10 Fructe exotice pe care câinii pot mânca

10 fructe exotice pe care câinii pot mânca

Hrăniți bilele de blană cu Fructe exotice pe care câinii le pot mânca este plăcută pentru prietenii noștri canini și proprietarii de animale de companie. Canini iubesc în mod natural dulciuri, inclusiv fructe, ca tratamente. De cele mai multe ori, părinții câinilor împărtășesc mâncarea lor cu animalele de companie. Se întâmplă chiar și fără a ști mai întâi dacă mâncarea este bună sau rea pentru câini.

Una dintre cele mai sănătoase gustări pe care le puteți oferi animalelor de companie este fructul. Cu toate acestea, există anumite fructe că poți mânca că câinii nu pot. Deci, mai jos este a Lista fructelor pe care câinii tăi le pot mânca, pe care ei se pot bucura, de asemenea, de mângâiere cu dvs.

1. Caisă

Caise, cunoscute și ca prune armean, sunt fructe de piatră rotunde și galbene. Arată ca o piersică mai mică, dar cu un pic de sourness ca prune violet. Un caise este gustos și foarte nutritiv. Conține potasiu și beta-caroten. Mai mult, caise oferă multe beneficii pentru sănătate, inclusiv o digestie mai bună și o stare îmbunătățită a ochilor.

În timp ce câinii pot mânca în siguranță fructe de caise, trebuie să le dați animalelor de companie cu prudență. Cum ar fi prune, piersici și mere, gropi de caise au Cianura toxică. În plus, sămânța este suficient de mare pentru a bloca un gât mic de pui și stomac. Astfel, este înțelept să scoateți semințele dacă doriți să împărtășiți caisul cu câinele dvs.

caise pentru câini
Când sunt date în moderare, caise sunt sigure pentru câini.

2. Castravete

Deși majoritatea oamenilor cred că castraveții sunt legume, ele sunt fructe. Este un antioxidant care conține apă, fibre solubile și o mulțime de substanțe nutritive. Acest fructe cu conținut scăzut de calorii este excelent în prevenirea deshidratării. De asemenea, are proteine, vitamina C, vitamina K, vitamina B1, magneziu, potasiu, biotină și mangan. Acest fruct exotic crocant este sigur ca câinii să mănânce. Are carbohidrați minimali, sodiu, grăsimi și uleiuri; Astfel, doar perfectul Gustare pentru câinii supraponderali.

Cu toate acestea, există încă riscul de supraîncălzire și sufocare atunci când vă hrăniți animalele de companie cu castravete. Pentru a evita aceste, tăiați întotdeauna fructele în dimensiuni gestionabile înainte de a lăsa câinele să-l mănânce. Mai important, dacă aveți câini mici. Și, ca o regulă de bază, urmați motto-ul de 10% în hrănirea castraveților la puii voștri. Aceasta înseamnă că această gustare de fructe trebuie să facă 10% din masa zilnică a animalului pentru a preveni binging.

Mai mult, castraveții sunt cunoscuți pentru conținutul ridicat de apă, care este de aproximativ 96%. Prin urmare, acestea sunt fructe pe care câinii le pot mânca, mai ales în ceea ce privește condițiile meteorologice. Dar, nu dați niciodată murături la animalele de companie. Acești castraveți fermentați pot conține condimente și sare care sunt dăunătoare pentru câini. Prin urmare, este mai bine să le oferim fructe proaspete.

3. Pepene

Pepenelurile constau din 92% apă cu o mulțime de nutrienți. Are vitamina A, vitamina B6, vitamina C, potasiu, licopen, antioxidanți, fibre și aminoacizi. Aminoacizii sunt de bază Blocuri de construcție pentru proteine În corpul nostru. Prin urmare, permite corpului uman să funcționeze eficient și optim. De asemenea, Lycopenul este renumit pentru îngrijirea inimii și prevenirea cancerului de prostată, la fel ca roșiile și grapefruitul roșu.

În ceea ce privește câinii tăi, da, pot mânca pepene verde. Este o sursă excelentă de apă pentru a vă menține bebelușii canini hidratați. Pepene verde este, de asemenea, fructul perfect la hrăniți puii când sunt bolnavi. Cu toate acestea, spre deosebire de oameni, Câinii nu trebuie să mănânce coaja și semințele de pepene verde. Semințele de fructe pot provoca blocaje într-un intestin al unui animal. Între timp, aportul de cruzime poate duce la stres gastrointestinal, cum ar fi diareea.

Există, de asemenea, alte fructe tropicale pe care câinii le pot mânca în siguranță. Deci, dacă vă întrebați, poate un câine să mănânce mango?& # 8221; Raspunsul este da. Banane, papayas, ananas și cantaloupe sunt celelalte fructe tropicale pe care câinii le pot mânca.

