Ce fructe pot mânca câinii?

Majoritatea câinilor se bucură să mănânce anumite fructe și legume. În timp ce carnea ar trebui să fie partea primară a dietei câinelui, există multe Beneficii dovedite Câinii primesc din alimentele de plante. Alimentele de câine comerciale includ adesea ambele fructe deoarece oferă antioxidanți, ajutoare în digestie, stimulează imunitatea, îmbunătățesc vederea și ajutați-vă cu pielea câinelui și sănătatea hainei. Deci, ce fructe pot mânca câinii și ce le puteți da ca un tratament în mod moderat?

Mere

Mere sunt A Mere pentru câinimare sursă de potasiu, fitonutrienți, fibre, vitamina C și alți nutrienți pentru câine. Cu toate acestea, miezul și semințele conțin arsen, ceea ce este toxic pentru câini, astfel încât să vă hrănească doar puiul curățat de mere. Merele pot, de asemenea, reîmprospătați respirația câinelui. Jumătate de Apple este o bună dimensiune a porțiunii pentru orice pooch.

Pere

Pere pentru câiniPerele conțin vitamina C, A, și o mulțime de fibre. Servit cu moderatie, fac o gustare mare pentru caini si poochia ta este probabil sa se bucure de gustul dulce. Similar cu merele, păstrați semințele de pere de câine, deoarece conțin urme mici de cianură. Perele pot ajuta la promovarea proprietăților anti-cancer, deși acest lucru nu a fost încă testat la câini.

Prune

Prune sunteți Prune pentru câinibun pentru câini, dar trebuie să scoateți groapa mai întâi de la doar ca perele conține cianură și poate duce, de asemenea, la blocarea sau blocarea intestinală dacă este înghițită de câine. Principalul beneficiu al prunelor pentru câini provine din cantitatea mare de apă (sunt realizate din 87% apă), astfel încât acestea pot fi un alt mod de a vă menține câinele hidratat atunci când el refuză să bea apă. Ele conțin, de asemenea, o cantitate decentă de vitamina C.

Caise

Caise pentru câiniCaise, în timp ce sunt sigure și sănătoase, sunt un alt tip de fructe care ar trebui administrate câinilor cu precauție extremă, deoarece gropile de caise, frunzele și tulpinile sunt toxice pentru câini. Dacă sunteți atent, câinele dvs. vă va bucura cu siguranță de acest gust gustos plin de beta-caroten și potasiu. Caise uscate sunt, de asemenea, sănătoase pentru câinele dvs. (atâta timp cât acestea nu conțin zahăr sau alte materiale de umplutură), în mod moderat.

Piersici

Piersici pentru câiniÎncă o dată, aveți grijă de groapă, deoarece este toxică pentru câini. De asemenea, evitați piersici conservate, deoarece sunt ridicate în zahăr și conservanți, ceea ce vă poate provoca disconfortul stomacului câinelui fără a adăuga nimic la valoarea nutrițională. În afară de asta, câinii iubesc piersici și acest fruct este o mare sursă de fibre și vitamina A.

Portocales

Portocales sunteți Portocale pentru câiniO mare sursă de calciu, potasiu, fibre, fier, acid folic și multe vitamine. Câinii iubesc, de obicei, portocalele, precum și alte fructe din acea familie, cum ar fi tangerine și clementine, dar nu ar trebui să vă dați câinelui mai mult de jumătate dintr-un segment la un moment dat deoarece fructele citrice au acizi citrici care pot provoca tulburări gastrointestinale la câini. Asigurați-vă că scoateți și semințele și, desigur, coaja în prealabil.

MangoMango pentru câini

Mango sunt ambalate cu vitamine și vă pot ajuta câinele cu digestie. Gustul lor dulce este foarte atrăgător și pentru câini. Scoateți pielea și groapa înainte de a vă alimenta animalul de companie și rămâneți la porțiuni mici. Cantități mari de zaharuri naturale și fibre de la Mango pot supăra pe stomacul și tractul digestiv al câinelui.

Ananas

Ananas pentru câiniAnanasul izbucnește cu multe vitamine diferite, minerale și alte substanțe nutritive importante, inclusiv zinc și folat. Acesta poate ajuta digestia câinelui dvs. și pentru a-și îmbunătăți sistemul imunitar atunci când este dat în cantități foarte mici. Cu toate acestea, este, de asemenea, foarte ridicat în zaharuri naturale și acid citric, astfel păstrați porțiunile mici în cantitate. Scoateți pielea și miezul greu înainte de a vă alimenta câinele cu bucăți mici de ananas.

kiwi

Kiwi pentru câiniKiwis sunt bogate în vitamina C și sunt o sursă bună de potasiu și fibre pentru câine. Similar cu alte fructe care sunt foarte concentrate în zaharuri și acid citric, asigurați-vă că introduceți lent Kiwi, în porțiuni foarte mici. De asemenea, conținutul său ridicat de fibre poate avea un efect laxativ asupra câinelui. Îndepărtați pielea înainte de a da kiwi puilor dvs. și scăpați de semințe.

Pepene

Pepene verde pentru câiniCâinii iubesc pepene verde, mai ales o piesă rece într-o zi fierbinte de vară. De cand pepene este, în principiu, apă de 92%, hrănind-o la pooch-ul dvs. este o modalitate excelentă de a-l menține și hidratat. De asemenea, are vitamine A, C și B-6 și potasiu care pot ajuta la funcțiile nervoase și menținerea mușchilor sănătoși. Fiți foarte atenți cu privire la semințele de pepene verde sau să rămâneți la câteva bucăți de 1 inch pentru dimensiunea porției.

