Poate câinele meu să mănânce castravete?

Câine uitându-se la castravete care se pregătește pe o masă

Sunt crocante, nutritive și răcoritoare în salate, supe și smântâni, dar sunt castraveți în siguranță pentru ca câinii noștri să gusteze? Deși adesea confundate pentru legume, castraveții sunt de fapt un fruct, fac parte din aceeași familie care include pepeni și squeshes, și sunt ambalate cu fibre, apă și alte substanțe nutritive. Ei pot face un tratament sănătos, hidratant atât pentru oameni, cât și pentru omologii lor canine.

Câinii pot mânca castraveți?

Deși există unele fructe și legume pe care părinții de companie ar trebui să le conducă, struguri și ceapă, De exemplu, castravetele primește lumina verde de la majoritatea medicilor veterinari. Ele fac o alternativă sănătoasă la câinele convenționali, deoarece sunt scăzute cu calorii, fibre mari și au o criză satisfăcătoare pe care mulți câini merg GA-GA.

Există doar aproximativ opt calorii pe o jumătate de ceașcă de felii de castravete și, în comparație cu tratamentul mediu mediu de câine care se ocupă de aproximativ 40 de calorii, ușor de văzut de ce ați putea dori să optați pentru castraveți în loc de tratează ambalate comercial.

Beneficiile castraveților pentru câini

În plus față de scăderea în sodiu și grăsime, castraveții au, de asemenea, un conținut ridicat de apă (sunt considerați a fi de până la 95% apă). Aceasta înseamnă că sunt o opțiune deosebit de bună pentru câinii care sunt supraponderal, precum și pentru orice câine care poate beneficia de o tratare răcoritoare, hidratantă după o plimbare lungă sau ROMP în curtea din curte într-o zi de veri. Unii medicii veterinari sugerează că s-au transformat tratate pentru legume precum castraveții ca o modalitate de a ajuta câinele dvs. să-și gestioneze greutatea fără a fi nevoie să taie recompense pentru un comportament bun.

Castraveții sunt, de asemenea, ambalați cu nutrienți și minerale benefice, atât pentru câini, cât și pentru oameni. Acestea includ vitamina B, C și K, cupru, potasiu, fosfor și magneziu.

Mâncarea castraveților sa dovedit a contribui la controlul multor zahăr din sânge și chiar reduc inflamația în studiile pe animale. Ele sunt, de asemenea, pline de fibre și conțin beta-caroten și mangan. Acordat, va trebui să lăsați câinele dvs. să mănânce o mulțime de castraveți pentru a profita de beneficii semnificative, dar chiar și nibblele mici pot avea avantajele lor

Pericole de castraveți pentru câini

Bineînțeles, chiar dacă sunt considerate "sigure" pentru câinii noștri, există încă unele pericole potențiale pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a lăsa Fido Chow pe un castravete întregi.

În timp ce consumarea prea multă castravetă probabil nu va provoca daune grave pooch-ului dvs. în cele mai multe cazuri, la fel ca orice mâncare umană, există întotdeauna riscul de tulburare gastrointestinală. Fiecare câine procesează "oameni alimente" diferit, deci veți dori întotdeauna să vă monitorizați animalul pentru orice efecte secundare negative după snacking pe felii de castravete în mod moderat.

Este, de asemenea, important să tăiați acei castraveți până la o dimensiune ușor de gestionat și să vă asigurați că ați păstrat rasa câinelui, pentru a preveni sufocarea. Nu este surprinzător că câinii mai mici vor necesita bucăți mai mici. Cantitatea de castravete un retriever de aur poate tolera, de exemplu, nu va fi la fel ca ceea ce este potrivit pentru un shih tzu.

Cum să serviți castraveți câinele dvs

Dacă câinele dvs. este tipul de a distruge un tratament special într-o chestiune de secunde, cu siguranță doriți să fiți sigur că nu aruncați peste felii uriașe de castravete care se pot depune în gât (sau chiar provoacă blocaje intestinale care pun în pericol viața). Mai presus de toate, nu vă oferiți niciodată câinelui dvs. un castravete întregi, ca și Risc de sufocare sau problemele digestive sunt prea mari.

Când se prepară castravetele pentru câini, fie primă sau gătită este acceptabilă. Dacă sunteți preocupat de pesticide sau de pielea exterioară fibroasă fiind greu de digerat, totuși, ar putea fi cel mai bine să coacă mai întâi.

Ca și în cazul oricărui fruct sau legume, asigurați-vă că spălați bine castravetele înainte de ao predarea la câinele dvs., fie că este în bucăți mici de dimensiuni de mușcătură sau tăiate și amestecate în hible regulate de câine sau alimente umede.

Este, de asemenea, ok pentru a lăsa câinii să mănânce pielea, precum și semințele, deși pot fi, de asemenea, scoase cu o lingură înainte de a lăsa câinele să se săpa.

Chiar dacă pot cădea din punct de vedere tehnic sub categoria de castraveți, muraturi sunt cu siguranță un nu-nu pentru pooch-ul tău. Plin de sodiu, precum și de condimente adăugate cum ar fi usturoi și conservanți, cu siguranță nu sunt recomandați pentru câini.

Ce fructe pot mânca câinii?
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate câinele meu să mănânce castravete?