4. Fructul dragonului

Un fruct de dragon, altfel cunoscut sub numele de căpșuni sau Pitaya, este un superfood celebru printre conștienți de sănătate. Este mare în nutrienți fără calorii ridicate. Ambalate cu minerale esențiale și vitamine, este o sursă perfectă de fibre dietetice. Conține beta-caroten, prebiotics, carbohidrați, magneziu, vitamine C și E.

Fructul dragonului este un antioxidant care poate ajuta la prevenirea bolilor cronice cum ar fi boala de inimă, diabetul și cancerul. În plus, prebioticele din acest fruct păstrează echilibrul bacteriilor sănătoase în stomac. De asemenea, acest fruct super ajută la stimularea sistemului imunitar și prevenirea infecției corpului. Dragon Fruit este o mâncare uimitor de sănătoasă, care are, de asemenea, un gust bun. Mai mult decât atât, câinele dvs. este sigur să mănânce acest fruct exotic.

Dacă bebelușul tău nu a mâncat încă, este timpul să-l introduceți la acest super gustare. Cu toate acestea, nu uitați să îndepărtați pielea roz, spiky înainte de a vă oferi puii. Câinele dvs. nu-și poate digera acoperirea de piele. Fructele de dragon pot ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar al câinelui pentru a le menține sănătoși. De asemenea, conținutul de fibră va permite tractului digestiv al animalului dvs. în stare bună prin eliminarea toxinelor dăunătoare. În cele din urmă, omega-3 va face pielea și haina sănătoasă și strălucitoare.

Animalul dvs. de companie va iubi cu siguranță aroma și dulceața fructului fără să vă faceți griji cu privire la toxicitate. Dragonul Fruit este mâncarea perfectă pe care tu și câinii tăi pot mânca. Dar, niciodată nu dați prea multe fructe în pooch. Poate provoca un stomac deranjat și scaune libere.

5. Boysenberry

Mulți dintre voi sunteți familiarizați cu afinele și cranberries. Cu toate acestea, foarte puțini recunosc Boyseenerries. Este un fruct încrucișat între un Blackberry Pacific și o zmeură. Și la fel ca și alte fructe de padure, obțineți aceleași beneficii de sănătate de la un boysenberry. Puteți găsi următoarele vitamine sănătoase în Boyseserries:

  • Antioxidanți naturali
  • Vitamina C
  • Vitamina K
  • Fibră
  • Folate

Acest fruct poate diminua riscul de Diabet și pietre de rinichi. Cu toate acestea, găsirea acestui fruct poate fi un pic provocator, deoarece nu este la fel de popular ca și celelalte boabe. Dar dacă găsiți unii, puteți da câteva dintre aceste fructe exotice pentru caini să mănânce. Conținutul său antioxidant va oferi un beneficiu atât de mare, nu numai la om, ci și la canini. Semințele de bookesberries sunt, de asemenea, non-toxice pentru animalele de companie. Dar, dați numai acest fruct puilor dvs. cu moderatie pentru a evita problemele de digestie.

În mod natural, puteți da, de asemenea, afine și cranberries Păstrați copilul sănătos. Dar, niciodată nu dau boabe sălbatice câinilor tăi, deoarece de obicei conțin toxine care sunt dăunătoare pentru animalele de companie.

6. Acai

Boabe de acai sunt fructe de struguri purpuriu, care măsoară în mod obișnuit aproximativ una până la doi centimetri. Are un gust plăcut plăcut cu o mică urmă de ciocolată neagră. Acest gust excepțional îl face să facă apel la consumul de date pentru prima dată. Este bogat în antioxidanți, Chiar mai bine decât alte fructe de padure. Astfel, acest fruct este folosit în mod obișnuit ca ingredient pentru produsele cosmetice și de frumusețe. Este faimos printre persoanele care doresc să lupte împotriva îmbătrânirii și controlul creșterii în greutate.

Lăsați câinele dvs. să mănânce acest fruct exotic este sigur. Acai Berries poate face sistemul imunitar al animalului dvs. mai robust și ajută la îmbunătățirea digestiei sale. Un alt beneficiu pe care îl oferă este că vă poate ajuta câinele să-și păstreze haina sănătoasă și strălucitoare.

Acai Berries conține, de asemenea, calciu pentru oasele sănătoase ale câinelui. De asemenea, are antocianine și omega-3. Astfel, această boabe este o bună sursă de grăsimi sănătoase, în afară de pește. Este, de asemenea, bogat în vitaminele C și E, care vă poate ajuta să vă mențineți forma și aspectul bunului câinelui. Cu toate acestea, da boabe acai la animalele de companie în mod moderat, deoarece acest fruct are conținut de teobromină. Theobromina este același compus găsit în ciocolată care poate duce la otrăvirea câinilor.

