Câinii pot mânca pepeni de pepeni? 5 beneficii potențiale și 2 efecte secundare

Fructele de vară sunt unele dintre cele mai dulci, și pepene verde este chiar acolo în partea de sus. Dar câinii pot mânca și pepene verde, și este pepene verde în condiții de siguranță pentru caini să consume? Care sunt beneficiile pentru sănătate ale pepenelor pentru câini și există efecte secundare ale câinilor care mănâncă pepene verde? Să aruncăm o privire.

Dacă v-ați întrebat, & # 8220; pot să-mi dau câine pepene verde, & # 8221; Răspunsul este da - câinii pot mânca pepeneluri, iar acest fruct nu este toxic pentru câini. Cu toate acestea, trebuie să eliminați întotdeauna semințele de pepene verde și să furați numai cantități moderate de pepene verde la câini.

Pepene verde poate avea de fapt mai multe beneficii pentru sănătate, dar acest fruct nu este, de asemenea, fără avertismentele sale. Este important să practicați prudență și să furați pepene verde la câini în cantități mici și numai ca o dată ocazională. Iată ce trebuie să știți despre asta.

De asemenea, citiți: Canții pot mânca cireșe?

Ce sunt pepenelurile?

O pepene verde, cunoscută și ca Citrullus Lanatus, este un tip de fructe mari de apă (92% apă și 8% pepene) care provine din Africa de Sud.

Pepene verde are o crustă exterioară și un interior dulce, dulce, suculent roz. Datorită conținutului ridicat de apă, este foarte răcoritor și adesea mâncat rece în timpul lunilor calde de vară. Pepeniile vin în soiuri însămânțate și fără semințe.

Aceasta este ceea ce arată o pepene verde proaspătă:

Cum arată un pepene verde

Pepenelurile oferă mai multe vitamine și nutrienți. Sunt o sursă mare de doi compuși puternici numiți licopen și citrulină. Pepenelurile sunt scăzute în calorii.

În comparație cu alte fructe, pepenelurile sunt de fapt foarte scăzute în antioxidanți (1). Pe partea strălucitoare, sunt o sursă bună de câțiva alți nutrienți că multe fructe nu au (2).

Pepeni pentru câini 101
Câinii pot mânca pepeni de pepeni?

Astfel încât câinii pot mânca pepene verde la fel ca oamenii pot? Da, absolut - pepene verde este total sigur ca câinii să consume, cu condiția să eliminați semințe de pepene verde și să-l hrăniți doar câinelui dvs. în mod moderat și ca o dată ocazională.

Nu numai că, dar hrănirea pepene verde la câini le poate oferi anumite substanțe nutritive esențiale și beneficii pentru sănătate, toate discutăm mai jos.

În timp ce nu este atât de mare în antioxidanți, pepenițele încă împachetează a puțini nutrienți buni:

  • Vitamina A (beta-caroten)
  • Vitamina C
  • Vitamina B5
  • Potasiu
  • Cupru
  • Citruline
  • Lycopene

În timp ce mulți dintre substanțele nutritive de mai sus nu sunt încă studiate cu câini, la om a fost demonstrat că Citruline în pepenițe pot scădea tensiunea arterială (3) și îmbunătățirea sănătății organelor cele mai vitale, inclusiv ficat, rinichi și plămâni (4, 5, 6).

În plus, pepenelurile sunt de fapt o sursă mai bună de Lycopene decât tomatele sunt, adică ajută organismul să absoarbă și să formeze mai eficient vitamina A (7, 8, 9).

În afară de aceasta, studiile la om au arătat următoarele beneficii de sănătate din consumul de pepeni, toate fiind asociate cu substanțele nutritive de mai sus:

  • Poate reduce rezistența la insulină (10, 11)
  • Scade tensiunea arterială (12, 13)
  • Poate reduce durerea musculară (14)

Cu cele de mai sus, este sigur să presupunem că unele dintre beneficiile pot, de asemenea, să se întindă și la canini, iar pepenițele pentru câini pot fi o altă adăugare sănătoasă de alimente pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți sănătatea câinelui.

Mai jos sunt beneficii potențiale de sănătate de la hrănirea pepenei la câini.

LEGATE DE: Pot câinii să mănânce banane?

