Curală ușoară ușoară pentru acvariile reef

Pești colorate și corali în acvariu

Caracesele moi frumoase, live pot fi ușor de îngrijorat în Aquariums Reef. specii de corali moi enumerate mai jos sunt alegeri bune pentru orice portar de recif și sunt ideale pentru încetarea recifelor pentru a începe cu. Acestea sunt soiuri rezistente care se adaptează în mod obișnuit la viața acvariului și nu necesită o lumină intensă, cea mai bună cea mai bună cu iluminare scăzută și moderată și Mișcarea apei sau asemănător Rezervorul de recif Condiții. Și deoarece multe corali derivă o parte substanțială a nutriției lor prin absorbția nutrienților din apă, acestea supraviețuiesc în condiții de apă mai puțin decât cele perfecte.

01 din 08

Coralii Cladiella

Numele comune includ: Coral de piele de deget și Colt Coral

Cladiella sunt corali hardy care se adaptează bine la viața acvariului. Ei prosperă în condiții moderate de iluminare și de mișcare a apei. Coralurile din acest gen sunt slabe pentru a atinge, mai degrabă decât să aibă simțul uscat, de piele de cele mai multe corali din piele, dar ele nu sunt la fel de sensibile la manipularea cât mai multor corali moi și sunt ușor de propagat. Deoarece acestea cresc și se reproduc atât de bine, pot suprapune alte animale de recife (staționare) în acvariu.

  • 02 din 08

    Discosoma (Actinodiscus) Corals

    Numele comune includ: Coral de ciuperci, și abnemone de disc

    Cele mai multe soiuri de discosom necesită puțină lumină și pot, de fapt, să nu fie slab sub lumini luminoase. Aceste corali obțin o mare parte din energia lor din hrănirea activă, inclusiv prin prinderea și consumarea peștilor mici. Într-un acvariu, ei vor consuma, de asemenea, alimente neobișnuite și detritus care sunt depuse pe ele de curenți de apă sau peștii de cerneală de nisip.

  • 03 din 08

    Pahyclavularia Corals

    Numele comune includ: Polyps Star, Polyps Star verde, Polyps Daisy

    Pachyclavularia sunt sensibile la adăugările de iod (sub formă de soluție Lugol) și oxid de aluminiu (găsite în multi bureți de îndepărtare a fosfatului). Aceste corali sunt tolerante atât la iluminatul de nivel scăzut, cât și luminos, precum și la variate curenți de apă, și sunt capabili să reproducă și să se răspândească destul de rapid într-un acvariu, până la punctul în care poate depăși alte corali.

  • 04 din 08

    Palytho Corals

    Numele comune includ: Polipi de mare și buton

    Pateythoa faceți bine în zonele de mișcare rapidă a apei. Aceste corali sunt tolerante la lumină scăzută, dar vor crește destul de rapid sub iluminare strălucitoare. Plasarea lor într-un acvariu ar trebui să fie luată în considerare cu atenție, deoarece vor depăși cele mai multe alte corali.

    Prudență

    Gestionați întotdeauna cu atenție coralii și purtați mănuși pentru a vă proteja pielea. Ele produc o toxină puternică numită palatetoxină. Spălați-vă mâinile după ce le manipulați sau lucrați în acvariu.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Protopalythoa Corals

    Numele comune includ: Mat de mare și polipii butoane

    Coralii protopalythoa sunt toleranți din multe condiții de iluminare, dar preferă lumina puternică, care poate produce evidențieri fluorescente. Unele dintre aceste corali sunt alimentatoare active, hrănindu-se pe produsele alimentare mari, înghițind rapid și consumându-le.

    Prudență

    Gestionați întotdeauna cu atenție coralii și purtați mănuși pentru a vă proteja pielea. Ele produc o toxină puternică numită palatetoxină. Spălați-vă mâinile după ce le manipulați sau lucrați în acvariul dvs.

  • 06 din 08

    Sarcophyton Corals

    Numele comune includ: ciuperci de toadstool, Piele de ciuperci, prin corali

    Sarcophyton sunt corali hardy care preferă curentul scăzut până la moderat, ceea ce ajută la păstrarea suprafeței sale fără paraziți și prădători. Se adaptează bine la multe niveluri de iluminare și la hrană prin luarea nutrienților direct în celulele lor din apa de mare. Aceste corali se descurcă bine într-un rezervor de recif cu condiții de apă mai puțin decât cele perfecte și pot suferi în apă care are o majoritate a compușilor organici dizolvați (Docs) îndepărtați prin zgârieturi de proteine.

  • 07 din 08

    ZOANHUS Corals

    Numele comune includ: ZOANTID, MAT MAT și POLYPS BUTON

    ZOANTUS Coralii preferă foarte mult lumina strălucitoare, deoarece depind de zooxanthella lor pentru nutriție. De asemenea, se hrănesc cu bacterii, alge și docuri. Ele formează colonii de polipi dens aglomerate atașați într-un țesut comun la bază.

    Prudență

    Gestionați întotdeauna cu atenție coralii și purtați mănuși pentru a vă proteja pielea. Ele produc o toxină puternică numită palatetoxină. Spălați-vă mâinile după ce le manipulați sau lucrați în acvariul dvs.

  • 08 din 08

    Alcion

    Numele comune includ: Coral din piele deget

    Alcion sunt corali hardy care fac bine în acvariu, dar ar trebui să fie prevăzute cu iluminare strălucitoare și o mișcare bună de apă. Aceste corali conțin zooxanthellae, dar trebuie să fie hrăniți. Acestea pot necesita fitoplancton pentru cea mai bună creștere, în timp ce consumul de zooplancton este raportat că este rar. Aceste corali pot supraaglomera alte animale sesile.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Curală ușoară ușoară pentru acvariile reef