Cum de a rasa campbell și winter white dwarf hamsteri ruși

Hamster pitic

Creșterea hamsterii nu este o decizie de a face fără o atenție atentă, și absolut trebuie să știți ce veți face cu orice bebeluși acest rezultat. Majoritatea magazinelor de animale de companie au înființat deja furnizori și nu există lipsă de hamsteri disponibili. De asemenea, ar trebui să luați în considerare temperamentul și sănătatea hamsterilor pe care îl reproduceți - chiar și cel mai prietenos și bine pregătit Hamsterii ruși din Rusia poate obține un pic de testat când sunt gata să cuibă.

Vârsta de maturitate sexuală

Pitici hamsteri rusești poate ajunge la maturitate sexuală încă de la 4 până la 5 săptămâni. Cu toate acestea, femelele nu ar trebui să fie crescute pentru prima dată până la vârsta de 3 până la 4 luni. Bărbații, pe de altă parte, pot fi crescuți în momentul în care au 3 sau 4 săptămâni. Acesta este un motiv important pentru a vă separa noii sosiri după sex de îndată ce acestea sunt înțărcate, de obicei când puii au vârsta de 18 până la 21 de zile.

Ciclul ESTRUS

Hamsteri de sex feminin intrați în estrus sau căldură, la fiecare patru zile sau cam asa ceva. Acesta este momentul în care vor fi fertili și receptivi la un bărbat. În termen de 24 de ore de la naștere, o femeie poate rămâne gravidă din nou.

Durata sarcinii

Perioada de gestație a pitici hamsteri rusești este de 18 zile, deși acest lucru poate varia în funcție de rasa hamsterii dvs. Este greu să fii specific dacă nu vezi de fapt hamsterii din act.

Pregătirea pentru naștere

De multe ori mama-să fie va oferi câteva semne fizice că este însărcinată. Ea ar putea fi un pic mai larg în partea laterală a stomacului ei și a spatelui, dar nu ați putea observa nici măcar. Mai probabil, veți vedea schimbările sale comportamentale: beți mai multă apă, calmarea alimentelor, și a făcut un pic de rearanjare la cușcă.

Dacă sunteți sigur că hamsterul rus pitic este însărcinată, doriți să Dă-i cușcă o curățare bună o zi sau două înainte de data scadentă. Asta pentru că nu vrei să deranjezi mama și puii ei cel puțin prima săptămână a vieții lor. Un nou hamster mame este probabil să omoare sau mănâncă-o pe tineri Dacă detectează un miros diferit pe copii.

Noua gunoi

Dimensiunea gunoiului este destul de variabilă, dar de obicei există aproximativ șase pui pe așternut, deși au fost raportate așternuturi mai mari. Puii sunt născuți fără păr și orb.Ei ar trebui să aibă toate blănurile lor în două săptămâni, dar nu-și vor deschide ochii până când nu sunt aproape gata să fie pe cont propriu.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. HamsteriExoticfospital.COM, 2020

  2. Miedel, Emily L., și F. Claire Hankenson. Biologie și boli de hamsteriMedicină animală de laborator, 2015, pp. 209-245. Elsevier, DOI: 10.1016 / b978-0-12-409527-4.00005-5

  3. Reproducerea și reproducerea hamsterilorManualul veterinar, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa campbell și winter white dwarf hamsteri ruși