Pot câinii să mănânce banane? 7 beneficii potențiale și 4 efecte secundare

Bananele sunt una dintre cele mai populare fructe din întreaga lume. Dar câinii pot mânca banane și sunt banane în siguranță pentru caini să consume? Care sunt beneficiile pentru sănătate ale bananelor pentru câini și există efecte secundare? Să aruncăm o privire mai atentă la acest fruct bine-cunoscut și ceea ce are în magazin pentru câini.

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;Pot să-mi dau bananele de câine,& # 8221; raspunsul este Da - Câinii pot mânca banane fără probleme, iar bananele sunt netoxice pentru câini. De fapt, acest fruct bogat în vitamine poate fi foarte bun pentru câini când sunt hrăniți în modare.

În acest articol, mă voi uita la cercetarea științifică din spatele efectelor asupra sănătății ale bananelor, precum și asupra efectelor lor adverse și modul în care acestea se aplică câinilor. Chiar dacă bananele pentru câini sunt în siguranță, există mai mult că trebuie să știți înainte de a le hrăni la puii voștri.

NESIGUR: Câinii pot mânca struguri?

Ce sunt bananele?

Banana este un fruct bogat în vitamine și sunt cultivate în multe țări cu climă caldă, dar ele sunt originare din Asia de Sud-Est și aparțin unui grup de plante Musa.

Din cauza aspectului lor atrăgător, gustul foarte dulce și cantitatea mare de nutriție bună, bananele au devenit o adăugare foarte populară la dietele sănătoase din întreaga lume. Multe dintre aceste beneficii se pot aplica într-adevăr atunci când hrăniți o banană unui câine.

Pentru cei neinițiați, aceasta este ceea ce arată o banană brută proaspătă:

Pot câinii să mănânce banane

Bananele conțin multe substanțe nutritive vitale, cum ar fi potasiul, magneziu și vitaminele B6 și C. Acest superfood are a fost studiat extensiv și oferă beneficii pentru sănătate, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale, consumul de potasiu crescut, creșterea osoasă și absorbția nutrienților.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce mere?

Banane pentru câini 101
Pot câinii să mănânce banane?

Deci, chiar dacă acest fruct este sănătos pentru oamenii să consume, câinii pot mânca și banane? Da, câinii pot mânca bananele fără probleme. Bananele sunt sigure pentru câini atâta timp cât canina dvs. le consumă în mod moderat și ca o dată ocazională.

În afară de a fi sănătoși Sursa nutrienților, Bananele pot oferi, de asemenea, câinilor cu unele beneficii critice de sănătate care pot îmbunătăți bunăstarea generală a câinelui.

Următoarele vitamine și minerale din banane sunt de cele mai utilizate pentru câini:

  • Vitamina B6
  • Vitamina C
  • Fibră
  • Magneziu
  • Potasiu
  • Biotină (vitamina B7)

Bananele sunt ridicate în zaharuri naturale sub formă de fructoză. Când dau banane la câini ca un tratament ocazional și nu ca un substitut pentru mese regulate, acest fruct puternic poate fi un mare plus față de dieta câinelui tău pentru a-și ridica vitaminele și mineralele.

Există o mulțime de cercetări științifice în spatele beneficiilor de sănătate ale bananelor, deci mai jos vă voi oferi o scurtă defalcare bazată pe știință și motive bune pentru a adăuga o cantitate moderată de banane la propria dvs. și dieta câinelui dvs. poate fi o idee buna.

  • Bananele îmbunătățesc sănătatea inimii (1, 2)
  • Bananele îmbunătățesc sănătatea digestivă (3, 4)
  • Pecitin în banane poate fi protejat de cancerul de colon (5)
  • Bananele ajută la pierderea în greutate (6, 7)
  • Bananele pot preveni bolile degenerative (8)
  • Bananele îmbunătățesc sensibilitatea la insulină (9)
  • Bananele pot preveni pietrele de rinichi (10)
  • Bananele împiedică durerea musculară și crampe (11, 12)

Studiile de mai sus sunt doar vârful aisbergului a ceea ce este disponibil în ceea ce privește cercetarea științifică privind bananele și beneficiile lor de sănătate. După cum puteți vedea, există un motiv bun pentru a adăuga banane în propria dvs. dietă și de a da banane câinilor.

