Ce fructe pot mânca câinii?

Câine maro în afara care ținea o felie mare de pepene verde în gură

Știți deja că fructele sunt importante pentru păstrarea sănătății, dar ați știut că este minunat și pentru câinele dvs? În timp ce câinii nu fac nevoie fructe să fie la cel mai sănătos, Adăugarea fructelor proaspete la dieta normală a puilor, cu permisiunea și instrucțiunile din veterinarul dvs., le poate furniza un impuls adăugat de vitamine, minerale și antioxidanți, precum și unele hidratare suplimentară întotdeauna.

Un lucru important de reținut, totuși, atunci când vine vorba de a vă hrăni fructul de câine este că, în timp ce multe fructe sunt minunate pentru câini, nu toți sunt. În plus față de verificarea listei noastre de fructe pe care nu ar trebui să vă hrăniți prietenul tău blană în partea de jos a acestei pagini, ar trebui să fiți sigur că acordați atenție modului în care câinele dvs. răspunde anumitor fructe. Dacă observați semne de stomac deranjat sau alt disconfort, nu-i hrăniți acel tip de fructe - chiar dacă este altfel sigur pentru ei.

Acum că avem acea responsabilitate importantă din cale, să ajungem la asta. Iată 10 dintre cele mai bune fructe pentru a hrăni câinii.

Mere

Un măr O zi ar putea să nu țină veterinarul departe, dar felii sau altfel bucăți mici de Apple fac tratamente excelente și toppers de masă. Doar asigurați-vă că nu vă alimentați câinele nici un semințe de măr, deoarece conțin cantități mici de cianură și, de asemenea, reprezintă un risc de sufocare.

Beneficii:

Banane

Banane au o tona de beneficii pentru sănătate pentru prietenii noștri blană. Ele sunt, de asemenea, în mod inundate portabile, făcându-le o gustare bună pentru a aduce pentru cei doi să împărtășiți pe plimbări lungi.

Beneficii:

  • Bananele sunt bune pentru digestia câinelui tău, precum și inima și mușchii lor.
  • Conține cantități mari de potasiu, fibre și vitamina C.

Mure

Este sigur să împărtășiți mure cu pooch-ul dvs., deși utilizați cea mai bună judecată în ceea ce privește reducerea lor în mușcături mai mici. Stick la blackberries mai dulce, în loc de tart, pe care câinele tău va prefera probabil.

Beneficii:

Afine

Câinii tind să iubească afinele, care sunt deja perfect dimensionate ca tratamente pentru guri atât mari, cât și mici. Dacă aveți de-a face cu un câine mic sau cu un afine mare, totuși, tăiați boabele în jumătate înainte de servire.

Beneficii:

  • Un profil scăzut de zahăr face ca afinele să fie un tratament bun pentru câinii diabetici.
  • Conține vitamine C și K, precum și calciu, magneziu, zinc, fier și antioxidanți.

Pepene galben

Pepene galben este un fruct sigur și sănătos pentru cainele dvs. să se bucure, dar evitați hrănirea crustei, deoarece textura brută poate provoca daune intestinale.

Beneficii:

  • Doze mari de beta-caroten, care este bun pentru viziunea câinelui dvs. și sistemul imunitar.
  • Conține vitamine A, B-6 și C, precum și fibre, potasiu, folat și niacin.

Cranberries

Ziua Recunostintei nu este singurul motiv pentru a stoca aceste tratamente dulci in casa ta. Cranberries poate fi hrănit la câinele dvs. brut, gătit sau uscat, dar sări peste sosul de afine de zahăr (îmi pare rău, Fido).

Beneficii:

  • Mare pentru sănătatea vezicii urinare, sănătatea gingiei și sănătatea imună.
  • Conține vitamine C și E, precum și o gamă de vitamine B, inclusiv tiamin, niacin, riboflavină și B-6.

Papaya

Du-te și hrăniți papaya la puii voștri. Carnea acestui fruct exotic face o gustare excelentă, atâta timp cât nu hrăniți pielea sau semințele.

Beneficii:

  • Ajutoare în orice moment din sănătatea inimii și sănătatea imună la sănătatea ochilor și digestia.
  • Conține vitamine A, C, E și K, precum și folat, fibră, calciu și potasiu.