Pepene galben

Cantaloupe pentru câiniPlin de vitamine și minerale importante, pepene galben Fructele pot ajuta la problemele inflamatorii la câini. De asemenea, conține fibre, potasiu, tiamină, magneziu și beta-caroten. Scoateți pielea și semințele înainte de a vă hrăni câinele o bucată de cantaloupe și nu lăsați-vă poochul să lingă pielea exterioară, deoarece poate conține bacterii dăunătoare. Păstrați porțiunile la pene de o inch.

Dovleac

Dovleac este Dovleac pentru câinio sursă bogată de alfa și beta-caroten, fibre, fier, zinc, potasiu și vitamina A și este una dintre cele mai populare tratamente naturale în rândul câinilor. Cea mai bună modalitate de a vă hrăni dovleacul de câine este fără semințe de dovleac și să le servească nesealizate, prăjite și fundamentate. Alte părți ale dovleacului au părul ascuțit, cum ar fi tulpini și frunze, deci este mai bine să le eviți.

Mure

Mure pentru câiniBlackberries sunt o sursă bună de antioxidanți, tanin, mangan, fibre, acizi grași omega-3 și folat pentru câine. Ele conțin, de asemenea, vitamine A, E, C și K. Dați-vă pooch două sau trei mure ca o porțiune de tratament. Împreună cu alte fructe de padure, murele vă pot proteja câinele de infecțiile tractului urinar.

Afine

Afine este Afine pentru câiniCel mai bun fruct de fructe de pădure pe care îl puteți oferi câinele dvs. și este cel mai amplu fruct în literatura științifică datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Acestea sunt considerate a fi un superfood atât pentru câini, cât și pentru oameni. Ele sunt extrem de bogate cu antioxidanți, care pot ajuta sistemul imunitar al câinelui dvs. și s-au găsit că au numeroase proprietăți anti-cancer și anti-inflamație. Ele sunt, de asemenea, bogate în fibre, vitamina C și potasiu și au conținut scăzut de zahăr.

Cranberries

Cranberries pentru câiniCranberries sunt bogați în mangan, fibre și vitamina C. În timp ce vă puteți da puilor niște africane, mulți câini ar putea să nu-și placă gustul datorită întârzierii. De asemenea, evitați hrănirea sucului de afine sau a sosului câinelui dvs., deoarece acestea sunt ridicate în zahăr și pot provoca probleme de digestie. Stick la cranberries brut, uscat sau gătit fără aditivi.

Zmeură

Zmeură Sunt bune Zmeură pentru câinipentru câini datorită proprietăților lor antiinflamatorii. Ele sunt, de asemenea, bogate în fibre dietetice, potasiu, cupru, mangan, fier, magneziu și antioxidanți. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă dați Pooch Mai mult de 2 sau 3 zmeuri într-un moment dat fiind că acestea conțin urme de cantități de xylitol, care pot fi fatale pentru câini în cantități mari.

Căpșune

Spre deosebire de Căpșuni pentru câiniAlte boabe, căpșune sunt ridicate în zahăr, astfel încât să hrănești numai cantități mici la poochia ta. Nutrienții că căpșunile conțin pot încetini probleme legate de sănătate și pot consolida sistemul imunitar al câinelui. Ele sunt pline de antioxidanți, indiferent dacă le serviți proaspeți sau înghețați. Ele pot fi, de asemenea, mâncate pură în alimentele normale ale câinelui.

Cireșe

Cireșe sunt un alt popular Cireșe pentru câiniProprietarii de animale de companie din fructe de fructe de obicei dau câinilor fie proaspete, fie înghețate. Ei trebuie să fie de-pitted și să aibă tulpinile și frunzele îndepărtate înainte de a putea fi sigure pentru caini să consume, deoarece aceste părți conțin cianură. Cireșele sunt ambalate cu vitamine A și C, antioxidanți, fibre și melatonină, printre alți nutrienți, iar majoritatea câinilor se bucură de gustul lor dulce.

Banană

Banane sunteți Banane pentru câinide obicei, un tratament natural în rândul câinilor. Potasiul poate îmbunătăți heart-ul câinelui și funcțiile de rinichi și bananele sunt pline de ea. Motivul pentru care bananele coapse sunt iubite de câini (și oamenii) este că sunt foarte bogați în carbohidrați și zahăr, așa că nu mergeți peste bord cu ei. Utilizați-le ca un câine natural ocazional și dați secțiunea dvs. de banană de la FIDO un inch ca o porțiune.

Nucă de cocos

Nucă de cocos pentru câiniCâinii pot mânca cantități mici de carne de nucă de cocos, așa cum pot consuma un pic de ulei de cocos. Are trigliceride cu lanț mediu, care au beneficii pentru sănătate, dar pot provoca, de asemenea, suferință intestinală la câțiva câini, astfel încât să introducă nucleul încet la dieta animalului tău. Cocosul este bogat în acizi grași și antioxidanți, ceea ce este bun pentru pielea și haina câinelui dvs., precum și pentru sistemul său imunitar.

Deci, ce fructe pot mânca câinii? Un număr mare de ele, dar unele sunt mai bune (și mai sigure) decât altele. Fructele menționate mai sus sunt minunate pentru câini și mulți canini iubesc să mănânce aceste specifice ca un tratament. Acestea fiind spuse, este important să le oferiți cu moderatie și să vă asigurați că nu sunt dăunătoare câinelui dvs.

Citiți următorul: 16 alimente umane sănătoase pentru câini (pe care nu v-ați gândit)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ghidul tău la ce fructe pot mânca câinii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce fructe pot mânca câinii?