Cu toate acestea, bananele sunt, de obicei, cel mai bine adăugate la o dietă deja echilibrată a câinelui dvs. Asigurați-vă că câinele dvs. primește o cantitate suficientă de proteine ​​și grăsimi din surse sănătoase.

LEGATE DE: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini

7 Beneficiile bananelor pentru câini

Pot să-mi dau bananele de câine

Pot câinii să mănânce banane și să obțină aceleași beneficii pentru sănătate ca și oamenii?

Da - la fel cum bananele sunt benefice pentru dieta umană, acest fruct poate ajuta câinii într-o varietate de moduri. De la digestie la nivelurile de energie, bananele pentru câini s-au dovedit a fi un superfood excelent pentru a adăuga o dietă pe săptămână pe săptămână.

1. Vitaminele B6 și C în banane consolidează mai multe sisteme.

Vitamina B6 (piridoxină) din banane îi ajută pe câini să lupte împotriva anemiei și să producă hormoni, proteine ​​și neurotransmițători.

Vitamina C (acidul ascorbic) în banane este un nutrient important pentru sinteza colagenului și a cartilajului la câini. De asemenea, consolidează sistemul imunitar al unui câine și combate condițiile degenerative.

2. Biotina (vitamina B7) tratează exteriorul câinelui.

Bananele sunt încărcate cu biotină, o vitamină care ajută la menținerea părului strălucitor, sănătos și a pielii la câini, în conformitate cu unele studii.

3. Fibrele din banane ajută la ameliorarea simptomelor gastrointestinale.

Fibra suplimentară din banane poate ajuta la ușurarea unui câine cu un stomac deranjat și aduceți regularitatea mișcărilor intestinale, Potrivit cercetării.

4. Bananele sunt o primă sursă de magneziu.

Magneziu că bananele sunt pline de promovarea creșterii osoase la câini și asistă corpul caninului în absorbția vitaminelor și producătoare de proteine, Potrivit veterinarilor.

5. Bananele oferă creșteri energetice naturale.

Zaharurile naturale găsite în banane metabolizează rapid pentru un impuls semnificativ de energie, care este deosebit de util pentru câinii atletici și activi și a fost dovedit în studii.

6. Bananele păstrează câinii în formă.

Bananele fac ca un câine mult mai bun tratat decât multe dintre proprietarii de alimente sarate, cum ar fi să dea, astfel că acestea contribuie la pierderea în greutate și la înclinarea, cât mai multe Veterinarii au notat.

7. Bananele conțin potasiu, un mineral vital pentru funcția corpului.

Bananele au tone de potasiu care înlocuiește electroliții pierduți într-un corp de câine și întărește dezvoltarea musculară a câinelui și menține funcția vaselor de sânge în ordine, Potrivit cercetării.

Deci, pot să-mi dau bananele de câine?

Răspunsul este da - puteți da banane pentru câinele dvs. și există multe potențiale beneficii pentru sănătate câini pot să se culeeze de la consumul de banane. Asigurați-vă că alimentați banana la câinele dvs. în mod moderat.

Adăugarea unei cantități adecvate de banane la dieta zilnică a unui câine poate duce la majoritate, dacă nu toate beneficiile menționate mai sus, dintre care unele au fost observate în studii.

Linia de jos: Bananele sunt în siguranță pentru caini să mănânce. Cu toate acestea, deoarece mulți câini iubesc gustul bananelor, este important să nu le-a depășit.

REŢETĂ: Unt de arahide și cookie-uri de banane pentru câini

Banana pentru câini Beneficii
pozitivhealtywellness.COM

4 efecte secundare potențiale ale bananelor pentru câini

Efectele secundare ale bananelor pentru câiniPot câinii să mănânce banane fără efecte secundare? Răspunsul este că, dacă nu este ingerat în cantități excesive, Nu există efecte secundare de a oferi bananelor câinilor.

