Pot câinii să mănânce mere? 8 beneficii potențiale și 3 precauții

Considerată mult timp o alimentație sănătoasă, Merele oferă o multitudine de valoare nutrițională oamenilor. Dar câinii pot mânca și mere și sunt mere pentru câini în condiții de siguranță pentru a consuma? Care sunt beneficiile pentru sănătate ale hrănirii merelor la câini și există efecte secundare? Să aruncăm o privire mai atentă la acest fruct popular.

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;Pot să-mi dau merele de câine,& # 8221; raspunsul este Da - poți să-ți dai merele de câine și nu sunt toxice pentru câini. Merele sunt ambalate cu nutriție și tone de antioxidanți, toate fiind benefice pentru câini.

Un măr pe zi va păstra o zi doctor Veterinarul departe? De fapt, ar putea.

Merele fac adesea un mare tratament pentru câini și sunt o mâncare comună pentru a adăuga la Homemade câine Mâncăruri alimentare. Când sunt date în mod moderat, sunt un mare plus față de orice dietă a câinelui. Să vedem de ce dând mere la câini este o idee bună și cum influențează sănătatea.

REŢETĂ: CÂȘTIGUL NATURAL PUPCAKE DOING

Ce sunt merele?

măr este una dintre cele mai populare fructe cele mai ridicate în speciile numite Malus. Există peste 2.000 de soiuri de mere care variază în aromă de la suculent la dulce până la tart și sunt renumite pentru numeroasele beneficii pentru sănătate pe care le oferă oamenilor și animalelor.

Motivul pentru care acest fruct dulce este atât de comun este faptul că merele sunt deosebit de ambalate cu antioxidanți și sunt una dintre cele mai studiate alimente acolo. Mai jos, voi lista toate beneficiile de sănătate bazate pe elemente ale merelor pentru câini și oameni, astfel încât amândoi să vă puteți bucura.

Aceasta este ceea ce arată merele brute proaspete:

Cum arată merele

În comparație cu multe alte fructe, merele sunt mai mici în calorii și conținutul natural de zahăr. Ele sunt bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. În plus, merele gustă delicioase la câini și majoritatea câinilor iubesc merele, indiferent dacă sunt brute, gătite sau utilizate în hrană pentru câini de casă.

Să aruncăm o privire la toate beneficiile merelor pentru câini și efecte secundare potențiale.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce banane?

Mere pentru câini 101
Pot câinii să mănânce mere?

Pot să-mi dau merele de câineDeci, câinii pot să mănânce mere la fel cum oamenii pot? Da, într-adevăr - merele sunt sigure pentru caini să mănânce când este dată în mod moderat. De fapt, dacă gătiți pentru câinii dvs., este chiar recomandat să adăugați mere la dieta câinelui dvs. pentru a crește conținutul nutritiv al meselor de companie.

Merele sunt considerate A & # 8220; Superfruit, & # 8221; și există o mulțime de cercetări în spatele lor, oferind tone de beneficii de sănătate ale merelor pentru câini și oameni. Voi face o defalcare rapidă de dovezi de mai jos.

Mere sunt plin de nutriție, Vitaminele și mineralele și aici sunt principalii suspecți:

  • Vitamina A
  • Vitamina C
  • Vitamina K
  • Calciu
  • Potasiu
  • Fibră
  • Omega-3 și acizi grași omega-6
  • Antioxidanți

Din toate acestea, merele sunt în mare parte bine cunoscute pentru conținutul lor de vitamina C și de potasiu. În plus, la fel ca oferind zmeură câinilor, Merele brute proaspete conțin și pot furniza canini cu câțiva compuși foarte puternici:

  • Catechin, care pot îmbunătăți funcția musculară și a creierului la câini (1, 2)
  • Quercetin, care luptă împotriva cancerului, a inflamației, a depresiei și a virușilor (3, 4, 5)
  • Acid clorogenic, care scade zahărul din sânge și ajută la pierderea în greutate (6)

Acest superfruit este atât de puternic încât a devenit una dintre cele mai bine studiate fructe, cu tone de beneficii dovedite de sănătate pentru oameni și animale. Este, de asemenea, foarte probabil ca asta Câinii pot absorbi majoritatea acestor substanțe nutritive de la mâncarea merelor la fel cum oamenii pot.

