee bună să le deranjezi și în schimb, ar trebui să fie lăsați singuri pentru a dormi.

În legătură cu o postare: Accesorii de hamster

Sunt hoarderi

Îi place să-și închidă mâncarea pe obraji. Aici au buzunare mici sau pungi de obraz și își păstrează mâncarea acolo pentru a fi mâncați mult mai târziu. Aceste pungi sunt mari, deoarece acestea pot extinde până la umeri. Numele lor, hamster, vine de la cuvântul german hamstertern, adică "să se lase."

Fapte de hamster

Hamster Food este o combinație de pelete, niște nuci și semințe și legume proaspete cum ar fi spanacul, morcovi, și mere.

Îi place să fie singuri

Hamsterii sirieni nu le place să aibă o companie și vor lupta cu orice colegiu. La vârsta de 6 până la 10 săptămâni, încep să devină teritorială, deci este o idee bună să le despărțiți de acest moment.

Ei dorm în spații închise

Îi place să se umezească și să doarmă, așa că ar trebui să includeți lucruri cum ar fi mici flori sau chiar tuburi de prosoape de hârtie pentru ca ei să doarmă. Pentru a face moale, utilizați hârtie mărunțită sau fân timothy. Roșii de pin și cedru nu sunt o idee bună deoarece pot duce la probleme respiratorii. În același timp, orice tip de rasuri de lemn, coajă de porumb sau cochilii de nuc nu sunt, de asemenea, adecvate deoarece produc praf și nu pot fi digerate dacă hamsterul le mănâncă. În cele din urmă, au nevoie de materiale pentru cuiburi ca prosoape albe de hârtie sau hârtie mărunțită.

Ele sunt dentipte tot timpul

Dinții de hamster cresc continuu, motiv pentru care au întotdeauna nevoie de ceva de mestecat. Dinții lor vor rămâne sănătoși și uzate. În acest scop, puteți achiziționa blocuri de lemn și jucării care sunt făcute din fân. Cu toate acestea, rămâneți clar de lucruri din cedru, pin și plastic moale, deoarece sunt dăunătoare pentru hamsterul dvs. dacă se termină să o mănânce.

Ei ar trebui să viziteze medicul veterinar de multe ori

Pentru a vă menține animalul sănătos și pentru a vă da o viață lungă, ar trebui să o aduceți în mod regulat la biroul VET. Decuparea dinților se poate face și în mod obișnuit. Dacă animalul dvs. de companie pare să fie bolnav, cum ar fi suferința de un nas curbat, diaree sau se agită și are leziuni ale pielii, consultați imediat un veterinar.

Îi place să lucreze

Hamsterii au un metabolism ridicat, motiv pentru care au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Pentru a le păstra fericiți și distrați, asigurați-vă că au o Hamster Roata. Există, de asemenea, bile de hamster clare din plastic pe care le pot folosi pentru a se rostogoli pe podea. Cu toate acestea, asigurați-vă că păstrați un ochi pe mingea de hamster pentru a evita rănile dacă acesta scade de pe o masă sau pe scări.

În concluzie, aceste fapte dovedesc cât de ușor de hamsterii sunt ca animale de companie. Mai mult decât atât, copiii vor iubi să-i vadă alergând pe roată sau minge, deoarece aceste animale mici și blană sunt minunate să aibă în jur.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Fapte distractive despre hamsteri