Deci, chiar dacă câinii pot mânca banane și oferă beneficii nutriționale excelente, beneficiile lor de sănătate se aplică numai atunci când sunt date în sume adecvate.

Prea mult din orice nu este niciodată bun, dar pentru câini, prea multe banane adăugate la dietă pot provoca disconfort gastrointestinal și, în unele scenarii rare cele mai grave, moartea.

Câinii care mănâncă o cantitate mare de banane pot prezenta oricare dintre următoarele condiții:

1. Creștere în greutate.

Un exces de banane în dieta unui câine poate duce la creșterea în greutate, în special la câinii sedentari care nu ard în exces cantitatea de calorii (sursă).

Conținutul ridicat de carbohidrați din banane ca urmare a multor zaharuri naturale creează un risc de creștere în greutate la câinii mai puțin activi, inclusiv cei care sunt bolnavi sau vârstnici.

2. Tulburări gastrointestinale.

Când dau prea multe banane pentru câini, constipație, gaz, balonare, diaree și vărsături pot rezulta din ingestia prea multă fibră și potasiu (sursă).

3. Probleme de glucoză din sânge.

Din cauza suprafeței zaharurilor naturale din banane, hrănirea prea multor banane la câini poate duce la faptul că au neregularități de zahăr din sânge (sursă).

4. Hyperkalemia.

Un alt efect secundar potențial al acordării bananelor pentru câini este hiperkalemia (sursă).

Se întâmplă datorită concentrației ridicate de potasiu în sângele câinelui. Această condiție poate duce la probleme cardiace și la stop cardiac în canini.

Simptomele hiperkalemiei includ dezorientarea, slăbiciunea și colapsul.

Linia de jos: Fed ca un tratat ocazional, sănătos, bananele sunt bune pentru câini. Cu toate acestea, atunci când dau acest fruct câinilor în exces, poate să primească corpul unui câine și chiar să fie fatal.

CITIT: Pot câinii să mănânce portocale?

Mai multe despre banane pentru câini
2 Precauții de siguranță

Precauții de siguranță ale bananelor pentru câiniExistă măsuri de siguranță pentru a lua în considerare atunci când dau banane la câini?

Chiar dacă nu există efecte secundare ale bananelor pentru câini atunci când se hrănesc cu moderatie, cei care se întreabă, pot da banane la câini, ar trebui să păstreze următoarele măsuri de precauție în minte.

Dacă vă dați bananele câinelui, direcționați-vă de coaja de banane.

Fructul bananei în sine poate fi bun pentru câini, dar cum rămâne cu coaja?

Unii proprietari de câini consideră că coaja de banane poate fi un mestecator natural bun pentru câinele lor, dar problema este o peels Pericolele potențiale la câini.

Pur și simplu, coaja de banane sunt o formă de bogată care poate provoca mai multe probleme pentru un câine decât merită.

Iată cele două motive pentru care coaja de banane ar trebui evitată cu orice preț:

1. Peelii de banane pot provoca blocaje.

Deoarece coaja de banane sunt greu de mestecat și de a digera pentru câini, ei pot deveni depuși în gâtul unui câine sau stomacul.

2. Fibra suplimentară din coajă poate duce la vărsături și constipație.

Coaja de banane sunt plini de fibre, iar prea multă fibră poate provoca haos în sistemul digestiv al unui câine. Oferirea de coaja de banane pentru câini poate determina să vadă sau să sufere de constipație.

Rezumat:
Pot câinii să mănânce banane?

Pot câinii să mănânce bananeÎn concluzie, câinii pot mânca cu siguranță banane și banane nu sunt toxice pentru câini.

Având în vedere ca un tratament în cantități mici, bananele pot fi foarte benefice pentru câini într-o varietate de moduri și pot oferi mai multe beneficii pentru sănătate pentru canini.

Asigurați-vă că contactați un medic veterinar dacă sunteți îngrijorat de faptul că câinele dvs. a ingerat prea multă banană sau coaja de banane.

Pentru o gustare mai sănătoasă, luați în considerare schimbarea câinilor zaharoși tratați cu o felie congelată de banană și amintiți-vă să hrăniți câinele tratați cu reținere și rezonabilitate.