Spre deosebire de multe alte fructe, există tone de studii pe animale pe mere, ceea ce face mult mai ușor să înțelegeți modul în care merele pentru câini pot fi benefice. Mai jos este o scurtă defalcare bazată pe știință a tuturor beneficiilor potențiale de sănătate ale merelor pentru câini și oameni:

  • Merele mai mici colesterolul, riscul de accident vascular cerebral și îmbunătățirea sănătății inimii (7, 8, 9)
  • Merele sunt extrem de benefice pentru pierderea în greutate (10, 11, 12)
  • Merele pot promova bacterii sănătoase (13)
  • Merele mai mici riscul de diabet zaharat (14, 15)
  • Merele ameliorează astmul și reacțiile alergice asociate (15, 16)
  • Merele pot reduce riscul de cancer (17, 18)
  • Mere îmbunătățesc sănătatea oaselor (19)
  • Merele pot proteja creierul de la bătrânețe (15, 20)
  • Merele pot proteja stomacul de efectele secundare ale ANSAID (15)

Și care acoperă doar pe scurt cele mai cunoscute cercetări, cu mult mai multe studii pe mere lăsate în urmă. După cum puteți vedea, dovezile sunt clare că merele pentru câini și oameni nu sunt doar sigure, dar cu siguranță recomandate și oferă o tonă de beneficii pentru sănătate.

Acum, să vorbim despre câteva exemple specifice de ce nu numai câinii pot mânca mere, dar de ce să oferim un măr unui câine, ca o tratare ocazională, poate fi o idee minunată.

CITIT: Câinii pot mânca pepeni de pepeni?

8 beneficii potențiale ale merelor pentru câini

Pot să-mi dau merele de câine

Nu numai Merele pentru câini sunt sigure Pentru a consuma, dar dacă dați câinelui dvs. un măr ca un tratament sau includeți merele în rețetele de casă pentru câini de casă, există unele beneficii pentru sănătate pe care PET dvs. va profita de la consumul în mod regulat acest superfruit (în moderare).

Iată cele opt beneficii cele mai proeminente de a oferi mere la câini:

1. Vitamina A promovează sănătatea ochilor.

Vitamina A din Mere promovează sănătatea generală a ochilor la câini și întărește viziunea câinelui. Această vitamină poate, de asemenea, să vă ajute să păstrați oasele, pielea și acoperirea câinelui dvs. sănătoasă și multe alte funcții importante ale corpului.

2. Antioxidanții în mere pot preveni bolile și cancerul.

Merele sunt una dintre cele mai bune alimente care conțin cantități mari de antioxidanți, în special, vitamina C care poate avea proprietăți de protecție împotriva cancerului. Ca cercetări pe care le-am enumerat mai sus, este clar că merele de alimentare pot împiedica cancerul și pot lupta împotriva inflamației.

Vitamina C Aceasta este abundentă în mere promovează cartilajul și sinteza colagenului, întărește sistemul imunitar al unui câine și combate multe condiții degenerative cum ar fi displazia șoldului.

3. Vitamina K îmbunătățește câinele Inima, sângele, osul și sănătatea ficatului.

Merele au o doză hefty de vitamina K, un mineral esențial care îmbunătățește sănătatea și ficatul sângelui. Cercetarea cu studii animale și umane au arătat clar că merele din dietă pot îmbunătăți toate aceste organe și funcția lor.

Vitamina K poate avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra prevenirii și gestionării bolilor osoase și a inimii. De asemenea, întărește oasele și dinții câinelui.

4. Merele au calciu, un mineral esențial pentru funcțiile corpului vital.

Calciul este crucial pentru funcțiile corpului câinelui dvs., în special pentru contracția musculară, transmisia impulsului nervos, coagularea sângelui și formarea și dezvoltarea osului. Merele sunt pline de calciu și dovezile arată că pot îmbunătăți toți factorii de mai sus.

5. Fibrele dietetice ajută la reglarea sistemului digestiv.

Un alt lucru pe care merele sunt cunoscute este fibra. Fibrele dietetice reglează mișcările intestinale la câini, încurajează pierderea în greutate și îmbunătățește digestia în general. În plus, fibrele ajută la prevenirea flatulenței, constipației și diareei în canini.

