Informații despre reproducere pentru hamsterii dwarf roborovski

O față albă Roborovski Dwarf Hamster (PET) a avut loc

Decizia de a crea că hamsterii dvs. Dwarf Roborovski nu este o decizie de a face ușor. Ar trebui să luați în considerare cu atenție temperamentul și sănătatea hamsterilor pe care îl reproduceți, astfel încât urmașii să poată fi cei mai prietenoși hamsteri pitici posibili. Trebuie să luați în considerare ceea ce veți face cu orice bebeluși care vor rezulta. Majoritatea magazinelor de animale de companie au stabilit deja furnizori și este puțin probabil să vă ia bebelușii. Dacă nu ați planificat pe reproducere, dar descoperiți că aveți o femeie însărcinată, va trebui, de asemenea, să știți cum să vă îngrijiți și ce să vă așteptați.

Vârsta de maturitate sexuală a hamsterii lui Roborovski Dwarf

Roborovski dwarf hamsteri poate ajunge la maturitate sexuală încă de 5 săptămâni, dar de obicei nu se reproducă pentru prima dată până când nu sunt mai în vârstă. Femelele ar trebui să fie crescute pentru prima dată când sunt mai aproape de 4 luni (bărbații pot fi crescuți cu vârsta de 3 luni). Roborovski hamsterii pitici sunt considerați mai greu de reprodus decât Pitici de iarnă de iarnă de hamsteri ruși ruși sau mai mare Hamsteri siriene. De asemenea, Roborovskis poate fi mai probabil să se reproducă numai în primăvara și lunile de vară, iar o femeie ar putea să nu aibă primul ei gunoi până la prima ei primăvară.

Hamster Heat Cycles

Hamsterii feminini intră în Estrus (căldură) la fiecare patru zile (acesta este momentul în care vor fi fertili și receptivi la un bărbat). Aceasta înseamnă că oportunitatea pentru hamsterul dvs. pentru a rămâne gravidă este practic constantă.

Durata unui hamster dwarf Roborovski Sarcina

Perioada de gestație (timpul de hamster este însărcinată) de hamsteri Roborovski este de obicei de 20 până la 22 de zile poate fi de până la 30 de zile. Acest lucru este un timp foarte scurt pentru ca un animal să fie însărcinată (dar hamsterii sirieni sunt doar însărcinați pentru aproximativ 16 zile), astfel încât nu va trebui să așteptați mult timp pentru a vedea dacă hamsterul dvs. are sau nu bebeluși dacă bănuiți că este însărcinată. După câteva săptămâni, hamsterul feminin va începe să dezvolte bulgări pe părțile ei, indicând că este însărcinată. Poate fi greu de spus dacă hamsterul dvs. este însărcinată dacă este și supraponderală.

Îngrijire pentru pui

Dimensiunea gunoiului pentru Hamsterii Dwarf Roborovski este de obicei mică. Există de obicei între patru și șase pui într-o gunoi, dar așternut mai mari nu sunt nemaiauzite de. Rasele mai mari de hamsteri, cum ar fi sirieni, au fost cunoscute ca auti de peste 20 de pui. Puii se naște roz și goi, cu ochii închiși. Ele se bazează pe mamele lor, care le vor îngriji, le vor menține calde și le curăță până când vor ajunge puțin mai în vârstă.

Vârsta înțăroasă a hamsterii lui Roborovski Dwarf

Roborovski hamsterii pitici pot fi înțărcați de la mama lor la vârsta de 21 de zile. Aceasta este, de asemenea, o vârstă bună pentru a separa puii de sex masculin de puii de sex feminin din așternut, deoarece maturitatea sexuală poate fi atinsă de vârsta de 5 săptămâni. Ta Exotice veterinar ar trebui să vă poată ajuta la sexul puii, astfel încât să le puteți separa. Asigurați-vă că puii de hamster mănâncă pe cont propriu înainte de a le lua de la mama lor. Puii tăi de hamster vor fi gata să meargă la noii lor părinți umani odată ce sunt înțărcați, dar de obicei este recomandat să stea pe ei pentru încă două săptămâni doar pentru a vă asigura că mănâncă bine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Informații despre reproducere pentru hamsterii dwarf roborovski