Beneficiile de sănătate ale pepenei pentru câini

5 Beneficiile pepenei pentru câini

Câinii pot mânca pepene verde în cantități moderate și culege unele dintre beneficiile pentru sănătate pe care le oferă. Cu toate acestea, foarte puține dintre acestea au fost susținute de studii și se bazează în cea mai mare parte pe cercetarea umană. Cu toate acestea, atâta timp cât pepene verde pentru câini este sigur de a consuma, este probabil ca să-l hrănească ocazional la FIDO, îi va aduce beneficii.

1. Beta-caroten în pepeneluri poate ajuta la îmbunătățirea sănătății ochilor.

Vitamina A (beta-caroten) găsită în pepene verde poate ajuta la promovarea și menținerea vederii câinelui. Chiar mai mult, deoarece pepene verde conține o cantitate mare de citruline, îmbunătățește absorbția vitaminei și permite corpului să formeze mai ușor beta-caroten.

2. Vitamina C din pepeni oferă mai multe beneficii pentru sănătate pentru câini.

Vitamina C (acid ascorbic) în pepene verde este un nutrient vital, care este cunoscut pentru a întări sistemul imunitar al unui câine și a ajuta caninii de combatere a condițiilor degenerative.

Vitamina C poate, de asemenea, să îmbunătățească cartilajul și sinteza colagenului la câini.

3. Pepene verde conțin potasiu, un mineral vital pentru funcția corpului.

Pepenelurile au o mulțime de potasiu care îmbunătățește funcția vaselor de sânge, înlocuiește electroliții pierduți în corpul unui câine și întărește dezvoltarea musculară a câinelui.

4. Magneziul din pepene verde este esențial pentru creștere și producție.

Există cantități mici de magneziu găsite în pepene verde. Magneziul ajută corpul câinelui să producă proteine, să dezvolte o creștere sănătoasă a osului și să absoarbă vitaminele necesare.

5. Pepenelurile sunt o sursă excelentă de hidratare.

Pepene verde este un fruct foarte dens de apă, făcându-l o gustare perfectă pentru a vă menține câinele hidratat într-o zi de vară fierbinte, similară de motivul pentru care ați da castraveți la câini.

Acest lucru este valabil în special pentru câinii activi care cheltuiesc o mulțime de energie și se deshidrați repede în timp ce uită să bea multă apă.

Fapte de sănătate pepene verde infografică

# 8220; Deci, pot să-mi dau câine pepene verde?& # 8221;

Da, câinii pot mânca pepeni fără probleme atâta timp cât dați-o în cantități moderate și ca o tratare ocazională, mai degrabă decât să o transformați într-o componentă principală dietetică. La fel ca dăruirea Cantaloupe la câini, Prea mult din acest fruct dulce nu este bun.

Dar, atâta timp cât câinele are o dietă sănătoasă în cazul în care sunt furnizate o cantitate suficientă de proteine, grăsimi și carbohidrați, pepene verde pentru câini pot fi o adăugare sănătoasă.

Acestea fiind spuse, există câteva măsuri de siguranță pentru hrănirea pepenei la câini pe care trebuie să o țineți minte și o voi acoperi mai jos.

Ce despre sucul de pepene verde pentru câini?

Proaspete, sucul de pepene verde natural este doar împământat pepene verde. Aceasta înseamnă că sucul de pepene verde pentru câini este, de asemenea, sigur de consum, cu condiția să nu existe niciun aditivi.

Linia de jos: Pepene verde este sigur ca câinii să mănânce. Câinii se bucură de pepene verde, deoarece este gustoasă, răcoritoare și foarte dulce, deci asigurați-vă că evitați să le depășiți.

2 efecte secundare potențiale ale pepenelor pentru câini

Efectele secundare ale pepenelor pentru câiniAm stabilit că hrănirea pepene verde pentru câini pot oferi mai multe beneficii pentru sănătate și a pepene verde este un tratament total sigur pentru canini.

Cu toate acestea, semințele cu pepene verde sunt periculoase pentru câini și câinii suprapus pe pepene verde pot, de asemenea, să prezinte anumite riscuri.

Iată ce trebuie să țineți cont:

1. Prea multă pepene verde poate provoca tulburări de stomac la câini.

Dacă este alimentat în exces, pepene verde poate provoca probleme gastrointestinale la câini, inclusiv vărsături, diaree și constipație. Datorită conținutului ridicat de zahăr natural și mai mulți nutrienți, prea mult din acest lucru bun este rău pentru câini.

2. Bucăți mari de pepene galben pot provoca pericole de sufocare.

Chiar dacă pepene verde este ușor ca câinii să mănânce, unele bucăți mari de pepene verde pot fi prinși în gâtul unui câine, deoarece câinii sunt, în mod normal, mai probabil să înghită decât să mestece.