Zmeură

Când sunt consumate în mod moderat, zmeura servesc drept un tratament delicios pentru câinele dvs. Și majoritatea câinilor par să le placă, mai ales când sunt la dulceața lor de vârf în timpul verii.

Beneficii:

  • Gândit la ajutor lupta împotriva cancerului, boala circulatorie si declinul legat de varsta.
  • Conține vitamina C, acid folic, cupru, magneziu, fibre și antioxidanți.

Căpșune

Ca majoritatea altor fructe de padure, căpșunile sunt pline de antioxidanți. Pentru hrănire în siguranță, tăiați frunzele din partea de sus și apoi trimestrul căpșuni. Dacă câinele dvs. este mic, tăiați în fiecare trimestru în jumătate (sau mai mic).

Beneficii:

  • Să ofere un mare impuls pentru sănătatea sistemului imunitar, ajuta la reglementarea zahărului din sânge și acționează ca un antiinflamator natural.
  • Conține vitamine C, B-6, K și E, precum și folat, potasiu și mangan.

Pepene

Nimic nu este la fel de satisfăcător într-o zi fierbinte ca o felie suculentă de pepene verde, iar câinii noștri sunt de acord. Doar nu hrăniți coaja sau semințele, care sunt dificil pentru câinele dvs. să digere.

Beneficii:

  • Ridicat în licopen, un antioxidant care protejează împotriva deteriorării celulelor.
  • Conține vitamine A, B-6 și C, precum și tiamin, care ajută la transformarea energiei grasimilor, proteinei și carbohidraților.
  • Incredibil de hidratare datorită unui conținut ridicat de apă.

Fructe pe care nu ar trebui să vă hrăniți câinele

În timp ce lista de fructe pe care câinii pot mânca este lungă, ca părinte responsabil de companie, ar trebui să fiți conștienți de fructele pe care câinii nu poate mânca. Acestea includ:

  • Cireșe
  • Grapefruit
  • Struguri
  • Lămâi
  • Limes
  • Prune

Întotdeauna err pe partea de siguranță când vine vorba hrănirea câinelui orice tip de fructe pentru prima dată. Chiar fructele care nu sunt pe această listă pot reprezenta o problemă câinelui dvs. special, așa că faceți cercetările dvs., alimentați numai sumele mici la început și fiți în căutarea semnelor unei reacții proaste.

Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs

Cum să vă hrăniți fructele câinelui

Fructele proaspete sau congelate sunt ușor de hrănit cu animalul dvs. de companie, cu condiția să îndepărtați pielea, semințele și gropile și tăiați fructele în mușcături ușor de gestionat. Dar dacă sunteți în sus, puteți obține mai creativ.

  • Înghețați unele pupiculos. Umpleți fiecare slot într-o tavă de cub de gheață cu apă proaspătă sau o lingură de iaurt simplu, apoi pop în biți mici de fructe și îngheț. Ieșiți unul dintre pupiculele pentru un tratat de gheață într-o zi caldă.
  • Face un smoothie. Începeți cu o bază, cum ar fi apa, iaurtul simplu, carnea de vită, puiul sau bulionul veggie (doar verificați lista ingredientelor pentru a vă asigura că nu există nici o ceapă, usturoi sau alte alimente nu-merge dacă utilizați bulion cumpărat de magazin ). Amestecați cu fructe proaspete sau congelate și serviți. Dacă faceți prea mare de o servire, înghețați restul într-o tavă de cub de gheață pentru tratarea rapidă înghețată.
  • Încurajați câinele dvs. să se joace cu mâncarea lor. Schimbați tratarea tradițională în jucăria de puzzle preferată a câinelui pentru bucăți mici de fructe în schimb. Ei vor primi o gustare sănătoasă frumoasă, împreună cu o mulțime de exerciții fizice mentale.
  • Presărați fructele deasupra meselor. Adăugați unele entuziasm la timpul de masă, folosind fructe tăiate ca un topper pe micul dejun normal al câinelui sau cina. Este o modalitate bună de a-și amesteca mesele și de a adăuga o doză suplimentară de bunătate sănătoasă.

Desigur, fructele nu sunt singurele câini de mâncare umană gustoasă pot mânca. Aflați cum vă puteți hrăni pupa salată verde de asemenea.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. măr. ASPCA Controlul otrăvurilor animalelor

  2. Vara Fun cu prietenii tăi blană! ASPCA Controlul otrăvurilor animalelor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce fructe pot mânca câinii?