Pisicile pot mânca cantaloupe?

Pepene galben

Dulce și răcoritoare, Cantaloupe este un fruct de vară preferat pentru un motiv. La fel ca pepene verde, fructele cu conținut scăzut de calorii au un conținut ridicat de apă și fibre și este plin de nutrienți. Dar poate pisica ta să culege unele dintre vitaminele și mineralele de răcorire și cele bune găsite în Cantaloupe?

Pisicile alimentare umane nu ar trebui să mănânce niciodată

Este în siguranță pentru pisici?

În general, este sigur ca pisicile să mănânce fructe de pepene galben ca Cantaloupe. Dar, bineînțeles, moderarea este cea mai mare parte a pisicilor se pot bucura în siguranță de câteva bucăți de Cantaloupe, dar dacă mănâncă prea mult, pot experimenta problemele variind de la câștigul în greutate la diabet zaharat.

Ca și în cazul oricăror alimente noi, s-ar putea să vă gândiți să oferiți pisica dvs., trebuie să vă conectați mereu cu medicul veterinar, care să ofere îndrumări cu privire la animalul dvs. unic și individual. Este, de asemenea, o idee bună să introduceți un nou alimente - chiar și un fruct sănătos sau veggie, cum ar fi Cantaloupe - la pisica dvs. încet, cu câteva bucăți mici la început, astfel încât să puteți monitoriza o reacție alergică sau orice indicație că el sau ea nu poate tolera (cum ar fi diareea, de exemplu).

Beneficiile de sănătate ale Cantaloupe pentru pisici

Cantaloupe este o sursă excelentă de fibre dietetice, folat, vitamina B6, A și C, Niacin și potasiu, fiind, de asemenea, scăzută în calorii și o sursă bogată de fibre și apă. Și vestea bună este că atât tu cât și pisicile tale pot beneficia de vitamine și nutrienți găsiți în Cantaloupe.

În special, vitaminele A și C oferă o serie de beneficii pentru sănătate pentru pisici, cum ar fi rolul lor ca antioxidanți. Antioxidanții captează radicalii liberi, care pot încetini în mod eficient procesul de îmbătrânire a pisicii și pot promova funcția celulară sănătoasă, precum și pentru a reduce riscul anumitor boli. Conținutul ridicat de apă și fibră a lui Cantaloupe ajută, de asemenea, să faciliteze digestia sănătoasă, ajutând la prevenirea problemelor precum constipația și deshidratarea.

Pericole de Cantaloupe pentru pisici

Problema cu multe fructe, inclusiv Cantaloupe, este că acestea sunt ridicat în zahăr. Chiar dacă este un zahăr natural, bun pentru tine, nu este încă cel mai bun pentru pisici, deoarece poate provoca creșterea în greutate, precum și exacerbate probleme de sănătate, cum ar fi diabetul zaharat. Proprietarii de animale de companie de pisici care au deja aceste tipuri de probleme de sănătate ar trebui să fie deosebit de precaute cu privire la hrănirea fructelor lor de pisici ca Cantaloupe.

Un alt pericol de cantalupă este că, ca și alte fructe de pepene galben, conține o crustă. Și dacă pisica ta o consumă, poate duce la mari probleme - la fel ca pepene verde, consumând-le nu numai că provoacă supărat gastrointestinal, dar ele pot deveni afectate în tractul digestiv al pisicii tale. Puiul dur, fibros al rolelor sunt, de asemenea, un pericol de sufocare.

În plus, în timp ce semințele unui cantaloupe sunt inofensive din punct de vedere tehnic, ar trebui să încercați să evitați să vă permiteți ca pisica să le mănânce, deoarece pot fi un pericol de sufocare. Veți dori, de asemenea, să împiedicați pisica să lingă în afara unei canalizări - ca și în multe fructe și legume, pielea exterioară poate conține bacterii dăunătoare, precum și pesticide și alte substanțe chimice care vă pot face bolnavii.

Cum să hrăniți Cantaloupe la pisica ta

Când vine vorba de Cantaloupe, câteva piese de dimensiuni ale mușcăturii sunt probabil perfecte pentru cea mai mare pisică - deși veți dori să săriți acest tratament în cazul în care pisica dvs. are a stomac sensibil sau este diabetic. Prea mult Cantaloupe poate provoca supărat atât la oameni cât și la omologii lor felini. Dacă pisica ta mănâncă Cantaloupe și apoi prezintă simptome cum ar fi vărsături, letargie sau lipsă de apetit, veți dori să vă avertizați imediat medicul veterinar.

La fel ca în cazul tuturor fructelor, este important să spălați și să curățați bine suprafața exterioară înainte de preparare (aceasta va împiedica bacteriile sau pesticidele să contamineze fructele pe măsură ce începeți să le deschideți și să o tăiați pentru animalul dvs.). Veți dori, de asemenea, să eliminați semințele și coaja și să tăiați pepene galben în pene mici de dimensiuni mici de oțel sau două inci (ținând cont de dimensiunea pisicii dvs. atunci când tăiați).

Cantaloupe ar trebui să fie hrănită doar ca un tratament special, și nu o parte din dieta lor obișnuită. Puteți chiar să puneți Cantaloupe într-un kong sau alt jucărie puzzle pentru a oferi un exercițiu interesant și gustos-mental pentru pisica ta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile pot mânca cantaloupe?