Angelfish family pomacanthidae dieta și hrănirea

Lemonpeel Angelfish

Membrii angelfistri ai Pomacanthidae Familia sunt omnivore care se hrănesc cu ambele plante și animale marine, dar un număr mare de specii se leagă de faptul că este mai erbivoră.

Aceste pești sunt nibiere și grazie constanți. Deși mulți preferă să mănânce alge macro și filamentous, unii alții preferă microalgae sau diatome. Cele mai multe hranei cu privire la viața marină mică, dar există unele specii care sunt numai alimentatoare de burete vii.

Cei care trăiesc pe bureți ca și ei unic Sursa de alimente poate foame de foame în captivitate. Dacă sunteți interesat să păstrați una dintre aceste specii, este înțelept să așteptați un specimen mai mare sau sub-adult care a consumat alimente alternative. În majoritatea cazurilor, aceste specimene se vor adapta la alimentele pregătite mai ușor decât minorii foarte mici sau adulți mari. Ele pot fi ridicate pe numeroasele tarife înghețate care sunt acum disponibile pe piață care includ bureții comestibili în ele pentru a-și completa dietele, împreună cu alte potrivite Angelfish Tarife.

Am descoperit că mulți pești, la fel ca multe alte animale, vor imita alte pești atunci când le văd să mănânce ceva. Când accelerați un pește nou în acvariul dvs. de apă sărată, dacă văd un alt pește (în special unul dintre aceleași specii similare sau similare), consumul de alimente specifice, vor fi, de asemenea, tentați să încerce.

Unul dintre cele mai mari obstacole pentru a depăși cu un pește nou este că poate fi prea stresat din cauza colectării, ținute pentru o perioadă de timp la locul colectorilor, apoi expediate la un trans-expeditor unde poate sau nu poate să mănânce sau chiar să nu mănânce Fiți hrăniți, apoi pe magazinul local de pește unde îl vedeți în cele din urmă și cumpărați-l. În cele mai bune cazuri, până când obțineți noul dvs. pește la acvariu, s-ar putea să fi trecut o săptămână sau cam așa ceva fără a mânca nimic. A fost experiența noastră că, de multe ori, dacă un pește nu a mâncat o perioadă lungă de timp, că își pierde apetitul cu totul și nu va mânca nici măcar mâncarea preferată din sălbăticie. Din acest motiv, este întotdeauna înțelept să aveți persoana LFS care încearcă să vă vândă un pește demonstrează ce un pește mănâncă înainte de ao cumpăra. Acest lucru este valabil pentru orice pește, chiar dacă are o reputație pentru a fi ușor de alimentat alimentele pregătite.

Alimente adecvate de acvariu

Angelfishele ar trebui introduse într-un acvariu bine stabilit, cu o aprovizionare amplă de alge și alte creșteri de rocă vii prezente pentru a alimenta, deoarece pentru majoritatea speciilor aceasta este sursa lor principală de alimente în natură.

Furnizarea acestui tip de habitat stimulează instinctele de hrănire, care la rândul lor le ajută să se adapteze la acceptarea alimentelor comerciale cum ar fi Spirulina, Nori și alte preparate uscate sau congelate pentru erbivore. Pentru carnivore, sunt îmbogățite și culori îmbogățite cu vitamină și culori, sare marină ", creveți de saramură vii sau misteridice, tăiate cu tăieturi uscate sau congelate mărunțite și alte alimente adecvate.

Alimentele care nu sunt deja îmbogățite cu vitamina pot fi înmuiate într-un supliment lichid de vitamine, cum ar fi Selcon.

Sugestii de hrănire

2 sau 3 ori pe zi.

Compatibilitatea rezervorului de recif

Majoritatea speciilor de angelfish au o tendință de a intra în corali de piatră mare, zoânthids și coamă de tridacnid, iar unii pot alege, de asemenea, la polipi de corali moi sau alte nevertebrate sesile. Prin urmare, angelfishele nu pot fi complet de încredere în rezervoarele de recif, în special atunci când aceste tipuri de nevertebrate sunt prezente. O excepție remarcabilă este Angelfish japonez de înghițire (Genicanthus melanospilos), care este un pește de apă mijlocie găsită în zonele de vest indo-Pacific în Australia.

Cele mai multe pitici sau pity angelfishes ale genului Centropyge, la fel ca Flacără (C. Loriculus) și olarC. Potteri) de exemplu, sunt implicate de acvaristici ca fiind specii sigure recif. Indiferent, nu există nicio garanție că pot fi pe deplin de încredere.

Pentru mai multe informații despre care angelfishes sunt un pește bun de pornire și care dintre ele pentru a evita, se referă la noi Înainte de a cumpăra diagrame de rating angelfish, precum și citiți profiluri individuale de specii angelfish.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Angelfish family pomacanthidae dieta și hrănirea