Pot câinii să mănânce cantaloupe? 5 beneficii potențiale și 3 efecte secundare

Cantaloupe este un fruct popular și delicios pe care majoritatea oamenilor le bucură. Dar câinii pot mânca și Cantaloupe, și este Cantaloupe pentru câini în condiții de siguranță pentru a consuma? Există vreun beneficii sau efecte secundare Câinii vor experimenta dacă mănâncă cantaloupe? În acest articol, voi lista tot ce trebuie să știți.

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;pot da câinele meu cantaloupe0 # 8220;, atunci răspunsul scurt este Da - Câini poate sa Mănâncă Cantaloupe, Atâta timp cât o dați în mod moderat.

Cantaloupe este un fruct foarte dulce care împachetează o grămadă de vitamine și este sigur ca câinii să mănânce, dar mai este mai mult. Lăsați mai adânc în ceea ce este Cantaloupe și cum puteți hrăni Cantaloupe la câini.

Ce este Cantaloupe?

Cantaloupe (cunoscut și sub numele de Cantelope, Cantaloup, Muskmelon, pepene galben, Mushmelon sau pepene galben) este un tip de fructe din speciile de Cucumis Melo.

Cantaloupes sunt dense de apă și ovală în formă. Cantaloupe nord-american dispune de un exterior webbed sau un exterior plat cu un interior portocaliu, aromat.

Aceasta este ceea ce arată o cantaloupă:

Cum arată Cantaloupe

În afară de a fi greu în conținutul de apă, cantalupa poate oferi câini cu antioxidanți, hidratare, îmbunătățirea sănătății inimii și digestia printre altele.

Cantaloupe pentru câini 101
Pot câinii să mănânce cantaloupe?

Da - Cantaloupe este sigur ca câinii să mănânce (în cele mai multe circumstanțe).

Cu toate acestea, este mai bine să dați cantaloupe câinilor în mod moderat. Având în vedere ca un câine, și nu ca un înlocuitor pentru o masă, Cantaloupe poate fi o conductă a multor beneficii importante pentru sănătate pentru câinele dvs.

Iată vitaminele și substanțele nutritive ale Cantaloupe care sunt cele mai benefice pentru canini:

  • Vitamina A
  • Vitaminele B1, B3, B6
  • Vitamina C
  • Vitamina K
  • Potasiu
  • Magneziu
  • Fibră

Aceste vitamine, minerale și fibre sunt principalul motiv pentru care hrănirea Cantaloupe la câini poate oferi multe beneficii pentru sănătate îmbunătățirea bunăstării lor generale.

Citiți și: Pot câinii să mănânce banane?

5 Beneficiile de sănătate ale Cantaloupe pentru câini

Beneficiile de sănătate ale Cantiloupe pentru câini

1. Beta-carotenul din Cantaloupe poate promova sănătatea ochilor la câini.

Cantaloupe poate spori sănătatea vizuală a câinelui prin beta-caroten (Vitamina A) că conține. Beta-carotenul este cel mai adesea asociat cu morcovi, dar se găsește în cantități semnificative în Cantaloupe prea.

Câinii mai în vârstă pot beneficia cel mai mult de Cantaloupe, deoarece poate ascuți viziunea de decolorare a câinelui vârstnici. Puii și câinii mai tineri nu ar trebui să fie lăsați afară.

Ca un câine sănătos tratați pentru puii dvs., Cantaloupe poate păstra ochii câinelui dvs. mai sănătos.

2. Cantaloupe poate avea proprietăți antiinflamatorii pentru câini.

Antiinflamator Agent în Cantaloupe poate întări articulațiile și mușchii și mușchii de câini activi (sau mai vechi) prin reducerea umflarea care poate apărea în aceste zone datorită exercițiilor, inclusiv a displaziei de șold și a artritei canine.

În special, oferind cantaloupe pentru câini poate ajuta câinii și canini care se bucură de alergare și sărind să rămână activi și fără durere.

3. Antioxidanții în Cantaloupe pot ajuta boala de combatere a câinilor mai în vârstă.

Cantaloupe conține o cantitate mare de antioxidanți care sunt întotdeauna benefică pentru câini. Este o sursă bună nu numai de vitamina A, ci și vitamina C (care este bun pentru câini). Aceste vitamine interacționează și pot opri progresia radicalilor liberi la câini.

Deteriorarea celulelor în canini apare din cauza radicalilor liberi, ceea ce poate duce la anumite boli și boli pe măsură ce vârî. Antioxidanții pot ajuta câinii să treacă bolile și cancerul.

4. Cantaloupe poate face inima unui câine mai sănătos.

Potasiul este unul dintre mineralele cheie de electroliți găsite în Cantaloupe.

Sa demonstrat că consumul de potasiu poate ajuta la menținerea unei sănătăți inimii în rândul altor beneficii. Beneficii similare se aplică și câinilor.