6. Acizi grași esențiali păstrează pielea câinelui dvs. sănătos.

Deși nu sunt cunoscute pentru acest lucru, dar merele au acizi grași de omega-3 și omega-6 care pot îmbunătăți inima, creierul și schiurile câinelui. Acizii grași esențiali păstrează stralucirea câinelui strălucitor și pot împiedica alergiile cutanate, precum și multe alte funcții vitale ale corpului.

7. Merele au antioxidanți care consolidează mai multe sisteme ale corpului.

Antioxidanții din mere pot îmbunătăți funcția sistemului gastrointestinal la câini, creșterea osoasă, sănătatea ochilor, pielea și stratul și sistemul imunitar al caninului.

Antioxidanții sunt de asemenea cunoscuți pentru a preveni inflamația, mai multe boli și boli, precum și lupta împotriva cancerului și a virușilor.

8. Merele oferă beneficii dentare pentru câini.

Acest lucru nu a fost dovedit, dar teoretic, merele nu numai întărirea osului câinelui și dinții, dar oferă și un câine cu un mijloc natural de periere și curățare a dinților. Merele ajută la eliminarea plăcii și tartrului, care la rândul lor ajută la împrăștierea unui câine.

Beneficiile de sănătate ale merelor pentru câini infografice

"Deci, pot să-mi dau merele de câine?"

da, Cu siguranță vă puteți da merele câinilor și există un motiv bun pentru a face acest lucru. Merele pentru câini sunt complet sigure atunci când sunt date în mod moderat ca un tratament sau adăugate la felurile de mâncare de casă de casă.

Nu numai că, dar știința arată că ar fi o idee bună să începeți în mod deliberat dăruirea merelor de câine, mai ales dacă se bucură de gustul merelor. Puteți îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea câinelui cu acest superfruit natural.

Este pielea de mere în siguranță pentru câini?

Da, când este dat în mod moderat, puteți hrăni și pielea de mere la câini. Este sigur, cu condiția ca primele de câteva ori pe care le dați câinilor pe care îi monitorizați și cum o mănâncă.

De fapt, pielea de mere are cea mai mare concentrație de fibre atunci când vine vorba de beneficiile merelor pentru câini. De asemenea, împachetează o tona de nutrienți și vitamine care sunt atribuite merelor, astfel că ar fi cu siguranță o idee bună să vă dați merele de câine cu pielea pe ele.

Linia de jos: Merele nu sunt numai în siguranță pentru caini să mănânce, dar sunt un tratament foarte hrănit și benefice pentru câini. Asigurați-vă că le-ați alimentat întotdeauna cu moderatie.

LEGATE DE: Câinii pot mânca ardei de clopot?

1 efect secundar potențial al merelor pentru câini

Beneficiile de sănătate ale dăruirii câinilor

Oferirea de mere la câini este, în general, complet sigură și chiar este recomandată. Cu toate acestea, ca și în cele mai multe alte alimente, prea mult dintr-un lucru bun nu poate fi o idee atât de mare. Astfel, există doar un singur efecte secundare ale merelor pentru câini, este posibil să aveți nevoie să aveți grijă.

1. Prea multe mere pot provoca probleme digestive.

În ciuda valorii lor nutritive și beneficiile potențiale pentru sănătate pentru canini, prea multe mere pot provoca câinelui dvs. un disconfort gastrointestinal, în cea mai mare parte datorită conținutului fibrelor.

Constipație, diaree și dureri de stomac pot rezulta dacă câinele dvs. ingeră prea multe mere într-o singură ședință, motiv pentru care este important să începeți treptat și să vă monitorizați animalul de companie.

Mai multe despre mere pentru câini
3 Precauții de siguranță

Pericole de mere pentru câiniMerele în sine sunt sigure, sănătoase și benefice pentru câini. Chiar și pielea de mere este bună pentru câini și a recomandat să fie hrănită alături de mere. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care merele conțin că trebuie să țineți minte și să urmăriți.

Iată cele trei măsuri de siguranță pentru a fi luate la hrănirea merelor la câini:

1. Scoateți miezul și semințele din mere înainte de a le hrăni la câinele dvs.

Un miez de mere însuși reprezintă un pericol semnificativ de sufocare pentru câini, deci evitați hrănirea miezului la canin cu toate costurile. Acest lucru înseamnă că nu dați întreg mere la câinele dvs.; tăiați-le.