Este recomandabil ca pepene verde să fie tăiat în bucăți mai mici înainte de a-l hrăni la câini pentru a preveni orice potențial pericol de sufocare.

LEGATE DE: Pot câinii să mănânce piulițe macadamia?

Mai mult pe pepeni pentru câini
5 Precauții de siguranță

Pericole de hrănire pepene verde la câiniÎn timp ce este sigur să hrănească pepene verde la câini și nu există efecte secundare pe care le cunoaștem în prezent (cu condiția să hrănești moderarea IT și ca o dată ocazională), există anumite măsuri de siguranță pe care toți proprietarii de câini trebuie să le cunoască.

Cele două principale pericole ale pepenei pentru câini sunt semințe și pepene verde. Câinii încă iubesc gustul fie sau pot ingera accidental aceste lucruri. Deci, aici este ceea ce trebuie să țineți cont:

Pepene verde sunt periculoase pentru câini.

Fructul unei pepenei în sine poate fi bine pentru caini să mănânce, dar exteriorul său nu este.

Pepene verde nu oferă valoarea nutritivă câinilor pe care o face oamenilor și datorită pericolelor sale potențiale la câini, nu merită să riscați sănătatea câinelui.

Iată două motive pentru care coaja de pepene verde ar trebui evitată cu orice preț:

1. Pepene verde Rind este ruga pură și cauzează suferință intestinală la câini.

Râul pepene verde este extrem de dificil pentru caini să digeră. Poate provoca probleme gastrointestinale, rezultând în diaree, constipație, balonare și vărsături. De asemenea, prezintă un pericol de sufocare, precum și un blocaj intestinal potențial dacă este dat în bucăți mari.

2. Pepene verde poate face deteriorarea serioasă a dinților câinelui.

Deoarece pepene verde este atât de greu să mestece, un câine poate persista la lucrul la coaja care poate provoca deteriorarea dinților și gingiilor. Chiar dacă dinții câinelui sunt, în general, dur și capabili să se ocupe de lucrurile mai grele, nu merită riscul.

Semințele pepene verde sunt periculoase și pentru câini.

Un alt aspect potențial periculos al hrănirii pepenei pentru câini este semințele sale. De ce sunt semințe de pepene verde atât de problematice pentru câini? Există mai multe motive:

3. Semințele cu pepene verde pot provoca blocaje intestinale.

Semințele cu pepene verde sunt prea mici pentru ca un câine să se sufle, dar destul de mult poate provoca blocarea în intestine, iar pepenele au o mulțime de semințe. Înainte de a vă da câine pepene verde, toate semințele trebuie îndepărtate din fructe.

4. Semințele cu pepene verde sunt greu de digerat și pot provoca tulburări de stomac.

La fel ca și cu semințele celor mai multe fructe și legume, câinii care ingeră prea multe semințe pepene verde pot suferi de un stomac deranjat, inclusiv vărsături, dureri de stomac și diaree.

5. Pepenelurile fără semințe încă mai au semințe, făcându-le periculoase.

Nu vă lăsați păcăliți de termenul de pepene verde fără semințe.& # 8221; Este posibil ca acestea să nu aibă semințe negre mai mari și vor avea cantități mai mici de semințe în general, dar ei au în continuare acele semințe de alb pesky, care pot provoca, de asemenea, tulburări intestinale și blocaje la câini.

Rezumat:
Câinii pot mânca pepene verde?Câinii pot mânca pepeni de pepeni

În concluzie, Câinii pot mânca pepeni și pepene verde nu este toxic pentru câini.

Atâta timp cât vă dați pepene verde câinelui ca o tratare ocazională și în mod moderat, există chiar anumite beneficii pentru sănătate pe care animalul dvs. de companie le va culege de la consumă.

Asigurați-vă că contactați un medic veterinar dacă câinele dvs. a consumat prea mult pepene verde sau dacă știți că câinele dvs. a ingerat inel de pepene verde sau semințe.