7. Kumquat

Kumquat pentru câini
Kumquats sunt bogați în vitamina C.

Kumquats sunt mici fructe citrice în formă de ovală, cu piele comestibilă și subțire, care este chiar mai dulce decât ceauloză. Are tone de vitamine și minerale, inclusiv antiinflamatorii și antioxidanți. Acest fruct mic este, de asemenea, una dintre cele mai bune surse de fibre. Poate ajuta oamenii slăbi, Consolidarea oaselor, nivelului inferior al zahărului și al colesterolului. În plus, conține calciu, magneziu, vitamine A și C.

Câinii pot mânca în siguranță acest fruct citrice datorită conținutului său cu conținut scăzut de grăsimi. Fibrele Kumquat și vitamina C pot stimula sistemele digestive și imune ale animalului dvs. de companie. La fel ca alte fructe, Nu vă depășiți câinii cu kumquats. Poate provoca tulburări de stomac și diaree Datorită conținutului său de zahăr. De asemenea, asigurați-vă că ați luat semințele și tăiați fructele în bucăți mici pentru a preveni sufocarea animalelor de companie.

8. Portocaliu sângeriu

Un alt fruct de citrice sănătos care oferă multe beneficii pentru sănătate este Orange Blood. Este o varietate de portocaliu dulce care este bogat în vitamina C, vitamina A, calciu și antocianine. Aceste antocianine dau fructelor proprietățile sale intense de culoare și antioxidant. De asemenea, este cunoscut pentru a preveni cancerul, diabetul și reduce riscul bolilor de inimă.

Câinii tăi pot mânca portocalele de sânge, și orice alte fructe de citrice, care sunt surse bune de vitamina C pentru animalele de companie. Această vitamină poate contribui la îmbunătățirea sistemelor imune ale animalelor. Cu toate acestea, este prudent Păstrați acest fruct departe de câinii diabetici Datorită conținutului ridicat de zahăr. Prin urmare, trebuie să dați doar una la două părți pe zi pentru a preveni obezitatea. Este, de asemenea, înțelept să tăiați coaja și semințele din portocale, care pot fi dăunătoare câinilor dvs.

9. Fructul pasiunii

Pasiunea fructului este un fruct purpuriu exotic pe care câinii tăi îl pot mânca pentru conținutul său nutrițional și beneficii pentru sănătate. Are o pulpă foarte moale, o crustă de protecție tare și numeroase semințe în interior. Acest fruct este o sursă excelentă de antioxidanți, potasi, fibră, Vitaminele A și C. Oamenii cu diabet pot mânca acest fruct Deoarece, spre deosebire de pepene și ananas, are o valoare scăzută a indicelui glicemic.

Deși unii alergii la latex pot avea reacții adverse cu acest fruct, fructele de pasiune sunt netoxice pentru câini. Cu toate acestea, nu dați niciodată fructe de pasiune ne-coadioase atât la om, cât și la animale de companie. Cele ne-coadioase pot conține o formă de toxicitate cu cianură. De asemenea, câinii nu trebuie să mănânce semințele de fructe de pasiune, deoarece acestea conțin, de asemenea, cianură.

10. Guava

Noi toți iubim pe Guavas, mai ales în jeleuri și gemuri. Guavas, cunoscut și sub numele de Plum de nisip, are semințe dure groase înăuntru. Culoarea pielii este verde pentru a lumina galben și emite un miros puternic dulce. Acest aliment delicios este cunoscut ca fiind unul dintre superfruițile pentru el Vitamine sănătoase și conținutul mineralelor, după cum urmează:

  • Vitamina C
  • Lycopene
  • Antioxidanți
  • Mangan
  • Folate
  • Potasiu
  • Fosfor
  • Calorii
  • Zahăr
  • Calciu
  • Apă

Cu toate aceste beneficii pentru sănătate, Guavas, inclusiv Apple Guavas găsite în mod obișnuit pe piețe, sunt sigure pentru caini să mănânce. Dar, ca și în cazul oricăror alte fructe, Guavas mâncat în exces poate duce la stomacul deranjat al unui câine, vărsături și diaree. Prin urmare, Trebuie să știți întotdeauna când ați dat animalului dvs. doar destul de fructe pentru această zi.

Guava pentru câini
Guavas au o tona de beneficii pentru sănătate!

Deci, încă mai întrebi, câinii pot mânca papaya sau ananas?& # 8221; Este prudent pentru proprietarii de animale de companie să știe ce Fructele exotice pot mânca câinele. Fiind conștient este cheia pentru a vă menține prietenii canini sănătoși. De asemenea, ar trebui să fiți familiarizați cu celelalte fructe Câinii nu pot mânca. Când aveți îndoieli cu privire la o anumită mâncare, este mai bine să se consulte cu medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Fructe exotice pe care câinii pot mânca