Semințele de mere pot fi, de asemenea, periculoase pentru câini. Toate semințele de mere trebuie scoase din Apple înainte de ao hrăni cu câinele dvs. Aceste semințe au urme dăunătoare de Cyanide în ele, și dacă câinele dvs. mănâncă o cantitate mare de ele, cianura se poate construi în corpul câinelui.

2. Nu vă hrăniți merele deshidratate câinelui.

Toate cercetările privind beneficiile de sănătate ale merelor pentru câini sunt legate de mere proaspete, brute.

Merele deshidratate lipsesc în apă, care este esențială pentru digestia corespunzătoare. Stomacul supărat și alte probleme digestive pot apărea dacă câinele dvs. mănâncă mere deshidratate. În plus, merele deshidratate nu au fost bine studiate, astfel încât să existe și alte riscuri.

3. Spălați bine merele și luați în considerare organicul pentru a evita pesticidele.

Merele sunt printre fructele și legumele considerate cele mai multe contaminate de pesticide. Pentru a evita posibila contaminare pesticide, luați în considerare dând câinele dvs organic mere ca tratamente și întotdeauna asigurați-vă că ați spălat cu atenție toate fructele pe care le dați câinele.

Rezumat:
Poate câinele meu să mănânce mere?

Pot câinii să mănânce mereda, Câinii pot mânca mere fără probleme și este chiar recomandat să vă dați merele de câine, pe piele. Merele sunt un fruct fantastic tratat pentru a oferi câinelui dvs. în mod moderat.

Merele sunt unul dintre cele mai bine studiate superfruituri care sunt pline de vitamine, minerale și nutrienți sănătoși care promovează bunăstarea generală a câinelui dvs.

Acest fruct poate ajuta la prevenirea bolilor și a cancerelor la câini, combate inflamația și virușii, îmbunătățirea sănătății ochilor, susținerea sănătății digestive și încurajarea sănătății inimii, a ficatului și a oaselor.

Ca și în cazul tuturor alimentelor, amintiți-vă să alimentați merele la câini în mod moderat, astfel încât canina dvs. obține cel mai mult beneficii din această super-hrană fără nici unul dintre efectele secundare și problemele digestive.

Referințe

Referințe și citate

Note de subsol, citări de studiu și lectură suplimentară:

