Pitic & pygmy marine poze angelfish

Coral Beauty Angelfish (Bispinosus Centropyge)

Coral Beauty Angelfish (Centropyge Bispinosus) este al doilea cel mai popular pitic angelfish în comerțul cu acvariu cu apă sărată, al doilea numai la Flame Angelfish (Centropyge Loriculus). Culorile îndrăznețe ale frumuseții corale (albastru regal, evidențiat cu o portocală irizantă în galben), dimensiune mică (la 4 "), o grijă ușoară, duritate generală și preț rezonabil îl fac un mare pește începător pentru un rezervor de recif mai mic decât. Culorile frumuseții corale pot varia în intensitate și nuanță, în funcție de locul în care a fost colectat din sălbăticie.

01 din 09

Flame Angelfish (Centropyge Loriculus)

Flame Angelfish (Centropyge Loriculus) este, fără îndoială, unul dintre cei mai populari pitici angelfish atât pentru acvaristici începători, cât și pentru experți. Această culoare roșie / portocalie a lui Angelfish cu dungi verticale negre pe corp și aripioarele anale cu vârf albastru și anal fac acest pește pietrișul oricărui acvariu marin.

Continuați la 2 din 9 de mai jos.
  • 02 din 09

    Angelfish japonez (interruperea centropului)

    Angelfish-ul japonez (interruperea centropyge) este mai puțin frecventă pe recife și lege mai adânc decât 30 de picioare în Japonia și mai adânc decât 60 de picioare în Insulele Hawaiiene de Nord-Vest, Midway și Pearl & Hermes Reef. Punctele de facial albastru de pe minori devin linii pe bărbați. Acest angelfish se hrănește pe alge în sălbăticie și într-un acvariu. Atinge o dimensiune maximă de 6 inci.

    Continuați până la 3 din 9 de mai jos.
  • 03 din 09

    Angel mascat mascat (Genicanthus personatus)

    Îngerul mascat (Genicanthus personatus) este o specie endemică la Hawai`i, îngerul mascat (Genicanthus personatus) este rar văzut de peste 300 de picioare în jurul principalelor insule Hawaii, dar este destul de comună la 25 de metri sau mai jos în Insulele de Nord-Vest, în special Kure, Midway, Pearl și Hermes Recifs, și fregate franceze.

    Continuați până la 4 din 9 de mai jos.
  • 04 din 09

    Feminin mascat Angel (Genicanthus personatus)

    Harems de îngerul mascat (Genicanthus personatus) locuiesc în recife și margini expuse la curent în care se hrănesc cu zooplancton. Ei preferă apa rece mai adâncă de 200 de picioare în jurul insulelor principale din Hawaiian, dar sunt comune la nivel local în 25 de picioare în jurul insulelor Hawaii din nord-vest, de la Kure Sud până la fragila franceză. Femelele adulte sunt gri albastru palid cu măști negre variabile, bărbații au o mască portocalie și marje de fin. Unul dintre specimenele de acvariu din lume, această specie atinge 10 inci în lungime. Este endemic lui Hawai`i și a găsit nicăieri altundeva în lume.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Angelfish (Genicanthus melanospilos)

    Angelfish (Genicanthus melanospilos) este una dintre puținele angelfee care pot fi identificate cu ușurință pe sexe ca bărbat sau femeie, datorită diferențelor lor în aparență. Bărbatul este marcat cu benzi verticale subțiri, care acoperă corpul de la cap până în cazul în care se termină aripioarele dorsale și anale, urmată de o zonă de bandă galbenă la baza coada și, prin urmare, numită o zebră angelfish.

    Acesta este unul dintre puținele angelfish, care este cu adevărat rezervor de recif în siguranță, deoarece nu deranjează coraliile cel puțin.

    Continuați până la 6 din 9 de mai jos.
  • 06 din 09

    Pescarii (pescari centropyge)

    Peștiul pescarilor (pescarii centralizați) este un pește bun pentru un mediu de rezervor de recif, dar va fi ocazional la mantie de clama și corali cu pietriș mari, în special în acvariile mai mici.

    Unul dintre cele mai mici piticule centropyge centropyge sau specii de lagel, îngerul pescarului, în mod normal, nu este la fel de agresiv ca multe alte angelfe, dar unele specimene individuale pot fi teritoriale în acvariile mai mici, în special spre mai multe pești de docil.

    Continuați până la 7 din 9 de mai jos.
  • 07 din 09

    Potters Angelfish (Centropyge Potteri)

    Potterii Angelfish (Centropyge Potteri) este frecventă pe recifele printre coraliile sau legăturile de ramificare mai adâncă de 20 de picioare. Aceasta este o specie solitară care se hrănește pe alge și este considerată a fi destul de sigur rezervor de recif. Atinge o lungime de 5 inci și este endemică pentru Insulele Hawai`Iene.

    Continuați la 8 din 9 de mai jos.
  • 08 din 09

    Lemonpeel Angelfish (Centropyge Flavissimus)

    Lemonpeelul Angelfish (Centropyge Flavissimus) este foarte predispus la nipuri la corali mari de pietrii mari și coastă. Cel mai bine este să nu păstrați Lemonpeel Angelfish cu pește din aceeași genă.

    Acesta este originar din regiunea Indo-Pacific, însă eliberările de acvariu au fost văzute în Hawaii Harbors. Acest angelfish crește la o lungime de 5.5 ".

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Bicolored anagelfish (centropyge bicolor)

    Angelfish-ul bicolorat (Bicolor Centropyge

    este, de asemenea, cunoscută sub numele de angelfish-ul de două culori sau oroliul angelfish. Nu a fost considerat un pește sigur de rezervor de recife, este predispus la corali de pietriș și moale (nevertebrate sesile) și coastă.

    Acest pește se găsește se găsește din Africa de Est la Samoa, Micronesia și Insulele Line. Atinge o lungime de 6 ".

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Pitic & pygmy marine poze angelfish