Pot câinii să mănânce mere?

Rhodesian Ridgeback Puppy

Un măr pe zi poate păstra medicul tău departe - dar ce zici Veterinarul animalului dvs. de companie? Una dintre cele mai populare fructe consumate (de către oameni) în America, merele pot fi, de asemenea, o gustare sănătoasă, cu calorii scăzute pentru prietenii noștri cu patru picioare.

Merele pot îmbunătăți sănătatea câinelui

Merele sunt pline de vitamine, cum ar fi A și C, precum și fibre dietetice, calciu, fosfor și antioxidanți. Nu numai că merele pot ajuta la satisfacerea dintelui dulce al animalului dvs. într-un mod mai sănătos (și non-toxic), dar ca un bonus suplimentar, munching departe pe mere vă poate ajuta să păstrați dinții câinelui curat - și chiar să vă împrospătați că respirația câinelui Stinky. Merele ajută, de asemenea, la adăugarea acizilor grași omega-3 și omega-6 în dieta animalului dvs., care vă poate ajuta să păstrați pielea câinelui și să acoperiți sănătoși.

Merele fac un tratament deosebit de mare pentru câinii care au nevoie să limiteze proteine ​​mai mari, pe bază de carne pentru motivele de sănătate sau dietetice sau care trebuie să limiteze calorii pentru controlul greutății. Unii veterinari cred chiar că vitamina C și antioxidanții din mere pot contribui la îmbunătățirea anumitor condiții degenerative, cum ar fi bolile oaselor sau articulațiilor cum ar fi displazie de șold, În timp ce fibra în mere poate susține sănătatea gastrointestinală a câinelui. La fel ca la om, antioxidanții din mere pot, de asemenea, să sporească sănătatea totală a animalelor de companie și pot oferi un nivel suplimentar de protecție împotriva bolilor cum ar fi cancerul.

Cum să serviți în siguranță mere la câinele dvs

Înainte de a începe să vă felicitați merele pentru animalul dvs., asigurați-vă că miezul, tulpina și semințele sunt îndepărtate în întregime.

Avertizare

Semințele de mere conțin urme minime de amigdalină, un compus care conține cianură, în timp ce miezul Apple prezintă un pericol serios de sufocare. Dacă Fido înghiți accidental câteva semințe de mere, probabil că nu îl va răni, dar consumând în mod regulat semințele de mere poate construi cianura în sistemul câinelui dvs. și poate duce la consecințe grave, deoarece împiedică sângele să transporte oxigenul în organism.

Oferind câinelui felii mici de Apple se vor asigura că fructele dulci sunt ușor pentru el sau ea să mănânce - din motive de siguranță, niciodată nu oferă un măr întreg câinelui dvs. și veți dori, de asemenea, să stați departe de cel mai greu-la- digerați mere deshidratate. De asemenea, veți dori să vă monitorizați animalul pentru orice reacție individuală la Fructe cum ar fi merele, inclusiv diaree. Consumarea prea multor mere poate provoca probleme de burtă atât în ​​canini, cât și în oameni. De asemenea, rețineți că merele conțin zahăr, deci dacă câinele dvs. are o condiție ca diabetul, veți dori să obțineți medicul veterinar înainte de a le hrăni ca o gustare.

Când alegeți merele pentru animalul dvs., majoritatea câinilor iubesc gustul dulce și mușcăturile crocante ale soiurilor, cum ar fi honeycrisp, Fuji sau Mere delicioase roșii, dar veți dori să încercați să alegeți mere organice ori de câte ori este posibil pentru a evita orice efecte dăunătoare ale pesticidelor.Și probabil că este de la sine înțeles, dar veți dori, de asemenea, să vă păstrați câinele departe de merele care sunt confiate sau acoperite în toppinguri sare nesigure, cum ar fi caramelul sau ciocolata, precum și de la alte deserturi umane care conțin mere ca plăcintele sau prăjiturile.

Alte modalități pentru ca câinele dvs. să se bucure de mere

Dacă câinele dvs. merge banane pentru mere, există o mulțime de modalități de a încorpora acest fruct ambalat în fibră în dieta puilor dvs. (doar asigurați-vă, ca în cazul tuturor tratate, pentru a le hrăni cu moderatie și ajustarea aportului normal de alimente în consecință). Mulți câini care iubesc mere se bucură de un pic de mere de casă amestecate cu mâncarea lor. Serviți felii de mere cu o ploaie de miere sau unt de arahide, sau luați în considerare umplerea jucăriilor iubite de kong ale câinelui cu bucăți de mere. Puteți chiar să vă transformați propriul câine de casă folosind mere combinate cu alte substanțe ambalate cu nutrienți, Ingrediente prietenoase pentru câini cum ar fi unt de dovleac și unt de arahide.

Avertizare

Evitați anumite condimente, cum ar fi nucșoa, deoarece pot fi toxice pentru câini.

În plus față de a fi un tratament sănătos, merele pot, de asemenea, să sporească sănătatea animalului dvs. de companie în alte moduri - de exemplu, o linguriță de oțet de cidru de mere în apa de câine sau castron alimentar de câteva ori pe săptămână poate ajuta la atenuarea anumitor condiții cronice de sănătate cum ar fi artrita, În același timp, ameliorarea problemelor gastrointestinale. Oțetul de cidru de mere este, de asemenea, considerat a fi un produs eficient de control al puriciului atunci când este amestecat cu apă și pulverizat pe stratul animalului dvs. și poate fi chiar eficient la controlul mirosurilor de pe blana și pielea câinelui. Doar asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar înainte de ao încorpora în alimentele câinelui dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce mere?