Poate hamsterii mănâncă morcovi? Ce trebuie sa stii

Poate hamsterii să mănânce morcovi?

Hamsterii sunt animale adorabile drăguțe care fac animale de companie ideale pentru casă. Ei nu iau prea mult spațiu în camera dvs. și sunt animale de companie excelente pentru copiii dvs. Hamsterii nu necesită multe întreținere. Ele sunt destul de ușor de a avea și îngrijesc în principal datorită dimensiunii lor. Specii diferite vin în diferite forme și dimensiuni. Aceasta include hamsterul pitic, hamsterul chinez, hamsterul sirian, si mult mai mult.

Hamsterul dvs. de companie nu necesită o mulțime de alimente - datorită dimensiunii sale, dar au nevoie de un bun Selectarea alimentelor pentru a le menține sănătoși. Hamsterii sunt îndrăgostiți de fructe, semințe și legume și se hrănesc bine pe acestea. Asigurarea unei diete echilibrate sănătoase pentru hamsterul dvs. este o necesitate, deoarece depinde de acestea să prospere. Deci, dacă vă întrebați încă ", hamsterii mănâncă morcovi?", Citiți mai departe pentru a descoperi tot ce trebuie să știți despre dieta hamsterului dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hamster alimente

Hamster și morcov

Hamsteri și morcovi

Hamsterii cel mai cu siguranță pot mânca morcovi, deoarece deja iubesc fructele și legumele. Morcovii sunt dulciuri tratate pentru a avea în jur și oferă o mare satisfacție mare de companie atunci când mănâncă - de aceea sunt foarte probabil să atragă niște morcovi pentru a mânca mai târziu. De aceea este bine să vă serviți ocazional porțiunile mici de hamster de morcovi cel puțin de două ori pe săptămână ca supliment pentru mesele lor.

Mulți hamsteri pot iubi morcovi, dar nu toți fac totuși. Ar trebui să luați notă de hamsterul dvs. atunci când se îndreaptă, dar refuză să mănânce morcovi, ei nu pot să-i placă. Luați în considerare o alternativă care ar fi o alegere sănătoasă pentru ei când morcovii nu sunt cei mai buni.

Beneficiile de sănătate ale morcovilor pentru hamsteri

Morcovii sunt minunați pentru hamsterii dvs. Ele sunt ambalate cu multe substanțe nutritive care sunt esențiale pentru a vă menține animalul sănătos și puternic. Morcovii au niveluri ridicate de calciu și vitamine A și C. Ele contribuie la menținerea fermei de dinți și puternice a hamsterului și a le-a oferit o viziune bună și păstrarea creierului lor activ.

  • Vitamina A vă asigură că hamsterul dvs. crește într-un mod sănătos. Protejează vederea hamsterului dvs. și este un antioxidant puternic care protejează împotriva anumitor tipuri de cancer.
  • Vitamina C Îmbunătățește sistemul imunitar al hamsterului și se află în afara bolii de inimă. Acesta întărește vasele de sânge ale hamsterului dvs. și promovează vindecarea și restaurarea pe tot corpul. Vitamina C din morcovi ajută la prevenirea scorbului și reparațiilor țesutului corpului mai repede pentru hamsterul dvs.
  • Calciul din morcovi este responsabil pentru acordarea de dinți și oase mai puternice de hamster. Menține mânerul ferm al dinților și îl păstrează frumos și solid în orice moment.

Un lucru de observat este că morcovii conțin o cantitate sănătoasă de umiditate și astfel vă menține hamsterul hidratat. Din această recenzie putem vedea că morcovii sunt absolut sănătoși pentru hamsterul dvs., deoarece asigură că hamsterul dvs. primește mineralele necesare pentru a le menține active și a sunetului mental în orice moment. Acum, deși morcovii conțin multe beneficii pentru sănătate pentru hamsterul dvs., consumându-l excesiv poate fi periculos și pentru ei.

