Rețetă: câinele de pupcake de mere tratează

Merele sunt ieftine și foarte sănătoase gustare pentru câini. Ele sunt scăzute în calorii, iar majoritatea câinilor iubesc gustul merelor. Această rețetă pentru câinele de câine de mere este nu numai sănătoasă, sunt ușor de făcut!

Când servesc mere la câinele dvs., este important să vă amintiți să le bazăm. Semințele de mere conțin cianură, astfel încât câinele dvs. nu ar trebui să li se permită să le mănânce. Câțiva ar fi probabil să-l rănească, dar în timp ce semințele Apple Apple ar putea să-ți otrăvească câinele.

Merele sunt o mare sursă de vitamina A și C. Ele conțin, de asemenea, o mulțime de fibre dietetice, care este crucială pentru o bună digestie. Sunt scăzute în proteine, dar conțin antioxidanți care sunt utilizați de organism pentru a opri deteriorarea celulară cauzată de radicalii liberi.

Deci, am stabilit că merele sunt un tratament sigur și sănătos. Câinele dvs. mănâncă felii de mere? Probabil că nu, dar pariez că va iubi acești câini de pupcake de mere trated!

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Apple Pupcake Dog tratează rețeta

Apple Pupcake Dog Tratați rețeta

Ingrediente

  • 2 3/4 cani de apă
  • 2 lingurite. miere crudă
  • 1/4 Cupa Appleeauce
  • 1 ouă
  • 1/8 linguriță. extract de vanilie
  • 1 cană de cipuri de mere uscate necorespunzătoare
  • 1 lingurita. praf de copt
  • 4 cești de făină de grâu întregi

Directii

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Această rețetă este foarte ușor de făcut, care este unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult. În primul rând, combinați toate ingredientele într-un vas de amestecare mediu. Se amestecă până când toate ingredientele sunt bine amestecate.

LEGATE DE: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Apple Pupcake Dog Tratați rețetaUșor de grăsime o tigaie mini-brioșă și se toarnă în aluat. Puteți folosi, de asemenea, o tigaie de cupkcake sau coaceți aluatul într-o tigaie de tort bine lubrifiată și apoi tăiați tortul finisat și # 8221; în bucăți de mâncare pentru pooch-ul tău.

Coaceți pupcakes în cuptorul dvs. de 350 ° timp de 60-75 minute. Dacă utilizați o tigaie mini-brioșă, va fi de aproximativ 60 de minute, iar dacă utilizați o tigaie cupcake, va dura aproximativ 75 de minute. Poate dura un pic mai mult dacă utilizați o tigaie de tort, dar care va dura aproximativ 75 de minute, de asemenea.

Odată ce tratamentele sunt răcoroase, le puteți hrăni cu puii dvs. Depozitați resturile într-un recipient etanș în frigider pentru 7-10. De asemenea, puteți îngheța tratamentele timp de până la 3 luni dacă doriți să le păstrați mai mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: câinele de pupcake de mere tratează