Referințe

Faceți clic aici pentru a vedea citările și referințele studiului

Note de subsol, citări de studiu și lectură suplimentară:

  1. Wang X1, Ouyang Yy2, Liu J2, Zhao G3. Aportul flavonoid și riscul de CVD: o revizuire sistematică și meta-analiză a studiilor de cohortă prospective. Br J Nutr. 2014 Jan 14; 111 (1): 1-11. DOI: 10.1017 / s000711451300278x. EPUB 2013 Aug 16.
  2. D`Elia L1, Barba G, Cappuccio FP, Strazzullo P. Aportul de potasiu, accident vascular cerebral și bolii cardiovasculare o meta-analiză a studiilor prospective. J Am Coll Cardiol. 2011 Mar 8; 57 (10): 1210-9. DOI: 10.1016 / J.jacc.2010.09.070.
  3. Eglyst HN, Cummings JH. Digestia carbohidraților de banane (Musa Paradisiaca Sapientum) în intestinul mic uman. Am J Clin Nutr. 1986 Iul; 44 (1): 42-50.
  4. Leonel AJ1, Alvarez-Leite Ji. Butyrate: Implicații pentru funcția intestinală. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2012 Sep; 15 (5): 474-9. DOI: 10.1097 / MCO.0B013E32835665FA.
  5. Leclere, L., Cutsem, P. V., & Michiels, c. (2013). Activități anti-canceroase ale pectinei modificate la pH sau termic. Frontiere în farmacologie, 4, 128. http: // Doi.Org / 10.3389 / FPHAR.2013.00128
  6. Higgins, J. A. (2014). Rezistența la amidon și echilibrul energetic: impactul asupra scăderii și întreținerii în greutate. Revizuiri critice în știința și nutriția alimentară, 54 (9), 1158-1166. http: // Doi.Org / 10.1080/10408398.2011.629352
  7. Schroder Ke1. Efectele consumului de fructe asupra indicelui de masă corporală și pierderea în greutate într-un eșantion de diete de supraponderare și obezi înscriși într-un studiu de intervenție în greutate. Nutriție. 2010 Jul-Aug; 26 (7-8): 727-34. DOI: 10.1016 / J.nuca.2009.08.009. EPUB 2009 DEC 22.
  8. Wang X1, Ouyang Yy2, Liu J2, Zhao G3. Aportul flavonoid și riscul de CVD: o revizuire sistematică și meta-analiză a studiilor de cohortă prospective. Br J Nutr. 2014 Jan 14; 111 (1): 1-11. DOI: 10.1017 / s000711451300278x. EPUB 2013 Aug 16.
  9. Maki, K. C., Pelkman, C. L., Finocchiaro, E. T., Kelley, K. M., Fără drept, A. L., Schild, A. L., Și ploi, t. M. (2012). Amidonul rezistent din porumbul de înaltă amiloză crește sensibilitatea la insulină la bărbații supraponderali și obezi. Jurnalul de Nutriție, 142 (4), 717-723. http: // Doi.Org / 10.3945 / JN.111.152975
  10. Rashidkhani B1, Lindblad P, Wolk a. Fructe, legume și risc de carcinom de celule renale: Un studiu prospectiv al femeilor suedeze. INT J Cancer. 2005 Jan 20; 113 (3): 451-5.
  11. Miller, K. C. (2012). Concentrația de potasiu plasmatică și schimbările de conținut după ingestia banană în exercițiul de exerciții. Jurnalul de formare sportivă, 47 (6), 648-654.
  12. Nieman, D. C., Gillitt, N. D., Henson, D. A., SHA, W., Shanely, R. A., KNAB, A. M., ... Jin, F. (2012). Banane ca sursă de energie în timpul exercițiilor fizice: o abordare a metabolomicii. PLOS ONE, 7 (5), E37479. http: // Doi.Org / 10.1371 / Jurnal.ponei.0037479

REŢETĂ: Unt de arahide și câini înghețați de banane tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce banane? 7 beneficii potențiale și 4 efecte secundare