În legătură cu o postare: Sticlă de apă pentru hamsteri

Morcovi proaspeți

Riscurile de sănătate ale morcovilor pentru hamsteri

Așa cum am menționat, hamsterii iubesc morcovii și nu ar fi timid de la nibbling pe ei. Dar fiți avertizat că o dietă mare de morcov în hamsterul dvs. care prezintă riscuri de sănătate după cum urmează:

  • Diabet - Hamsterii sunt predispuși la diabet zaharat. Ar trebui să verificați aportul de zahăr din hamsterul dvs. și să reglați cât de mult și cât de des consumă hamsterul dvs. alimente mai dulci. Morcovii conțin o cantitate de 4.7 grame de zahăr la 100g de morcov și ar trebui să fie administrate numai hamsterii ocazional. Dr. Carol Osborne (Chagrin Falls Center Veterinară - Ohio) afirmă că dând morcovi în cantități mici la hamsterul tău este suficient pentru ei.
  • Diaree și pietre vezice - niveluri foarte ridicate de calciu, vitaminele A și C pot provoca diaree și pietre vezice în hamsteri.

O dietă alternativă pentru hamsteri

Deci, probabil că hamsterul tău iubește morcovii, dar vrei să reglementezi suma pe care o ia? Sau poate că hamsterul dvs. nu-i plac nici măcar morcovi, dar totuși doriți o opțiune sănătoasă pentru el? Ei bine, avem câteva varietăți de fructe, legume, nuci și semințe pentru tine de a alege de la hamsterul tău. Consultați întotdeauna veterinarul dacă sunteți vreodată nesigur de cât și cât de des ar trebui să hrăniți aceste alimente la hamsterul dvs.

  • Struguri - strugurii sunt sănătoși pentru hamsterul dvs., dar ar trebui, de asemenea, luați în mod moderat ca și cu morcovi datorită conținutului ridicat de zahăr.
  • Brânză - Furnizarea de brânză cu conținut scăzut de grăsimi la hamsterul dvs. adult este, de asemenea, o opțiune excelentă pe care o puteți lua în considerare.
  • Ananas - Ananasul sunt, de asemenea, o altă alegere sănătoasă pentru hamsterul dvs. Ele sunt dulci și suculente, conținând un nivel de vitamina C care este sănătos pentru hamsterul tău. Controlul porții din nou este crucial aici.
  • Nuci - Hamsterii iubesc nuci, iar nucile vor fi bune pentru ei. Ele sunt sănătoase și ar oferi hamsterul dvs. doar cu cantitatea potrivită de nutrienți de care au nevoie.

Alte fructe, legume și semințe care pot fi considerate, precum și includ:

  • Semințe de dovleac
  • Varză
  • Kale
  • Brocoli
  • Piersici

Hamster mănâncă în interiorul cuștii

A rezuma

Hamsterii iubesc, în general, diferite tipuri de fructe, legume și semințe și ar fi fericiți în cuștile lor atunci când sunt prevăzute cu acestea. Este bine să știți că, deși pot iubi tot ce le dați hamsterii pot fi destul de pretențioși. Ei pot alege să mănânce anumite fructe și semințe peste alții. Este bine să deveniți conștienți de preferințele animalului dvs. de companie și să faceți selecția pe care o iubesc cel mai bine.

Simțiți-vă liber să oferiți hamsterului dvs. o varietate de mese, cum ar fi struguri, mere, brânză, stafide, spanac, morcovi, pelete și un număr întreg mai mult. Crucial, nu uitați să oferiți apă proaspătă pentru ca animalul dvs. mic pentru a-l păstra bine hidratat în orice moment. Dacă rămâneți la aceste linii directoare, hamsterul dvs. va primi o dietă bine echilibrată.

Morcovii sunt o modalitate excelentă de a merge în timp ce conțin cantitatea potrivită de vitamine și minerale care sunt bune pentru hamsterul dvs. Cu toate acestea, este întotdeauna sigur să oferiți morcovilor în mod moderat de hamsterul dvs. pentru sănătatea optimă.

Furnizarea unei diete echilibrate pentru hamsterul dvs. este esențială. Nu dați niciodată mâncare într-o manieră fără griji. Mai degrabă trebuie să faceți cu atenție alegerile echilibrate în mod nutrițional pentru hamsterul dvs. El va fi într-adevăr foarte recunoscător.

Ați putea dori, de asemenea: Poate hamsterii să mănânce avocado? (Ghid nutrițional)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate hamsterii mănâncă morcovi? Ce trebuie sa stii