  1. Nogueira, L., Ramirez-Sanchez, eu., Perkins, G. A., Murphy, A., Taub, P. R., Ceballos, G., ... Malek, M. H. (2011). (-) - Epicatechin îmbunătățește rezistența la oboseală și capacitatea oxidativă în mușchiul de șoarece. Jurnalul de Fiziologie, 589 (PT 18), 4615-4631. http: // Doi.Org / 10.1113 / Jphysiol.2011.209924
  2. Chang, C.-F., CHO, S., & Wang, J. (2014). (-) - epicatechin protejează creierul hemoragic prin intermediul căilor NRF2 sinergice. Analele Neurologiei Clinice și Transmice, 1 (4), 258-271. http: // Doi.Org / 10.1002 / ACN3.54
  3. Murakami A1, Ashida H, Terao J. Prevenirea cancerului multitargat de Quercetin. Cancer Lett. 2008 Oct 8; 269 (2): 315-25. DOI: 10.1016 / J.Canlet.2008.03.046. EPUB 2008 mai 7.
  4. Stewart, L. K., Soiileau, J. L., Ribnicky, D., Wang, Z. Q., Raskin, I., Poulev, A., ... gettys, t. W. (2008). Quercetin crește tranzitoriu cheltuielile cu energia, dar scade persistent markerii circulanți ai inflamației la șoarecii C57BL / 6J hrăniți o dietă bogată în grăsimi. Metabolism: clinic și experimental, 57 (7 furnizați 1), S39-S46. http: // Doi.Org / 10.1016 / J.metabol.2008.03.003
  5. Spedding G1, Ratty A, Middleton E JR. Inhibarea transcriptazei inverse prin flavonoide. Res. antiviral. 1989 Sep; 12 (2): 99-110.
  6. Thom E. Efectul cafelei îmbogățite cu acid clorogenic asupra absorbției glucozei la voluntari sănătoși și efectul său asupra masei corporale atunci când este utilizat pe termen lung în supraponderali și la persoanele obeze. J int med res. 2007 Nov-decalat; 35 (6): 900-8.
  7. Adam d M Briggs, Anja Mizdrak, Peter Scarborough. O statină pe zi păstrează medicul: Studiu de modelare a proverbului comparativ. BMJ 2013; 347 DOI: HTTPS: // Doi.Org / 10.1136 / BMJ.F7267 (Publicat 17 decembrie 2013)
  8. Majewska-wiezbicka m1, ceczot h. [Flavonoide în prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare]. Pol Merkur Lekarski. 2012 Jan; 32 (187): 50-4.
  9. Oude Griep LM1, Verschurenn WM, Kromhout D, OCKÉ MC, Geleijnse JM. Culorile fructelor și legumelor și incidența de 10 ani a accidentului vascular cerebral. Accident vascular cerebral. 2011 noiembrie; 42 (11): 3190-5. DOI: 10.1161 / Drakaha.110.611152. EPUB 2011 Sep 15.
  10. Cho, K.-D., Han, C.-K., & Lee, b.-H. (2013). Pierderea greutății corporale și a profilurilor de lipide și a profilurilor de lipide îmbunătățite în șobolanii obezi Fed Pomace Apple sau concentrat de suc de mere. Jurnalul de alimente, 16 (9), 823-830. http: // Doi.Org / 10.1089 / JMF.2013.2784
  11. Inundații-obbagy, j. E., & Rolls, b. J. (2009). Efectul fructelor în diferite forme privind consumul de energie și saturații la masă. Apetit, 52 (2), 416-422. http: // Doi.Org / 10.1016 / J.apet.2008.12.001
  12. de Oliveira Mc1, Sichieri R, Venturim Mozzer R. O dietă cu conținut scăzut de energie, adăugând fructe reduce greutatea și consumul de energie la femei. Apetit. 2008 Sep; 51 (2): 291-5. DOI: 10.1016 / J.apet.2008.03.001. EPUB 2008 Mar 7.
  13. Koutsos, A., Tuohy, K. M., & Lovegrove, j. A. (2015). Merele și sănătatea cardiovasculară - este Microbiota Gut o considerație de bază? Nutrienți, 7 (6), 3959-3998. http: // Doi.Org / 10.3390 / NU7063959
  14. Muraki, I., Imamura, F., Manson, J. E., Hu, F. B., Willett, W. C., van baraj, r. M., & Sun, Q. (2013). Consumul de fructe și riscul de diabet de tip 2: rezultă din trei studii prospective de cohorta longitudinale. BMJ, 347, F5001. http: // Doi.Org / 10.1136 / BMJ.F5001
  15. Hyson, D. A. (2011). O revizuire cuprinzătoare a merelor și a componentelor Apple și a relației lor cu sănătatea umană. Avansuri în nutriție, 2 (5), 408-420. http: // Doi.Org / 10.3945 / an.111.000513
  16. MLCEK J1, Jurikova T2, Skrovankova S3, Sochor J4. Quercetin și răspunsul imun anti-alergic. Molecule. 2016 mai 12 mai (5). PII: E623. DOI: 10.3390 / molecule21050623.
  17. Gerhauser C. Cancer Chemopreventive Potențial de mere, suc de mere și componente Apple. Planta Med. 2008 Oct; 74 (13): 1608-24. DOI: 10.1055 / s-0028-1088300. EPUB 2008 Oct 14.
  18. Hodgson JM1, Prince RL2, Woodman RJ3, Bondonno CP1, Ivey KL4, Bondonno N1, RIMM EB4, Ward NC1, CROFF KD1, Lewis JR5. Aportul de mere este invers asociat cu all-cauze și mortalitatea specifică bolii la femeile vârstnice. Br J Nutr. 2016 Mar 14; 115 (5): 860-7. DOI: 10.1017 / s0007114515005231. EPUB 2016 Jan 20.
  19. Shen Cl1, Von Bergen V, Chyu Mc, Jenkins Mr, MO H, Chen Chen, Kwun este. Fructe și fitochimice dietetice în protecția oaselor. Nutr Res. 2012 decembrie; 32 (12): 897-910. DOI: 10.1016 / J.nuci.2012.09.018. EPUB 2012 Oct 30.
  20. Rogers EJ1, Milalik S, Orthiz D, Shea TB. Sucul de mere împiedică stresul oxidativ și performanțele cognitive afectate cauzate de deficiențele genetice și dietetice la șoareci. J Nutr Sănătate îmbătrânire. 2004; 8 (2): 92-7.

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce mere? 8 beneficii potențiale și 3 precauții