5. Cantaloupe vă păstrează câinele hidratat.

Cantaloupe este de aproximativ 90% apă, motiv pentru care este o gustare excelentă pentru a vă da câinelui să-l păstreze hidratat. Este cel mai bun pentru câinii care cheltuiesc multă energie și nu consumă suficientă apă (dehidratarea riscului).

# 8220; așa pot da câinele meu cantaloupe?& # 8221;

Da, poți să-ți dai câinele Cantaloupe, atâta timp cât tu hrăniți-l cu grijă și să-l dați cu moderatie, de preferință ca un câine ocazional. Cantaloupe va fi sănătos numai pentru câini când este hrănit în cantități mici.

De ce? Deoarece prea mult cantaloupe pentru câini poate provoca o serie de probleme de sănătate (la fel ca și cele mai multe produse alimentare atunci când sunt date prea mult). Aceste probleme de sănătate din Cantaloupe variază de obicei de la ușor incomod la probleme foarte grave la câini.

Linia de jos: Cantaloupe este sigur ca câinii să mănânce. Dar pentru că câinii iubesc gustul lui Cantaloupe, este important să le țineți departe de ea și să o hrănească doar cu moderatie.

Pot să-mi dau câinele cantiloupe
Holistichealthjournal.pe mine

3 Efecte secundare potențiale ale Cantaloupe pentru câini

Iată câteva dintre efectele secundare ale Cantaloupei pentru câini atunci când caninii ingerăm o cantitate mare și devine prea mult de un lucru bun.

1. Tulburări gastrointestinale.

Un exces de Cantaloupe poate duce la diaree sau constipație în câinele dvs. Înaltul cantitatea de fibră găsite în Cantaloupe se poate înmuia rapid și contracarează densitatea apei a acestui fruct, ducând la dureri de stomac și probleme digestive la câini.

Pro sfat: Asigurați-vă că tăiați cantaloupe în bucăți mici pentru a permite consumul mai ușor și digestia. Câinii sunt capabili să înghită mai mult decât să mestece și să taie bucăți mici de fructe pot împiedica sufocarea sau constipația.

2. Probleme de diabet.

Câinii cu diabet zaharat ar trebui să se desprindă de Cantaloupe din cauza înălțimii sale Conținutul de zahăr natural. Corpurile câinilor diabetici nu pot să facă față nivelelor ridicate de zahăr în acest fruct. Și chiar dacă este zahăr natural, este încă periculos dacă este administrat câinilor diabetici.

3. Deteriorarea dinților.

În plus, nivelurile ridicate de zahăr din Cantaloupe pot face un număr pe dinții câinelui. Deteriorarea dinților poate fi grăbit prin includerea Cantaloupe în dieta zilnică a câinelui, când este dată prea mult sau prea des, atât de mult.

Mai multe despre Cantaloupe pentru câini
O precauție de siguranță

Semințele de cantaloupe sunt periculoase pentru câiniDacă nu sunt ingerate în cantități foarte mari, Cantaloupe nu are efecte secundare la câini. Numai atunci când este dat prea mult, câinele tău poate experimenta problemele menționate.

Cu toate acestea, există o altă precauție importantă de siguranță pentru a lua în considerare dacă vă întrebați, puteți da câinele meu Cantaloupe, & # 8221; și asta este pielea și semințele de cantaloupe.

Dacă vă dați câinele Cantaloupe, țineți-l departe de pielea și semințele de cantaloupe.

Pielea sau coaja de cantaur poate provoca suferință de stomac la câini.

În primul rând, s-ar putea să fi fost pulverizat cu pesticide, pe care câinele dvs. ar trebui să nu ingerați absolut. În al doilea rând, pielea cantaloului este adesea acoperită cu diverse bacterii (PDF) care ar putea cauza cainele dvs. să se îmbolnăvească.

Nu vă alimentați niciodată semințele de câine Cantaloupe.

Semințele Cantaloupe au o concentrație ridicată de Cianura - o toxină (PDF). Deși câteva semințe nu pot duce la pericol imediat, hrănirea semințelor de câine Cantaloupe pentru o perioadă lungă de timp poate provoca vărsături severe, diaree și dureri abdominale.

Ca întotdeauna, consultați medicul veterinar dacă câinele dvs. a ingerat o cantitate excesivă de cantaloupe, este pielea / coajă sau semințe de cantaloupe.

Rezumat:
Pot câinii să mănânce cantaloupe?

Pot câinii să mănânce cantaloupeFed ca un câine ocazional tratați în cantități mici, câini poate sa Mănâncă Cantaloupe Fără îndoială și este un fruct sigur pentru ca ei să consumezi ocazional și sume mici.

Cantaloupe poate fi o gustare sănătoasă și o mare alternativă la câinele prelucrat tratează.

Calitățile benefice ale Cantaloupei pot îmbunătăți vederea câinelui dvs., ajută la combaterea bolilor și a cancerelor, întăriți inima câinelui dvs. și păstrați-vă câinele care rulează și săriți fără durere pentru mai mult timp, cu condiția să hrăniți în mod regulat această dietă bogată în vitamine.

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce cantaloupe? 5 beneficii potențiale și 3 efecte secundare