Referințe

Referințe și citate

Note de subsol, citări de studiu și lectură suplimentară:

  1. Tarazona-Díaz Mp1, Viegas J, MOLDAO-MARTINS M, AGUAYO E. Compușii bioactivi din carne și produs secundar al soiurilor de pepene verde cu apă dulce. J Sci Food Agric. 2011 Mar 30; 91 (5): 805-12. DOI: 10.1002 / JSFA.4250.
  2. Imen Tlilia, B, Chafik HDiderb, Marcello Salvatore Lenucci. Compuși bioactivi și activități antioxidante în timpul maturarii fructelor de cultivare cu pepene verde. Jurnalul de compoziție și analiză a alimentelor Volumul 24, Ediția 7, Noiembrie 2011, paginile 923-928
  3. Ikeda Y1, Young Lh, Scalia R, Lefer am. Efectele cardioprotectorive ale citrulinei în rănirea ischemiei / reperfuziei prin intermediul unui mecanism mediat de oxid ne-azot. Metode găsiți Explin Farmacol. 2000 Sep; 22 (7): 563-71.
  4. Flynn NE1, Meininger CJ, Haynes Te, Wu G. Baza metabolică a nutriției arginină și a farmacoterapiei. Biomed Farmarmal. 2002 noiembrie; 56 (9): 427-38.
  5. Wu G1, Meininger CJ, Knabe Da, Bazer FW, Rhoads JM. Arginină nutriție în dezvoltare, sănătate și boală. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2000 ianuarie; 3 (1): 59-66.
  6. Collins JK1, Wu G, Perkins-veazie P, Spears K, Claypool Pl, Baker Ra, Clevide Ba. Consumul pepene verde crește concentrațiile de arginină plasmatică la adulți. Nutriție. 2007 martie (3): 261-6.
  7. Miller NJ1, Sampson J, Candeias LP, Bramley PM, Rice-Evans CA. Activități antioxidante ale caroteurilor și a xantofiliilor. FEBE LETT. 1996 Apr 22; 384 (3): 240-2.
  8. Böhm v1, Puspitasari-Nienaber NL, Ferruzzi Mg, Schwartz SJ. Trolox echivalent capacitate antioxidantă a diferiților izomeri geometrici ai alfa-carotenului, beta-caroten, licopen și zeaxantină. J Agric Food Chem. 2002 Jan 2; 50 (1): 221-6.
  9. Di mascio p1, kaiser s, sie h. Lycopenul ca cel mai eficient carotenoid biologic Singlet Oxygen Quencher. Arc Biochem Biofys. 1989 noiembrie 1; 274 (2): 532-8.
  10. Lucotti P1, Setola E, Monti LD, Galluccio E, Costa S, Sandoli Ep, Fermo I, Rabiaotti G, Gatti R, Piatti P. Efectele benefice ale unui tratament pe termen lung L-arginină pe termen lung adăugat la un program de formare a dietei ipocalorice și la pacienții cu diabet zaharat cu insulină rezistentă la insulină. Am J fiziol endocrinol metab. 2006 noiembrie; 291 (5): E906-12. EPUB 2006 Jun 13.
  11. Mirmiran, P., Bahaduran, Z., & Azizi, f. (2014). Dieta funcțională bazată pe alimente ca o abordare nouă dietetică pentru gestionarea diabetului de tip 2 și a complicațiilor sale: o revizuire. Jurnalul Mondial al Diabetului, 5 (3), 267-281. http: // Doi.Org / 10.4239 / WJD.v5.i3.267
  12. Figueroa A1, Sanchez-Gonzalez Ma, Părkins-veazie, Arjmandi Bh. Efectele suplimentării pepenei asupra tensiunii arteriale aortice și a reflexiei valurilor la persoanele cu prehypertensiune: un studiu pilot. Am J Hypertenss. 2011 ianuarie, 24 (1): 40-4. DOI: 10.1038 / AJH.2010.142. EPUB 2010 Iul 8.
  13. Figueroa A1, Sanchez-Gonzalez Ma, Wong A, Arjmandi BH. Suplimentarea extractului de pepene verde reduce tensiunea arterială a gleznei și a indicelui de augmentare a carotidei la adulții obezi cu prehypertensiune sau hipertensiune arterială. Am J Hypertenss. 2012 iunie, 25 (6): 640-3. DOI: 10.1038 / AJH.2012.20. EPUB 2012 Mar 8.
  14. Tarazona-Díaz Mp1, Alacid F, Carrasco M, Martínez I, Aguayo E. Suc de pepene verde: băutură funcțională potențială pentru ameliorarea musculară în sportivi. J Agric Food Chem. 2013 august 7; 61 (31): 7522-8. DOI: 10.1021 / JF400964R. EPUB 2013 Iul 29.

Citiți următorul: Turcia și rețeta de casă de casă de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca pepeni de pepeni? 5 beneficii potențiale și 2 efecte secundare