Cum se controlează algele de păr verde într-un acvariu cu apă sărată

Aquarium de apă dulce în stil Pseudo-Sea. Aquascape și Aquadesign de acvariu
01 din 05

Diferențierea între algele grele bune și rele

Deci, de unde știi dacă algele verde care crește în acvariul tău sunt lucrurile bune sau rele? Ca regulă generală, algele bune sunt adăugate în mod intenționat într-un acvariu prin plantare în pietriș sau atașat pe rock live. Lucrurile rele se pare că se vor "arăta" când condițiile rezervorului sunt corecte pentru creșterea sa. Algele rele tind să se răspândească și să copleșească acvariul. Din fericire, există metode pentru a scăpa de algele grele proaste în timp ce păstrați încă algele verzi verzi în sistemul dvs.

  • 02 din 05

    A scăpa de algele de păr verde

    O întrebare frecventă este: Cum să scap de algele de păr verde? Deși există mai multe produse pe piață care vor reduce nivelurile de azotat și fosfat în apa de acvariu, care acționează ca îngrășăminte pentru alge, au constatat că prevenirea cauzelor de nitrat ridicat și fosfat are mai mult sens.

    Dacă doriți să renunțați rapid la nivelele de azotat și fosfat (fertilizator) la ceva în intervalul rezonabil (sub 20 ppm nitrat, NO3 și 0.05 ppm pentru fosfat, po4), Metoda de modificare a apei de reducere a apei va realiza acest lucru în aproximativ o oră.

    Pentru cei cărora le place să planifice, Reducerea pe termen lung a nitraților sau a Denitarator de bobină ar putea fi în valoare de a privi.

  • 03 din 05

    Este toate algele verde rău?

    Nu toate tipurile de alge verzi sunt în detrimentul acvariului dvs. Mulți acvariști cultivă unele specii de Cauralepa Macroalgae în acvariu sau refugiu pentru a reduce nitratul, fosfatul și alte toxine și ca sursă de alimente pentru tangi.

    Este tipul de neplăcere al algelor verzi (microalgae) care poate depăși un acvariu pe care oamenii le găsesc dificil de îndepărtat. Fiind capabil să identifice aceste alge mai devreme, este foarte util în eradicarea acestora din rezervorul dvs.

  • 04 din 05

    Alge algei naturali

    Unele mai multe crabi și melci consumă alge alge. De exemplu, Emerald crab este reputat să fie un consumator excelent alge. ASTREA TUrbo melii sunt un bun de curățare alge alge, cu apetite mari. Sailfin Blenny (Salarias fasciatus) este, de asemenea, cunoscut sub numele de HOWNMWER BLENNY deoarece devine alge de păr verde.

    În timp ce pot face o treabă excelentă de recoltare a algelor pentru dvs., fiți foarte atenți la adăugarea prea multor acești critters la acvariul dvs. Cauza principală a morții într-un acvariu pentru aceste animale este înfometarea. Odată ce au consumat toate sau majoritatea algelor, nu mai rămâne nimic de a le susține, așa că trebuie să fie hrăniți cu alimente pe care le pot consuma.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Îndepărtarea azotat și fosfat din apa de acvariu

    Mai multe produse de pe piață vor îndepărtați nitratul și fosfat din apa de acvariu. Unele sunt plăcuțe de filtrare care absorb nitratul sau fosfatul care pot fi adăugate în camera de filtrare și înlocuite periodic. Sunt disponibile mai multe soluții comerciale care pot fi adăugate la apa de acvariu pentru a lega anumite substanțe chimice, deoarece scăderea acestora în apă va reduce substanțele nutritive disponibile pentru creșterea algelor.

  • Top produse de absorbție a nitraților
  • Top Produse de îndepărtare a fosfatului
  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum se controlează algele de păr verde într-un acvariu cu apă sărată