Cum să păstrați triggerfish în acvariul tău

Picasso declanșează pește

Cele mai multe declanșări sunt greu de păstrat într-un acvariu cu apă sărată cu alți pești. Există câteva excepții. Triggerfish, o dată aclimatizată într-un acvariu, sunt destul de robuste și va face bine. Aflați despre diferite tipuri de triggerfish și cum să le îngrijiți.

01 din 07

Clown Triggerfish (Balistoide Conspicillum)

Clown Triggerfish este unul dintre cele mai căutate triggerfish în ocean datorită culorilor lor gaudy și "personalității" lor. În timp ce minorii mai mari și adulții din Clown Triggerhish (Balistoides conspicillum) Specii vor face destul de bine, minorii foarte mici (adesea vânduți ca "mici") nu se bucură atât de bine într-un acvariu. Acest lucru se poate datora cerințelor frecvente de hrănire ale minorilor foarte mici care nu sunt îndeplinite. Când sunt îndeplinite cerințele lor nutriționale și de mediu, ei fac destul de bine într-un acvariu marin.

  • 02 din 07

    Crosshatch Triggerfish (Xanthichthys Mento)

    Crosshatch este unul dintre puținele declanșatoare care pot fi de fapt o plăcere să păstreze. Este rar agresiv față de colegii săi, dacă nu sunt mult mai mici sau introduse în rezervor după croshach-uri. Dacă mai mult de una urmează să fie păstrată în același rezervor, este mai bine să adăugați un bărbat și până la mai multe femele în același timp. Triggerul Crosshatch este unul dintre puținele declanșați pe care le puteți urmări de fapt trece printr-o schimbare de sex, de la femeie la bărbat.

  • 03 din 07

    Grey Triggerfish (Bursa Suflamen)

    De asemenea, cunoscut sub numele de BURSA TRIGGERFISH, LEI TRIGGERFISH, TRIGGERFISH GREEN și WHITE, Triggerfish albă, Triggerfish Scimitar, Scythe Triggerfish, și în Australia Triggerul palid, acesta este un declanșator care rămâne destul de mic în comparație cu celelalte specii. Ca majoritatea membrilor din Balistidae de familie, este un pește care preferă să trăiască o viață solitară și nu face bine cu alții din aceleași specii similare.

  • 04 din 07

    Hawaiian Negru Triggerfish (Melichthys Niger)

    Hawaiian negru triggerfish (Melichthys Niger) este un omnivore care poate fi hrănit o dietă mixtă de creveți, calmaruri, scoici, pește și alte tarife de carne potrivite pentru carnivore, precum și alge marine și alimente cu erbivore îmbogățită cu vitamina. Acest declanșator va face în mod normal într-un acvariu cu alte pești din aceeași specie. Acesta a recomandat ca multiple declanșatoare negru să fie introduse în rezervor în același timp.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Picasso Triggerfish (Rhinecanthus aculeatus)

    Picasso Triggerfish nu este recomandat pentru un rezervor de recif. Acest pește mănâncă o mare varietate de crustacee și alte nevertebrate, cu excepția stingerii anemonelor, cum ar fi Stichodactyla sau speciile de covoare, de exemplu.

  • 06 din 07

    Pinktail Triggerfish (Melichthys Vidua)

    În timp ce triggerfish poate fi dificil de a păstra într-un acvariu, Pinktail triggerfish este o excepție. Poate fi un pic dificil de a le face să mănânce când a fost introdus mai întâi la acvariu, dar odată ce le-au dat seama că alimentele de mână sunt de fapt hrană, se adaptează bine. Acest pește se bucură de apele de mică adâncime din afara reciului, care are un teren foarte stâncos, pietriș sau coral, unde se poate ascunde. Oferiți-o cu o mulțime de adăpost și o cameră amplă pentru a vă plimba în jur.

  • 07 din 07

    Trigger dreptunghiular (Rhinecanthus Rectansulus)

    Acest pește este, de asemenea, cunoscut sub numele de Humu-Humu, Negru-Wedgetail, coada de pană, porcine, recif și declanșarea vopsită. Pentru a ajuta la reducerea agresiunii față de alți ținte, asigurați o cameră amplă și adăpost care să permită acestui pește să stabilească un teritoriu adecvat de dimensiune proprie.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să păstrați triggerfish în acvariul tău