Pot câinii să mănânce nectarine?

Nectarine proaspete, întregi

Bogat în vitamine A și C, magneziu, potasiu și fibre dietetice, nectarinele sunt un fruct de vară dulce și nutritiv. Dar sunt în siguranță să împărtășească câinii noștri? Nutrienții din nectarine ar putea oferi anumite beneficii pentru prietenii noștri cu patru picioare, dar există unele potențiale pericole cu oferirea de nectarine sau piersici de pooch. Aflați dacă este bine să vă hrăniți nectarinele câinilor și, dacă da, cât de mult și în ce condiții.

Ce tratamente sunt potrivite pentru câinele dvs?

Sunt nectarine în siguranță pentru câini?

Deși există niște fructe care nu sunt deosebit de Fido-Friendly, cum ar fi strugurii, nectarinele sunt un fruct care poate fi oferit în condiții de siguranță pentru animalele de companie. Cu toate acestea, există unele avertismente la această regulă - de exemplu, dimensiunile porțiunilor ar trebui să fie păstrate foarte mici (gândiți-vă la una la două felii pentru o rasă mică sau până la patru sau cinci pentru un câine mai mare), deoarece nectarinele au un zahăr mai mare conținut decât alte fructe.

Cealaltă problemă potențială este că nectarinele sunt un fruct bogat în fibre și oferind câine prea multă fibră poate duce la probleme de burtă cum ar fi diareea. Dacă veți împărtăși nectarinele cu câinele dvs., asigurați-vă că evitați nectarinele conservate, care conțin adesea conservanți și adaugați zahăr. Acești conservanți ajută la reținerea aromei și a culorii fructului, dar tot ce zahăr suplimentar este un nu-nu pentru animalul dvs. de companie. Pentru început, acesta poate afecta comportamentul câinelui (și, de fapt, să le facă mai multe "hiper"), dar alimentarea în mod regulat a câinelui dvs. Alimentele zaharoase crește, de asemenea, riscul de probleme legate de greutate cum ar fi obezitatea și diabetul, care afectează, de asemenea, chomperii Pooch și provocând carcasele dinților.

Când alegeți nectarine proaspete, luați în considerare plecarea organic- Cantitățile de pesticide găsite în afara nectarinelor pot fi, de asemenea, dăunătoare pentru animalele noastre (și oamenii).

Pot mânca câini de folosință a nectarinelor?

Ambele nectarine și piersici sunt ambalate cu vitamina C. Ele sunt, de asemenea, o sursă bună de fibre dietetice, vitamina A, magneziu și potasiu. Dar, din moment ce corpurile câinilor sunt deja capabile să producă vitamina C de care au nevoie, oferind fructe ca nectarinele nu sunt în întregime necesare, chiar dacă câinii noștri pot să profite de unele beneficii de sănătate din alte substanțe nutritive din fructe. De exemplu, unii experți consideră că un impuls de vitamina C poate fi benefic pentru câini, dacă au ingerat o substanță toxică, cum ar fi praful de ceapă sau propilen glicol.

Fibra dietetică care poate fi găsită în nectarine este, de asemenea, benefică pentru sănătatea digestivă a câinelui, ajutând în același timp pentru a elimina atât diaree, cât și constipație. Vitamina A din pictori și nectarine poate ajuta la sporirea sănătății ochilor câinelui, precum și pentru a-și îmbunătăți pielea și blănurile, în timp ce potasiul ajută fluidele de echilibrare a corpului unui câine și permite mai multe enzime, mușchi și nervi să lucreze în mod corespunzător.

Magneziul este, de asemenea, un nutrient important pentru toți câinii, deoarece ajută organismul să absoarbă vitaminele. Contribuie la sănătatea osoasă a câinelui și la funcționarea multor enzime importante.

Pericolele nectarinelor pentru câini

Chiar dacă nectarinele nu sunt toxice pentru câini, nu înseamnă că doriți să permiteți ca câinele să se hrănească cât de mult vrea. O preocupare de sănătate cu fructe precum nectarinele este că conținutul lor ridicat de zahăr poate duce la probleme gastro-intestinale pentru câinele dvs., inclusiv vărsături și diaree.

În plus, nectarinele putrede pot, de asemenea, să prezinte o problemă periculoasă la animalele de companie, deoarece fructele putrede produc etanol, care este toxic pentru câini. În cele din urmă, groapa de nectarină ar trebui să fie întotdeauna departe de puști tăi. Aceste gropi conțin urme de cianură, care sunt otrăvitoare, iar groapa în sine poate, de asemenea, să strică un pericol de sufocare sau să conducă la un blocaj intestinal periculos dacă este înghițit. Dacă câinele dvs. a înghițit o groapă de nectarină (sau o groapă de piersici), trebuie să vă consultați imediat cu medicul veterinar, dar simptomele de vizionare a semnelor stresul stomacului, Excesul de gâfuire și instabilitate.

Ar trebui să fiți întotdeauna sigur că verificați cu medicul veterinar înainte de a oferi câinelui alimente umane ca nectarinele. Dacă primiți Go-Aici, asigurați-vă că ați început doar cu o cantitate mică (o felie sau două) și monitorizați-vă animalul pentru a vă asigura că nu are o reacție negativă. Câinii care nu ar trebui să fie hrăniți din fructe zaharoase, cum ar fi nectarinele includ câini care sunt deja supraponderali sau au condiții cum ar fi diabetul sau problemele digestive.

5 alimente care sunt toxice pentru animalele de companie (și unele alternative sănătoase)
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce nectarine?