Cele mai unice și mai rare de pește de acvariu de apă sărată

Peppermint Angelfish

Pestele de acvariu de apă salată și unică este o completare palpitantă la orice colecție gravă de pește-deșeuri. Înainte de a căuta oricare dintre aceste frumusețe speciale, întrebați întotdeauna cum sunt colectate aceste pești și dacă practica este durabilă. Cu toții vrem să ne asigurăm că aceste pești sunt disponibile pentru generații de a se bucura.

01 din 05

Colin`s Angelfish (paracentropyge colini)

Originând din Pacificul de Vest și de Sud, aceste frumusețe vibrante au un corp galben distinctiv, cu albastru până la negru pe cap și aripior anterioare dorsale. Ei preferă medii marine mai întunecate și vor trece la corali, preferând să apară pe macro-alge ca dieta principală.

Aceste pești pot fi foarte timide, deci este important să le introduceți la acvariu inainte de Adăugarea de pește mai agresiv. Angelfishul lui Colin este rar datorită habitatului său adânc, făcându-l mai ușor de ascuns de captură.

Prezentare speciala

Lungime: Pana la 3.5 inci

Caracteristici fizice: Corpul galben cu colorant albastru viu pe cap și în partea superioară a inelului albastru al corpului în jurul ochiului

  • 02 din 05

    Pește de pește (Anomalops Katoptron)

    De asemenea, cunoscut sub numele de Peștii de lanternă de două fin sau peștii de lanternă, aceste pește întunecate au un patch unic de piele de culoare deschisă sub fiecare ochi, care conține bacterii bioluminescente. Această simbioză creează un aspect strălucitor în lumină slabă. Peștele sunt capabili să clipească și să clipească această lumină, oferind comunicarea între colegii școlari, capacitatea de a distrage prădătorii și de a atrage gustări zooplancton.

    Adaptat la viața nocturnă, aceste pești sunt potrivite pentru alte locuitori de noapte, cum ar fi pește de aninecone, pește veveriță și pește cardinal. Acvariile nocturne necesită iluminare scăzută și o mulțime de locuri de ascundere. Peștele de pește va face bine în grupuri și sunt pești pașnici în general. Aceste pești sunt rare datorită capacității lor dornice de a se ascunde în întuneric. Ele nu sunt crescute în captivitate în acest moment.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5.5 inci

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte a corpului negru, cu unele variante de robinet, cu un plasture unic de piele de culoare deschisă sub fiecare ochi care conține bacterii bioluminescente

  • 03 din 05

    Galben Pepefish multibanded (Doryhamphus pessuliferus)

    Syngnathids, inclusiv peehors și pipefish, în general, pot fi o provocare pentru orice pescuitor de pește. Aceste pești sunt lipitori pentru o calitate bună a apei și pot avea tulburări severe de mâncare. Mulți vor cădea rău Mycobacterium spp. infecții secundare la scăderea slabă la sosirea la noile lor case.

    În culoarea strălucitoare în benzile de inele roșii galbene și adânci în jurul corpului lor, pipefish-ul multibanded galben face o adăugare vibrantă cu o comunitate marină pașnică. Ei preferă să fie ținute în perechi masculine sau într-un grup. Ei nu vor face bine cu peștii agresivi ai oricărei varietăți și nu pot coexista cu anemonii sau corali moi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7.5 inci

    Caracteristici fizice: Corp lung cu benzi colorate de inele roșii galbene și adânci - gură tubulară

  • 04 din 05

    Dragonet cu degete (Dactylopus Dactylopus)

    Un plus de locuință de fund rară la orice rezervor de recif, Dragonetul cu degete este un pește modest cu o aripă dorsală dramatică. Similar cu Scooter Bleny, și altfel cunoscut ca Mama Sailfin Dragonet, Dragonetul cu degete este accentuat cu pete albastre luminoase în jurul capului și aripii anale.

    Ca și alte bleniene, dragonet degetele îi place să se umfle în substrat de nisip și să mănânce alimente mici vii, cum ar fi Mysis, în limita Rock. Adăugarea unui a refugiu vă va permite să creșteți alimente suplimentare pentru a fi disponibile cu ușurință pentru peștele dvs. Puteți păstra mai mult de unul dintre aceștia într-un acvariu, dar asigurați-vă că le adăugați la toate acestea, astfel încât nu există nicio concurență pentru cele mai bune burrows și spoturile de hrănire.

    Dragonetul cu degete este rar, deoarece este greu de găsit printre recif și este un eater foarte pretențios în captivitate.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 11.8 inci

    Caracteristici fizice: Dramatică Dorsal FIN, cu un corp spot și aripioare colorate și pete strălucitoare în jurul feței

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Peppermint Angelfish (paracentropyge boylei)

    Angelfish sunt foarte frecvente în acvariile marine, dar angelgenul de mentă este o varietate excepțional de rară. Aceste pești de culoare albă și roșie colorată sunt foarte evazivi într-un recif și începând cu luna martie 2019, doar unul a fost disponibil pentru afișarea publică la acvariul Waikiki.

    La o lungime maximă de 2.5 inci, se spune că acesta este cel mai scump pește de recif per inch! Dacă sunteți destul de norocoși să aduceți una din aceste animale de pește, ei necesită un acvariu mare de cel puțin 125 de galoane și sunt Fed ca Alte Marine Angelfish.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 2.5 inci

    Caracteristici fizice: Corp portocaliu scurt, compact cu benzi groase verticale albe.

  • Desigur, aceste pește rare și unice nu sunt pentru pescuitul de pește începător! Înainte de a vă pregăti să aduceți oricare dintre aceste pești în casa dvs., asigurați-vă că ați stăpânit etapele de bază pentru începători. Dacă începeți doar în acvariile, să vă familiarizați cu peștii începători. Rețineți că orice investiție serioasă va necesita o Sistem de pește bine planificat și implementat!

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai unice și mai rare de pește de acvariu de apă sărată