De ce hamsterii sirieni trăiesc împreună în magazinele de animale de companie, dar nu la casa ta

Hamster sirian cu bebeluși

Hamsteri siriene sunt animale solitare și ar trebui să fie ținute întotdeauna cu un hamster per cuşcă, Cu toate acestea, se pare că magazinele de animale de companie încalcă adesea această regulă. Nu este neobișnuit să vedeți grupuri de hamsteri care trăiesc aparent în coexistență pașnică la magazinele de animale, dar există un motiv pentru care nu ar trebui să faceți acest lucru acasă.

Majoritatea hamsterilor văzuți la magazinele de animale de companie sunt destul de tineri, și chiar hamsterii sirieni (de asemenea cunoscuți sub numele de aur) pot fi păstrate împreună la o vârstă fragedă. De obicei, până când acești rozătoare ajung la aproximativ 8 până la 10 săptămâni, trebuie să fie separați înainte de luptele grave, uneori la moarte, se întâmplă. Încercând să păstreze hamsterii sirieni adulți împreună doar cere probleme.

Chiar dacă nu vedeți hamsterii dvs. sirieni într-o bătălie, este un pariu bun că păstrarea lor împreună provoacă stres, care își scurtează durata de viață. Un hamster syrian bine întreținut poate trăi 3 până la 4 ani în casa dvs., dar numai 2 1/2 până la 3 ani în sălbăticie.

Pretenția magazinului de animale de companie

De asemenea, merită menționat faptul că doar pentru că ele par a fi OK la magazinul de animale de companie la un moment dat, care nu înseamnă că nu au existat sau nu vor fi probleme. Dacă hamsterii pe care le vedeți într-o singură cușcă la magazinul de animale de companie sunt mai în vârstă, este probabil ca cei care să prezinte cicatrici de luptă sau dovezi ale unei lupte au fost deja luate din cușcă. Este, de asemenea, probabil că cu animale mai tinere, hamsterii au fost separați în grupuri de același sex. Care împiedică sarcini nedorite și luptele teritoriale.

Femeile hamsteri siriene sunt agresivi față de bărbați când femelele nu sunt în căldură. Chiar și atunci când este în căldură, femeia cel mai bine va tolera bărbatul.

Hamsterii sirieni la casa ta

Odată ce aduceți hamsterul dvs. sirian acasă, dați-i o mulțime de spațiu. Ele sunt teritoriale și se bucură de cameră pentru a alerga, juca și burrow. La minimum, cușca pentru un singur hamster ar trebui să fie de cel puțin 2 picioare cu 1 picior și cel puțin 12 inci înălțime. Nu vă fie frică să mergeți mai mare. Animalul dvs. de companie vă va mulțumi.

Este, de asemenea, o idee bună să vă dați jucăriile separate de hamster. În timp ce unele cuști vin cu jucării și compartimente construite, ei ocupă spațiu pe care hamsterul tău ar putea prefera să se răspândească.

Dacă aveți mai mult de un hamster de aur în casa dvs. și puneți-vă cuștile aproape împreună, asigurați-vă că nici hamsterul nu poate scăpa de cușcă. Hamsterii sirieni ca la GNAW și nu doriți ca animalul dvs. să iasă. Nu vă îngrijorați dacă hamsterul dvs. ignoră colegul său de cameră - animalele dvs. sunt absolut conținut de a trăi o existență solitară. Care nu înseamnă că un hamster sirian nu ar trebui să fie manipulat de oameni. Ei se bucură de contact, dar de obicei noaptea și pot mușca dacă se trezește dintr-un pui de somn.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce hamsterii sirieni trăiesc împreună în magazinele de animale de companie, dar nu la casa ta